Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Nekem H van 1.7 cdti vel (2008). Ebben Isuzu a motor. Nem tudom ez valtozott e a J ben, de en szeretem ezt a motort. Autopalyan szepen rugalmasan vezethetö. Nem egy sport motor, de azert lehet vele dinamikusan közlekedni es jol fogyaszt.
Ha 90% ban autopalyan hasznalod, akkor semmi gond nem lesz a dpf el. Nekem ha epp sok helyi par km es futkosas van csak akkor azert 1-2 tankolasonkent beindul a dpf regeneralo üzemmod, de ezek ilyenkor tenyleg napi 10-15km több indulassal.
A H astraban az 1.7 cdti hez (talan 1.9 is ugyan az), gyarilag sz.r volt a valto. Kb 150k km utan kettöstömegü csere es valto felujitas. J astraban ennek nezz utanna, talan ott mar orvosoltak.
Turbo az az elözö tulajon mulik. Ha esszel hasnalja az ember, akkor siman 300k km+ ki kell birnia (ez annyit takar, hogy hidegen ne padlogazzal huzassa az ember es ha nagyon meg van eröltetve, akkor utanna ne löje le az ember a motort egyböl, hanem elötte picit hütse vissza). Zarojelben: haverom 320d -jeben most halt meg a turbo 320k km nel, de az az auto finoman szolva sem volt kimelve. Padlogaz, padlofek vezetesi stilus. Szoval a turbotol szvsz feljen, akinek van felni valoja

Sajna az elözö tulajon fog mulni nagyon sok minden....de ez nem opel specifikus

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest