- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#42308056 #233263 üzenetére
Erről a PS3-as Spec Ops: The Line jut eszembe, ahol volt egy olyan rész, amikor egy egyenes folyosón kellett rohannunk, mialatt egy helikopter lőtt. A kapott sebzést teljesen random volt, nem lehetett kiszámítani vagy védekezni ellene, azonban FUBAR fokozaton 2-3 lövéstől meghaltunk. Teljesen szerencsealapon ment, hogy mikor kapjuk be a lövést és mikor nem. Ha jól emlékszem, olyan 4 órán keresztül próbáltam azt az egy szakaszt. LINK
-
-
törölt tag
válasz
#42308056 #233259 üzenetére
Kész letöröltem a francb, nevetséges amit csinál ez a rakás szar. Körém teszi a legerősebb ellenfeleket, megpróbáltam visszarepülni az előző platformra, onnan lődöztem őket, erre átugrottak ide a sziklás repkedők, megpróbáltam fedezékbe futni, de CSONT FEKETE VOLT MINDEN NEM LÁTTAM SEMMIT ÉS LEESTEM!!!!! RAKÉS SZAR!!%+!+ZREdfrhip
úá qroúánÉs a kedvencem, hogy nem antennánként van checkpoint.......... Újra az elsőhöz dob vissza, ami atom szemét rohadék a gömbbel, ami gyógyítja az ellenfeleket, amik egyébként mind azok a rohadék rakétások......
-
Moby
veterán
válasz
#42308056 #233051 üzenetére
Nem mindegy mire van kapcsolva az usb tápellátás standby modeban. A legjobb az (ha tölteni is akarsz vele) ha nem hagyod állandóra, hanem lekapcsoltatod vele azt is 3 óra után. Amíg viszont tölt usb-n, vagy tölt le a háttérben, simán bekapcsolhat (vagy bekapcsolva maradhat) a venti. Az nem csak az apu-t hűti, hanem a tápot is, illetve a ramokat is, ott is vannak termisztorok, azok is igényelhetnek hűtést attól függően, hogy az instant indítás be van-e kapcsolva pl(ilyenkor a ramok üzemben vannak a teljes standby idő alatt). Tehát az, hogy standbybam van a gép, önmagában nem mond el sokat, nagyon nem milyen opciókkal van standbyban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #232948 üzenetére
Nem az új collision system miatt lett nehezebb (mert az, szándékosan). Régen sem az volt a hatékony módszer,hogy a cipōd orrával landoltál minden egyes platformon
Valójában gyorsabb lett a játék, van súlya crashnek amit leránt a gravitáció blabla nehezebb pontosan ugrani,mert gyorsabban zuhansz. Szerintem ezzel nin s gond,hogy új kihívásokat raktak a játékba, nem ragelni kell hanem pontosabban játszani -
sxxorp
őstag
válasz
#42308056 #232897 üzenetére
A végigjátszás után láttam a Speed Run küldetéseket, de nekem nagyon nem illik ehhez a típusú kalandjátékhoz. Tehát nem kiegészítő kalandot kapsz, hanem csak ismétlést. Szerintem hamar fel is húzna, ha időre kellene menni, sok ellenfél teljesen ad hoc módon reagált akár a headshot-ra is, volt, amelyik ahogy kell 1 után kifeküdt, volt amelyik 3 tiszta találat közben is csak tántorgott, majd visszabújt megpihenni a fedezék mögé
De ennyiért remek kipróbálási lehetőség.
Remélem gyenge lesz a 2 februári játék, mert akkor az Uncharted2-3 alapból Speed Run lesz -
sxxorp
őstag
válasz
#42308056 #232883 üzenetére
Az első Uncharted-et tegnap fejeztem be. Élvezhető volt, számomra alapvető negatívumokkal. Jó volt a történet, helyszínek, karakterek. Viszont ezekkel számomra nem igazán illett össze a sűrűn generikus lövölde jellegű játékmenet (
), és a szándék, hogy bővebb tartalom helyett ezen a rövid kalandon akarnának többször végigfuttatni, amihez nagy kedvem nincs.a zombik beerőltetése sem jött be
Valószínűleg a későbbi részek jobbak, így együtt a 3 teljesen OK élmény lesz. -
.LnB
titán
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
#42308056 #232307 üzenetére
Legtöbb játéknál azért be lehet állítani a trigger response-t meg a curve-t, hogy mekkora erőhatásra, útra kezdjen el reagálni a ravasz.
Más: Játszik valaki úgy, hogy a játékok többségét rendesen nagy TV-n játssza, de mondjuk FPS-re átvált egy kisebbre, vagy esetleg monitorra? Pusztán kíváncsiságból. COD-ban például nekem hatalmas előnyt jelent, ha kisebb kijelzőn játszom, mivel ilyenkor mindig rohadt közel ülök. -
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #231890 üzenetére
Anno pl x360-on azt se tudtam mi az a trófea, most a ps4 elejében se egy darabig. Most azért szoktam figyelni őket, ha megfog egy játék, akkor megpróbálom kimaxolni az első végigjátszás után. Úgyhogy én előszedem a régi címeket 2-3x legalább.
Most tolom amúgy a szintén akciós Shiny-t 84 ft-ért és már úgy 4 órát tuti játszottam vele. Ezek a kis nyavaják pl engem jobban lekötnek sokszor, mint valami AA cím, ezért is vállalom be őket szívesen. Tegnap kipörgettem a Black the Fall-t, az is tök jópofa volt, bár lehetett volna 2x ilyen hosszú, de a "mozijegy arány megvan". A következő olcsójáték a Kona lesz, ahhoz még sok reményt fűzök, mert imádom a sétaszimulátorokat is és a Firewatch mellett ez is etalon, ahogy hallom
)
(#231897) lazioforever: nekem is nagyon szimpatikusak a TR-ek, heteket el tudtam játszani mindkét új résszel. Már csak a Shadow részt várom, hogy legyen valami 5e alatti akcióban.
-
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #231882 üzenetére
Azért játszol egy játékkal, hogy az nyújtson élményt, nem a trófea. Ennyi erővel kivehetnék a sztori alapúakból is, mert látod a történetet, szimulátorokból szintén, mert ott is mindegy, hogy első vagy vagy max a termésed. Elérted a célt és kész.
(#231885) S e t h: a SW azért népszerűbb, mint a DB akárhonnan nézzük. Gokuék inkább réteg közönség, mégha nagy is a tömeg mögötte és a rajongóknak tetszik. Egy közepes konzolhoz csomagolt agyonreklámozott játék előbb kap díjat, mint Kakarot (sajnos), lehet mögötte akár ugyanannyi rajongó szerintem.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #231246 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha valakinek ennyire fontos egy a baromira lényegtelen infó, akkor miért nem méri? Hibáztathatná magát, hogy még ennyire sem képes lusta szar, vagy a játék fejlesztőjét, mert egy csomó játék mentéskor beleírja a fájlba a dátum és idő mellé akkor ők miért nem, de neeeeeem, egyből "bőőőőő szaraszoni faszom".
-
Moby
veterán
válasz
#42308056 #231246 üzenetére
Nem érdek. A nintendonál volt ilyen. Játékoként részletes statisztika, stb. Switchre már nem csinálták meg. Jobb, ha a user nem szembesül vele mennyi idejét tossza bele videójátékba
Mostanság elkezdtem GOG Galaxy 2.0-t használni. Ezzel a switchen kívül mindent tudok mérni, bár azt még nem merném rámondani, hogy tökéletes munkát végez. Mindenestre ígéretes.
-
Moby
veterán
válasz
#42308056 #231073 üzenetére
Nem, mert ott a játék volt érdekes, nem a játéktér. Az mondhatni totál érdektelen volt. Az Ody-nak nagyon jól áll ez gigantikus világ. Ezzel a greek-era-tourral nem bírok betelni. Mondjuk itt meg a játék maga szarocskácska, de hát ez ilyen. Nem lehet minden tökéletes. Csak a God of War
-
Moby
veterán
válasz
#42308056 #230707 üzenetére
Az "évtized" egy nyelvi kifejezés. Semmi köze Krisztushoz. Az időszámításunknak van köze Krisztushoz. Hogy a nyelvi kifejezéseink, és az időszámításunk hogyan fedik egymást, ez egy társadalmi egyezmény. A nyelvet használóknak kéne megegyezniük, hogy mindenki ugyanazt értse a kifejezés alatt. Már ha megérti egyáltalán a problémát, és ebben most veled is nehéz helyzetben vagyok
/egyébként a wikipedia oldalon fellelhető közvéleménykutatás mutatja mennyire nincs meg ez a társadalmi egyezmény: 13582 megkérdezett amerikai 69%-a úgy nyilatkozott, hogy 2020 jan1-én kezdődik az évtized, 19% nem tudta eldönteni, és 17% gondolta úgy, hogy 2021 jan 1-én kezdődik. Mondhatni Nagyon távol vagyunk a megegyezéstől. Ahogy mi ketten is
-
Moby
veterán
válasz
#42308056 #230698 üzenetére
Hogy az évtized kifejezés mit takar pontosan, arra kemény leírni azt, hogy az "úgy van!" Hogy van?
(egyébként azt is tudjuk, hogy Krisztus nem 1-ben, és nem nullában született, de itt nem matematikai kérdésről van szó). Linkeltem a wikipedia oldalt, ha nem tetszik, ahogy jelenleg áll a többségi "szavazás", ér szerkeszteni. Ez a wikipédia lényege.
Az évtized szigorúan véve annyit jelent, hogy tíz év. Hogy ez mettől meddig tart, erről megoszlik a társadalom véleménye. Mondjuk nem leszel könnyű helyzetben, mert angol nyelvű wikipedia oldal is azon a véleményen van, hogy jelenleg az elfogadottabb konvenció, az a kerek számtól a kilenc végéig tart. És azt nagyon sokan szerkesztik, abba nehezebb áttolni a te "ÚGY VAN" álláspontodat -
Zoleee83
addikt
válasz
#42308056 #230647 üzenetére
"Olyan mintha a Sony megfutamodott volna."
Made my day!Egyébként a Gamescom sokkal inkább szól arról amiről kellene, és nem is kicsit nagyobb. 2017-ben pl 350k látogatót vonzott..
Ezekkel a számokkal nincs hová megfutamodni.
Esetleg csak okosan megvárják a M$ szokásos játékbemutatóját + az új konzolját, aztán mint ennél a gen indulásnál pont annyit módosítanak, hogy jó legyen a start.
Sony biztosan system seller(ekk)el fogja indítani az új generációt, odaát meg lesz egy Halo aztán heló évekig.
Ami M$ mellett szól a GP + multiplayer abban ők nagyon jók. -
-
frankdelgado
őstag
válasz
#42308056 #230518 üzenetére
Rikki bisex, mert Deacon-al is akart kavarni, csak a hülye játszotta az eszét, de mos komolyan: ott van 2 éve hokiznak piással a toronyban, a csaj szétteszi, ez meg lelkizik, mekkora hülye...
Engem sem zavart egyébként, jó karakterek voltak. Egyébként gondolkoztam, hogy kiírtom az össze hordát a végén, mert már elég jól belejöttem......., szerencsére van még elég cucc, amit ki kell pörgetni....
-
Frod
addikt
válasz
#42308056 #230488 üzenetére
Jó? Sosem mondtam, hogy jó. Úgy fogalmaztam, hogy inkább csak ennyi legyen, mint mégtöbb
De azóta kapásból eszembe jutott, hogy a fenti négyen kívül lesz még csomó cím idén ami érdekel.A Killzone-t is most pótoltam ünnepek alatt, ennél régebbi elmaradásom talán nincs. A következő nagyobb a Horizon, az lesz 3 éves nemsokára. A többi ennél frissebb, de nyilván egy gamer sosem naprakész (kivéve aki sztrímer, és megteheti).
-
Moby
veterán
-
Zoleee83
addikt
válasz
#42308056 #230340 üzenetére
Remélhetőleg a +30% majd eladja a konzolt, hamár 2 évig nem lesz rá system seller ami eladja (na jó egy talán).
Szemellenzős hozzászólásodra: sokkal előbb volt boxom, csalódtam benne.
De nyugi jók lesznek nekem az olyan szűk rétegnek készülő exek is mint a HZD, GoW, Spider-Man, DG, DS.. -
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #230225 üzenetére
Pedig csak egy gombot kell nyomkodni...
Eddig háromszor értem el 7-et (pedig úgy 40 percig próbálgattam), de kezd kiújulni az ínhüvelyem. Mindig olyankor sikerült ez a pontszám, amikor teljesen középre lőttem be a képet, a kecske nem lógott bele a képbe és közel mentem a kijelzőhöz, hogy viszonylag ki tudjam szűrni a ház és az ablak adta fényeket, árnyékokat, mert egyből elrontom.
Annyira négyzetes az érzékelése amúgy, hogy van, amikor a közelben sincs egy része se aztán game over. -
saelin
veterán
válasz
#42308056 #229789 üzenetére
Ne legyetek már makik. Pont feletettek szúrtak be egy képet a Ps5 feature-ökről, és ott van benne hogy hw-based rt. Ez csak nem azt fogja jelenteni, hogy a szokásos gpu számítási teljesítményből vesz majd el, hanem hogy van erre külön chip, blokk stb kialakítva valahol. Inkább az a kérdés hogy full egyedi módon fogják e megközelíteni a Sony-nál a dolgot vagy egy teljesen új elvet találnak ki rá. Ha nem szabvány módszer lesz, akkor plusz munka lesz az implementálása, ezért lesz aki ki is hagyja a project-ből.
Egy full hardver reveal-nek én is örülnék már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest