Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap elég jó kis csata alakult ki Indaron a Rashnu Biolabért... Mikor beléptem olyan fél hat körül, akkor a Biolab és a két szomszédja a pirosak birtokában volt, messze az ellenséges vonalak mögött, elszakadva a saját területektől. Aztán mikor tíz körül kiléptem, a Biolab még mindig ...
Ami kellemetlen viszont, hogy ahányszor kifagyott a játék, utána soha nem lehetett visszamenni, csak repülővel, meg motorral átszelve az ellenséges területeket. És elég sűrűn kifagyott. Úgy veszem észre, azt nem szereti, ha ha az ember olyan járműben vagy bázison akar Deployolni, ami a töltési folyamat közben tulajdonost cserél/megsemmisül/mozogni kezd
Kellene még faragni a kódon kicsikét.Mondjuk tegnap nem a certfarmolásra mentem, ezért volt időm bőven játszani minden karival
Tetszik a T2 Striker, ha éppen élve eléri az ember azt a részt, ahonnan már tudja használni. Úgy tűnik, eléggé tudja zavarni a légierőt, ha befogják őket, és utánuk eresztenek egyet. Aki nem nyomja a csalirakétát, abba lehet tolni a teljes tárat 
Meg a light is szimpatikus, hogy elérhetetlen helyekre fel tud menni, hogy onnan lődözzön. De hogy sniperek hogy a frnacba kerülnek fel olyan sűrűn a tornyok tetejére, az nekem felfoghatatlan. Engem sniperként soha nem dobott ilyen magaslatokra... Meg SMG-vel lőnek le olyan távolságból ahonnan én a félautomata mesterlövészpuskával is mellé lövök, ha nem tartom vissza a lélegzetet...
Lassan tényleg kell hozzá egy csapat, mert magányosan viszont tényleg más az élmény.Egyébként létezik f2p-ben olyan fps, ami nem ennyire épül rá a csapatjátékra?
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- EAFC 26
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kellene még faragni a kódon kicsikét.
Tetszik a T2 Striker, ha éppen élve eléri az ember azt a részt, ahonnan már tudja használni. Úgy tűnik, eléggé tudja zavarni a légierőt, ha befogják őket, és utánuk eresztenek egyet. Aki nem nyomja a csalirakétát, abba lehet tolni a teljes tárat