- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revesz
aktív tag
Nekem a 380 kb. medium beallitason(par dolog le van veve low-ra)tudja a fix 144 fps-t es baszott jo igy a 144hertzen(jatekon belul vsyncet hasznalva fixaltam az fps-t nem pedig a driverben). Meg a freesync is ki van kapcsolva mert teljesen felesleges annyira siman es folyamatosan megy...egyszeruen dobbenetes.
-
törölt tag
Techspot
GamersNexus
Ezek alapján többnek kellene lenni.Mottie: Nekem sincs 144Hz-es monitorom, de érezhető a különbség. Én inkább igyekszek jobban lőni, kinek mi.
(ráadásul nincs nagy különbség csontminimum és epic között sem, ha a textúra- és modellrészletességet feljebb veszed, akkor végképp észrevehetetlen sok helyen)
-
_gabber_
csendes tag
Pálya/mód nem akadály Soldiernek. Inkább az ellenfél csapatának összeállítása adhat okot arra, hogy lecseréld. De akkor sem igazán érdemes, mivel McCree nerf óta sokkal jobban érződik egy jó Soldier húzó ereje a csapatban.
Példa: ellenségnél 2-3 tank van a csapatban, és nem bírtok velük. Kérd meg a Hanzót/Tracert a csapatodban, hogy váltson Reaperre (úgysem fog). Ekkor lenne érdemes váltani Soldierről, egyébként nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest