- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
tesz-vesz123 #15819 üzenetére
Kösz a reakciót! Akkor várok.
-
Puma K
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #15813 üzenetére
A Dolby Atmos for headphones az ki van kapcsolva.
-
k-adi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #15809 üzenetére
már nerfelték is? hol van kiírva ez? én nem találtam meg
gondolom az ultiját is nerfelik
-
debrecenikri
tag
válasz
tesz-vesz123 #15786 üzenetére
Én ezt nem így látom, unalmas tank talán orisa, mert nem sok mindent tudsz perpill csinálni, de a legtöbb nagyon is interaktív, csak meg kell velük tanulni játszani, nem pedig egy chokeon tölteni a fél meccset és overtimeban bechargeolni pl reinnel.
(#15784) bozont
Vegyes eléggé ez a 2-2-2, de engem őszintén nem zavar annyira, mint a legtöbb embert, bár gondolom teljesen szubjektív. Sokkal jobban irritált, amikor egy moira bronz healinggel átváltott dpsre, azt meg követte a két tank és maradt egy lucionk 5 dpssel, mert valaki nem volt hajlandó elfogadni, hogy ő volt rossz. Ott meg már válthattál reinre, mert az egész csapat tilted volt és nem volt mit kezdeni a szituációval. Most, ha egy moirát úgy érzem, hogy nem csinál semmit max kimuteolom, legrosszabb esetben is elvált zenre és random talán kirakja az orbot a feed mellé, de nem tud teljesen más roleba menni, lássuk be, a sok jótét lélek általában nem közös egyetértésre és nem counternek váltott arra a dpsre, hanem mert jól ki akart cseszni azzal, akiről úgy gondolta, hogy nem elég jó. 10 perc q alatt meg vannak nagyon jó custom gamek, doomfist parkour, find items, ana paintball, skirmishben meg csak nézed az enemyt aki nem igazán motivált arra, hogy téged lőjön, te sem vagy igazán motivált, hogy őt lődd, általában inkább 10 percig emoteolgattok és kerestek spotokat, miközben se nem játszotok igazán, se nem tartjátok az aimeteket a warm up után formában. Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy 2-2-2ben milyen op volt kezdetben a sigma+orisa combo, rengeteg tank, moira és baptiste player került nevetségesen magasabbra, mint ahova való, mert így nem kellett megtanulniuk pozicionálni meg engagelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest