- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
Ezen mégis mi az off?
Feketelaszlo Azért az durva szerintem hogy valaki azért nem választana be egy karaktert, mert az a háttértörténete szerint meleg. Értelemszerűen totál elképzelhető..láttunk már ennél furcsább dolgokat is a világban, de számomra akkor is meglepő lenne
-
leviske
veterán
Szerintem csapatfüggő. Lúcio és Ana pont azért lett népszerűbb Mercy-nél, mert többet ér, ha életben van a csapat, mintha halál után hamar visszajöhetnek. Az a +75 shield pedig pont elég lehet arra, hogy egyes ultikat még túléljen a csapat még az első ponton.
Viszont, ha túl agresszív a csapat és könnyen hal, akkor a teleport tényleg szerencsésebb (de ebben az esetben úgy sincs sok esély az első pont megtartására).
(#8043) Viper26: Új eszközön való bejelentkezésnél dob az auth. appra jelszót. Szóval normál esetben csak a következő Win telepítésnél kéne adnia, ill. ha más böngészőből jelentkezel be a weboldalra.
-
saen
veterán
Észreveszik csak ez nem elég. Jelenleg 1 v 2 dps karakter van csapatonként, Sombra elég kevés sebzést tol ki, ezért a hagyományos csapatfelállásban eléggé hátrány jelenleg. Úgy kezdett, mint Ana, az elején az is szar volt. Fog még buff-ot kapni, lesz még meta karakter, de most nem az.
(#7804) Jinxb1rd: Jó Pharah-t nehéz lekapni, ő se hülye, tudja kit kell lőni először. De legalább zavarni kell, hogy ne szabadon lődözhessen.
-
-
Feketelaszlo
senior tag
Nagyon hajaz játékstílusban Tracerre, s őt sem szeretik annyira - inkább control pointra jó, nem túl nagy a sebzése, de jó a túlélőképessége. A hack/EMP teszi egyedivé, azt tudni kell, hogy kire érdemes ellőni. Nekem egyébként bejönne, mert az, hogy látom a low hp ellenfeleket igen nagy előny. Ha van két erős tank meg egy kevésbé jól fókuszáló damage, gyakorlatilag más dolga nincs is, mint a pirosan világító sziluetteket kergetni. Egyelőre azonban gyakrabban kapom a "no sombra plz" üzeneteket, mint azt a javaslatot, hogy most őt kéne behozni. Még nem ismerik az emberek, majd kialakul, hogy hova jó.
Viszont látva, hogy Ana is csak mostanra vált széleskörben elfogadottá és Sombra karrierje is ilyen döcögősen indul, szerintem jövő május-június előtt nem biztos, hogy kiadnak új hőst. -
brumi1024
veterán
Egyszer-kétszer megpróbáltam, főleg nyitni vele (enemy team mellett elmenni át a choke-on, és leülni a pontra, hogy megtörjön a figyelem), de egyébként nem nagyon. Genjit ilyenre alkalmasabbnak tartom. De sokan vannak így, amióta kijött és elmúlt a kezdeti hype (ami érdekes módon már PTR-on is elég hamar megtörtént), alig látom meccseken.
-
saen
veterán
Szerintem így már brutál erős lesz, az új ulti 75 shieldet ad, ami szerintem rengeteg. Ez megint durván meg fogja változtatni a metát, szerintem defense-en kötelező lesz control pointnál. Payload meg attack azért kevésbé lesz jó, de ott is sokat erősödött. Kiváncsi leszek, de az már látszik, hogy a Reinhardt metának vége.
-
NyxNyxNyx
addikt
Több support play of the game szerintem rossz ötlet. A Mercy Q of the game-ekből elegem lett egy életre. Zenyattával viszonylag könnyű szerezni, Ana PotG-et nagyon ritkán látok, azzal csinálhatnának valamit. Lucio maximum egy brutál ultira, vagy lelökésre kap, de most komolyan, mire másra adjanak?
tick: Legtöbb PotG egy jó ultit jelent és még pár killt. Tracerre is igaz ez, szerintem teljesen rendben van ő.
Ezeken nem fontos változtatni, inkább foglalkozzanak mással.
-
-
törölt tag
"Pont hogy nem, épp amiért írtad, hiszen egymás kiegészítői, más stílust igényelnek, de mindkét szerep fontos." Így van, de pont ezért nehéz megoldani, hogy a ranglistán korrekten jelenjenek meg a support és tank mainek is, mert hát mi is lenne a korrekt?
Amit másodjára írtál, ahhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy valahogy ilyen az emberi természet, én is ezt tapasztalom általában. Szerintem is látványosabb a dps mészárszék, mint az, hogy körbehealeli az ember a teamet, persze ettől még valóban mindkettő egyformán fontos. Én a chat egoboost nélkül is szeretek ettől függetlenül Zenyattázni.
-
törölt tag
"Maradjunk annyiban, hogy egyedül sokkal nehezebb felmászni - főleg ha keveset játszol, mert tudod.. van mellette életed is" Alapvetően szerintem nagy ügyet sem kellene csinálni a "felmászásból", ha van mellette élete az embernek, mert tudod... semmi célja nincs.
Én szórakozásból játszok, de mivel alapvetően kompetitív alkat vagyok, ezért bármit is csinálok azt szeretem a lehető legjobban csinálni. De most azért, mert visszaesek 150 pontot néhány peches game miatt - ami a rövid táv és bármi megtörténhet benne -, nincs értelme ezen pörögni, meg várni a Blizzardot, hogy csodát tegyen. Lehet, hogy abban a 2 percben frusztrál, meg felidegesít a troll, de azért gyorsan visszaáll az ember, és tudja, hogy benne van, az ellenfeleknél is biztos van ilyen, sokszor észre sem vesszük. A játékosok összwinrate-jének átlaga 50% alatt lesz mindig... Ezt nem győzöm hangsúlyozni.
Amit leviske ír a supportokról az adódik abból, amit írtam, és részben pedig abból, hogy valóban nincs jól belőve a support karik értékelése. De ez a 2. szezon volt, még a hősöket is finomhangolják, szóval én el sem várom, hogy pontos legyen ez már most, nagyobb adatbázissal a hátuk mögött majd remélhetőleg jobban be fogják lőni. Addig a support mainek meg el kell, hogy viseljék, hogy nincsenek a 100-ban, csak mondjuk 126. helyen állhatnak, a versenyeken ugyanúgy elérhetik a sikereket. (és azért felmerülhet az a kérdés is, hogy mihez kellenek jobb képességek, illetve milyen képességet/mit tartunk többre, melyik nehezebb - Mercy-vel rákattolni a társra és váltogatni a healt/dmg boostot vagy kiosztani egymás után ugrálás közben 5 fejlövést - egyáltalán hogy össze lehet-e hasonlítani egy support játékos és egy attack karival játszó egyén képességeit)
leviske: Ha rosszul érzékeltem, akkor bocsánat, valószínűleg pont csak azokat a hsz-eket láttam tőled, amiben a rendszert ekézed.
-
törölt tag
"Mivel ez is csapatjáték, erősen függsz a csapatodtól. Egy jól időzített ress Mercy-től, egy szuper DPS ulti, stb. sokszor megment de akár egész meccset is megfordíthat. De ha a társak nem tudják mikor kell ultizni, hogyan hová kell mozogni akkor cseszheted."
Valahogy ilyenkor ti mindig 1 adott game-ről beszéltek. Hogy azt az 1 adott game-et, amiben leaver van, amiben most megy a társ először az adott hőssel, amiben egy hétvégi játékos van, amiben egy hegyi troll, aki most ébredt fel a barlangjában hozza Symmetrát attackra, abban nem lehet nyerni. De ki mondta azt, hogy lehet? Jó eséllyel nem lehet, és mindenkinek lesznek ilyen game-jei, ez ellen a Blizzard sem tehet semmit. "Egy jól időzített ress Mercy-től" - ez egyébként sokszor a dps hibája, hogy egyáltalán él a kedves doktornő."Azaz hiába vagy tökéletes célzó pl. a cowboy-al vagy hiába nyomod a heal-t ezerrel ha a többiek gyökerek... , ez nem 1 man army játék."
Ki állította, hogy 1 man army játék? Csak akkor one man army a game, ha tényleg óriási a különbség egy adott játékos és a meccsben lévő többi játékos között. Beraknál egy 4k környéki Mccree maint 2k-ra, megmutatná neked, hogy lehet ez one man army játék is, épp most írtam, hogy még az én gyökér Soldier tudásommal is általában csak tetemeket hagyok magam után 1900 SR játékosok ellen. De nem értitek, hogy ahhoz, hogy hosszú távon felfelé menj, nem az a lényeg, hogy egyedül carry-eld a game-et, hanem hogy jobban játssz, mint az ugyanolyan role-t játszó ellenfeleid. Ha te személy szerint minden egyes game-ben klasszisokkal vagy jobb Mccree-vel, mint az ellenfél attack karija, sokkal nagyobb hatásod van a meccs kimenetelére, menni fogsz felfelé. Természetesen nem lesz 70-80%-os winrate-ed, sőt, valószínűleg 60% sem, de 55%-kal már lehet araszolni előre. Ugyanebből következik, amit előbb írtam, hogy miért nem hemzseg a top 100-as lista supportoktól. Egyébként óriási hatása van a game-re, ha csak a koth pályákat veszem pl. annak, hogy megnyered a meccs eleji sokszor 1v1 párbajt, majd megölsz valakit még, aki észre sem vesz. Én soldierrel mindig valamelyik oldalsó útvonalon megyek ezeken a pályákon, és gyenge ellenfelek ellen (akik ugyanezt csinálják Reaperrel, Tracerrel, Mccree-vel, Genjivel stb.) instant nyerek egy 1v1-et, aztán megölök még valakit, aki észre sem vesz, máris 6v4 van sokszor. Ilyenkor felőrlitek őket, tiétek a pont. Csak történjen ez meg 60%-ban, már óriási a hatása. Az a gond, hogy a 2800-as game-ekben már (még? - legyünk bizakodóak) nem nyerem ezeket a párbajokat olyan jó arányban.leviske: Ne haragudj, de szerintem pont te vagy a topicban a "Jaj, nem tudok nyerni, szar a rendszer" csapat szószólója, és ez sem feltétlenül emeli a színvonalat.
-
brumi1024
veterán
Abszolút, tegnap például ellehetetlenítettem a csapatunkban lévő 3 Widow lehetőségeit azzal, hogy King's Row-on támadóként kapták a falat az arcukba (meguntam, hogy 6 emberből egyedül én állok a ponton Reinként).
Utána váltottak és meglepő módon meg is nyertük, holott Overtime alatt foglaltuk el az első pontot.
(#6573) kwzatz: Igazad lehet, sokan Lucio sebzés és fire rate buffot véltek felfedezni.
-
brumi1024
veterán
Nem azt mondom, hogy nem lehet, sőt, általában benne vagyok a trollkodásokban, de amikor a Mercy rátapad, és körbe-körbe rohangálnak killeket vadászva az nem ez a szituáció.
És nem értik meg sokan, hogy tank nélkül esélyünk nincs bejutni. Platinába azt hiszem nem kerülök a placement meccsek után. A zsinórban 5 bukás az ilyenek miatt (illetve közben megtapasztaltam milyen a leaver) nem segít.
-
f3rdzs0
senior tag
hát szerintem pont hogy az a baja bastionnak hogy a skill floor-ja és skill ceiling-je nagyon alacsonyan van
akármilyen meccset játszom most, ha van egy bastion, az a csapat veszít. max egyszer szívják be az emberek nagyon, utána aktívan levadásszák és kész. ráadásul Payloadon el is bújsz a payload mögé és csókolom.
a legnagyobb probléma, hogy kell hozzá babysitter tank és healer, akik sokkal jobb és hasznosabb dolgokat is tudnának csinálni, mint hogy egy helyen üldögélnek
nah belenézek ebbe a compba
eddig elég unalmas comp meccseket láttam
-
saen
veterán
Napokban játszottam egy sráccal aki Grand Master, talán írtam is. Lényeg a lényeg, Eichenwalde-n támadtunk, pontnál Bastion. Én voltam Reinhardt, szóltam a srácoknak, hogy van egy Bastion, mert már lőtte a pajzsomat, kb 2 másodperc múlva jött a Genjitől a válasz: Már nincs... Az egész meccsen semmit se csinált a Bastion, azonnal kiszedték.
Egyébként azért is csapda ez a hős, mert magas szinten nem sok mindenre jó. Én inkább olyanokkal gyakorlok amik később is használhatók, persze tudom, hogy sose leszek ilyen magas szintű, de talán azért az aranyból kinövök egyszer(#5962) huntenseN: A játékkal egy komoly baj van csak, a játékosbázis. Rengeteg a hülye, de úgy tényleg. Engem nem zavar, ha valaki mellélő vagy nem olyan ügyes. Az viszont inkább, hogy sír, hisztizik, makacs, semmi csapatmunka, beszélni se hajlandó. Nekem az ilyenekkel van bajom inkább. Persze kisebb problémák vannak/voltak a játékkal, de készítők azért elég rugalmasak, folyamatosan csinálnak jó dolgokat és kommunikálnak is, ez az oldal szerintem elég pozitív.
-
huntenseN
tag
Szerintem ahhoz sem kell nagy skill, hogy ne a map közepén kezdjek el darálni, illetve, hogy ne ölessem meg magam a genji reflectjével. Ez nem skill, hanem józan ész, 10 perc játék után világossá vált.
De no offense, jó a game, csak ez az egy dolog szúrt szemet, és gondoltam kiadom magamból.
-
f3rdzs0
senior tag
^this, S76, Junkrat, Roadhog és Lució az alap.
winston helyett inkább Roadhog. jelenleg a QM olyan borzasztó szinten van, hogy behoztam egy Roadhogot, és nem tudtak vele mit kezdeni :'D
Zarya-t is érdemes gyakorolni, de amíg QM-ben nincsenek normális healerek addig az esélytelen (Zarya mérhetetlenül healer függő, legalábbis ha agresszív vagy vele, és miért ne lennél az?
)
-
kuLi_
tag
Tegnap az egyik meccs során az ellenfél Ana-ja konkrétan egy Mei-re tette az ultit. Ha jól rémlik, a csapattársaimmal együtt gondolkodás nélkül feláldoztuk egyik haveromat (Drako, azt hiszem talán Zarya volt), miközben mi rettegve, sikoltva menekültünk onnét minél messzebb. Ennél borzasztóbb halálnem szerintem nem létezik jelenleg a játékban.
Ah, fun times.
-
warcat
veterán
Torb teljesen jó ha nanoboost alatt püttyögés helyett előkapja a kalapácsát amit nem kell utántöltögetni
Köpcös Reinhardt
Legtöbb hősön pont ezért nem ideális a boost,oké csóri Tracert egy Discord orb társaságában egy nagyobb sóhaj is elviszi de hogy 0.75 secenként nekiáll tölteni -
Ellia
addikt
Nem!A madár az ász!
-
f3rdzs0
senior tag
hát kb eddig tartott a csoda. most már jöttek a genji mainek, akik 3 counter ellenére berohantak az ellen közé.
meg egy orosz aki kitalálta, h mi vagyunk a rosszak és nem ő (egyszer nem használta Roadhog E-jét), ezért AFK ment, ki be lépegetett, és trollkodott. erre kell vmi report rendszer blizznél, mert igen komoly mennyiségben vannak ilyen játékosok (vagy csak vissza kell hozni az avoid playert, csak ne legyek többet velük berakva egy teambe) -
pachito
őstag
Symmetra-t annyira szeretném szeretni, mert szerintem is gamechanger ultija van, de úgy érzem, hogy SEMMIT nem adok a teamnek csak egy bot vagyok, aki pötyögtet...viszont ki merem jelenteni, hogy Torb/Bastion/Symmetraként sokkal de sokkal jobban érzem, hova kell tenni a turretet, mint az emberek többsége...kb fél perc alatt le szokták szedegetni a teleportokat, ami vicc szvsz...
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
két nap alatt buktam 4 szintet, mert a játék kitalálta hogy tudok carryzni rank 40es játékosokat rank 55ös meccsekben, és ha nem sikerült fél szinteket levitt :'D az elmúlt 8 meccsemből 1 darab volt, ahol köztem és a legkisebb rangú játékos között csak 3 rank volt a különbség
más:
egy kis dráma -
paulka
tag
Nem értem miért kellett a nagyhalált eljátszani, hogy rájöttél, hogy nem vagy jó játékos és ezért ment az uninstall. Tényleg nem vagy jó játékos a profilod alapján, viszont nagyon beakarod itt mindenkinek mesélni, hogy az vagy. Pici alázat és ha hajlandó lennél elfogadni, hogy béna vagy és próbálnál simán jobb lenni, nem tenni itt a király pro playert, akkor talán javulna a játékélményed.
Azonban, hogy ne legyek totál bunkó, valóban nem elég kicsit jobbnak lenni a carryhez.
-
Pocok256
veterán
Értem szóval ha a 20 nagyobb mint 10 (ergo duplán jobb vagy mint az átlag) az igaz (ergo megjelenik a statotban) de, ha csak kicsit lesz nagyobb ergo 11 az érték akkor az már nem nagyobb mint a 10 (ergo nem jelenik meg a statodban) értem bocs
Ezt letudnád vezetni matematikailag is hogy a 11 miért nem nagyobb mint a 10 szerintem kapnál érte egy két díjat
-
Pocok256
veterán
-
0karmacoma0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
roadhog nem rossz ellene, mert defense mátrixon át tudja behúzni a mechet
reaper nem jó, mert defense matrix alatt megvárod míg reloadol, aztán szétkapod vagy elmenekülsz. phara meg főleg azért van veszélyben, mert utol tudod érni. imádok phara-t vadászni, és levegőben megölni őket
bár mostanában nem hoznak sok pharat mcree miatt
az ultiját szerintem úgy kéne megváltoztatni, hogy a movement effectek hassanak rá. pl roadhog be tudja húzni az ultizó mechet, de whole hog-gal nem tudja ellökni. vagy lució jobb klikkje se tud vele mit kezdeni. ha ezt megcsinálják, akkor fair lesz szerintem
-
Pocok256
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
a videóban elfelejtik, hogy nem szokták a hősök most se normálisan calloutolni a hősöket akiket látnak
snipereket és turreteket mondanak, nem mondják hogy milyen turret pl vagy melyik sniper, így simán belefér hogy sombrát is csak ellenségként kezelik, és nem a nevén szólítják
plusz ugye logikus arról a részről is, hogy ha valakinek van láthatatlan technológiája, akkor másnak is lehet, még ha a játékban nincs is
ha másokat is láthatatlanná tudna tenni, az nagyon op lehetne, és még így sincsenek counterei
-
Feketelaszlo
senior tag
Klasszikus FPS-ben nem férne el, de mivel az Overwatch (és amúgy a TF2 is) inkább akciójáték vagy akció-FPS, ha ügyesen csinálják, talán. De az a baj, hogy én nem igazán látom, hogy lehetne egy ilyen karakter úgy megoldani, hogy ne borítsa fel a metát és a noobok meg prok között ne legyen óriási szakadék. Meg amúgy TF2-ben is rüheltem a spyt, szóval jobban örülnék annak, ha nem lenne. Vagy ha lesz, akkor sem ilyen backstabbelős pillangókéses genya, mert az Overwatch világábá az valahogy szerintem kevésbé passzol - inkább valami midrange S76-szerű hős, aki defenzív módon használja a láthatatlanságot.
-
törölt tag
"A cowboy meg szintén, végre visszatért a kedvencem
így azért már elfogadhatóbb"
Kell a metába olyan sniper, mint pl. a McRee. Végül is ez egy FPS és annak a fogalomkörébe bele fér a skilles ~one shot. Én a widow-ot is buffolnám kicsit, nem a lövését, az jó ahogy van inkább a kötél cooldown-on javítanák.
-
Raysen623
addikt
Tegnap pofátlanul mentem vele egy kört és a következő konzekvenciát tudom levonni: csak healer-ként esélytelen, ez inkább amolyan buff karakter semmi több. Távcsöves puska egész jó, de sokan távcső nélkül használják jelenleg.
Nálam A healer Mercy és Lucio lehet csak. Utóbbival szerintem nagyon jól életben lehet tartani a teljes csapatot ha azok együtt mozognak egyébként esélytelen. Minden más esetben Mercy rulez.
-
.LnB
titán
Mercy "rez"-e pótolhatatlan. Kíváncsi vagyok a nerf mennyire befolyásolja a meta-t. Vélhetően a taktikák fognak kicsit belassulni azzal, hogy lassabban töltődik az ultija.
Vagy amiről volt már szó, a három supportos LU-k előkerülnek. Szerintem ezzel a pacth-el a támadójátékot erősítették meg nagyon (ha egy profi Kings Row meccsből indulunk ki példaként mondjuk). -
-
tibee77
őstag
En konkretan ezert megyek mindig lucioval ha payload van (jo amugyis mindig vele megyek csak
), mert sok az idiota.Mondjuk az a szerencse, hogy nem csak nälunk hanem az ellenfelnel is.
Szerintem ö az egyik legjobb tolo ember, mert jol tankol (a heal miatt) ha viszont nem healelek akkor meg olyan gyorsan mozgok, hogy nem tudnak eltalälni.Konkretan volt olyan, hogy egyedül tartottam fel a pl-ot meghalt minden csapattärsam, majd ujra spawnoltak es meg mindig egyedül tartottam majd ismet meghaltak.
Es akkor lesek, hogy itt egyesek milyen csapatokat fognak ki, ahol mindenki együtt müködik es räadäsul rajtad kivül is ölnek ellenfelet hät hihetetlen....
-
.LnB
titán
Linkelj légyszi egy masteroverwatch profilt. Köszi.
Nem akarlak felvenni bneten nyugi meg ha bárki is akar akkor nem fogadod el. Egyszerű.
-
pachito
őstag
Pedig a duplikáció nem rossz, sőt....sokszor 2 Pharah vagy 2 Reaper átmegy az enemyn, mint kés a vajon...vagy épp 2 Toblerone fedezi egymást...én pont azt látom, hogyha valamiből már van 1 akkor rögtön elváltanak, nehogy kettő legyen, pedig ez nem feltétlen célravezető szvsz.
-
törölt tag
Valaki kiszámolta olyan 71-75% WiN ratiod kell legyen, hogy előre haladj. Addig zuhansz amíg ezt el nem éred. Csakhogy 60-70-80 szinten, aki lehozza az félisten.
Meg is ragadnak max 85 lvl-nél (lehet nem annyi de nem nézek utána most.).
(pl. akik nem akarnak váltani és görcsösen ragaszkodnak a saját kis karakterükhöz vagy az örök duplikátorok akik akkor is hoznak egy karaktert ha már van a csapatban egy olyan...vagy csak a szimpla retardáltak akik az ölésre mennek és nem tolják a kocsit/foglalják a CP-t, stb)
Ezek ki fognak szelektálódni. Egyre kevesebb az ilyen. Ugyan nem játszom halálra magam, de mikor bemegyek kezdi elérni a réi PTR színvonalát, ahol nem az ment behozott egy karakter és lövése volt hogyan kezelje.
Úgy veszem észre a játékosok már qm -ben is ismerik a tréképeket, bár ott több az szerencsétlen pick. Mégis lehozom nekik sokszor a meccset. Az egyikben szerencsétlen widowt megsajnáltam, mert csak rá mentem. Kapta is az oltást a végén, hogy useless sz*r. *** szinten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- További aktív témák...
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest