Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blade_W

tag

válasz PeeterssoN #1324 üzenetére

Na ebbe kicsit jobban belemehetnénk, szerintem nem feltétlen éri meg 1000 certért(csak ha már tényleg nem tudod mire költeni), a +50HP. Miről is beszélek?

- 150certért lesz +200 HP-d, ezzel már biztosan túlélsz +1 lövést a legtöbb fegyverből. (NC-nél jellemzőek a 167 damage fegyverek, Terrannál 143 az átlag, Vanu passz.) Kezdetben 500HP, 500 pajzs van egy átlagos infantry karakternek, ebből lesz 700/500.
    - sniperek ellen ez nem ennyire kiélezett, elég változatosak a sniperpuskák sebzései. Nagyon kevés az a lövés (és minimum távolságból kell kapnod), amit nem élsz túl 4es Nanoweave-el, de 5-el már igen.
    - shotgunok, submachine gunok: háát tegnap pl rendszeresen ledaráltak submachine gunnal hátam mögé lopózó infik, max 1 mp alatt kinyírtak. Ezen megintcsak nem hiszem, hogy a +50 hp sokat segítene. Shotgunnal is sztem egy közelről kapott fejlövés simán 1hitel (bár erre jöhet valami megerősítés ennyire nem mélyedtem bele.)

Szóval nekem ezek a tapasztalataim, meg kicsit utánaszámoltam a dolgoknak, kíváncsian várom mások véleményét!

Új hozzászólás Aktív témák