- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mezcal #252879 üzenetére
Mycareerbe ez gyakori az elején. A játékosunk staminája alacsony és emiatt a meccsek végére mindig elfárad akkor meg a dobások is kimaradnak. Meg kell tanulni kezelni az erőnlétet is. Az elején nekem is sokszor elfáradt a 3. negyed végére aztán egy 10/14-es dobás statból lett 11/25 a végére
Ez nem a csalás csak fárad a játékos.
Ha pár kosár beesik nekik a gép is kap boostot amivel még jobb lesz 1 rövidebb időszakra. Ez sokszor döntő lehet. Igazából ezt akkor tudod kiküszöbölni ha ilyenkor elkezdesz figurákat hívni és kijátszod ziccerekre a támadásokat.
Belehet állítani egyébként, hogy automatikusan hívjon játékokat támadó meg védő oldalon az edző és kis körrel mutatja hova kell szaladni,mikor kell zárnod stb.. Én védekezésben mindig használom mert könnyebb embert váltani vele és nem kap rólam 40 pontot a csapat -
Nandinagy
addikt
válasz
Mezcal #252870 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi NBA meccset nézel de a valóságban ugyanez van. Ott is sokszor vezet valaki 30 ponttal a félidőben aztán a meccs végén kikap 10-el. Ugyanez van a játékban is.
Ha a teljes csapatot irányítod nem mindegy mikor cserélsz mert a kezdők elfáradnak. De ha túl sokáig hagyod fenn a cseréket akkor meg az ellenfél kezdői lépnek le.
Ha 1 játékossal vagy (Mycareer)akkor meg a csapat sem mindegy ahol játszol. 1 gyengébb csapattal nyilván hülyére ver mindenki. Ott meg neked kell az x-faktornak lenned. Nem bonyolult játék ez az NBA pedig utoljára a 2k18-al játszottam komolyabban. Ha a te vezetéseddel vezetsz 15 ponttal és mikor leülsz kiegyenlítenek nem azért van mert csal a gép hanem mert valószínűleg az ő cserepadján jobb játékosok ülnek. -
Szabi®
addikt
válasz
Mezcal #252870 üzenetére
Játssz baseball-al.Az MLB The Show 2020 messze az egyik legélethűbb sportjáték.És ott tényleg minden csak a te időzítéseden múlik
-
.LnB
titán
válasz
Mezcal #252808 üzenetére
Na tessék Stergo koma.
"Csal az AI" és "kidobja a labdát"
[link]
Tegnap, csak azért is felvettem neked a meccset. Nézzed végig! Úgy se fogod, de láthatod, hogy nem csal ez semmit.
Kicsit próbáltam csinálni a show-t, ezért egy-egy hiba belefért. De szerintem sokat mondó az egész. Csak úgy lazán játszogattam. Nem mentem rá semmilyen statra, vagy ilyesmi. Így adta ki. Annyit hozzátennék, hogy elég erős csapat ellen is játszottam. Lakers, és a Bucks után talán a harmadik legerősebb (de azért nem mondom biztosra, nem vágom fejből a power ranking-et.). A meccs végén látható az értékelésnél az All-Star nehézségért járó bónusz. A meccs után meg a menüben megmutatom, hogy hogy állok jelenleg a karakteremmel.szerk.: Valamiért bugos a hang a videó alatt, leginkább nincs. Bár a kezdő dudát, bírói sípot hallani. Hát ez nem tudom, hogy mi...
-
.LnB
titán
válasz
Mezcal #252808 üzenetére
A kidobásra meg van magyarázat. Egyrészt mindegyik játékosnak más a pass "értéke". Te meg lepasszoktad neki X-szel, majd püfföltél (minimum) még egyet az X-en, ami kapásból vissza passzt eredményez. És ha ilyenkor ő nem annyira király passzoló, plusz te rossz irányba indultál el, akkor kidobhatja. Van ilyen.
Carmelo Anthony kedves "csapattársam" 10-ből kétszer csinál ilyet fastbreak inditaskor. Ilyenkor kérdőn nézek én is rá , hogy a csarnokot nem sikerült eltalálni amiben épp játsszunk apukám, nemhogy engem, aki a passzt kérte.
-
.LnB
titán
válasz
Mezcal #252808 üzenetére
Figyelj ide, legjátszottam mar ~100 meccset. 12 perces negyedekkel. És 40-60 pontokkal nyerek. Szórakozok. Megdöntöttem már kb minden NBA rekordot. 100 pont fölött dobok, ha akarok (egy játékossal). Mostanában nem dobok csak 60-70-et mert már csak kettő playmaker badget hiányzik, ezért passzolok. 25-30-at egy meccsen. Nonszensz. Nem tudom milyen balfék streamereket néztél te. De ez a játék nemhogy csal, hanem túl könnyű. A másik meg az, hogy streamerek szavára adsz. Ha bizonyíték kell, csinálok videot is, ha ennyire támaszkodsz a videók nézésere.
-
.LnB
titán
válasz
Mezcal #252805 üzenetére
Az a gépi AI nem csal. Sőt túlságosan is könnyűre van belőve még All-Star nehézségen is. Hihetetlenül sok tiszta dobást ront, teljesen irreális. Sajnos van is egy taktika ami erre épül. 3-2-es védekezés. Ilyenkor a corner 3PT dobást erőlteti. Ő ront, a center megszerzi a védő lepattanót, passzol és easy fastbreak point.Szerk: Jó, Hall of Fame nehézségen lehet, hogy csal. Azt még nem próbáltam.
-
Frod
addikt
válasz
Mezcal #252351 üzenetére
Kizárt, a Complete Edition, szerintem is idén még oda fogják adni, de csak a simát - sosem adnak teljes verziókat Plusban.
Hmm, most nézem, hogy HZD-ből már csak a teljes van Storeban? Na ezt nem is tudtam. Simán benne van akkor.(#252358) oriic
én is elképedve olvastam hétvégén a híreket, hogy játékon belüli dlc lesz a sorsa. -
FunPro
őstag
válasz
Mezcal #252234 üzenetére
Nyilván nem fogok tudni felsorolni 10 szebb pc játékot, mert nem is nagyon fejlesztenek közvetlenül pc-re. Esetleg valami ultrarealistic modos játékot, vagy valami tech demo-t. 10 szebb multiplatform cím menne szerintem.
Én nem akarom elvenni a konzoloktól a dicsőséget, mert a ps4 játékok szerintem is szépek. De a pc-vel soha nem tudod versenyeztetni (meg nem is fair), ameddig nincs azonos fps szám és nincs azonos felbontás.
-
saelin
veterán
válasz
Mezcal #251213 üzenetére
Később lehet visszarakom, de most rá rage-eltem. Carrier módban a difficulty-t sem tudtam sehogy sem eltalálni. Ha túl alacsonyra vettem könnyű volt, de ha 50% köré vagy a fölé nehéz, míg egy következő pályán az 50% is könnyű volt. Mintha az adott pályától is függne a difficulty. Ezt nem is értettem.
Elkezdtem helyette a Vampyr-t, ami az animációkat kivéve (túlságosan megszoktam a mocapes játékokat és a minőségi kézi animációt) teljesen jó! Még azon is elgondolkodtatott, hogy lehet be kellene szerezni a Vampire the Masquerade folytatását is. Pc-n az elsővel játszottam egy tonnát, míg a második rész nem tetszett trailer-ek alapján... Most meg már kell.
Lehetne egy picit több vámpíros játék, mert eléggé szűkében vagyunk velük. Remélem mocsok jól sikerül a Bloodlines 2! Emlékszem az elsőben is milyen sok opciónk volt, csak azok a fránya bugok... Most nem tudom mit várok jobban. Cyberpunkot vagy ezt. -
sxxorp
őstag
válasz
Mezcal #250460 üzenetére
Multi: kizárva, láttam 1-2 videón mit csinálnak kamikaze pilótákat megszégyenítően egyesek, én nem vagyok olyan béketűrő, mint LnB
Csak a nagyon kezdők kapcsoljanak be mindent, hamar kikeversz magadnak egy jó mix-et, amivel élvezet a körözés
Hogy nyomod a hétvégét? Én 3 gyakorlás (1. év) 1 körös időmérő, 1/4 verseny -
sxxorp
őstag
válasz
Mezcal #250324 üzenetére
(&saelin
egyetértek hogy az F12019 nagyon jól sikerült, de a Senna-Prost kiadást említik masszív csalódásnak a legtöbb review-ban, ezért nem is gondoltam rá: "The clips of their famous crashes mixed in with shots of them racing gave the air of jumping into race scenarios and battling with a well-matched opponent.
Instead what you get is brutally disappointing. All Codemasters have done here is create some invitational events with Prost or Senna running round very slowly while you try to complete the objective. There is no element of rivalry here, only checkpoint challenges or time attacks where even on the hard difficulty your “rival” is lapping 6 seconds slower than you."
A karrier mód nagyon jól indult, az F2-es rivalizálással, de félkész, egyelőre nem sok nyomát láttam, hogy az F1-ben folytatódna, csak a csapattárs ül velem szemben, mint egy kuka. Még eléggé az elején vagyok a szezonnak, kíváncsi vagyok a progresszióra, transzferekre.
A lényeg, a grafika, hangok, irányítás rendben van, főleg, hogy testre szabható. Azért megnézném mennyivel barátibb/arcadebb ez zéró segítséggel (azt hiszem Pro mode), mint a Dirt Rally... Nekem bőven elég a manuális váltó, ABS kikapcs, mivel néhány pályát ismerek a kanyarokban segédvonal, mérsékelt kipörgésgátló kombó -
saelin
veterán
válasz
Mezcal #250324 üzenetére
Este amíg nem jött le teljesen mentem vele pár kört. Eléggé jó, tisztára olyan mintha tv-ben nézném! Az autók customization-nél azért felsóhajtottam rendesen... Ez kemény tanulós játék lesz. Már csak azért is, mert 1-es AI lvl-el is képes vagyok lemaradni!
Nézni könnyebb volt mint játszani.A karrier módra leszek kíváncsi. A review-ok ezt dicsérték a legjobban.
-
válasz
Mezcal #249999 üzenetére
Nem kéri minden bekapcsolásnál az SMS kódot, csak egyszer. Ha biztosra akarsz menni, akkor böngészőben az Account Settings -> Security alatt kattints a Sign Out on All Devices gombra. Plusz a Payment Management alatt aktiváld a Require Password at Checkout opciót.
Amúgy valószínűleg nem a PSN fiókodat törték fel, hanem valahol máshol is ugyanazt a jelszót használtad. Ha ez a helyzet, akkor máshol is változtasd meg, sőt, lehetőleg mindenhol más és bonyolult jelszót használj. -
válasz
Mezcal #249989 üzenetére
Csekkold a tranzakciót, ha nem jogos és/vagy nem te csináltad, akkor hívd a Support-ot.Call us on 0203 538 2665
We're here to help you. Opening Hours: Mon-Sat 11:30 - 18:00Előbb a Support-tal beszélj, a bankkal ne vonasd vissza, mert azonnal és végérvényesen bannolják a fiókodat. -
válasz
Mezcal #249249 üzenetére
Itt szerintem most nem erről volt szó😁 Azért egy 300K-s mobilt elég sok mindenre lehet használni, egy jàték gépet meg gyakorlatilag egy dologra, játékra! És azt nem tudod a zsebedbe tenni, fotókat lőni vele vagy internetezni út közben stb...szóval eléggé gyenge lábakon áll ez a párhuzam amit vontál egy konzolgép, és egy csúcs telefon között...
-
malystryx
senior tag
válasz
Mezcal #245226 üzenetére
Igen, ha nem sértelek meg akkor látni lehet azért, de abszolút rendben van. A védelmemre mondva, én már néhány mozdulatra nem is emlékszem, és én mindent elfelejtettem.
Ettől függetlenül csodálatos játék, rendkívül sok időt el lehet tölteni vele, a zene is nagyon ott van, grafikára meg nem lehet panasz. Aki SW rajongó, annak kötelező darab, főleg most így fél áron.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Mezcal #244734 üzenetére
Mintha valami idegesítő késleltetés lett volna a gomb lenyomásától addig, hogy végigmenjen az animáció aminek a végén váltódik csak ki a hatás (blokk, támadás, akármi). Nem tudom jobban megfogalmazni.
Aztán lehet csak én éreztem így és bénáztam, pedig nem egy souls-like játékon vagyok túl.
Számomra a legjobb harcrendszer ever a Nioh-ban van. -
_drk
addikt
válasz
Mezcal #244192 üzenetére
Jövő nyár, max évvégi játékok jelennek még meg rá normálisan. Utána már az egy éves konzolra lesz normálisan fejlesztve, a ps4 max gyenge portokat kap a nagyobb játékokból.
Persze kis indie játékok, meg nagyobb multik még továbbra is támogatva lesznek.
Most a sok csúsztatás is még a PS4nek kedvez.
De jövő karácsonykor már nagyon kifog jönni a különbség. Kb az lesz a váltópont. -
Roland0224
senior tag
-
saelin
veterán
válasz
Mezcal #242715 üzenetére
Játsszák csak játsszák! Ha lemegy az ára én is szívesen beszállnék a mókába, de ez még attól is függ, hogy mik a jövőbeli tervek, meddig tudja megtartani a játékosbázisát... Amiatt is simán ott hagyhatják ha nem lesz normális a progression. Nagyon ingatag lábakon áll ez a játék, de szurkolok neki. Kellenek a Predator játékok!
-
alite
senior tag
válasz
Mezcal #242570 üzenetére
Bevallom én már bárminek örülnék amit nem vettem meg korábban.
Az elmúlt hónapokban nem sok örömöm volt, akárcsak a GoW vagy a HZD, már mind megvan egy ideje.
Új tagonak biztos frankó lesz, talán most jó helyzetben lehet az aki csak egy PS-t vesz és Plust, megkapja a meghatározó címeket a köv hónapokban.
-
törölt tag
válasz
Mezcal #240972 üzenetére
Ez az első karrier szezon azzal a döglött macska Lanciával? Én végig nyertem a szezont. Aztán beültem valami hátsó kerekesbe a másodikra és akkorát ugrott az AI hogy esélyem nem volt. Amikor meg igen, elnéztem az unseen jobbost és se flashback se semmi. Mocskos fos. Rally crosst még kipróbálom aztán megy a kukába. Ezért jó ez a PS Plus, ha megvettem volna most azon is idegeskednék hogy ezért a fosért adtam pénzt.
-
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
Mezcal #238729 üzenetére
Akkor én beállok a másik csapatba. El nem tudom mondani mennyire rá vagyunk függve. Fixen vagyunk 3-an, 4-en minden este, úgyhogy megvan a csapat. Előtte a sima multiba is beletettünk jónéhány órát, de a warzone most iszonyatosan megfogott minket. Plusz a sima multi miatt elég extra custom loadoutokat tudunk hívni játék közben pénzért, ami elég nagy előny. Nyílván a legjobb, ha vannak haverok, úgy sokkal élvezetesebb az egész. Ha szereted a COD stílusát, pörgősségét, már pedig az új MW szerintem parádésan jól sikerült minden tekintetben, akkor a Warzone-t is szeretni fogod. Mi mindig izgalmas szituációkba keveredünk, sokszor van zero to hero mutatvány
-
Xaels
félisten
válasz
Mezcal #238729 üzenetére
Engem nem húzott be eddig egyik BR játék sem. Próbáltam az Apexet, a PUBG-t, Fortnite-ot, Blackout-ot és a BFV Firestorm-ot is. A legtöbbet a BFV-el játszottam ezelőtt. Viszont a Warzone nagyon elkapott, pörgős és a gulag meg a bolt miatt nincs minden veszve egy rossz landolás után.
Az inventory egyszerű, a.lootolás gyors. A gunplay meg olyan mint a COD-ban.
-
Frod
addikt
válasz
Mezcal #238729 üzenetére
Ízlések és pofonok, próbáld ki, úgyis ingyen van.
Nekem nem jött be, visszamentem Apex-be.Random társakkal nagyon rossz, de tényleg. Pl hiába indultok elvileg hármas csapatban, a repcsiből nem egyben ugrotok, hanem egyesével, így nem egyszer már kezdéskor eltűnik az "egység". Az alap loot nem túl változatos, attachment-ek nincsenek, hanem Fortnite szerűen van zöld/kék/lila/arany fegyver, mindegyiken gyárilag eggyel több kiegészítő.
Ugyanakkor aki az alap MW multival is nyomta, az behívhatja a játékba a saját multis loadját… na innentől kár is mondani.
Jackfrags videói viszont elképesztő mókásak a játékról, azokat ajánlom -
törölt tag
válasz
Mezcal #238267 üzenetére
Én?
Nem értem amúgy, nyilván nem olyan cuccot vennék elő amiből van már jobb, hanem ami csak arra van és nincs folytatás vagy ilyesmi. Régi God of Warok pl, volt egy nagyon király F1-es játék is a 2005-2006-os szezon körül, egy Simpson családos nagyon jó platformer, az Afro Samurai című borzalmas de mégis egészen szórakoztató hack n slash. Dante's Inferno akár. Vannak azért gyöngyszemek amiket jó lenne elővenni néha. Persze megvan még a PS3-am de hányok már a menü működésétől, annyival királyabb a PS4 ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest