Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Nem tudom hány literes és milyen turbós, de totalcaros cikk olvasd el, rezgetni kell, hogy valami érzés is legyen benne. Az "M5" -ös hang is csak egy kipufogón múlik, kis túlzással egy ferrarit is le lehet fojtani meg egy 1.0 swiftet is lehet bőgetni. Nyilván megvan a hangnak is a karakterisztikája, de mint mondtam, én nem akarok többet mutatni, csak egy ici-picit kevésbé folytott, természetesebb hangot.
Én nem versenyszerű látszatot szeretnék kelteni, felniből 16" -nál nagyobbszerintem kifejezetten hülyén áll a G, H, J -nek. Insignianak esetleg. De mondok jobbat még 3 -as BMW -én vagy régebbi 5 -ösön is a 16" áll a legjobban szvsz. Nem ültetnék matricáznék csippelnék szpojlereznék sötétítenék szélesítenék stb.. soha.
Sőt bólogató kiskutyát, kisvirágot, plüsscicát, illatosítót dögivel, "Anita" rendszámtáblácskát és egyebeket sem aggatnék az autóra soha.Természetesen elfogadom, ha neked már egy nem teljesen gyári dob + króm vég is ez a kategória, de nálam ez inkább úgy csoportosul, hogy "ízléses" és "bitang pronyó"

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest