Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz footy #40433 üzenetére

Nekem H van 1.7 cdti vel (2008). Ebben Isuzu a motor. Nem tudom ez valtozott e a J ben, de en szeretem ezt a motort. Autopalyan szepen rugalmasan vezethetö. Nem egy sport motor, de azert lehet vele dinamikusan közlekedni es jol fogyaszt.

Ha 90% ban autopalyan hasznalod, akkor semmi gond nem lesz a dpf el. Nekem ha epp sok helyi par km es futkosas van csak akkor azert 1-2 tankolasonkent beindul a dpf regeneralo üzemmod, de ezek ilyenkor tenyleg napi 10-15km több indulassal.

A H astraban az 1.7 cdti hez (talan 1.9 is ugyan az), gyarilag sz.r volt a valto. Kb 150k km utan kettöstömegü csere es valto felujitas. J astraban ennek nezz utanna, talan ott mar orvosoltak.

Turbo az az elözö tulajon mulik. Ha esszel hasnalja az ember, akkor siman 300k km+ ki kell birnia (ez annyit takar, hogy hidegen ne padlogazzal huzassa az ember es ha nagyon meg van eröltetve, akkor utanna ne löje le az ember a motort egyböl, hanem elötte picit hütse vissza). Zarojelben: haverom 320d -jeben most halt meg a turbo 320k km nel, de az az auto finoman szolva sem volt kimelve. Padlogaz, padlofek vezetesi stilus. Szoval a turbotol szvsz feljen, akinek van felni valoja :)

Sajna az elözö tulajon fog mulni nagyon sok minden....de ez nem opel specifikus :)

Új hozzászólás Aktív témák