- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
PS4 induláskor az egyetlen nextgen AAA Sony firstparty cím a Killzone volt. Jól nézett ki, de mint játék elég gyenge volt. Különben jött FullHD AC4 BlackFlag, BF4 induláskor, ami szuper volt, Fifa, stb. Tehát multiplatform és multigen címek voltak, de azok PS3on is futottak.
Most nincs olyan PS5 cím induláskor, ami ne futna PS4-en is. Mint pl anno a Killzone.
Valamint PS3 végén már nagyon ciki volt az a teljesítmény, túlhúzták a generációt. Nagyon ki volt éhezve mindenki az új generációra. Most a mostani generációval a félgenerációk miatt nincs akkora gond. Hisz a Spiderman DLC is simán jön PS4-re.
-
-
Frod
addikt
(#261420) Lackooo84
Gyakorlatilag nincs akció, hogy ne néznének be 3e alá, és azért sűrűn kapnak kedvezményt.Plusz a BF1 az elég dead game már, a kampánya, mint olyan hagyjuk is, a multit meg szerintem pár kitartó arc játssza de ennyi.
Ilyen kaliberű játékot betenni egy szolgáltatásba kb egy a pofon a tudjuk minek. Ott van, darabszám ügyileg +1, de igazából nem sok vizet zavar.(#261424) NyMRooD
Elméletben lehetséges, most épp teljes áron van, és akció is rég volt rá, szóval...
De én még mindig a 'Medan-t várnám. -
-
Frod
addikt
Tudom, hogy te nem úgy írtad, hogy sajnálod, világos.
Én sajnálom helyetted, hogy ez most a helyzet.
Értem én, hogy piac, meg a kínálat, stb, de azért nem egy retró konzolról beszélünk, hanem egy hdr képes cuccról, amin a generáció legjobb címei vígan játszhatóak.
Erre beárazták 50e-re, nem Te, hanem a piaci körülmények.
Én eddig sem gondolkoztam rajta, hogy beforgatom az árát, de így végképp eszembe nem jutna, marad második gépnek, majd párom megörökli.
Na, de túl van tárgyalva részemről. -
Zoleee83
addikt
Majd lecseng ez a "most azonnal akarom eladni" láz aztán szépen visszább jönnek az árak a használt PS4-nél is. Én is árulom de elkótyavetyélni' nem fogom, olyan mintha most bontottam volna ki, haver el se hitte hogy így néz ki..
Mivel buktam a PS5-öt, így nálam Xbox Series gép lett CP2077 bundle-ben.
Majd fél-3/4-ed év múlva mikor már lesz elég PS5, talán visszatérek, accountom, meg rajta a játékok meglesznek. -
Frod
addikt
Sajnálom valahol.
Mármint el akartad adni, és ez sikerült, de csak a RDR2 9-10e, két kar használtan megint csak 10-10, legújabb szériás Pro gép... meg 50 ezek szerint!? Vicc.
Az biztos, hogy a most használtan vásárlók kb év üzlete amit nyélbe tudnak ütni.KontrolFreak kupakokat miért nem tartottad meg? Gondolom jó lesz az 5-höz is, és az sem két fillér.
-
saelin
veterán
Szeptemberben (még csak most esik le, hogy szeptember van még
) én már azt olvastam játszható állapotban van. [link]
"There isn't a release date yet, but Todd Howard says that the project has moved out of pre-production and is currently in a playable state internally. The teaser shown at E3 2018 was mostly designed to give us a sense of the game's atmosphere. In an interview with The Guardian, Howard says "We’ve been talking about it for a decade, we started putting things on paper five, six years ago, and active development was from when we finished Fallout 4, so two and a half, three years.”
-
Frod
addikt
Arról nem találok semmit a hírben, hogy most ez a sima Plus-on felül lesz egy újabb fieztős szolgáltatás, vagy be lesz építve abba? Ha utóbbi, akkor drágul-e a Plus vagy sem?
(Egyébként sajnálatos, hogy kizárólag az új játékosokra lőnek ezzel a pakkal, ezeknek a nagy része volt havi Plus-ban, vagy épp 3-5e-ért már vehető)
-
S e t h
nagyúr
Mint írtam nem sokat tudok a szériáról, csak annyit, hogy meghatározó a játékok között.
Viszont a második részt nagyom fikázták, amiből a harmadik sem maradt ki, bár jobb kritikákat kapott, mint a második.
Tervezem majd a felújított első részt is, főleg ha a harmadik be fog jönni, de szerintem ezekkel elleszek október vége november elejéig.Egyébként tényleg sokan lehúzták, de a streamek alapján az én igényeimet ki fogja elégíteni.
-
RudY
addikt
A befektetőknek az lesz bemutatva, hogy a havi díjas szolgáltatásra sokan (és egyre többen) fizetnek, mert belefér a keretbe és sok kicsiből igen szépen csordogál hozzájuk. Bukóra megy az olcsó konzol, de a GP UGP csomag szépen hozza a bevételt.
Fizetem a Netflixet, HBO GO, Game Pass-t ilyesmit, de meg se tudnám mondani hirtelen, hogy mikor néztem valamit utoljára...de a családból valaki biztos használja...lové csorog, belefér, úgyhogy talált pénzek a másik oldalon és szerintem meglepően sokan vannak így.
Az EA Play bevonása UGP csomagba zseniális húzás volt, ennek nagyobb sikere lesz, mint az XSS konzolnak. -
boost
veterán
A Microsoftnak mindegy, hogy melyik gépet adja el. Neki az a célja, hogy a hónap végén többen fizessék be a GamePass ultimate-t. A gépeken kb semmi nyereség nincs, sőt, veszteségesek.
Szerintem most kb jelenlegi generáció alapján az eladott gépek aránya 2/3-1/3 a Sony javára. Az 1/3-ad most is megveszi az XSX-et, az olcsó géppel a célja, hogy lecsipegessen vásárlókat a Sony oldalról vagy a Nintendo célközönségből azáltal, hogy eladja az XSS-et mind belépő, vagy második gép, ahol szolgáltatás alapon tudsz játszani. Lehet, hogy AI által generált 4K lesz, meg a TVkhez hasonló AI által felturbózott 60/120 fps, de pistike tud vele játszani a 100+ Gamepass címmel, és nem fogja észrevenni a különbséget, mert nem látott még XSX.et.
Még ùgy is, hogy nekem is az elsődleges választásom a PS5, és az is marad a fő platform amin játszok, de lehet, hogy ha kijön valami jó MS játék akkor beszerzek egy XSS-t ide a Kallax könyvespolcra, az íróasztalom mellé. Mert olyan kicsi.
30z.Samu : na pont a hozzád hasonló emberekre céloztam. Teljes áron nem vennél MS konzolt (XSX), nem is az MS az elsődleges választásod, de így olcsóbban már téged is érdekelne, hogy pár címet végigjátssz.
-
Deck
titán
Te mit szólsz hozzá?
Én: Felesleges kiadni egy ilyen gyenge gépet, csak hátráltatni fogja az új generációt. Örülök is, hogy a Sony nem csinál ilyet és csak 1 gépre megy a fejlesztés. Lesznek majd problémák vele az biztos.
115k és ha a digitális ps5 150k körül jön ahogy megy a pletyka.. Nem is kérdés a dolog.
-
30z.Samu
félisten
Nem, Te nem.
(#259869) wesder: Őszintén szólva Nekem is bejön és elég barátságos az ára. A PS5 vásár alap, viszont itt van a PC-m is, amit hamarosan kellene upgrade-elni, ha akarom tartani valamennyire a lépést és akarok MS játékokkal játszani. Viszont meglátva az S árcéduláját gondolkodóba estem és lehet elég lenne az is arra a célra, amire most tartom a PC-t. Bár kérdéses, hogy hosszú távon mire lesz elég az S teljesítménye.
-
james001
veterán
Sokan szerették az első rész multiját,szóval simán lehet belőle valami,csak nekem fura volt hogy mindenhol azt hangoztatták hogy "márpedig nem lesz a másodikhoz multis rész!" ... De pénz beszél ugye,multihoz lehet kiadni megannyi skin-t,fegyvert,satöbbit dlc-nek.
(#259817) modflow: Érdekes lenne egy új Silent Hill kimondottan a Sony-tól,de nem hiszem hogy Konami kiadná a kezei közül a jogait a játéknak. Ők meg tuti nem lesznek benne,hisz mint tudjuk csak pachinkozni tudnak mostanság
Inkább egy új MGS... Vagy egy Chapter 3 a Phantom Pain-hez... Áhh álmodik a nyomor -
KKaresz45
senior tag
Őszintén szólva én is megszoktam már, nem zavar annyira, de azért néha elgondolkozom hogy ha azt a sok időt összednánk mennyit spórólnánk vele összesen.
Most például FF VII remake-kel próbálkozom hardon, elég sok töltőképenyőt látok.
(#259785) ldave: Van egy PC-m amin még HDD-n van a Windows, 6-8 perc mire bebootol. SSD előtti időkben ez normális volt.
-
Bad Pritt
félisten
Anno az első multija is nagyon jó volt, az Unchartedé meg a bohóc skinektől eltekintve az egyik legjobb tps pvp, amit PS4-en játszottam.
