- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negeev
csendes tag
válasz
A Molyember
üzenetére
A Nothing nem kínai cég, hanem Britt.
-
A Molyember
tag
Nincs itt semmi latnivalo, csak egy ujabb kinai ceg erezte ugy, hogy veget ert a beszopatasi fazis.
-
Namelesske
addikt
Egy szabály van. Carl Pei cserben fog hagyni és előadja máshol ezt a Temus Steve Jobs Jézus dumát.
-
mjani1172
addikt
Nem lassú= pon jó
-
judas13
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
+1 Ez lesz talán azaz év ami döntő lesz a jövőjükkel kapcsolatban...és igen más írta itt éppen pld. bandee0817 réteg termék lesz ez vagy valami hasonló túlárazott különlegesség ki tudja...meglássuk.
-
Graphics kollégával együtt vettük a kék színű telót meg a CMF-et is
az árakhoz képest jók voltak pörgösek. De aztán elkezdte csinálni amit a Moto. Ugyanazzal a vassal kiadott 2-3 telót mintha a fogukat húzták volna. Pont Carl-nak kéne tudni mitől döglik a légy. A Oneplus -t rendesen felfuttata. -
Graphics
Jómunkásember
Mondjuk szerintem ilyen állításokat ez a gyártó sem fogalmazott meg, amiket leírsz.
A költői túlzással persze mindent ki lehet színezni. De így eléggé rosszindulatú megjegyzés. Hozzáteszem nem védem a gyártót, nicns érdekem és készülékem sem tőlük, de ezek az állítások kinyitják a bicskát a zsebemben, amit így nem lehetett sehol olvasni.
Mikor nyilatkozta a Nothing, Carl Pei, vagy bárki ... hogy mindenki hülye?
Vagy ezzel akarod megtámogatni a gondolatmeneted, hátha elhisszük a "hazugságot"? ( ismert taktika perszE)... -
válasz
Linkin1994
üzenetére
De hát mindig ez a klasszikus sztori. Megjelenik egy új gyártó, hangosan elmondja hogy mindenki hülye a piacon, de ők tudják mi a tuti. Aztán 2, nagyon max 3 generáció után szépen beállnak ugyan azt csinálni mint a konkurencia, mert rájönnek hogy mégse volt hülye mindneki más.
A Fairphone eddig kb. az egyetlen aki konstans, tényleg az iparági átlagtól eltérő üzleti stratégiával tudott túlélni.
-
bandee0817
tag
A Nothing el fog tűnni előbb utóbb. Esetleg megmarad ehy nagyon rétegelt niché terméknek, különc embereknek. Számomra a legnagyobb csalódás a brand, kezdve a nevetséges 3 év szoftver támogatással, a nothing os 4 meg elmegy egy havi hotfix-nek kb...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem csak hitted, tudtad is, én írtam rosszul.
.
Nekem annyira Pro volt az a szín. -
-
janeszgol
félisten
UFS 2.2 elég. Erős processzor kell inkább. Carl álomvilágban él.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Linkin1994
üzenetére
Phone 2-t i17-hez mérni azért elég vad
Nem egy liga árban sem.
-
Linkin1994
senior tag
Valószínüleg most csapta pofán őket a valóság. Nyomták itt az undergroud dumát,hogy az embereket nem érdekli a hardver stb de a dizájn az nagyon fontos. Aztán a Phone 3-al földbe is álltak. Kiváncsi leszek ez éven lesz utódja. Phone 2-t használtam a mióta megjelent de most,hogy egy Iphone 17-re lecseréltem és egymás mellet van a kettő és hát lehet látni a különbséget hardver szinten mérföldekkel jobb kijelző,hangszoró a kameráról meg ne is beszéljünk. Az a baj,hogy Carl barátunk a hardvert csak a cpu ram ufs 3.1 körben nézi.
-
Graphics
Jómunkásember
Volt nálam megjelenéskor a 3a Pro, kék színben, egy gyors pörgős telefon volt, akadásmentes rendszerrel és jól összerakott szoftverrel.
Én akkor lemértem a tárhely sebességét is, nem éreztem gyakorlati hátrányát, mivel a processzor számítási teljesítménye sem volt túlfeszítve.
Hogy fejlődik az jó hír, de az ár ne pattanjon el durván.
-
judas13
veterán
A frissített bejegyzésben Evangelidis ezt írta: „Korábban ezeket [az alkalmazásokat] csak letiltani lehetett. Bár azt javasoltuk, hogy az előre telepített alkalmazások, például az Instagram vagy a Facebook jobb stabilitása érdekében tartsák aktívan őket, megértjük, hogy egyes felhasználók teljes kontrollt szeretnének afelett, hogy mi maradjon az eszközükön.”
-
judas13
veterán
Nem temetném még feltétlen, majd úgyis eldönti az idő. De szerintem lehet, hogy eddig tartott lényegében a Nothing, mint valami üde, érdkes színfolt ebben a nagy kavalkádban.
Elcseszett termék pozik és készülék árazások, zárképernyős reklámok, Meta alkalmazások beégetése (OTA már ebbe belenyúlt ha nem is az egész termékpaláttan) és egyebek. -
Vtwo
őstag
Az utóbbi időben árban kezd elszállni a Nothing.
-
30%-os áremelkedés.....oké brutálisan megdrágultak a memoriaárak de na.... Kérdés milyen vas lesz bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az árakhoz képest jók voltak pörgösek. De aztán elkezdte csinálni amit a Moto. Ugyanazzal a vassal kiadott 2-3 telót mintha a fogukat húzták volna. Pont Carl-nak kéne tudni mitől döglik a légy. A Oneplus -t rendesen felfuttata.
Vagy ezzel akarod megtámogatni a gondolatmeneted, hátha elhisszük a "hazugságot"? ( ismert taktika perszE)...
.