Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Most rendeltem egy ilyesmi kábelt 10e-ért, na nem műszer, mert a Volkswagenekkel csak a baj, van. Eladás előtt ki kiütöm ami olyan!
Ilyen hibák vannak mint féklámpa kapcsoló havonta bedob egy hibát, akkor benzingőz visszavezetéssel vannak bajok, átáramlás nem megfelelő. Ezt már szétszedtem kifújtam sűrített levegővel, magától elmúlt a hibajelzés.
Opelem volt eddig csak, nem volt hibakódom, igaz most nem használom az autót de kicsit zavaró az 1-2 piktogram ilyen aprócseprő szarságok miatt.Tört Bosch ESI Tronic üzemel szépen, 95%-ra megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen hibák vannak mint féklámpa kapcsoló havonta bedob egy hibát, akkor benzingőz visszavezetéssel vannak bajok, átáramlás nem megfelelő. Ezt már szétszedtem kifújtam sűrített levegővel, magától elmúlt a hibajelzés.