Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KillBorn
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Elég jó lett ez a dx11, és ezzel egy rakás új lehetőség is nyílt a fejlesztők előtt (én pl.: a dinamikus időjárást szeretném nagyon, mint BF1-ban meg V-ben van.)! Sztem max 2-3 update és jobb lesz mint volt!
Lesz egy csomó leárazás is 4 héten át. Veszek 2500 DBC-t, és beruházok az új NS Balck Ops. helmetre (a zártra) meg valamelyik régebbi (AVA + Rift Kight for infiltrator) armort, hogy feldobjam kicsit a TR meg a Vanu lopakodós karaktereimet. -
KillBorn
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nehéz vele farmolni, de nagy csatákban, közelharcban mozgásérzékelővel, gyalogsági aknával, pisztollyal, vagy SMG-vel azért el lehet lenni. Csak rá kell nézni a térképre és nem oda kell menni ahová a többiek

Nyílt terepen meg simán lehet segíteni mesterlövészpuskával az elől nyomulókat bár ott is érdemesebb inkább oldalról megközelíteni az ellenfelet, hogy míg ők el vannak foglalva a gyalogosokkal te zavartalanul lövöldözhess.
Persze mindig van néhány kóbor lovag akik direkt az ilyen lopakodósokra vadásznak.
-
KillBorn
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ugyan ilyen van nekem is...60-80-as pinggel. Pedig a T32 nem rossz fegyver, elég pontos is, és kicsi a szórása LMG-hez képest. De észrevettem, hogy ilyen van fordítva is.
Sőt többször van olyan is hogy alap NS7PWD-vel úgy leszedtek mint a pinty, én meg örülök, ha lesből le tudok vele szedni vele valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lesz egy csomó leárazás is