Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KillBorn
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Elég jó lett ez a dx11, és ezzel egy rakás új lehetőség is nyílt a fejlesztők előtt (én pl.: a dinamikus időjárást szeretném nagyon, mint BF1-ban meg V-ben van.)! Sztem max 2-3 update és jobb lesz mint volt!
Lesz egy csomó leárazás is 4 héten át. Veszek 2500 DBC-t, és beruházok az új NS Balck Ops. helmetre (a zártra) meg valamelyik régebbi (AVA + Rift Kight for infiltrator) armort, hogy feldobjam kicsit a TR meg a Vanu lopakodós karaktereimet. -
KillBorn
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nehéz vele farmolni, de nagy csatákban, közelharcban mozgásérzékelővel, gyalogsági aknával, pisztollyal, vagy SMG-vel azért el lehet lenni. Csak rá kell nézni a térképre és nem oda kell menni ahová a többiek

Nyílt terepen meg simán lehet segíteni mesterlövészpuskával az elől nyomulókat bár ott is érdemesebb inkább oldalról megközelíteni az ellenfelet, hogy míg ők el vannak foglalva a gyalogosokkal te zavartalanul lövöldözhess.
Persze mindig van néhány kóbor lovag akik direkt az ilyen lopakodósokra vadásznak.
-
KillBorn
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ugyan ilyen van nekem is...60-80-as pinggel. Pedig a T32 nem rossz fegyver, elég pontos is, és kicsi a szórása LMG-hez képest. De észrevettem, hogy ilyen van fordítva is.
Sőt többször van olyan is hogy alap NS7PWD-vel úgy leszedtek mint a pinty, én meg örülök, ha lesből le tudok vele szedni vele valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lesz egy csomó leárazás is