De ezeknél az is igaz, hogy végigtoltad a 20 órás játékot és utána elszórakoztál a multival még x ideig és így volt egy teljes csomag 60 dollárért, külön nem tudom, hogy állná meg a helyét, főleg a mostani piacon. -
KKaresz45
senior tag
Annyiban jogos a félelem hogy nem lesz natív a backward compatibility, nem lesz PS4 emulátor a PS5-ben hogy ugyanúgy menjen minden. A játék fejlesztőire van bízva hogy megy-e, illetve idén nyártól már kötelezte a Sony a fejlesztőket hogy az új játékokat teszteljék PS5-re is. Engem ez arra emlékeztet mint ami most van Xboxon a 360 BC-vel.
De igen, a húzócímeket biztosan megcsinálják (GoW, Spiderman, TLOU, stb.) meg azt a pár százat amit már teszteltek.
-
30z.Samu
félisten
Igen, szerintem át is állítom majd, mert nem esett nagyon kézre így. Bár megszokás kérdése, viszont a licensz dolgot majd megoldom a korábban linkelt módszerrel és akkor patent lesz ez a játék. Bohóckodni jó lesz, ráadásul idén nem is jön új játék tudtommal, hanem ez fog egy patch-et kapni. Plusz egy pont a PES-nek, ennyit megért, kb ugyanannyiért vettem, mint most a Fifát.
-
marilllyo
veterán
Anno az írásomat olvastad róla? [link]
Egyébként ha a mostani állapotában jelent volna ez a játék, akkor nem lett volna két héttel megjelenés után 50%-os akcióban.
Meg, amit mondtam is party-ban, hogy valamikor decemberben jött hozzá a multi. Fél évvel a megjelenés után. Nevetséges.
Igazából én csak a grafikát nem tudom megbocsátani neki. Bűnronda.Minden más téren szerintem rendben van. Ha egy igazán szép játék lenne, akkor megkockáztatom oda lehetne tenni a Forza Horizon mellé.
-
cyberkind
félisten
Ez egyébként meglep valakit?
Már a sok beta alapján annyi előrendelést mondhattak vissza, mint amennyi más játékból fogyhat, rettenet lett ez a játék.
Így vagy úgy, de idővel a Dízninek kell alapítani ezekre a játékokra saját stúdiót, ahol nem kóklerkedik el a dolgokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
6-7 pont a Pokmanus neked kozben meg olyat irsz rola hogy:
"Eszméletlen jó volt, minden percét, minden apró feladatát élveztem. Nekem ez a Pókember, így ebben a formában működik szerintem legjobban a karakter. Mivel engem a filmek sem fogtak meg. Így viszont elérte ez a játék, hogy DC fan létemre megszeressem ezt a hőst."
Zavart erzek a zeroben.
-
-
saelin
veterán
Nálam is kb így néz ki a lista. Annyival kiegészíteném, hogy nekem még egy Beyound Light Destiny 2 dlc majd befigyel októberben.
Mivel megy a szarakodás a ps4-es játékok Ps5-ös verziójával és annak upgrade-elési lehetőségeivel, így inkább mindent kivárok ps5-re és majd ott veszem meg az arra kiadott, fejlesztett változatot. Első ps5-ös játékom a Kena lesz, noha jön Ps4-re is, de biztos jó nagy áldozatokkal.
-
Frod
addikt
Én használtam (+Rage2 beszámítással, végre megszabadultam attól a sz@rtól, wehehehe
) vettem nemrég, és azóta kiütött kb minden mást - mindezt úgy, hogy első CoD-om evör.
Kicsit már utálom is magam érte, de hát ha egyszer túl jól megy akkor ottragad az ember.
A kampányban csak a feléig jutottam, mert azóta a multi nem enged.
Bár lassan "végzek" vele, mert minden meta fegyver maxon, a battle royale része pedig egyedül teljesen esélytelen.
Még a kampányt platra vágom, aztán vagy megy a polcra, vagy eladósorba.Egy szó mint száz, részemről megérdemlik a sikert, nagyon jól összetett játék lett a tavalyi rész.
-
marilllyo
veterán
Jogos. De cáfolat sem jött. Meg eléggé tényként kezelik őket, megjelenési dátumokkal. NFS-re novembert mondtak, ME-re októbert... BF3, amiről még nincs pontosabb infó. Crysisról sem egyébként, pedig ott már hivatalos bejelentés is történt.
Na mindegy... kell... Ott a gépemen a Tsusima, Luo 2, Days Gone, Shadow of Tomb Raider, Batman A.K.
Ezek közül csak kettőt vittem végig és platira várnak, de nincs kedvem (luo2, batman). A többit kb. csak elkezdtem, de még nem húzott be egyik sem... Tsusimára próbálom rávenni magam, amíg nincs más.
Két COD remastert csináltam meg ugye... gyors, laza kis agykikapcs. Most játszási meddőség van nálam. Előtte Star Wars Racer remaster, Resi 6 "remaster". B*szki most így nézve tényleg csak a remaster játékokra gerjedek.
(#258755) ldave : Mi a diagnózis?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest