- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
honda 1993
üzenetére
Vízszint: ez is gyanús volt nekem, hogy csak hiányzott - az enyémnél is előfordult, hogy a tartályban volt, igaz, bőven a szint alatt, de csak fél liter hiányzott ránézésre.
Nem töltöttem fel vízzel, mondván megy majd bele fagyálló, az meg majd később lesz "elérhető"
Aztán elérhető lett, kértem fél litert. Betöltöttem, de hiányzott egy kicsi a szintig.
Egy hét múlva megint kaptam fél litert, mert szóltam, kellene még. Ugyanez.
Összesen belement több mint másfél liter, de minden melegedés, egyéb jel nélkül!
Még jól is jött hogy kevés volt, legalább hamarabb melegedett.Viszont a venti nem bekötött állapota nem okozhat ilyet, csak ha dugóban állsz - a venti nem kapcsol be, csak ha már forr a víz, normál üzemben nincs rá szükség.
Hőgomba szintén gyanús...
Vagyis vagy nem ez a megoldás, vagy nem írtad le részletesen, pontosan hogy mikor, milyen használat mellett forrt fel a víz.
Annyit írtál, 30 km után - erre szerintem mindenki országutat gondolt. Ott meg nem forr, pláne nem ha van elég víz.Összefoglalva, elég vízzel is forrt? Hol, milyen tempónál, közlekedési viszonynál?
Emellett lehet valóban hogy rossz a gomba, ezért kötötték ki a ventit, de az normál használat mellett (nem dugóban állás) ettől független dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest