Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Apple iPhone 11 - népalma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És még mindig sz@r vagyok... Mitől van az, hogy engem 1 kilóméterről megölnek smg-vel én pedig az 500 rpm-es 200 damages lmg-mmel nem tudok megölni senkit
De most komolyan. Tudom nem a kdr számít ebben a játékban, de más FPS játékokban kiemelkedően játszok, de itt pl ma 0.47-es kdrem volt. Nem arról van szó hogy pl. mediccel játszottam és reviveoltam (mert nem), végig light assaultoztam az ax-szel, de nem döglenek az emberek. Sokszor van olyan, hogy az emberen van a távcső célzója és mégsincs hitmarker. Mitől van ez? Net? Vagy csak simán szar vagyok és nem nekem való a játék?Mondjuk a network qualitynek sokszor poor-t ír. Cobalton játszok.
Még annyi, hogy test serveren marhultam tegnapelőtt pár gyerekkel, simán arattam a killeket ugyanezzel a fegyverrel.

-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó tudni, bár én annyira nem nyomogattam lövés közben. Én inkább hasra vágnám magam BF1942 után, csak azt nem lehet.

Más: Planetside 2 movie, 80-as évek sztájl. Nem lövöm le a poént, hogy miről szól és még nem néztem végig, de eddig nagyon szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De most komolyan. Tudom nem a kdr számít ebben a játékban, de más FPS játékokban kiemelkedően játszok, de itt pl ma 0.47-es kdrem volt. Nem arról van szó hogy pl. mediccel játszottam és reviveoltam (mert nem), végig light assaultoztam az ax-szel, de nem döglenek az emberek. Sokszor van olyan, hogy az emberen van a távcső célzója és mégsincs hitmarker. Mitől van ez? Net? Vagy csak simán szar vagyok és nem nekem való a játék?