Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az utóbbi jó lenne néha, tönkre csűrik a játékot gyakran. Egyik este már abba is hagytam ez miatt. Ezt tudom ajánlani nekik. A másik a medic kaszt. Tisztelet a kivételnek, de az idióták gyűjtőhelye (ki merem mondani, mert én is az vagyok, első sorban). Minek medic, ha csak puffogtat. Ez a kaszt nem arról szól.
Na, kidühöngtem magam.
A játk grafján nem tudom mi változott, de próbáltam pár órát maxon játszani (Physxet nem lehet még mindig állítani), nagyon szép. 60-70 FPS-sel fut, de játszani nem lehet. A nap vakít, a portól nem látni semmit. Az éjszakai látvány eléggé bazári, minden világít, villog, fényárban úszik, azaz vakít minden, nem látni semmit. Ennek ellenére, aki megteheti próbálja ki, hátha játszható annak is, akinek korábban nem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Micron 16 GB (2x8) DDR5 4800MHz CL40
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest