- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Lackooo84 #255534 üzenetére
Ez nem inkább a 8K felbontás miatt látszódik így? 4K-ban nem mosódnak el az élek, némi élsimítással megspékelve?
TLoU2-nél nem találtál hasonlót 8K-ban?Játék közben nem cuppantál a képernyőre?Ez a jelenet melyik videóból van?
Csak mert a legújabb gameplay trailer-ben nem szerepel ez a jelenet... -
Benyoboy93
csendes újonc
válasz
Lackooo84 #255383 üzenetére
Hmm, köszönöm?! Volt aki t9-est írt, volt aki 8-ast. Én meg nem akarok lutrit venni, remélem érthető... Nem mellesleg, mire való a fórum ha nem arra, hogy kérdezzünk, segítsünk és beszélgetést generáljunk? Nem hiszem, hogy ez tilos. Azért még várom más válaszát is.
-
saelin
veterán
válasz
Lackooo84 #255280 üzenetére
Először velem akarta megcsináltatni, de én nem vállaltam. Próbáltam lebeszélni róla, hogy:
1. Azért a -1 fokért ez túl nagy rizikó.
2. Ugye alura nem rakható, ami itt nincs, de a rézzel is reakcióba lép (1-2 hónap alatt látszik is).
3. Rossz felhelyezésnél a gépnek azonnal kampec!De nem tudtam meggyőzni így sem. Most a körömlakk milyenségén aggódik. Ennek nem lesz jó vége.
30z.Samu
Pedig nem annyira vészes. A felső burkolatot mocsok nehéz leszedi és a tápcsatival is birkózni kell, de ezt a két dolgot leszámítva annyira nem volt vészes lebontani. Egy Pc-hez mérten viszont érzik a komponensek minőségének hiánya. Dugig van a gép olcsó megoldásokkal, amik xy bontás után 100% hogy törnek majd. Én is még egyszer felnyitom eladás előtt aztán lehegesztem a francba. -
Faterkam
addikt
válasz
Lackooo84 #255222 üzenetére
Igen, jogos! De a Project neve az volt, csakegyjátékrakellaps4ésutánaadjukel! Tudom nem kellett volna bedőlni.
A következő az lesz, hogy kevés az 500Gb, erre már felkészültem, +500Gb-os laptop hdd és USB3-as ház
(#255228) koncsik:
Azért a Wii U-n a Zelda BOTW is röccen néha rendesen
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #255214 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy párbaj indult volna, erre besétált a ló a kamera elé, és nem láttam mikor kéne elengedni a háromszöget
Amúgy tegnap
vagy kit, azóta elég nagyot ugrott a nehézség. Csomószor futottam olyan ellenfélbe, amit ilyen 3-4-5 támadása után lehet csak megütni. A hárítás és a párbaj is sokkal ritkábban sikerül. Nem tudom mire jó hogy ilyen szűk ablakokat adnak ezekhez. De már megszoktam hogy a Sucker Punch játékai túl vannak nehezítve sajnos.kiszabadítottam a nagybácsit -
saelin
veterán
válasz
Lackooo84 #254747 üzenetére
Én biztos nem veszek már semmit. Cyberpunk 2077 pre-order volt a hónapban, Monster Hunter World Iceborn, Code Vein + Season Pass... Most 3 hónap sztornót rakok a walletomra megint. Ha nem jön valami kapós indie cím, akkor valószínűleg nem is fogok költeni.
A Cyberpunk szerintem simán betart nálam nextgen megjelenéséig.
-
Szabi®
addikt
válasz
Lackooo84 #254648 üzenetére
Sztem nincs kizárva ,hogy amit a korábbi gameplayekbe mutattak,majd Ps5-ön nem olyan lesz .
Mivel exkluzívról van szó,már így is elérték a jelen gen. határait .
A TLOU 2 már valóságos csoda (számomra ,Pro gépen) sima Ps4-en is nagyon jól néz ki,hát még majd Ps5-ön... -
Xaels
félisten
válasz
Lackooo84 #254605 üzenetére
Coop is egy érdekes kérdés, mert ha szűk körben haverokkal játszol akkor ok de ha olyan live service cucc ahol ömlesztve vagytok jó sokan akkor egy csaló elronthatja ugyanúgy az élményt vagy ha bedobja a nyitott partidba. Az új COD valahogy a konzolos gennykupacokat is megsokszorozta, WW2-ben nem volt ennyi segítséggel élő.
-
válasz
Lackooo84 #253601 üzenetére
A topik egy jó része - érthető okokból - a játékokról szól, és általában ezzel nem is szokott probléma lenni. Pontosan ezért van engedélyezve a spoiler tag is. Ami komolyan ronthatja mások játékélményét, vagy valamilyen más szempontból szabályzatba ütközik, azt törölni szoktuk. Más hozzászólásokat mi sem tüntethetünk el csak úgy a kedvünkre, és a moderátorok sem. Értsd, nem szabatjuk meg, hogy a PS4 tág témakörén belül itt miről lehet csak beszélgetni, sőt, bizonyos szintig az OFF-ért sem szólhatunk. Remélem ez így érthető.
-
RangerFox
veterán
válasz
Lackooo84 #253591 üzenetére
Ahogy legutóbb is, úgy most is kérlek, hívj ide egy moderátort, és ő győzzön meg engem, illetve a másik két TG-t arról, hogy a spoiler tagen belüli spoilerezés sérti az ÁSZF-et, és ezeket a hozzászólásokat ki kellene törölnünk. Illetve arról is, hogy a Ps4 topikban nem lehet Ps4-es játékokról beszélgetni kulturált keretek közt.
-
Wesder
titán
válasz
Lackooo84 #253280 üzenetére
Ennyi. A legegyszerübb ha mindenki magànak veszi, és ha màr nem osztoztok harag sincs.
Múltkir volt egy sràc màsik topikban aki home-olni akart, és elvàrta hogy aki vele home-ol az mindig behúzza a friss megjelenéseket...
Mondom magamban, mi van elgurult a gyógyszered?
-
vargalex
félisten
válasz
Lackooo84 #252973 üzenetére
Én éppen tegnap próbáltam ki a remote play-t. A PS4 és a telefon is ugyan azon az AC-s wifin lógott, semmi késés nem volt a TV-hez képest.
De, hogy kérdésem is legyen: nem olyan régen szereztem be a PS4-et. A gyerekek tegnap ketten Minecraft-oztak osztott képernyőn, majd egyszer csak jött egy hibaüzenet, hogy hiba történt a Minecraft futtatása során, ezért bezárta. Küldhetek hibajelentést. PS3-on (és PS2-n) soha nem láttam ilyet. Ez mennyire gyakori?
-
consono
nagyúr
-
válasz
Lackooo84 #252410 üzenetére
MX-2-t raktak rá, ami a PC-s emlékeim alapján szerintem nem rossz, de úgy látszik, hogy ide kevés, vagy tényleg valami nem lett jól megcsinálva.
(#252412) zojjektum: mivel a legtöbb tulaj azt tapasztalta, hogy pasztázás után klasszisokkal halkabb lett a gép, így én is erre számítottam. Igaz, hogy csak a GoW-nál zavaró, de többen azt írták, hogy nekik a GoW alatt sem süvít folyamatosan.
Jó, amikor fiam Farming Simulator-ozik, akkor csendben van a gép, de hát annak a játéknak szerintem nincs is nagy hardware igénye.(#252418) Carlos Padre: egy hete volt kitakarítva és pasztázva. Nem én csináltam, hanem erre szakosodott cég.
Na mindegy, holnap remélem kiderül. Abban bízok, hogy valóban az előző pasztázás nem sikerült jól és nem a gép ilyen f*s alapból... Kifizettem a tanulópénzt...
Ha a PS5-nek is ilyen lesz a hűtése, akkor erősen elgondolkodom a vásárláson..
-
zojjektum
őstag
válasz
Lackooo84 #252416 üzenetére
Na ez nekem kínai. Csak arra reflektáltam volna, hogy megcsinálták nekem is a pasztázást és takarítást (első szériás pro). Itt mindenki azt mondja, hogy pad csere után "hangtalan" lett a gép, ezzel szemben az enyém ugyanolyan süvítős maradt max azt vettem észre, hogy gyorsabban visszahűl. Nem tudom ez így normális vagy sem.
-
válasz
Lackooo84 #252400 üzenetére
Ha nem ilyen messze lennél, már elsőre is Hozzád mentem volna. Kaptam privátban még egy közeli ajánlatot. Bízom benne, hogy Vele nem futok lukra. Ha mégis, akkor bevágom magam a kocsiba és meg sem állok Tatabányáig.
.
Legfeljebb, amíg megcsinálod, addig átugrom Tatára megnézni a laktanyát, ahol katona voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest