- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
-
nemorino
tag
válasz
Wesder #192280 üzenetére
Pedig méri a sumák Sony, tavaly a személyre szabott videóban a top3 legtöbbet játszott játék idejét is megadták. (Mondjuk nekem nem volt teljesen pontos, de lehet, hogy egy korábbi adatbázisból dolgoztak). Nem kerülne sokba, hogy elérhetővé tegyék, de mondjuk nekem fontosabb lenne, hogy ha veszek valamit, akkor ne öt percig kelljen az üres képernyőt nézni, amíg bedobja a letöltés gombot...
-
felixo
őstag
válasz
Wesder #192265 üzenetére
Nem rosszabb, csak a digitálisat egyszerre megkapod, nem kell napokat várni rá + nincs szállítási költség, mint a legtöbb helyen.
Kicsit keresgéltem még :
Konzol Stúdiónál 13500 forint az éves PS Plus előfizu és ingyenes a szállítás. A legjobb, kérheted a kódot emailben is. -
válasz
Wesder #192139 üzenetére
+1, ennyi erővel a standuposok, meg a cirkuszosok is értelmetlen dolgokat csinálnak... egyesek szerint igen, mások szerint szórakoztató. Én pl néha-néha megnézek egy stream-et, stand-up-ot emg soha
A YT-ozásban is van ám meló, folyamatosan pörögnöd kell hogy miről csinálj anyagot, megtervezni, leforgatni, megvágni, minden egyes nap, ha nem akarsz kiesni a nyeregből. Szvsz én pl nem tudnám csinálni, halálra unnám mondjuk minden héten 3x ugyan azt a játékot streamelni hónapokon át.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #192053 üzenetére
Az Epic-nek?
Azért mert az Epic elkészítette a Fortnite BR-t, azért nem kell nekik hálásnak lennie. Sőt, pont fordítva.. A Fortnite-ot nagyban Ninja emelte a fellegekben. Az csak egy nagy véletlen, hogy ennyire fekszik neki a játék építgetős mechanikája. Ninja játszhatott volna mással is.
(#192055) vg Az az ember még nem született meg akivel neked ne lenne bajod. Maximum te magad.
Ninja nem belőlünk lett naggyá, nem nekünk szól amit csinál, ettől függetlenül a sikere megkérdőjelezhetetlen.
Az egere meg egy Finalmouse Ninja Air58, nem nagy cucc, kollégámnak is ilyen van. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #191942 üzenetére
Láttad az xCloud-os twitter videót?PS offtopicban már írtunk róla. Ha nem kamuztak és tényleg streamelték a játékot (valószínūleg számukra egy nagyon is optimális helyrōl és nettel) akkor számíthatsz egy jó 1 másodperces delayre az "androidon CTR"-ben. Nem mondom,hogy én megmondtam
, de ez gyakorlatban csak a point&click játékokhoz lesz elég,egyelōre. Lehet hinni a magicben,de... -
Carlos Padre
veterán
válasz
Wesder #191408 üzenetére
Hogy nem lep meg, nem is te lennel
Mutatom a lenyeget: nacon vs xbox. Ebben ver magasan mindent mast a nacon, nem "tori a kezed", nem akar kicsusszanni, ergonomiai etalon, az extra gombok megoldasa meg egyenesen zsenialis. Az xbox meg csak azert harmadik nalam (szorosan), mert szar a ravaszok nyomaspontja es a karok karakterisztikaja a ds4hez kepest, de ez erosen szubjektiv. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #191151 üzenetére
Mert nincs szükségük egy SunsetOverdrive IP-re. A kérdés az,hogy mi a francért költenének rá pénzt,ha a zsebükben van egy globálisan barátságos és közkedvelt több milliárd dolláros IP? A felvásárlással kapcsolatban: saját magukkal szúrnának ki hosszútávon,ha nem írnak alá. Ez a biznisz csak drágább lesz és a Sony azért nem spórol a "sajátjain".
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
Deck
titán
válasz
Wesder #191124 üzenetére
Ezt viszont teljesen megtudom érteni. Nem kis összeg lehetett az összesen. Én ps fiókomon 120+ játék van, mind digitális. Nem tudnám csak úgy elhagyni, hogy váltsak a másikra. Akkor már inkább vennék a másik konzolból egyet és lenne mindkettő. Viszont ha nem érdekelnek az exkluzívok akkor meg m1 min játszasz.
-
törölt tag
válasz
Wesder #191087 üzenetére
Hát figyu voltam már úgy ,hogy beszélgetés közben elakadtam és se Magyarul se Németűl nem ugrott be a kigondolt szó...
Ment ám a makorászás 😆 🤣
Meg ha Magyar O. vagyok néha keverek Német szavakat is a beszélgetésbe csak úgy spontán jön nem tehetek róla...
És itt Németbe sokkal ritkábban de néha meg Magyar szavakat keverek bele.
Most ezek után nem kell csodálkozni h még írni sem tudok 😆 -
30z.Samu
félisten
-
Mike
veterán
válasz
Wesder #190401 üzenetére
jaj hagyjuk már ezt
miért kell ugyanazt a témát minden héten előszedni?
ez a topik egyre használhatatlanabb, de komolyan
állandóan ugyanazt rágjuk 100x, és csak fél éve vagyok itt, de mibe hogy évek óta ez megy itt
mindenkinek van valami vesszőparipája, és minden héten felteszi ugyanazt a lemezt, és azt mantrázza
az meg hogy egyesek xboxosként járnak ide mindent fikázni, az meg hab a tortán -
crue
őstag
válasz
Wesder #190401 üzenetére
Azért elég nagy összefüggés van az exkluzivitás és a minőség között. Az exkluzívok azért készülnek hogy emeljék az adott platform presztízsét. Ebből kifolyólag általában több idő és pénz van a fejlesztésre szánva és sokkal többen, több oldalról figyelik árgus szemekkel, hogy végül minden fasza legyen. Persze ezt a másik oldal hívei nem hajlandók elhinni, tudom.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #190392 üzenetére
Nem tudom a teljes sztorit tutira. De elvileg csak egy reddit felhasználó állította azt, hogy a PS-e is tönkrement tőle. Sőt azt se állítja mindenki, hogy kikapcsolja a konzolt, csak néhányan. Legtöbben "csak" CE-36329-3 hibát írnak. Lehet, hogy ez is tönkreteheti a konzolt, nem tudom.
Az EA annyit reagált, hogy tudnak a hibáról, vizsgálják...
Én természetesen visszaadnám mindenkinek az árát a Sony helyében. De ha jól tudom, a Sony nem teszi.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Wesder #190395 üzenetére
Miről beszélsz? Még mindig vannak itt fórumon is akik nyáladzanak a játékra, hisz ez minőségi játék, nem úgy mint az ps exclusivok.
Nézz be Anthem topicba és láss csodát. Aki még mindig görcsösen védi a játékot, kiváncsi lennék mit szólna ha tönkrevágná a játék a vinyóját vagy a ps-t.
De hát ez túl van lihegve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest