- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Senior60 #268158 üzenetére
Köszönöm szépen!
Találtam egy HA-s kollégát, Ő megoldotta nekem, hát mit mondjak....
Én nem hittem ebben a takarítós-pasztázós csodában, DE!
Vissza kapva a konzolokat(2db pro),nem hittem a szememnek/fülemnek. A fiam gépe Warzone-nál már indítás után kb. 1 perccel úgy zúgott, hogy az asszony hajszárítója sehol nem volt hozzá.
Jelenleg még csak fel sem pörög a venti,egyszerűen hihetetlen számomra. Remélem tartós lesz a hatás,de ezt most így nagyon bírom... -
válasz
Senior60 #268096 üzenetére
Persze, itt meg tudod nézni a játéklistát (csak nyisd le). Ha van PS5 konzolod, akkor aktív Plus előfizetéssel ezt mind be tudod magadnak húzni. Utána pedig amikor él az előfizetés, akkor bármikor letöltheted és futtathatod ezeket. Fontos, hogy nem muszáj előre letölteni, csak a licenceket váltsd be, és utána már végleg megmaradnak.
-
Bobek198508
csendes tag
-
saelin
veterán
válasz
Senior60 #267945 üzenetére
Ráadásul mindig az AAA játékokon kívül szoktak lenni a legnagyobb meglepetések. Tavaly (?) a Plague Tale nálam nagyot ütött pl. Semmit nem vártam a játéktól csak egy viszonylag érdekes setting-et amit meg is kaptam, és mellé pár elképesztően jó karaktert is felmutatott a játék.
-
Xaels
félisten
válasz
Senior60 #267305 üzenetére
A Remnant: From The Ashes egy kis studió, majdhogynem indie játéka amit egy olyan projekt mellett kalapáltak össze mint a Darksiders 3. Van pár erénye, ha elkapja az embert akkor sokáig bent tudja tartani és tud olyanokat amiket a nagyok sem sűrűn, de másik aspektusból meg nem tud felérni hozzájuk. Magam részéről a tavalyi év egyik legjobb játékélménye volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest