- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
marilllyo #138537 üzenetére
Persze, de itt most a ventifordulatszám(és a felhasználó) szempontjából nem érdekes, hogy indokoltan vagy indokolatlanul terheli az APU-t
Egyébként fura amiket itt olvasok. Nekem mind az 5 fatem, meg főleg az az egy szerencsétlen nyomorult slimem sokkal-sokkal hangosabbak voltak, mint a pro-im.
30z.Samu: ez az 1440p ez honnan jött?
Nincs ilyen. Van ami 1800p-ben megy, van ami 2160p-ben, meg van ami dinamikusan változtatja, meg százféle felbontás használnak.
-
eisento
addikt
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
marilllyo #138473 üzenetére
Én egyetértek azzal, hogy ezt a lufit ekkorára fújták, mert másképp nem lehet megálljt parancsolni az olyan cégeknek, mint az EA, és addig kuncsorignak, míg egyszer csak már a játékindítás miatt is fél dollárt kérnék majd előre utalva... A mikrotranzakciók miatti elkurvulás szembetűnő az egész játékpiacon már jóideje.
-
prokxy
veterán
válasz
marilllyo #138447 üzenetére
#138445) Neoteric: köszönöm!
Tehát közös megosztás esetén, tökmindegy, h kinek a játékával játszom, akkor is megkapom a mentést, trófeákat, stb úgy, hogy én a saját ps-emen a saját accommal jelentkezek be miközben az az én gépemen a másodlagos, míg haveré az elsődleges.
Lehet ugyanazzal játszani egyszerre?
Simán jó lenne a way out-ot úgy megvenni és coop-ban tolni! -
Thorkos
tag
válasz
marilllyo #138366 üzenetére
Én is megvettem a hidden agedat, asszonnyal ültünk neki p8 lite hüvellyel. Elsőre a 3. fejezetben hibával kidobott a game. Nem lehetett visszatölteni elölről minden. Másodszor
kb 4óra volt a 2nekifutas a végére leszivta az aksikat pedig majdnem tele volt. Nekem összeségében bejött, 4e csak azert megért mert magyarították. Az bosszantott hogy nem tudtuk folytatni egy egy kiválasztott fejezettőlláttam van olyan trófea hogy nem használsz fegyvert. Ezt sikerult megszerezni csak a játék vége még nem derült ki... -
batai15
félisten
válasz
marilllyo #138396 üzenetére
Komolyan mondom gyerekek miért nem lehet elolvasni amit írok? Fbn is megy az ertetlenkedes...
Minden van ps plusz, minden más multi nekem fut havernak ow is meg minden más jatek is. Nem most játszok elsőnek mer amúgy nem vágna szét az ideg hogy amiket szereztem eredmények elszallnak. -
Xaels
félisten
válasz
marilllyo #138023 üzenetére
Hatalmas +1, korrektül leírtad. Egyébként meg egyre több lesz az ilyen. A PC-s hardverárak úgy el vannak szállva, hogy még így is olcsóbb egy Pro meg egy ilyen rendszer. Arról nem is beszélve mekkora blama ami megy mostanában hardvergyártóknál(szar driverek, biztonsági rések) és ezekre a "javítás". Előbb utóbb felfedezik maguknak ezt a piacot a periféria gyártók és akkor jönnek majd az olcsóbb, "jobb" változatok.
Más
Dragonball FighterZ Open Beta észrevételeim osztanám meg veletek. Minthogy Beta ezért az egy napos szerverbajokat nem rónám fel, előtte és utána egész jól ment a matchmaking. Grafika egyesek szerint visszafejlődés, de szerintem sokkal hangulatosabb és sokkal jobban illik ez a 2D-s megoldás mint a ráerőszakolt 3D Gokuékhoz. A játék mechanikája gyorsabb, feszesebb lett. A combok, speciális támadások nincsenek túlbonyolítva így látványosak tudnak lenni a harcok elejétől a végéig. Repülés nincs, mármint folyamatos de repülő támadás azért van. A 3v3 felállás taktikailag sokat jelent, oda kell figyelni és a karakterek váltása, behívása megfűszerezi a harcokat. A játéktér limitált, itt nincsen fogócskázás.
-
válasz
marilllyo #138040 üzenetére
Eléggé.
De lévén hogy from software játék nem adja a szádba mint a wicher. Nem sok párbeszéd van és szokból nem is leszel okosabb.
Ahogy a ds-ben, itt is tárgyleirásokban vannak sz infók, és neked kell összerakni amit tudsz.De psc-n van egy srác aki összeszedte (vagy csak magyarra fordította) a storyt és azok elég jó kis írások.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
marilllyo #137296 üzenetére
Nekem csak alig másfél hete van meg a Pro, és ez alatt leginkább az Uncharted trilógiát és a Horizont nyomom ezerrel, de ezek mellett a Firewatch (pláne a mostani akciós árért) nagyon kellemes meglepetés volt, csak egy laza háromnegyed órát töltöttem vele, mert a Horizon után fogok nekiülni, de gyöngyszem gyanús.
-
-
sutyesz96
őstag
válasz
marilllyo #137317 üzenetére
Eme játék lényege, hogy a különböző döntéseid után változik a történet. Ezen játékban 24 féle képpen változhat és mind különböző befejezést kap.
Pont ilyen játékokat keresek, lehet ezzel is teszek majd egy próbát.
Jelenleg a mostani ingyen Telltale Batman-t nyomom, nagyon bejön így a 3. epizódnál, de nem vagyok benne biztos hogy túl nagy súllyal számítanak az egyes döntéseim. Valakinek van tapasztalata esetleg vele hogy 1-1 döntése milyen mértékben befolyásolta a sztorimenetet?
(#137239) tompa: Nekem az “új” pro modell van, és nekem is néha átmegy hiperhajtóműbe, főleg HZD alatt.
-
válasz
A másik kérdésre nem akartam válaszolni, mivel nem akartam flame-et generálni, de erre szívesen. erahurka említette a Deadly Tower of Monsters-t, amit én is imádtam. A másik pozitív csalódás a Zombi (szíven PSPlus játék volt). Az egyszerűsége és nehézsége nagyon bejött. A harmadik egy frissebb játék, a Nioh. A felezős partnerem vette meg, és alapból nem kenyerem sem a Souls féle stílus, sem a keleti kultúra, de ez a játék nagyon bejön.
-
Frod
addikt
válasz
Most így hirtelen kettő ugrik be a közelmúltból.
Darkest Dungeon: először idegenkedtem tőle, sok helyről hallottam, hogy mennyire unfair játék, és idegileg szétvisz, de maga az art és a design számomra instant szerelem, így rávettem magam.
és igazából nem is nehéz, csak ésszel kell játszani.MGS V: ugyanazt tudom elmondani, mint fentebb: idegenkedtem tőle. elsőre annyi jött le, hogy halál monoton, ugyanazt kell nyomni, megspékelve ilyen baromságokkal, hogyha a dobozon egy női plakát van akkor nyáladzik az ellen... amikor ingyen bezsákoltam a Plus miatt már a prológus olyat rámb*szott, hogy kerestem az államat. Azóta ilyen se veled, se nélküled, mert valóban kevés kiugróan jó pontja van a játéknak, de megvan a "csak azért is kimaxolom érzés". Már csak pár küldetés és végzek vele, 80+ óra van benne.
-
-
törölt tag
válasz
Igazán nagy meglepetést én csak a PS3-as érából tudok mondani: Afro Samurai. Csomó helyen lehúzták, és tényleg vannak gondjai, de engem valahogy nagyon elkapott
PS4-en inkább "ingyenes" indy cuccok közül tudok említeni, a Stories: Path of Destinies nekem is tetszett, nagyon bejött a harc, de mikor platinához vagy 10x végig kellett játszani már inkább idegesített az egész. A hangulata miatt bejött a The Deadly Tower of Monsters is, ezt is PS Plus miatt próbáltam ki.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Nálam pozitív meglepetés volt:
Mafia III: (patchek után teljesen jó , story mindenért kárpótolt, 50+ órám van benne)
Sniper Elite 4: óriási map-ek, a harmadik rész méltó folytatása
Tomb Raider Def. Edition: jó kis kaland
Sherlock Holme: The Devils Daughter: tökéletes nyomozós, agyalós
Ori & the Blind Forest: nagyon keményen ügyességi, gyönyörű képi -zenei világgal -
Bad Pritt
félisten
válasz
Tearaway Unfolded, második PS4 játékom, hatalmas élmény volt a mobilos PS4 appal ökörködni, meg a kontrollert úgy használni, ahogy nem is gondoltam volna, hogy lehet, mellette tényleg aranyos kis játék, nem véletlenül volt egy évig Iota a PS4 avatarom.
Ratchet&Clank, hatalmas Star Wars életérzés, remek küldetések, tökéletes irányítás, jó karakterek, tényleg pörgős kis 10 óra szórakozás.
World of Tanks PS4, mivel nagy WoT-os voltam PC-n, ezért meglepett, mennyire más és mégis jó konzolon a játék, csak már nem volt meg a varázsa számomra, ezért hagytam, de tényleg tetszett, ahogy portolták a játékot és nem féltek más irányokat venni, pl fejlesztésnél vagy irányításnál.
Cat Quest, erre nem mondok semmit, ki kell próbálni. -
prokxy
veterán
válasz
marilllyo #137021 üzenetére
Nemtom egyébként, h mit kell csinálni a platinához a Ratchet-nél, gondolom, h nem normal fokozaton kell tolni, de hát mivel kontroller-szűz a kezem, így nem is mennék elsőre hard-on.
Viszont egyre jobban tudom kezelniU4 majd az első 3 után, addig nem kell, de köszi.
Majd behúzom a collection-t, de van még előtt pár játék, ami jobban érdekel.
#137022) zzola: pedig nagyon szórakoztató, jó a sztori, poénok, fejlődési rendszer is tetszik, sorolhatnám, de kinek mi.
-
prokxy
veterán
válasz
marilllyo #137018 üzenetére
Mindenki másért játszik, én örülök, h meló, Család után leülök elé és kikapcsolódok.
Ez a trófea dolog csak hozzátesz, de nem emiatt fogok egy játékkal játszani, h nekem is a nevem mellett minél több legyen.
Viszont és is szeretem kimaxolni a játékot, de a józan ész határáig, pl. nem fogom végigtolni az Uncharted sorozatot 4x, h meglegyen a platinaViszont tervezem kiszedni az összes trófeát a Ratchet-ből, meg összeszedni a sok kártyát, most is a rhino-kat vadászom, már csak 2 kell.
Viszont ez a PS4 rohadt jó, azóta a PC csak netezésre van használva kb.
-
Zoleee83
addikt
válasz
marilllyo #136927 üzenetére
Tégy egy próbát a Rocksmith-szel, nagyon nagyon jó játék, bár inkább gitároktató programnak nevezném.
Valódi gitár kell hozzá , egy átalakítóval megy a hang a gitárból a PS-be, ahogyan tanulsz úgy nehezedik, folyamatosan figyel a játék, + vannak benne minigame-ek is. -
ludnik
tag
válasz
marilllyo #136915 üzenetére
Bocs a kérdésért, de miért nem inkább a Rocksmith 2014 -el játszol? Ha ennyi energiát belefektetsz, ott legalább tényleg megtanulsz gitározni. 20 éve voltam zenekarban, én azon néha prüntyögök bár nem PS alatt. De az összes konzolra kiadták és tényleg nagyon élvezetes.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
marilllyo #136895 üzenetére
Gondolkodok a beszerzésén.6300 ft nem pénz, de...ott van még a Witcher 3 (most mentem át a főküldetéssel Skellige szigetre) meg a GTS, napi szinten a PES 2018...nincs annyi idő a végigjátszásukra, ezért nem zsákolok be egy halom játékot.Lesznek még akciók...ja, azt úgy járok mint a Wolfenstein The New Order-el PCn.Sokáig volt tavaly ősszel 5 euróért akcióban, de vártam vele...azóta sincs ennyiért.Tudom, ps4re volt ennyiért, de PCn van rá magyarítás.
-
MrPeekaboo
senior tag
-
törölt tag
válasz
marilllyo #136505 üzenetére
Én még nem játszottam az új patch-csel de előtte egyszer sem omlott össze a játék. Még hátra van a Blood and Wine DLC nekem, remélem nem fog szívatni
Múltkor a TellTale Batman omlott össze vagy kétszer, előtte pedig a GT Sport elég sokszor de utóbbi egy jó ideje stabil nálam. Persze most hogy ezt leírtam valszeg este megint ki fog dobni legalább egyszer.
-
-
alien19
tag
válasz
marilllyo #136397 üzenetére
Dettó! Nekem is volt JTag boxom és én is alig játszottam. Aztán eladtam, majd vettem egy PS3-at. Minden egyes játék amiért pénzt adtam, minimum beleteszek pár órát, vagy vegigjatszom... Anno a legújabb játékokkal játszottam ingyé, oszt 10 perc után már nem is érdekelt...
Ma már élvezem h sokkal több számomra egy egy játék anyagi és eszmei értéke. Nem csak egy kupac adat egy PC letöltés mappájában....
-
RangerFox
veterán
válasz
marilllyo #136372 üzenetére
Ezzel nagyon egyetértek!
Továbbvinném azzal, hogy gyakran a minősíthetetlen PC-s portok is nagyban befolyásolják a PC gaming megítélését. Kezdve a játszhatatlan Arkham Knight-tól, a nagyon bugos Bethesda játékokig. Nem beszélve a későbbi PC-s megjelenéseket (pl. most a Monster hunter World egy fél évet késik, de a Destiny is 2 hónappal később jelent meg PC-re).
Én elsősorban az exkluzív tartalmak miatt játszok konzolon, illetve tényleg az egyszerűsége miatt. Csak megnyomsz egy gombot és már ott is van előtted a dashboard, felsorolva az összes játékod. Plusz egy személyes érv, hogy a munkám jelentős részét gép előtt végzem, így amikor hazamegyek, nincs kedvem megint leülni gép elé. Persze játszok gépen is, de a main gaming system a konzol nálam.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #136045 üzenetére
Elvárhatod, biztos akkor is sokan elvárták, amikor feltörte az anonymous a psn-t, és kiderült, hogy a sony titkosítatlanul
tárolja a felhasználói adatokat, jelszavakat, stb. Persze sokat fejlődtek ők is azóta, de sem az eset előtt sem azóta nem bízom a sonyra azt a pénzt, amit nem nekik szánok, és biztosan nem is bíztatnék erre senkit. -
Rigormortiis
veterán
válasz
marilllyo #135961 üzenetére
Na a Battlefront pont az a játék, ahol az égvilágon semmit nem számit, hogy squadban próbáljunk játszani. Egymásra éledni nem lehet, egymást segíteni sem, nem is nagyon látod a többieket, mivel térkép nincs, meg az egész egy hót árkád valami. Az átlag Battlefront jatékos még annyit sem taktikázik, mint egy Kodos, Walker Assaultban nincs olyan, hogy bárhova is spawnolok, ne tudnám felvenni a lépegetőket lövő fegyvert. Egyszerűen senkit nem érdekel, hogy ezt kéne csinálni. Mindenki csak pittyegteti a másikat, mindenki össze-vissza spawnol, a pálya egy egy pontját meg gyakorlatilag lehetetlen bevédeni, mert az enemy mindig bárhonnan jöhet. Ez nem feltétlenül baj, meg én is jól elvagyok vele egy-egy órát, de...ahh...bárcsak egy atskinezett Battlefield lenne, ahogy sokan szapulják. Sajnos köze sincs hozzá. De például a Heroes vs Valliants módot kifejezetten bírom.
-
sutyesz96
őstag
válasz
marilllyo #135690 üzenetére
Nem gond, nekem egyszer sikerült a refund, többet valószínűleg úgysem lesz rá szükségem, mert jobban átgondolom. Ennyit nekem megért, tekintve hogy 10k-ról van szó, és valószínűleg soha nem Fortnite zombiztam volna. A battle royale király, de a másik “fele” nem nekem van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest