- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LadyLaura #9205 üzenetére
Mint tegnap a ZEN playerünk, hogy majdnem gold damage van neki, de egyelőre csak ezüst. Közbe megdöglök tankkal, mert nem rakja rám a healt és utána külső kamerából látom, hogy az égvilágon senkire nem dobja rá, mert el van foglalva a foylamatos attackkal, még a másik fél hp-s tank is ott szenved. És ilyenkor fogd vissza magad, hogy ne küld el a jó édes...
-
oxox
addikt
válasz
LadyLaura #3642 üzenetére
engedd el
én is szoktam vele igy lenni...
meghát a lényeg, hogy jól szórakozz a játékkal (gondolom nem akarsz délkoreaivérprofijátékos lenni).
minden karakterrel (szinte) lettem már legjobb, és mindel volt brutal vacak köröm...btw
és mivan azokkal a karakterekkel akikről nem tudod, hogy fiú/lány, vagy éppen tudod, hogy egyikse ? -
Bad Pritt
félisten
válasz
LadyLaura #3642 üzenetére
Sorban:
- D.Va gyors, kevesebb idő alatt töltődik újra a repülés képessége, mint Winston ugrásáé.
- D.Va védelmi képessége (ennek a neve defense matrix) elnyel minden sebzést, mert nem életereje van annak a falnak, amit kivetít maga elé, hanem egy bizonyos időtartamig fixen ott van előtted és véd.
- Ha páncélban van, akkor 100 életerő pontja van és 400 pontnyi páncélja, gyalog 150 életerőponttal rendelkezik. Ez fasza.
- A páncélban ülve nem kell a fegyvert újratölteni. Ez is fasza.
- Gyalog kevesebb az életereje, de cserébe sokkal kisebb, nehezebb eltalálni és azért korrekt a fegyvere.
- Végszó: összességében nem rossz a csaj.Magyarról magyarra, de csak mert ráérek.
-
.LnB
titán
válasz
LadyLaura #3591 üzenetére
Tanács: D.Va-t amennyire tudod hanyagold. Szinte minden szituációban van nála jobb pick. Symmetra is viszonylag szituációs pick, de lehet vele nagyon jól játszani. De ha már női karakter akkor tanulj meg nagyon Tracerrel játszani, és minden játékos a lábad előtt fog heverni.
Nagyon kevés jó Tracer van, pedig az egyik legnehezebben counterelhető hős.
Ja és a No One Lives Forever 2 nagyon jó referencia, igaz az első jobb (sőt az etalon szerintem), de nagyon kevesen ismerik azt a remekművet.
(#3592) HáGé Sims.. hugom nyomta állandóan. De már ott látszott a női vásárlási betegség. Nem hallottál mást, csak , hogy a money cheatet darálja (gépeli) állandóan. Sose volt elég, mindent elköltött.
Játékidejének negyede szerintem simán a cheat beírásával ment el.
-
knoxhu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest