Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
+1
Engem még az is zavar, hogy nem dob skint azokhoz a karakterekhez, akikkel szívesen, többnyire játszom. Ilyen az új Tracer skin is. Nagyon bejön. 30 ládát nyitottam már, de egyikben sem volt még másmilyen Tracer skin sem, nemhogy az olimpiai. És hiába veszek euróért ládákat, az sem garantálja, hogy benne lesz (mert már ezt is bevállaltam). Rossz ez a rendszer így, nagyon. Én hajlandó lennék fizetni a skinekért, ha valóban azt kapom, amit szeretnék (LoL-ban és HotS-ban azt kaptam, amit akartam, így bátran adtam ki pénzt skinekért), de ilyen zsákbamacskákért nem akarok pénzt adni. Persze a Blizzardnak fun, hogy a paraszt az eurójáért cserébe kap néhány ikont és spray-t, de nekem annyira nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TBT