- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
Szabi® #246764 üzenetére
Megjelenés után folyamatosan bővíteni fogják live service üzletpolitikát követve. Ez elsőre tök jól hangzik, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva rengetegszer mellément ez a felállás. A gameplay trailer rettentően csalódást keltő volt számomra, Peetey91 jó jelzőket használt rá: "gagyi", "kellemetlen". Tippre az év bukása lesz, aztán max kellemeset csalódok benne.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szabi® #246767 üzenetére
A Pókember a legjobb szuperhős játék.(utána jön a Batman Arkham sorozat) Viaszaadja azt, ami miatt a legsikeresebb Marvel képregény karakter. Ott van New York mint egy nagy játszótér, ahol a történet csak rá fókuszál és hagyja kibontakozni az egész karaktert, amivel - pont az előbb felsorolt dolgok miatt - a játékos teljesen azonosulni tud.
Na ez fog hiányozni az Avangersből.Ennyi szuperhős kibontakozására nem jut elég idő egy játékon belül.Ez egy szimpla akció orgia lesz, képregény karakterekkel és nem lesz akkora mélysége, mint a Pókember/Batman Arkham sorozatnak.
Ettől függetlenül fasza játék is lehet. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Szabi® #246767 üzenetére
Ez nem ízlés kérdése, a Spiderman alatt van egy olyan harcrendszer,amelyet ha elsajátítasz akkor váltazatos,komplex és nagyon látványos meccseket lehet játszani. A vége felé voltak olyan 2-3perces gang fightok,ahol a talpa nem érintette a fôldet és csak kombóra állt meg
Az arkham közelharc ettōl egyszerūbb(counter/ritmus játék), ott a stealthnek van komolyabb mélysége. Mindkettō jó, de nem hasonlítanak -
-
Mr Chapel
tag
válasz
Szabi® #246535 üzenetére
Ez perpill aliexpresses cucc. De még kb 2 hét míg itt lesz. Meg remélem hogy ilyent is kapok mint amit kiválasztottam, mert az üzletnél volt vagy 8-10 féle. Vmi egyedibb borítást akartam a ps-re. De amiket MO-n lehet kapni azok sztem nem nagy számok, meg nevetséges áron. Ezt is sokallom pár matricáért. Itthon átlagban 7ezret elkérnek egy ilyenért. Lol...
Ezt a Horizonosat 1600ért vettem.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Szabi® #246451 üzenetére
Igen, olvastam
.
"az office elhozásával mac-re kibékültek (igaz az iPhone és iPad miattuk készült el, Jobs fricskának szánta, csak volt bennük potenciál)" - nyilván nem volt teljes a béke, volt valamilyen discovery-s dokumentum film ("a szilicium völgy...") és abban el is mondja Jobs ha jól emlékszem, hogy ő személyes sértésnek vette és soha nem bocsájtott meg, Gates meg értetlenkedik, hogy ez csak üzlet, meg amúgy is...
-
FunPro
őstag
válasz
Szabi® #246433 üzenetére
Igazából ha csak ennyiről lenne szó, nem lenne "összeesküvés elmélet".
Én már nem is tudom mikor találkoztam először azzal a felvetés, hogy a microsoftnak szúrja a szemét
(jobban mondva irigyli)a mac "zárt rendszer" felállása.Ami érthető, hiszen világszinten rengeteg magán pc van, viszont a microsoftnak azokból szinte semmi bevétele nem volt (max. az os, feltéve, hogy megveszik). Az alkatrészeiket lehet cserélni, nem úgy mint az Apple termékeinek, ahol mindenki rohangál a szervizbe, ha bedöglik a cucc.
Erre lenne egy okos megoldás előrukkolni egy olyan "zárt pc-vel" (xbox), amire szép lassan átlehet terelni minden usert a normál pc-ről. A kérdés, hogy melyik gen-el sikerül ezt megoldania a Microsoftnak.
Szóval az xboxra én egy olyan gamerpc-ként tekintek, amivel előbb-utóbb az Apple nyakára sikerül nőniük, mintsem egy játékkonzolra, amivel a Sony-t vagy a Nintendo-t akarják lenyomni.
Aztán lehet tényleg csak egy sima játékkonzol, és csak bele vannak magyarázva a dolgok.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Szabi® #246433 üzenetére
Gates-nek sosem volt az Apple az ellensége, az Apple-nek volt az MS amiért lenyúlta a grafikus interfész ötletét a Windows-ba (na nem mintha azt Jobs maga is nem "lopta" volna, a xerox-tol), de aztán az office elhozásával mac-re kibékültek (igaz az iPhone és iPad miattuk készült el, Jobs fricskának szánta, csak volt bennük potenciál). Az MS-nek meg a játék tranzakció bevételek még csak a top 20 bevételi forrásába sem fér be valszeg.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Szabi® #246332 üzenetére
Szerintem a Microsoft az új konzolt nem is a PS5 ellen küldi harcba, nem is mint nextgen pozicionálja, mint a Sony, hanem mint a szolgáltatásuk legerősebb konzolja a rangsorban. Meg sem erőltették magukat vele, nincs benne semmi forradalmi, vagy bármi, ami előrelépés lenne az Xhez képest, csak jóval erősebb, egyszerűen a lehetséges legerősebb "gamer pécét" raktak összes ami lehetséges volt, mert tényleg elengedték ezt a konzol wart a Playtationnal és inkább a saját üzletükkel foglalkoznak a rivalizálás helyett. Mondhatni a Sony modellje helyett a Nintendoé felé fordultak. Persze a szaksajtonak és a fanboyoknak megadják egy egy nyilatkozattal a betevőt, meg hátha bejön egy jó start és lehet nyomni, hogy mennyivel jobban fogy az xbox, mint a PS5, de szinte biztos, hogy megint nem fognak közölni konzol eladási adatokat, és inkább a saját bizniszükre fókuszálnak a rivalizálás helyett.
-
.LnB
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szabi® #246348 üzenetére
A Wii sikere akkoriban nagyon kellett a cégnek, a Wii U viszont már közel sem ment akkorát. Arra leszek kíváncsi egyébként, hogy a Switch utódja szintén hibrid lesz-e vagy csinálnak egy sima asztali gépet. Azt szinte biztosra veszem, hogy a Switch-ből fog jönni egy erősebb variáns is vagy egy dokkoló, ami ki tudja magából tolni a 4K-t. Vagy mindkettő, az lenne a legjobb.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Szabi® #246332 üzenetére
"Ha a száraz konzol eladásokat nézzük a Nintendo 55 millió eladott switchnél jár,ez 3 év alatt nem rossz" - Annyira nem rossz, hogy a ps4 eladásaitól is jobb (időarányosan), szóval ha így folytatódna a switch-nek nem lenne ellenfél a ps4-sem, nemhogy az xbox, így, hogy a 2 "nagy" generációt vált, meg főleg nem.
-
markknight
veterán
válasz
Szabi® #246169 üzenetére
Ráadásul ahhoz képest, hogy Mogács szórakozásból csinálta, már nem lehet visszanézni régebbi twitch adásait csak ha feliratkozó vagy. Sok-sok streamer oldalán megfordultam, de még nem találkoztam ilyennel. Azonnal unfollowoltam is, más meg hallgassa csak a favicceket.
-
NyMRooD
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Szabi® #246199 üzenetére
Abszolút egyetértek. Oké, bugos, de semmi game breaking, főleg az npc-k, az irányítás néhol megtréfál, de hihetetlen jó maga a gameplay, a világ, a fejlődési rendszer, rengeteg leírás, nem elrugaszkodott annyira a valóságtól, mint a két legújabb és ahogy kinéz, egészen elképesztő... És nem könnyű! Rendszeresen halok, rohadt jó a pályadizájn, mikor valakit le kell vadászni, meg kell tervezni, hogy az emberei ne lőjenek le és megvannak a kis másodlagos feladatok is, amiket külön élmény véghezvinni.
Az tényleg igaz, hogy brutálisan sok az ember az utcákon és jó volt, hogy a Syndicate-ben csökkentették a számukat, de hozzám ez a francia forradalmas hangulat közelebb áll. Egyszerűen jó játszani vele, nagyon érezni, hogy egy másik éra csúcsa volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Szabi® #246189 üzenetére
Jézusom, pedig már az Origins is nevetségesen nagy volt, egy sivatag, szó szerint.
Most a Unity-vel játszom, összehasonlíthatatlanul jobb egy kompakt, városjellegű terepen játszani, elsőre félelmetes a rengeteg ikon, feladat, összeszedhető cucc, de egy idő után megszokja az ember és tényleg működik az a megoldás, hogy mész egyik pontból a másikba és közben összeszedsz mindent, nem idegesítő, nem is használom a gyorsutazást, Origins-ben rendszeresen kellett, mert csak tevegeltem hosszú perceken át... -
FunPro
őstag
válasz
Szabi® #246069 üzenetére
Én a lords-al kezdtem, így sem az irányításra sem a karakterre nem volt panaszom. Arra emlékszem, hogy amikor elkezdtem a solus 3-at utána, mennyivel "simábbnak tűnt" a lords után.
Amúgy ezt így nehéz rangsorolni. A bloodborne-t azért mondom könnyűnek, mert ott tele vagy potival. A lords-ot azért, mert azzal kezdtem, és nem emlékszem úgy, hogy megszenvedtem volna vele. Talán azzal a bossal, amikor a falak mögé kellett rohangálni, hogy ne legyen instant kill.
A nioh-ban kb. nem buktam "lelket", kivéve egy pályán, ahol mindig beleestem a vízbe, és instant meghaltam. Amúgy van benne néhány szívatós boss.
A dark souls-okat viszont nem vittem volna ki guide nélkül. Még a 3-ban sikerült eligazodnom, de a másik kettőnél az életben nem jöttem volna rá, merre kell tovább haladni.
Nomeg a 3-ban tudsz mozogni potizás közben, nem leszel zombi, és még a fegyver sem törik. Meg valami 6 esztuszkal indítasz? Könnyű! -
_drk
addikt
válasz
Szabi® #245937 üzenetére
De nem lehet minden franchise-t állandóan nyomatni.
Mondjuk én nem vagyok egy Wolfenstein fan de abba a sztoriba nincs annyi hogy 2 évente siker cím legyen.Ellenben egy falloutból bármit kilehetne hozni és azt rontják el legjobban.
De ha már franchise akkor az xbox is ott fáradt el.
Az ubisoftnak is lassan csak az AC marad.
Ghost Recont fog venni valaki?
Ez a watch dogs is olyan bukás mint a ház.Szép és jók a franchise-ok de nem minden Marvel Avengers.
-
törölt tag
válasz
Szabi® #245787 üzenetére
Jó csak ez egy játék, és a 70 órás sztoriból 40 annyi, hogy mész A-ból B-be és nézed a ló seggét. De senki sem akar ráeröltetni semmit a másikra, egy opciót szeretnénk amit az használ aki akar. Erre jöttök, és nekiálltok köpködni hogy mér akarunk attóval menni a vadnyugaton dikkmáááár??!?!?!!!?!!?!?!!?!?!?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szabi® #245514 üzenetére
Pár hete játszottam végig.
Hatalmas "játszóteren" nagyon egyformák a küldetések. Konkrétan a terület foglalásoknál kb három-négy feladat típus váltogatja egymást.A story missziók és a három különböző mellékszál kicsit változatosabb. A három DLC sem nagy szám. Az autóversenyzős dlc egyenesen idegesítő... A korábbi részekből ami megmaradt, az az ökörködés teljes szabadsága.Ha tetszett a sorozat, elvileg ez is ok lesz.
Szóval teljesen középszerű a játék.Elvoltam vele. 5/10. -
RangerFox
veterán
válasz
Szabi® #245258 üzenetére
Az egész franchise életútja alatt volt 3 része (2, Brotherhood, Black Flag), amiknek a játékosok és a kritikusok szerint is egybehangzóan jó volt a sztorijuk. Szóval van benne valami, hogy nem a sztori miatt játszunk velük. Ez egy videojáték, nem egy film, több aspektusból kell megközelíteni a dolgokat. Az első része nagyon sok tekintetben felülmúlta az akkori játékokat, a 2 pedig minden szempontból jobb lett nála (amit el is vár az ember, legyen szó bármilyen folytatásról). És ez a sikeres nyitány meg is alapozta a franchise jövőjét.
Számomra pl. hatalmas pluszt jelent, hogy egy (az adott technológiához képest legkorhűbben) lemodellezett korabeli várost szabadon bejárhatok, a parkour mozgásnak hála szinte korlátok nélkül. Olyan történelmi szereplőkkel találkozhatok, akikről anno töri órán hallottam, és valóban megtörtént történelmi eseményeket követhetek szemmel, alkalomadtán meg is változtathatom a kimenetelüket. Ha már mindenképp ki kellene emelni valamit, hogy miért játszottam végig őket, akkor ez lenne az. Ugyanúgy említhetném a szabadságot, hogy akár full stealthben végigjátszhatod a küldetéseket, vagy akciózhatsz is. Ezt a szabadságot sok játék nem adta meg anno, ezért lett sikeres a Far Cry széria is.
A W3-ból látszik, mennyit számít egy jó sztori egy ilyen játékban. Hiszen ott is ugyanazt csinálod, mint az AC játékokban (lovagolsz A-ból B-be, witcher érzékkel követed valaminek a nyomát, kardozgatsz), sőt, még csak a stealth/action választás sincs meg a játékban. És mivel nem tudnak ilyen sztorit összerakni, ezért igyekeznek más dolgokkal kompenzálni ezt a Ubisoftnál (látvány, extra gameplay mechanikák, masszívabb open world stb).
És igen, elég sok dolgozó elhagyta az első AC óta a Ubisoftot (ami amúgy egy természetes folyamat), de azóta az egész széria többször is új irányt vett. Ráadásul az akkori írók rakták bele a jelenkori Animus szálat, ami senkinek se tetszik, mégis, az akkori írók miatt erőltetik bele minden játékba mind a mai napig ezt.
-
saelin
veterán
válasz
Szabi® #245239 üzenetére
Engem ilyenkor mindig az sokkol, hogy az Ubisoft név alatt jött ki a Prince of Persia is. A Warrior Within-t egy tucatszor játszottam végig annyira tetszett. Most meg az Odyssey-ben a gyűjtögetni valók, questek (az XP és content miatt) és egyéb mechanikák tartanak csak a játékban. A story-nak a fonalát én már rég elvesztettem annyi ugyan olyan kinézetű karakterrel találkoztunk már. Pár emlékezetesebb kari azért megmaradt!
Tegnap volt egy beszélgetésem egy psn ismerősömmel, aki nemrég kezdte el a játékot. Ő játszott kb az összes AC epizóddal és annyival elintézte a story-s firtatásom, hogy ezt az IP-t sosem a történetért játszották, hanem a gyilkolászós játékmenetért és a parkour-ért. Lehet igaza van és én várok el túl sokat a játéktól, de ettől még ha lehet fejlődni valamiben, akkor fejlődjön! Elhiszem hogy így is jó eladásokat produkál, csak böki a csőröm, hogy lehetne ez sokkal jobb játék is. Komolyan én nem tudok semmibe belekötni, mint a rosszul megtervezett forgatókönyvet és a történet folyásának katasztrófális hektikusságát. A Valhalla-val szemben nekem óriási elvárásaim vannak, mert abból a témából rengeteg mindent ki lehet hozni! Ezért idegbeteg mindenki a kamu beharangozott gameplay miatt, mert kíváncsiak mit fejlesztettek az előző részekhez képest. Szerintem ezzel az openworld dologgal egész jó irányba mentek el, csak kicsit több törődést igényelne... A felfedezés inkább egy to-do list, ahelyett hogy valami izgalmat csempészne a játékba. Ha egy barlangot láttál akkor mindet láttad, ha egy kriptát vagy ősi romot láttál úgyszintén mindet láttad. Semmi meglepetés nincs bennük. Én pl tökre örültem volna ha ezek mélyen valami komolyabb puzzle van és a jutalmam valami legendary gear vagy bármi amiért megérné ezeket felkutatni. Több csapdát, parkour-t stb... Egy kis mélységet el tudnék viselni a játékban a karakter buildelésen kívül, mert a környezet az pazar (a gyenge LOD és pop-in ellenére is), a tengeri csaták is annyira egyhangúak. Ezt egy flotta rendszerrel igazán fel lehetett volna fűszerezni vagy random evenetekkel. Az egész játékot egy óriási kihagyott ziccernek érzem. Mintha a tájak és épületek modellezése elvitte volna az összes pénzt, és a maradékból készült a story, meg minden más töltelék elem. Mintha fókusz nélkül készült volna az egész játék. Naaagyon vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban, és ennek ellenére mégis leköt a karakter fejlődés miatt. Meg hogy mindig van mit csinálni... még ha egy kaptafa az egész. Eddig kb 2 vagy 3 igazán érdekes küldetéssel találkoztam csak, ami arányaiban nézve katasztrófális.
Sorry a wall of text-ért, de muszáj voltam ezt kiírni magamból. Irritál az ilyen.
-
l.skywalker
titán
válasz
Szabi® #245242 üzenetére
De ez is szubjektív dolog, ha már a fogalmi részét rosszul használod. Én nagyon sok Ubi játékkal játszok, nem csak azokkal amiket felhypeol a nép és nagyon jó jatekaik vannak. Az AC Origins pedig szép is volt és jó is szerintem. A költségvetés szerint ellenben akkor is AAA marad egy játék ha ki sem adják végül
-
saelin
veterán
válasz
Szabi® #244972 üzenetére
Most azért megy a hiszti mert rossz volt a kommunikáció. Gameplay vagyis játékmenet videót ígértek, erre kaptunk egy in-engine átvezetőkből összevágott teaser-t...
Egyébként sokmindenben változik az Odyssey-hez képest. Reméljük jó irányba és az előző két részt maga mögött hagyva minőségben. Én már nem is assassin's creed játékot, hanem egy állat vikinges cuccot akarok látni.
-
RangerFox
veterán
válasz
Szabi® #244953 üzenetére
It'll be Done when It's Done
Egyhamar ne számítsunk rá, így valszeg a nextgent lőtték be célul. -
fausto
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest