Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
honda 1993
üzenetére
Vízszint: ez is gyanús volt nekem, hogy csak hiányzott - az enyémnél is előfordult, hogy a tartályban volt, igaz, bőven a szint alatt, de csak fél liter hiányzott ránézésre.
Nem töltöttem fel vízzel, mondván megy majd bele fagyálló, az meg majd később lesz "elérhető"
Aztán elérhető lett, kértem fél litert. Betöltöttem, de hiányzott egy kicsi a szintig.
Egy hét múlva megint kaptam fél litert, mert szóltam, kellene még. Ugyanez.
Összesen belement több mint másfél liter, de minden melegedés, egyéb jel nélkül!
Még jól is jött hogy kevés volt, legalább hamarabb melegedett.Viszont a venti nem bekötött állapota nem okozhat ilyet, csak ha dugóban állsz - a venti nem kapcsol be, csak ha már forr a víz, normál üzemben nincs rá szükség.
Hőgomba szintén gyanús...
Vagyis vagy nem ez a megoldás, vagy nem írtad le részletesen, pontosan hogy mikor, milyen használat mellett forrt fel a víz.
Annyit írtál, 30 km után - erre szerintem mindenki országutat gondolt. Ott meg nem forr, pláne nem ha van elég víz.Összefoglalva, elég vízzel is forrt? Hol, milyen tempónál, közlekedési viszonynál?
Emellett lehet valóban hogy rossz a gomba, ezért kötötték ki a ventit, de az normál használat mellett (nem dugóban állás) ettől független dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Welock Smartlock u81
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest