Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

egy érdekes kérdésem lenne ahhoz aki tudná a választ.Amikor fullra tankolom a kocsit, akkor a üza szintjelző miért nem mutat fullot? és mehet közben miért növekszik egy darabig a hatótáv?
    A kevés üzemanyag kijelzésnél amikor kb 100km-t ir még vissza akkor tankoltam meg két kattanásig a pistolyon. mikor elinditom a kocsit akkor a fullos jelzés elötti jelig mutat csak . és a müszerfalon van , hogy 570km-re irja a megtehető utat és egy 10km-es távon volt , hogy utána felment 740re is, de aztán beállt olyan 670km körülre.

A régi nem digitális kijelzésnél ha két kattanásig töltöttem akkor rendszerint a full jelzés felett volt a mutató.
    esetleg itt valamit kalibrálni kéne?Meg azt se értem, hogy papir szerint 61l a tartály, de a két kattanással 48l ment bele.
    A régi grande puntomnál a 43l tartályba 40 még belement ha a piros sáv közepéig fogyasztottam el.
    és azzal olyan 650km táv volt amit egy tankkal tudtam menni.
    Nem hiszem, hogy ezzel az uj 1.5 ös turbossal plusz 20liter üzemanyaggal is csak ennyi menne, egy 800km-t azért elvárnék töle.

ja amugy egy insignia GS 2017, 165 lovas benzin

Új hozzászólás Aktív témák