- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Tomi_Sci #5957 üzenetére
oh hát a rendszer elég lutri. főleg a rank 2500 környéke. a játékosbázis 3ada ebben az egy rankban van, szóval itt aztán van minden, és jön ami jön.
ráadásul még ez se biztos adat, mert mindenki mond mindent.
plusz ez is csak nagy PC duma volt, hogy nem lehet leesni a rankodról, mert le lehet. a rankod szerint fog beosztani, max elég ciki ha platina plecsnivel silverek közt játszol :/
gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint S1 csak *50ettől függetlenül a comp meccsek még mindig jobbak mint a QP, akárki akármit mond
mondjuk ma este szerencsém volt, az egyik meccsemen az ellenfél Iliosra lehozott egy widow+symm+torb kombót, úgyhogy az egyszerű volt.
a másik meccsen meg bemákoltam a healereket, hogy mikor beflankeltem Zarya-val, akkor egy nagyon jól időzített Lució ultot kaptam (az egy kupacba gyűjtött ellenfelek kb fél másodperc alatt szétkapnak), majd még biztos ami biztos én kaptam az Ana ultot is (mondjuk Zarya-val sose vagyok biztos hogy ez nekem szánt ult-e, de kihasználtam). -
leviske
veterán
válasz
Tomi_Sci #5832 üzenetére
Lvl szinteknél fontosabb, hogy mennyire vagy kommunikatív.
(#5830) mobal: Kérdés, hogy mikor. Esténként már most is gyakran összegyűlünk páran. Téged viszont vagy groupban szoktalak látni, vagy játékon kívül.
(#5842) oxox: Akkor számíthatunk rád később is? Bár a banda elég változékony, így nem mindig ilyen a hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest