Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
fero02
üzenetére
biztik is bent vannak, különben nem menne a bal oldal.. olvassd el az első ide vonatkozó hsz.t plz..

-
Tomoty
senior tag
Végre eljutottam megméretni az Astrámat:
[Dyno]
1.8-as szívóbenzintől szerintem elég jó lett ez a 177.5 paci. Gyárilag 125LE.
-
helkis
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
létezne olyan kiépítés, hogy az ajtókban elő volt készítve a 2db tükörnek a csati, és beszerelés után a bal oldalit tudom irányítani, a jobb oldal meg nem, tehát hogy csak a bal oldalhoz lenne meg a kábel a műszerfalban?
ill. a fűtés egyik oldalon sem megy, kéne egy rajz.. -
helkis
veterán
uraim, elakadtam, kb 1hónapja raktam utólag, gyári elektromos ablakot az astrába, illetve elektromos-fűthető tükröket is raktam fel. minden gyári cucc. kábelkorbácsokat is cseréltem az ajtókban, a tükör egyébként elő volt készítve, de az ablakok nem. a probléma az, hogy az ablakok tökéletesen működnek, de a tükrök közül csak a balt tudom vezérelni, a jobbost nem, +a fűtésük sem megy.. biztosítékok, és relé is bent van a helyén..
ma jött meg a cseregomb, amivel ugyanez a helyzet.. minden tippet ötletet szívesen hallgatok!
(a bal oldalra rádugva term. működik a jobb tükör, de a helyén nem..)
előre is köszi!
-
bambano
titán
válasz
Jofi81
üzenetére
a féktárcsa általában több, mint egy garnitúra fékbetétet bír, ha teljesen sík a felülete és elég vastag, akkor nem kell minden betétnél cserélni. szokták még "felszabályoztatni" is, ha csálén kopott, de elég vastag.
szerk: viszont ha tárcsát cserélni kell, akkor illik a betétet is, mert a korábbi tárcsához bekopott betét az újat szét fogja verni = csáléra fogja koptatni.
-
Jofi81
őstag
A fékbetétet és a féktárcsát együtt szokták cserélni, vagy külön is lehet?
-
bambano
titán
most akkor átlagos vagy erősebb?

az átlag 1.6-os motor 110 ló körül van manapság.80 lóval lehet közlekedni, ha eléggé alacsony fordulaton is van nyomaték. mert 80 ló, ha hozzá még pörgetni is kell, városban, pláne dugóban halál.
az utóbbi pár napban mentem vagy 300 km-t 1.6-os g astrával, egész jól megy
főleg ma hazafelé jövet, már egész jól ment, miután odafelé kikormoltam 
-
TasiA
senior tag
-
dany27
őstag
Hello
Mit lehet tudni a H Astra-ba szerelt 1.7es DTL dízel blokkról?
Előre is köszi!
-
bambano
titán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
én múlt csütörtökön voltam veszélyes az üléshuzatra, amikor egy 20-szal haladó vagyonőr mögött úgy döntöttem, hogy ennyivel azért mégse, kitettem az indexet és kettőben nyomtam egy telitalpas gázt

szintén nyári, mínusz pár fok, szakadó ónoseső. a településen, amiből épp kijöttünk, normális útviszonyok voltak, ez a városhatárnál volt. -
Na, ma azért megijedtem, mikor negyedikben eltekertem magam alatt a kereket...

-
realmadrid
aktív tag
válasz
Remekelek28
üzenetére
-
Remekelek28
őstag
Budapesten tudtok egy jóáron dolgozó magánszervizt,, És aki azonnal megcsinálja,ha odaviszem a corsát egy olajcserére..
köszi -
_seth_
veterán
Vectra A csomagtartó Vectra B-re jó? Sok helyen kifejezetten úgy árulják, hogy jó rá. Állítható szélességű.
-
zolikaDB
veterán

-
zolikaDB
veterán
válasz
adidas4death
üzenetére
akartam is mondani, h "no fuckin winter"

-
zolikaDB
veterán

-
bambano
titán
válasz
_seth_
üzenetére
Egy frissen dizájnolt fülkéjű teherautó miatt álldogáltunk kicsit Böszörmény és Józsa között, míg lecibálták a fáról... lehet, hogy még a nyomvályú is kevés volt az irányításhoz
vagy 3 percbe tellett kiszállni, elmenni megnézni, visszaszállni, ennyi idő alatt befagyott a hátsó ablak meg a két tükör.Délután még csak-csak ment a dolog, a szakadó esőben csak a felfestések meg ezek a zajongó gumibakok csúsztak, de nagyon, hét óra körül viszont tükörjég lett az egész.
csak azt az egyet sajnálom, hogy pár téligumi ellenes nem ült velem a kocsiban. igaz, most el lenne piszkolva minden ülés...
rettenetes sebességgel repesztettem Böszörmény után, a vasúti átjáró után háromszor lengett ki oldalra a kocsi, mire egyenesbe tudtam hozni, elektronika ellenére. mentem vagy 25-tel...
-
sziada5925
aktív tag
G Astrára nyári gumik: [link]
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Az biztos, olyan jeges út is van, hogy az autó arra ment amerre a nyomvályú... Menet közben ahogy esett az eső és haladtam az teljesen ráfagyott az ablaktörlő lapátra, le kellett verni róla a jeget, a hóval már megbírkózik
Időjárás előrejelzés szerint kötv hétvégén viszont már nyugodtan le lehet cserélni, persze ez sem annyira biztos, hiszen már hetek óta jó idő volt most pedig mégis mínuszok vannak/lesznek. -
bambano
titán
A mai időjárás alapján a keddi gumicsere időpont nem volt optimális

-
kriszpontaz
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Az Opel szerviznél (3 szervizzel is beszéltem) mindenhol azt mondták (amit kicsit furcsának tartok) hogy a kuplung tárcsa kopását 2db külön szervó motor kompenzálja a kuplungszervó szerkezetén belül (elvileg 1 motor van csak benne ami kiemeli és visszaengedi a tárcsát, a kuplungpedál benyomását utánozva), és ezt kell alaphelyzetbe állítani. Szerintem ez egy orbitális hülyeség, de jó indok +5000 Ft-ot fizetni érte a szervízben. Máshol nem merik emiatt megbontani a váltót.
Valaki javítson ki ha tényleg igaz.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ez nehéz kérdés, de ha tippelni kellene, szerintem nem kell ott semmit programozni.
-
kriszpontaz
veterán
ERRE valaki valami okosat nem mondana?
-
_seth_
veterán
Motorcsere volt így át kell íratnom a motorkódot a forgalmiban ami egyúttal törzskönyv csere is ugyanakkor ha lúd legyen kövér lecseréltetem a rendszámot is, a kérdés csak az, hogy ennek hogyan kell nekifutni? Mit kell kérni előbb?
-
bicsigabi
tag
Sziasztok?
Vectra A c20xe-ről van szó.
Mi az a motor feletti hengeralakú izé ami a kartercsőhöz is csatlakozik?
És mitől kattoghat?Kösz
-
-
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Erre a legjobb eset az én autóm, megvettem, mentem vele kb 10e kmt majd műszaki, ott már mondták, hogy jaaj ez már teljesen le van kopva, azóta belement kb még 55e km, hangja sincs, fékerő mint egy új szetté, válla van a tárcsának de még mindig nem vészes, volt szerelőnél, ismét: jaaj, nagyon le van kopva.... GM eredeti cuccok.
Felni téma: hogy lehet ennyi nem megfelelő felni opelen? Annyi opel alu és acélfelni van, hogy tele van vele az internet...
-
bambano
titán
ma, amikor felrakattam a nyári gumit, rámszóltak a gumisok, hogy kopott a hátsó féktárcsa. szerintük az átmérőből max 1-1.5 mm-t kophat, utána cserélni kell.

-
proper
őstag
válasz
erikke17
üzenetére
ez renault felni
60.1 az agylehet csinálni karikát hozzá de akkor pont 56.5 a belső 60 a külső és igy szoros lesz hogy ne essen ki perem hiján ami az agyon tartaná a karikát ha fémböl van nem tudod majd levenni egy idő után csak hidegvágóval
donomitból megcsinálja egy esztergályos és nem kell uj felni -
helkis
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
nálam 130-140 között ráz egy kicsit a kormány, de csak aluval, téli lemezzel semmi gond..
első szezonban nem volt ilyen (új felniket vettem) de az elmúlt két szezonban már éreztem.. gumissal újra centíroztattam, futóműbeállításon is voltam, de azt mondták csak rontani tudnának rajta, minden érték a gyári-n belül van.. lehet simán csak a központosít% -
erikke17
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Lehet most leirtad a megoldást a problémámra
Ugyanis nyári gumik alu felnin vannak, azokkal végképp nem ráz a kormány 100km/h tempó felett se más sebességnél nyíl egyenesen megy az autó.
De téli gumik acélfelnin katasztrófa, ki vannak súlyozva többször ellenőrizve és akkor is ráz a kormány, sőt egy picit a kormány a jobb felébe áll és húz is arra ha elengedem a kormányt.. Nyárival hibátlan szóval a geometria vagy egyéb futómű probléma is kizárva.
Elsők hátsókkal fel voltak cserélve hogy a gumi hiba is ki legyen zárva. De erre a tehermentesitőre ránézek hogy mégis mekkora azon az acél felnin van egy gyanúm hogy az nagyobb lesz és a csavarok tájolják be..
-
zolikaDB
veterán
válasz
helkis
üzenetére
Amikor a kocsit vettem, alufelnik voltak rajta. Utana szereztem az Irmscher kerekeket, es mondja a gumis, amikor veszi le a regiket, h "lotyognek", nagyobb volt az agymeretuk, es akkor vilagosodtam meg, h miert razott, es ennek tukreben tiszta, h miert kellett rudfejet/ingat cserelni most.
Nem tudom, h kell-e cserelni, elvileg fixen all a helyen, nem mozog, de a kulso kornyezeti tenyezok tonkretehetik a muanyagokat, szoval sztem nem art.
Nalam teli/nyari kerek gyari meret mostmar, uh en csak elmeleti tanacsot adok.adidas4death: akarhogy van, nem nagy melo a kocsidra varazsolni oket.
Esztergan max 2 ora melo, bar egy srac nalunk megmarta cnc-n, a tehermentesito meg par ezres. A dragabb tetel a 16 csavar alufelnihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legszebb, hogy úgy adták mint Astrás acélfelnik..
Érdekes érdekes.. De valamit kezdenem kell vele következő télre..