Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Illetve meg annyit elfelejtettem hogy a vizpumpara is gyanakodtam, amire azt mondtak hogy az meg lehet hogy csinalhat ilyen gebaszt.
Azt mondtak, hogy eleg hogyha csak 2 db kis lapat letorik rola es maris konnyen elofurdulhat az ilyen problema.Nos, ugy figyeltem meg hogy az egyhelyben allaskor szeret felmelegedni, mert menet kozben az autouton (regi 2-es) mar mondtam is a mellettem ulo ocsemnek hogy mintha most jobban nezne ki ( mert akkor kb 70 fok korul volt)
Aztan a varosban amikor tobbszor is meg kellett allnom vgy a piros lampa, vagy egy kisebb dugo miatt ( kb 4-szer volt ilyen) akkor pillanatok alatt elerte azt a 100 fok feletti homersekletet.
Nem mellesleg ott van az is hogy a klimahuto racsa olyan szinten el van dugulva, hogy a levego szinte nem is tud atmeni rajta, tehat menet kozben sem huti semmi a motort."Vízszint: ez is gyanús volt nekem, hogy csak hiányzott" ezt a reszet nem ertem. Pontosan akkor mi a gyanus ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest