- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
body007 #146425 üzenetére
Nem láttam, hogy válaszolt volna valaki, ha a konzolon bemégy a Plus menübe, ott lesz a főoldalon az akció.
Én előtte visszamondtam az előfizetést, majd itt megújítottam, tizenpár forinttal volt olcsóbb, mint amennyit múlt hónapban levont. Most weben azt látom, hogy 17.-éig még él az előző előfizetésem, az újat viszont még nem mutatja. Lehet csak onnantól számolja, passz. -
front3r
őstag
-
saelin
veterán
válasz
body007 #143275 üzenetére
Ingyenesek közzül nézd meg a Paladins-t. Fizetősöknél Overwatch, Titanfall 2, Battlefield 1, amik nálam bejöttek.
Bf1-et a rengeteg hibája ellenére is ajánlom. Rengetegszer meghalsz benne, de ezt nem bünteti a játék. A hangulata nagyon ott van, robban minden körülötted, dörögnek a fegyverek minden irányból és az egész egy hatalmas nagy káosz. Általában 32vs32 fő ugrik egymásnak és egy ilyen játéknak teljesen más a ritmusa, mint egy 10v10 vagy 16vs16-nak.
Itt páran még játszanak a Battlefront 2-vel. A lootbox hisztin kívül semmi más panaszt nem hallottam rá. Multis lövöldét nem annyira könnyű ajánlani... Eléggé ízlés dolga.
EczkE
Annyira nem paráznék. Nekem is fagyott már be a store miatt a gép. Persze ha többen fogják jelezni, akkor lehet az új update az oka. -
válasz
body007 #143275 üzenetére
Nekem is ilyenem van, több is, és igazából ez az SSHD a Seagate ajánlott Gaming megoldása. A BarraCuda variánsa az pont ugyanez, csak extra NAND flash memória nélkül. Mondjuk nekem a Pro-ban túlmelegedett (túlságosan felmelegítette a konzol), ezért inkább USB-n kötöttem rá.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Jim-X
őstag
válasz
body007 #140539 üzenetére
Persze ha sokat maszkalsz, akkor lehet talalni sokfele dolgot amivel tudsz xp-t szerezni. Nalam a 16-os questig kb majdnem mindig a szintnel voltam, de en is szinte mindent megcsinaltam
(#140540) Schweini: Aaaa, annyira beszippantott a jatek, hogy szinte mindent meg akarok nezni, csomoszor meg a Fast Travelt se hasznalom, csak futok, vagy lovagolok a Strideren aztan ha van valami erdekes akkor megallok. Nem sietem el, na
-
A`rpi
addikt
válasz
body007 #133064 üzenetére
"Két barátomnál érdekes anomália van a net-es kapcsolatukban, leírom hátha valaki tud neki segíteni:
A jelenség: GT-ben ha én csinálok lobby-t én látom mind2 egyént de ők nem látják egymást a pályán. Ha ők csinálnak lobby-t nem látják egymást. Partyba van, h nem hallják őket más játékosok - egymást hallják de csak sokadjára tudnak úgy belépni, h ne legyenek "NAT"-osak.
- szolgáltató: mind2nél DIGI
- amelyiknél problémásabb ott dinamikus, publikus IP (szolgáltató nem tudja fix IP-re tenni), olyat mondott neki a szolg., be tudja állítani NAT-osra 2500 Ft / hóért - de azt is mondták, h ettől lehet csak rosszabb lesz a helyzet...
Szóval, mit próbáljanak meg?"
Router probléma, router frissítés, reset, legvégső esetben router csere meg szokta oldani az ilyen jellegű problémákat részletes leírás: [link]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
body007 #132938 üzenetére
Tehetsz bele akár Xbox One analógokat is, van aki azt jobban szereti. Ebay-en biztos vehető.
-
szinimini
senior tag
válasz
body007 #124043 üzenetére
body007 vg
Van pénz áramra
Akkor inkább az a baj,h nem játszik majd le mindent.
Azért játszanék is néha vele,de akkor nézegetek majd olyan androidos lejátszókat.ldave
Ezt majd akkor megnézem,h h működik,de ehhez jó net kell már nem? Ha igen akkor sajnos ez a feltétel nincs meg. A film minőségén látszik változás? Nem akad ki mondjuk egy 30gigás filmtől?
-
consono
nagyúr
válasz
body007 #118859 üzenetére
A Kerbalra én is várok már egy ideje, de az eredeti kiadást nem jelentették meg EU-ban, az állítólag készülő új, meg még nincs sehol :/ Pedig hiányzik Jeb
Ezt most találtam: "In other news, testing for recent console builds continues. The external testing team, who have been helping us out for a couple of weeks already, continue providing us with valuable feedback. The QA team is very happy with the quality and usefulness of their reports, which are being revised as they come. Improved playability and stability for the console versions has been the focus for the past months and huge progress has been made. We want to deliver the best port we can possibly make, so the testing phase plays a crucial part in achieving that." -
-
válasz
body007 #114682 üzenetére
hopp, egy megoldásféleség:
[–]GrizzlyBear74 3 pontok 5 hónappal ezelőtt
First of all, you will need to download it from the store, even though purchased. If that doesn't work, reset your licenses ( Select (Settings) > [PlayStation Network/Account Management] > [Restore Licenses]) and reboot your PS4 for good measure.
permalinkembed
[–]skubie-dooSMALL. ARMS. FIRE. 1 pont 5 hónappal ezelőtt
Good tip here. Restoring licenses has helped DLC show up for me in the past.
Na, este kipróbálom.
-
válasz
body007 #111260 üzenetére
Megkérdeztem, h átküldik-e ide, de nem
Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával az E****** Műszaki Áruházlánc központi ügyfélszolgálatát.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy üzleteink között sajnos nincsen lehetőség árukészlet átszállításra. A weboldalunkról nem rendelhető, csak és kizárólag üzleteinkben elérhető készülékek általában kifutott, utolsó darabos termékek, melyek többnyire az eladótérben kihelyezett pultokon találhatóak meg. Ezért sincsen lehetőség a termékek másik üzletbe történő átszállítására.
Amennyiben a jövőben a segítségére lehetünk, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
-
válasz
body007 #107289 üzenetére
Meglett a megoldás. Tényleg a gomb beragadás volt a ludas. Méghozzá úgy, h a tab/teló tartó nyomta vmelyik gombot... Bár az még mindig rejtély számomra, h működött a kontroller le-fel csatolás után
Szal a verdikt: Ha vkinek hasonló problémája akadna (csak a menüben megy a ds4, játékon belül nem) ellenőrizze / tisztítsa meg a gombokat -
Szigma70
addikt
válasz
body007 #107283 üzenetére
Logolj ki minden profilbol, majd kapcsold ki a gépet, tedd a kontrollert usb-re és úgy kapcsold be a gépet, majd lépj be.
Hátha. Biztos, hogy profil hozzárendelési a gond sztem.
Ha semmi nem megy, akkor még safe modban esetleg ujratenni a rendszert. Az iniciálás a rendszert nem törli rendesen sztem -
válasz
body007 #107211 üzenetére
Este nyomtam egy reset-et (adatok törlése) > semmi változás, majd egy full initalizálást > semmi...
Kezdem teljesen nem érteniOlvastam pár hasonló esetet , itt szétszedték és megtisztították. Olyat is olvastam, h az aksit le majd fel kötötték. Hát nem tudom, ha vmi gombbal lenne gubanc akkor gondolom nem menne le-fel csatolás után. Mindegy, rendeltem egy másik kontrollert, ezt meg majd szétszedem (vagy elviszem szervizbe).
-
válasz
body007 #107167 üzenetére
Látom nem hallott még ilyen anomáliáról senki, leírom még egyszer (kiegészítve egy "fél"megoldással).
Szóval a probléma:
A kontroller (ds4) csak a ps menüjében hajlandó működni. Amint elindítok egy játékot nem reagál semmire csak a ps gombra, amivel ugye visszalép a menübe és ott megy megint rendesen. A kontroller világít közben folyamatosan, hátralépve a menübe (settings) jelzi, h csatlakozva van.Arra gyanakszom, h a remote play elveszi a konzoltól a ds4-et, mert ha összekötöm (vezetékkel) a kontrollert a tab-al (vagy telóval, mindegy) akkor azt irányítja. DE. A fenti anomália közben nincsen kapcsolat semelyik eszközzel (repülő módban vannak), vezetékkel meg főleg nincsenek összekötve...
Amiket próbáltam:
- remote play a ps-en kikapcs, majd reboot ps
- lekapcsoltam a hálózatról a ps-t (settings - network)A félmegoldás:
Elindítom a játékot, ps gomb hosszan, controller settings, kikapcsolom a kontrollert, ps gombbal vissza kapcsolom és megy... De ha hátralépek a menübe, elindítok egy másik játékot megint nem megyMit csináljak??? Már arra gondoltam, h resetelem az egész ps-t (ezt nem szeretném)...
-
A`rpi
addikt
válasz
body007 #98885 üzenetére
"Én is értetlenkedek kicsit
Csináltam egy US acc-ot - a nagy akciókat látva - a HU mellé. Namost ha haza megyek a géphez (itt a meló helyen csináltam), csinálok rajta egy új felhasználót amivel belépek az új US psn fiókomba. Ha veszek vmit az US acc-on az megjelenik a HU acc-om játékai között? Vagy, h van ez?"
Igen megjelenik, csak elsődlegesre kell aktiválnod az USA fiókot is.
(Egy PS4-en lehet több elsődlegesen aktivált PSN fiók is.) -
gianni85
veterán
válasz
body007 #98334 üzenetére
most kicsit mélyebben utánajártam, és állítólag abban is 8bit panel van. Fura, mert máshol meg azt olvastam, hogy a Dolby Vision-höz meg 12bit kell
Áh, szarom le az egészetEgyébként én most 47"-on vagyok és én is úgy voltam, hogy nagyobbat veszek. Csak időközben elkezdtem újra intenzívebben fps-t nyomni, és azon kaptam magam, hogy 2+ méter távolságból már nem tudom beleélni magamat, közelebbről meg nem látom át a képernyőt. Ezért valszeg mégis kisebb tv lesz ha eljön az ideje.
-
gianni85
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
body007 #88070 üzenetére
Így van de...
A legfontosabb az mindig a pajzs. Az aktív pajzs legyen betöltve mindig és felbuffolva.(Miután megszerezted persze).
Igni-re nagyon nincs szükséged szerintem, illetve én olajok nélkül is elvoltam még a legnehezebb szinten is.
Ha szellemek ellen harcolsz akkor előtte Yrden mágikus csapda. Az kelleni fog. Minden más ellen (pár kivétellel) pedig az Axii azon skill-je legyen betöltve amelyikkel szövetségessé válnak az ellenfelek. Komplett táborokat tudsz ellobbizni úgy, hogy megöleted őket egymással.Ezeket unlockold ki először ...szerintem.
-
Tuomas
addikt
válasz
body007 #80877 üzenetére
Akkor talán a hivatalos honlapnak hiszel
Lehet, hogy az konkrétan nem sony. De van sonyból is ilyen, megfelelő helyről tudsz rendelni. -
Madwe
nagyúr
válasz
body007 #80246 üzenetére
Hopp igazad van! Itt a forgalmazó eredeti oldala, ha esetleg ebayen eltűnne. Mondjuk tekintve h 30 dollár, ami mire ideér sztem 10k felett lesz, lehet érdemesebb újat venni
-
sovinho
tag
válasz
body007 #80154 üzenetére
Ez igaz, egyetértek veled, a legtöbbször ezt én is szem előtt tartom, de a környezettudatosság nem itt kezdődik. Gondolom senki sem azért azért kapcsolja ki a konzolt 2 óra játék után 4 óra helyett, mert pusztul a világ. Vagy te igen?
Na jó, tényleg nem akarom elbagatellizálni a dolgot, nem erről van szó..
-
Madwe
nagyúr
válasz
body007 #79917 üzenetére
Tűl gyorsan fejlődik a technika? se hw se grafikailag ezt nem tudnám alátámasztani, régebben nagyobb ugrások voltak sokkal (snes-ps3 időig) Nem a technika fejlődik gyorsabban, hanem mellette piac is ami miatt a határok is a consumer piacon. Azaz mostmár vannak simán 3-400.000 vga-k is, régebben a csúcs került 60-90.000be...
-
válasz
body007 #79917 üzenetére
Szerintem nagyban függ a dolog az AMD-vel való tárgyalásoktól, egy összeg fölött a Sony-nak nem éri meg. A nagy veszteség nekik sem fér bele, bármekkora árat meg nem tudnak a felhasználók torkán lenyomni. De függ a fejlesztőkön is, hiszen két konzolra kellene dolgozni, illetve a felhasználók reakcióján (tudjuk, hogy nem lesz túl népszerű az ötlet, pont mint az internetadó). Abban teljesen biztos vagyok, hogy ha jönne egy erősebb variáns, akkor a jelenlegin még rosszabbul futnának a rondább látványvilággal bíró játékok. Az pedig erős presztizsveszteséggel járna, sokan nagyot csalódnának. Miközben lehetne még mit optimalizálni szoftveresen is, csak így még annyira sem lenne kifizetődő.
-
válasz
body007 #79912 üzenetére
Az oké, de jelenleg a négyszeres felbontáshoz kb. elképzelhetetlen a dolog. Igaz, hogy pár év eltelt már, de nem fejlődött akkorát a gyártástechnológia, hogy ugyanabból az architektúrából ugyanakkora fogyasztással ennyivel nagyobb teljesítményt lehessen kicsikarni. A jelenlegi, önmagukban is többet fogyasztó (mint a PS4) csúcskategóriás videokártyák sem egészen jók 4K-hoz, hogyan gyömöszölnék most azt a teljesítményt egy APU-ba?
Szóval annyi biztos, hogy valamivel nagyobb teljesítményt azt össze lehetne hozni (még a kétszerest is kicsit túlzásnak tartanám), de az nem érné meg a Sonynak sem. Az AMD náluk is előnyben lenne a tárgyalásoknál, a felhasználók meg lázongnának. A 4K felbontás meg úgysem jöhetne össze értelmes minőségben. -
bandi0000
nagyúr
válasz
body007 #79912 üzenetére
persze nem gáz, hanem az a gáz, hogy 2-3 évente jön egy erősebb gép ami valszeg ugyan annyi vagy drágább lesz, így majdnem tök8 hogy Pc-re vagy konzolra fizeted ki 2-3 évente azt a 130k-t, csak ugye PC mindig is előrébb jár grafikába
pont azért vettem konzolt mert ezen minden fut úgy ahogy 5-6 évig és nem kell fejleszteni, de így pont ennek lesz vége
-
A`rpi
addikt
válasz
body007 #78252 üzenetére
Nincs.
(#78251) Zanik
http://psnprofiles.com/games
Itt rá tudsz keresni gyakorlatilag minden megjelent játékra,
platformok szerint is lehet listázni.Ha találtál valamit, itt tudod ellenőrizni hogy van e benne osztott képernyő:
http://www.co-optimus.com
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest