Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Mindenképpen ránézetek, mert most a yaris van klímateszten, de nem kizárt, hogy tavasszal a műszerfalban rizsszem izzót cseréltem ls akkor rossz helyre dugtam egy csatit, a szerelő meg szétdurta a klímám, hogy nem érti miért nem megy..... Na ha igazam lesz, akkor térdelnem kell ész szopni fogok, de akkor már az astár is takarítsa át a klímáját, ha hiányzik, töltsön rá, a gázba megfelelő mennyiségű olajat rakjon, legyen rendbe, hátha nem számlázza le a világ összes pénzét számomra.....

-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Hoztunk már ki L200-ast úgy, hogy másnap már rendeltek bele 200k-ért kábelköteget meg még 150k-ért apróságokat

Barátomék Mazdában utaznak, hát igen. Kretén megoldások ott is vannak, de a nagy igazság, hogy biztosa abba ülnék bele. De teljes alvás meg üregvédelem első körben. Diszkólámpás 6-os láttam alulról és nem hittem el, hogy ez ezredforduló után készült. E meg C Merga is akkoriból ahogy kinéz. Félelmetes.
-
-
farkas-j
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Gyári motorbeállítással nem igazán fog tetszeni az 1,4-es 100 lovas. Lusta. Én 1,5 évig vacilláltam az 1,4-es 100 lovas B Merivámmal, mert rosszabbul ment mint az öreg 1,4-es 90 lovas A-s Merivám. Aztán a Rigotechnél megcsinálták normálisan. Most nagyon jól megy és 5-6 decivel kevesebbet is fogyaszt. Sajnálom, hogy ennyit hezitáltam. A Mazda menettulajdonságait nem ismerem.
-
Tikakukac
titán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ezért írtam zárójelben és mondjuk jogos, nem írtam le, de ezen spórol szerintem a fél világ G tulajoknál. Tűrésben még elfér, cserébe sokkal olcsóbb és nagyobb a választék ebben a méretben. Nálunk a plusz magasság segít is, első lökös pont átmegy így a szegélyeken és kevésbé veri le a sárfogókat is. És hát nem tudom, csak keleten ekkora spúrok, de már gyárilag is ezzel kaptuk meg a kocsit. A téli az jó volt default.
Sanki: Van a fizikai és emberi oldal. Nyilván a sima acél könnyebb, kevesebb a rugózatlan tömeged, könnyebb a kormány, olcsóbb a gumi, kevésbé lesz a futómű is zabálva. Ilyesmi. Kinézetre alu jobb, cserébe nehezebb, ha szélesebb is, akkor nehezebb a kormány könnyebben leszel űtfésű. Cserébe jól néz ki, meg nyilván szárazon jobban tapad.
Te tudod, nálunk van tervben 16", de amilyenek az utak, szerintem marad ami most van. -
amargo
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Nekem sehol nem vállalták, mert baleset esetén nem akarnak gondot.. pedig olyan helyen is voltam annó, ahol verseny autó átalakítást csinálnak. Meggyőztek. Amúgy műszakin is problémás lehet, bár ott minimális az esélye, hogy észrevegyék.
Létezik olyan H, amiben nem volt isofix?
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Hiába ismerős, a jó barátság alapja a pontos elszámolás.
Én szerelőmmel is elég jó viszonyban vagyok - mondhatni barátok - de neki is mindig mondom, hogy fogjon normálisan a cerka a munkadíjon, ő is pénzből él. Csak azért mert jól kijövünk, még ne dolgozzon kevesebbért.
-
-
-
-
Markizmark
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ezzel kvázi azt írod, hogyha párhuzamos közlekedésnél egy tempósabban haladó autó elé bevágódok és rám fut akkor ő a hibás.
(#65928) Chiftain, Trükkös szitu ... azt nem értem mi értelme volt neki gyorsan kikerülni a tanulót és bevágódni elé vissza. Így nem mögötte, hanem előtte állt a sorban, nagy előny. Az b*sz fel, hogy egyet villan az index és már húzza ki a kormányt, látszik amikor megpadlózza mert hátra billen az autója.
Én pedig azért soroltam a külsőbe, mert balra kanyarodás után nem sokkal le is fordultam jobbra a centrum parkolóba, és ez után a kereszteződés után már sokszor trükkös kisorolni a csúcsforgalomba azon a szakaszon. -
diegho
nagyúr
válasz
#TOTTI
üzenetére
Nekem rengeteg Fiat-os ismerősöm van, tele Stilo-val, Punto-val, Marea-val, egyiknek sincs gondja az autójával, konkrétan olajcserén kívül nem költenek rá, nincsenek elektromos gondjaik, nincs semmi a sokat említett Fiat problémákból, pedig nem 1 autóról van szó, hanem kb 10-ről, tehát akkor a Fiat egy baromi jó választás. Menjen mindenki Fiatot venni! Sőt még két olyan is van, akik Alfa 156-ra nem költenek semmit, mert hibátlan, pedig az egyik 1000€-ért vette és tényleg patika... mi ebből a tanulság? Az olasz autók a legjobbak.
-
SPF
senior tag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ez saját tapasztalat?
A belső visszapillantómhoz az előző tulaj ragasztott egy kis parkolási matricát, 3-4 éves lehet. Az nem jött le hajszárítóval, most ilyen etikett eltávolító cuccal szedem le, de nagyon lassan jön le.
A hátsó matricák meg 13 éve ott vannak. Vagy számít, hogy milyen a ragasztó? -
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ez a varázs 200k km ....egyszer valki megírná, mi történik 200 ezer km nél az autóval ...
valaki ezt kitalálta és ezt fújja mindenki, mint egy szentírást...és ezért tekerik otthon az autókat, mert ez kell a vásárlónak.....nyilván a kevés km és fiatal autóa best...nem a zsír új, 0 km a best....azt kellene megérteni, hogy egy dízel autóba 30-40-50 ezer km lazán belekerülhet...ha a németeknél van pláne....és itt a sokkal jobb utakon, a jobb üzemanyagok miatt sokkal jobb állapotban lehet az egész autó sokkal több km el, mint otthon fele annyi km el.....nem véletlen hangoztatják ezt sokan velem együtt, hogy nem km-t veszünk, hanem állapotot.
egy 100k km es dízel vagy 300k km es dízel ugyan olyan üzembiztos állapotban lehet, mint egy egy 20k km es benzines. Ez semmi más, mint karbantartás kérdése. Egy dízelt drágább fenntartani, cserébe kevesebbet fogyaszt....ergo akkor térül meg, ha sokat megy vele az ember....namost innentől kezdve keresni a 6-7 éves 100k km futott dízeleket....nem folytatom.

én azért vettem dízelt, mert sokat megyek és azt is pályán és nem 100 al....így azt számoltam, hogy több, mint 300ezret takarítottam meg a dízel miatt, és az egr hűtőszelepén kívül más bajom nem volt motorikusan a kocsival (a váltó más kérdés, sajna széria hiba....opel, fiat stb...több kocsiban van). Persze én nem is abba a kategóriába tartozom, aki csak használja a kocsit és tankolja.....megkapja azt a szervízt, amit kell....és láss csodát, 220k kmel, (több mint 52k km óta nálam van) gyári turbó, injektor, magasnyomású....minden....és nem imádkozom és nem cidrizem, ha beindítom, mert tudom hogy minden rendben van vele.....durva nem?

Ez csak egy vélemény, a tieddel szemben, nincs személyeskedés.....sokan fújják ugyan ezt a követ....jobbára tapasztalat nélkül......ha átgondolod átgondolod, ha nem nem

-
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
"Szerintem meg igen, a jó szívó benzin 6-8 éves autóknál már drágább mint a dízel. "
ezt en nem tapasztaltam, amikor a sajatomat is vettem es en sem fogom olcsobban eladni, mint egy 1.6 benzint
nem veletlen....gazolaj olcsobb es kevesebbet eszik....ezert eri meg annak a dizel, aki sokat megy...nyilvan varosba, meg evi 10k km re en sem vennek dizelt, se ujjonan, se hazsnaltan.Az allapot az total igaz, amit leirtal.

Sajnos az, hogy a km vadaszok taborat erösited, az a Magyar valosag ma....de ezert tekerik is nektek az orat, nem kell aggodni

-
Calogero
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Illetve a toronycsapágy is beázik és rozsdásodik is. (Astra H típusbetegség)
[link], [link]
Házi megoldás: [link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ide alulról illetve felülről kerül a víz, 2007 után új kupakok kerültek ide (műanyag helyett gumi).
Sikerült nekem is megvásárolni a porvédő kupakot, mintegy 365 forintért.
Valóban jobban belepasszol a helyére, puhább gumiból van, az előző sokkal keményebb, ridegebb volt.Ma kicseréltem én is a kupakot. Tényleg jobban passzol a helyére és az egész bizalomgerjesztőbb. Csere előtt kipucoltam(rozsda nekem még nincs,csak víz volt) és befújtam zsírral az egészet.
Ma megrendeltem én is a porvédő gumit.
Már kikezdte nekem is a rozsda.Alulról a kerék veri fel a vízet ahogy a rugóstag jár le-fel.
A toronysapkára felülről csöpög a motorháztető egyik lyukából víz, és a sapka körül levő műa. patkó mellett olyik le a csavarházbaMa ablakmosó feltöltésekor kíváncsiságból benéztem a mûanyag kupak alá. Tele volt vízzel mindkettõ! Vasárnap mostam kocsit és locsoltam rendesen.
Sziasztok! A két első torony tetején lévő műanyag kupakot levéve:
a bal első csavar erősen rozsdás, a tányér alatta teli trutyival
a jobb első csavar alatt meg áll a víz.Nekem is ugyan ez volt!
Amikor kiszáradt a vizes rozsda, akkor kompresszorral kifújtam az összes ratyit!
Utána a kupak alá én Befőző celofán fóliát raktam dupla rétegbe!a én is lecsekkoltam toronycsapágyakat, és mindkét oldalon elég szépen el van rozsdásodva minden. 2,5 éves autónál ez szép teljesítmény.
-
Calogero
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Egy Astra H Fórumról idézek pár tulaj véleményét erről
a bajom az, hogy megáll a hátsó ajtó kéderben a víz, ami nagyobb esők után rendszeres 1,6-os 5 ajtós
Nekem bal elsőnél jön be a víz, ha nagy az eső, akkor egy teáskanálnyi áll a kéderen, a többi alatta. 1,8-as caravanSziasztok, lett megoldás a beázásra? Ugyanis nekem a múlt heti esőzések alkalmával jelentkezett a hiba, a bal hátsó ajtónál. Az autó 3 lesz nyáron, eddig semmi ilyen nem volt. Ha már befolyik oda a víz, és leszivárog a tömítés alá, tud onnan távozni, vagy okozhat rozsdásodást a küszöbben? Szervízbe még nem vittem emiatt. Itt van néhány fotó: 1,7 Caravan
nemcsak a bal első, hanem a jobb első küszöb is vizes belül eső után (szintén 3 éves Caravan). Amit még láttam, hogy a belső műanyag borítás ("zseb") alján folyik ki a víz. Azt gondolom, hogy ha arrafelé folyik, akkor az ajtó alja már tele van vízzel [link],
Kiszedtem a kocsi alján, kétoldalt lévő, vízelvezető lukak dugóit. A jobb oldaliból majd egy liter víz csorgott ki (ezt hallottam fékezéskor belülről csobogni) 1,6-os Caravan
Nekem lenne egy ötletem, hogy mitől ázik be a kocsi. Nekem egy kombi 1,6 105-ös Astra-m van. Nekem az első két ajtónál ázik be. Szétszedtem és a következőket véltem hibának. a vízvető kb2-3mm-el kisebb a tükörnél itt folyik be a víz. Ezután a víz az ablakmozgató és tartó sinnél befelé csöpög. Eddig nem is lenne gond, de a hangszórók műanyag keretén van egy pozicionáló "fűl". Ez be tud annyira nyúlni, hogy a víz rácsepeg és bevezeti a kárpithoz a hangszórón keresztül. így az ajtó és a kárpit között be tud csepegni a víz
Én is észrevettem egy érdekes beázást. Műszakin volt a kocsi, ahol nem tudták rendesen visszarakni a jobb első ülés melletti alvázszám "kukucskálót". (a kárpitot nem fűzték bele a műanyag elembe). Nos miközben raktam vissza a cuccot benyúltam a kárpit alá ott a résen és azt vettem észre, hogy tiszta víz alatta a kárpit hátulja meg az ott található szivacs 1,4-es Caravan
Úgy néz ki, hogy sikerült megállítani a beázást a bal első ajtónál. A probléma ugyan az volt, mint firemanus105-nél (rövid vízvető, hangszórónál beázás).
Ami segített:
-vízálló, tömítő-ragasztó szilikonnal kipótoltam a tükör mögött a vízvetőt
-a hangszórón levő gumiszigetelést kicseréltem Tesa, p-profilu (2-5mm) gumiszigetelésre
-majd, a hangszórót visszatéve körbekentem a tömítő szilikonnal.[link], [link], [link]
Megoldás: [link], [link], [link], [link], [link]eszedtem az ajtókárpitot is, mert mégiscsak az alól jött mindig a víz, hogy megnézzem, milyen.
Nem örültem a látványnak. A hangszóró hátulról vizes volt:
[link], [link], [link], [link]Illetve beázhat a hangszóróknál, A gond az, hogy az üveg külső felén befolyó víz nem kívülre folyik az ajtóból (az erre rendszeresített lyukakon), hanem a hangszóró az elégtelen tömítés miatt bevezeti a kárpit alá (az utastér felé). megoldás: [link], [link], [link], [link]
Már éppen kezdenék örülni, hogy mostanában minden jól összejött (szerviz, kipufogóvég, fogyi).
Erre ma esik egy "kis" eső (zuhog, szakad, mintha dézsából öntenék), és a dög beázik.
Persze nem a bal oldalon, mint eddig, mert ott megcsináltam - most az anyóst fürdeti (fürdetné, ha ott ülne)... -
mohabá 007
aktív tag
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Az 5W-30 nem is Dexos2 szabványnak megfelelő!
Pedig,de!
Nekem is az van benne...."A 2009-től bevezetett GM Dexos 2 szabvány az ACEA C3 szabványra épül, így a neki megfelelő olajok hamutartalma korlátozott.Az ACEA és az ILSAC szabványokból átvett követelményeken kívül a specifikáció tartalmaz néhány saját GM előírást is, például az olajelválásra és a levegő-elválásra vonatkozóan.
A GM Dexos 2 szabvány visszafelé kompatibilis a korábbi GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 szabványokkal, tehát mindenütt használható, ahol ezeknek a korábbi szabályoknak megfelelő olajok vannak előírva..." -
trassher
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ezek jól hangzanak. Árban egy nem lefosott 2003 körüli darab mennyit kóstál? Ahogy néztem árban elég nagy szórás van így nem tudom eldönteni hogy mégis mi a reális ára.
Petyyyyy: Febi-vel nem igazán tudsz mellényúlni és a Swag-el sem. A másodikat a Febi gyártja. Gyári minőség csak jobb áron. Az opel sem gyárt futómű alkatrészt hanem valamelyik gyártó címkézi neki. Febi, Bilstein, Swag, TRW mind gyári minőség.
-
haddent
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ahogy beg írta, TID -em van, szerintem ez 2 soros, a fene tudja, minden attól függ hány pixel egy betű
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
beg köszi elolvastam én is, és simán szoktam rendelgetni külföldről, de ahhoz ez drága és bizonytalan, hogy megrendeljem és maaaaajd talán valaki maaaajd valahogy valahol beszereli. Gondoltam van valahol itthon is. De jobb is, hogy nem látom a pillanatnyit. A múltkor valami 1.3 tádé berlingóból kicsikartam 12 litert, hát nem szeretném látni mit mutat az enyém amikor 4000 -nél lepadlózom kettesben

-
Borokafa
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
De mekkora butaság már, hogy a gyári adatoknak közük sincs a valósághoz. Ahol viszont többet adnak meg a tényleges súlynál azt már végképp nem értem. Na mindegy...az enyém a forgalmi szerint 1318kg (lehet ez sem igaz), a pótkereket már ki is hagyták belőle az is vagy 20-25 kg lehet.

-
tresh
veterán
válasz
#TOTTI
üzenetére
De ha akarok a benzinessel is megyek 200-al és igaz 5-6 ezres fordulat körül, de fel tudok mászni úgy a dombra 160-al mint a kormoló 140 lovas Passat.
Nem vita generálásból de ezt megnézném. Pont hogy emelkedőn véreznél el a benzinnel. Volt pár autóm mind benzines volt és mai napig imádom a benzines gépeket de a diesel nyomatékossága nagyon sok esetben utolérhetetlen. (még mindig szívó benyáról beszélünk) csak egy rövid példa 80-nal 2000rpm -el közelítem meg 4 be az érdi emelkedőt amint elérem az emelkedő alját parketta és mire a tetején vagyok 160-170 nél járok ugyan ez benzinnel max 110-120. Ha már úgy mész a benyással hogy 3 ba 4000-en forgatod akkor is elfogok menni melletted váltás nélkül erőből. Ha az 1.6 vti civic elfogy ott mellettem akkor a széria 1.6 elvérzik. Pedig a vti nagyon tud menni főleg 5000 fölött ( sík terepen a picsámra ver nagyokat )

-
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Igen, sokan elkövetik ezt a hibat, hogy megveszika dizelt mert az ugye kevesebbet fogyaszt, csak nem arra hasznaljak, amire valo es nem ugy hasznaljak ahogy az kell. Ez esetben szivas az elet velük sajnos.
Nekem most eri el hamaosan a szettekert, ezer sebböl verzö dizelem a 200 ezret

(#44741) trassher figyi, ennyi szopas utan a nagyszamok törvenye alapjan jönnie kell mar valami jonak

-
haddent
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Szerintem az is sóher köcsögség.. Most hiába nem kötelezik őket, ha nekem lenne kereskedésem az újakba beletöltenék egy 20 -asért mindegyikbe egy teli tankot, mert olyan jogszabály nincs, hogy nem adhatod mellé. És biztos, hogy megjegyeznék hogy "de jófej telivel kaptuk tök jó". De más tészta, új autó, ott annyin kell izgulni hogy szar-e a széria stb.. Más..
Gergőke88 na ja.. nem várom el, hogy 0 napos polírozva kívül belül patyolatra tisztítva telitankolva 105 -ös mogyoródi versenybenzinnel adjanak át mindent térdencsúszva, de azért ki se kéne centizni.
Csak fel kell feszegetni ezt az egész panelt aztán mehet be az új

-
haddent
addikt
-
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Na asszem az az akkumlator saru vedö, amit nekem itt hianyoltak, hogy ha nem szerzem be, akkor nem fog atmenni a TÜV-ön....mondom, ne szivassanak mar....de mondja a ficko, hogy de-de...
most vettem ra egy ilyen hövedös cuccot (olyan, mint egy akkumlator meretü hütö taska, aminek nincs alja
). Elvileg ez valami gyari opeles dolog, remelem, ez jo lesz nekik....nyar vegen megy müszakira(#43347) Mikuland

-
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Nekem mar soha nem fog 0 val kezdödni a km szamlalo
söt lassan 2-el 
(#42840) AMD PowerItt is all a parkoloban egy ilyen, csak az nem xenonos es nincs ekkora pacskera sem. Ezzel en is ugy vagyok, hogy tetszik is meg valahol annyira megse. Összesegeben jo, de nekem kabrio nem kell

(#42839) haddent 318i az szerintem nem turbos
marmint a mostani. Ami most jön mar az lesz 3 hengerrel
. Turbo dizellel meg nem erdemes hasonlitani, tlejesen mas karakter. Mondjuk a hatso kerek hajtassal alapbol mindent azonnal üt a bmw
(ok, amig nem esik le a ho
) -
AMD Power
titán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Én az életben nem vennék ilyet. De baromi szép az biztos.
Minden tizedik Opelt magyar motor hajt
Elkészült a nyolcmilliomodik hazai Opel motor SzentgotthárdonEz azért nem semmi! Hajrá csak igy tovább!
-
haddent
addikt
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ez ilyen, nem tudom a váltó milyen gyanítom az is dettó ugyanaz miért lenne más, de az is nagyon jó, nagyon gyorsan és pontosan lehet váltani, megszokás kérdése.Egyébként a minap nagyon meglepődtem. Nézegettem unalomból az autókat, és BMW 318i 143 ló ~1400kg, 520d 177ló és majdnem 1700kg. Előbbi arányaival számolva a H -nak 115 helyett 122 lónak kéne legyen az egyenlőséghez, utóbbival 120 ló (1175kg a H). Számomra ez meglepő volt, hogy nincsenek annyira elszállva az alapmodellek, meg nem is annyira alapok.
Jó tudom előre, az bmw, meg hátul kapar, meg turbó és még dízel is stb.., de akkor is, ez meglepő. -
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Most nem azert, de mekkora különbseg van a ket hirdetes között. A Te autod gazdaja hirdetesenek az egesz kinezete, a kert stb egy igenyes emberre vall, mig (#42825) gban linkelt hirdetese, meg igazi igenytelen, irastudatlan szerencsetlen.
Ezzel a kocsival nem lesz gondod az majdnem biztos. Ha a km tenyleg valos es valoban evi 5-6k km tettek csak bele akkor olajcsere fogod csak hordani szervizbe

mod: mondjuk meghirdetni a mobile.de n egy Magyar hasznalt autot az eleg vicces

-
Declare
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Azt nem lattam
akkor ezek szerint 1.6 benzin
Majd atlagfogyit ha kesöbb irnal, arra kivancsi lennek összehasonlitaskepp.Nekem ugyan ilyen evjarat/szin csak 1.7 dizel van es egyelöre teljes a megelegedes

(#42803) Gergőke88 sosem ertem ezeket a "mennyiert vetted" kerdeseket, szerintem nagyon nem illendö masnak a penztarcajaban kotoraszni. Ott az evjarat, km, minden. Felmesz a hahura, rakeresel es lathatod mennyiert mennek. Nem bantaskent, csak ez mindig annyira zavar....

-
haddent
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt még olvasni is rossz. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig,de!
Hát nem patikára, de szép tisztára lepucoltam.