- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz dethroner #109498 üzenetére
Azt ugye nem gondolod, h vizsgára visszacserélem.
Vakításról meg annyi, h nem vakít, ugyanolyan a vetítési képe, mint a halogéné, 6 EU országban legálisan mehetek vele.
Meg ugye insignia anno volt 9.5M, számomra érthetetlen, h halogénnel jött. Ebben az a fontos számomra, h teljesen természetes, h egy ekkora autóban nem halogén van, de ez másnak is természetes. -
bul07
nagyúr
Egy újabb videó a Opelbe is használt 1.2 PureTech Turbo-ról
1.2 PureTech Turbo, Időzített bomba a kocsidban!
Bár elég gyengécske videó
De arra mindenképpen jó hogy ilyen motort kerülni, és csak ellenségnek ajánlani, vagy lehessen elküldeni ilyen motoros ismerősnek.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dethroner
veterán
válasz ncc1701 #109493 üzenetére
Oké a led, de ugye vizsgára visszacserélni, plusz egy ellenőrzés során bünti+kpm vizsga, meg ha éjjel balesetet szenvedsz és a másik fél azt mondja elvakítottad, kurva nagy szarban vagy.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A J Astra kombinak ilyen fura a hátsó dob elhelyezése?
Keresgéltem hátsó dobot hozzá...de más kialakításúakat látok. Ilyen hosszú csővel egyet sem. Vagy ezt külön kell venni? A kinézett autónak kicsit morog/bubog...búg...kinek hogy tetszik a kipufogója.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz ncc1701 #109493 üzenetére
H7-ben szerintem nincs épkézláb vetítési képű, autósban js ezt kaptam pár hete válaszkent.
kocolaci LWPM is tudja ezt talán nem?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dethroner
veterán
Tudom persze hogy az állapot a legfontosabb, de amíg csak elméleti szinten tájékozódom, szeretném tudni mi micsoda valójában. Bár vannak olyan extrák (pl hátsó villanyablak, esőszenzor) amiket gondolkodás nélkül odaadnék a xenon lámpáért. De sajna azok nagyon ritkák. Nem értem pl a legmagasabb felszereltségben miért nem volt alap a xenon
Ha majd 100%-ban aktuális lesz a vásárlás, odaküldök először egy átvizsgálással foglalkozó embert, ne legyen felesleges utam ha kívül szép de rohadna minden.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
peet137
tag
Van nektek H Astrában gyári tolatóradar? Az csak csipog, vagy meg is mondja, melyik zóna az, ahol neki fogok menni valaminek? GID van a kocsiban amúgy, oda kirajzol valamit?
-
peet137
tag
válasz mephi666 #109482 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Nyaraláskor 1-2x lehajtottam pályán, mert amúgy kényelmes, de váltani én se tudok normálisan vele. Ahogy lejjebb írtad, kb egyforma magasak vagyunk, sztem ez lehet az ok
Cserébe a gyerek hátulról amíg kicsi volt azzal szórakozott, h lábbal előrelökte -
mephi666
nagyúr
177 vagyok, üléspozíció jó... lehet csak megszokás, de főleg városban nagyon zavar a váltásban, ha le van hajtva... ballal néha az ajtón szoktam könyökölni, az kényelmes, de jobb oldalt ez kevésbé
(mintakép netről)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz mephi666 #109482 üzenetére
Jól van beállítva a magasság? Ha igen, akkor nem kellene T-rex kar, milyen magas vagy? Az lehet még befolyásoló. A kéziféket valóban blokkolja, de valamit valamiért. Én nem tudnám már elképzelni nélküle, sose hajtom fel.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
mephi666
nagyúr
válasz kocolaci #109481 üzenetére
...nem tudom, de engem az a kartámasz zavarni szokott lehajtva ...néha szükség van rá, ha pl 2méteres lambériát szállítok és az ilyenkor befér középre, hogy csak a hátsó üléssor középső elemét hajtom le és a kartámaszt... ilyenkor úgy kell váltanom, mint valami nyomorult t-rex és a kéziféket kiengedni is körülményesebb hosszabb távon (napi 8-10 órát vezetve) se szoktam rá, hogy lehajtogassam és azon könyököljek...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kocolaci
csendes tag
válasz nrg.960 #109461 üzenetére
Szia! Teljesen egyforma a két ülés. A kartámasz külön is beszerezhető (használtként), és az felszerelhető bármelyik Astra H/Zafira B első ülésre (sőt, Corsa C ülésre is). Ha bontott kartámaszt veszel, akkor rögzítéshez szükséges összes szerkezeti elem legyen meg hozzá.
-
gban
veterán
válasz dethroner #109479 üzenetére
Van ebben minden, de a legfontosabb extráról ne várd hogy ez az oldal infót tud adni.
Az pedig az állapota az autónak.
Megértem ha megvannak a preferenciáid, tiszteletben is tartom, de engem tuti nem érdekelne egy szinten túl 1-1 extra hiánya ha az autó jó állapotú.
Több múlik azon mint bármi máson - legalábbis szerintem, pláne hogy nem egy 2-3 éves autóról beszélünk, ahol jóval nehezebb belenyúlni a kakiba. Ebben a korban már az a csoda ha normális autót kapsz.
Nem azért mert nem létezik olyan, hanem mert a 90% nem olyan amit hirdetnek, és ami jó azt nem annyira akarják eladni...[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
dethroner
veterán
Hali!
Szemezek egy autóval, és az említett lekérdezős oldalak ilyen extrákat, adatokat hoznak róla. Látom van egy csomó dolog, de nem értek mindent Opelül
Szóval ha megnézik, van olyan hasznos extra, ami nincs benne, de jó volna ha volna?
[link] [link] [link]A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Markizmark #109476 üzenetére
Nekem jól hozza, az OPC Line1 pakkot is szépen mutatja.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
peet137
tag
válasz Markizmark #109472 üzenetére
Nekem ilyet nem ír, pedig elég jól felszerelt a gép...
Mondjuk a transmission is érdekes, F17 + Easytronic, ill a fenti summaryban Z16XE1 van, a lentiben meg XEP, bár ennek a kettőnek a típusa (LJ7) közös az összes autósboltnál is...
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
birozoli7800
senior tag
Több helyen olvasom, hogy az A14XER motorokban nincs hidrotőke. A szelephézagokat akkor ellenőrizni szükséges időnként?
-
-
ncc1701
veterán
Keresd a hibát. Acél Meyle HD berendelve helyette, elengedem a gyári műanyag stabilizátorrudat. És kerülöm a kátyukat, mint a bolond, észre sem vettem, h elpattant.
Üza szűrő ~15ekm után, csak prémium gázolajat kap a vas. Brutál, átállok éve cserére, ez nálam ~6-8ekm. Újat nem fotóztam mellé, de full fehér amúgy.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Esetleg van valami adatbázis, amiben rendszám és/vagy alvázszám alapján ki lehet keresni az adott autó felszereltségi szintjét, beépített extrákat?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
nrg.960
tag
Sziasztok! Astra H-ba passzol a Zafira B első ülés? A gyári kartámasz miatt kérdezem, mert az kellene nekem, de Astra H-ból nem gyakori a kartámaszos.
Nem vagyok a szavak embere..
-
Micsurin
nagyúr
válasz Markizmark #109458 üzenetére
Beázni akkor fogsz csak igazán ha már kiesett egy darab is belőle valahol, jellemzően oldalt...
-
kstcsk
tag
Udv, navi 600/900 terkep frissitest mikent, hogyan? 2020-as kartyatol szeretnek ujabbat
-
Micsurin
nagyúr
Nekem látszott a kárpiton, hogy már be beszivárog. Nem sok de bejut. Víz még amúgy sehol sem állt meg.
-
-
HoaryFox
Topikgazda
Az említett benzines motorok jellemzően megbízhatóak, persze mindnek lehetnek típushibái, de ahogy gban is írta, itt már tényleg az előző gazdák számítanak, ki mennyire tartotta karban az autóját és hát pont a G-H Astra már az ilyen "meós" autó, nem mondom, hogy nem lehet jót kifogni, csak nehéz.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
nTom
aktív tag
sziasztok
öreg F astrámat lecserélném. Amiket nézek, G, H Astra kombi, esetleg Zafira 2000-2010évjárat. Benzines 1.6 - 1.8as , a 100-105 vagy 125 LE motorral. Mennyire megbízhatóak ezek az autók? Van olyan motorkód amit inkább kerüljek?
-
tlala
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz peet137 #109445 üzenetére
Én rádobnám a HD-re ha megtartós még pár évig az autó. Utána megint ott a gond nélküliség öröme.
-
peet137
tag
válasz Micsurin #109444 üzenetére
A "sima" Meyle kb forintra annyi, mint a TRW, a HD nyilván több, bár nem vészesen.
Elöl nálam is viszonylag új a toronycsapágy + teló (Sachs) kombó, bár utóbbi csak azért, mert nem jött szét a toronytól A csere is inkább megelőzés volt, csúf volt a torony csészéje.
Eddig a futómű rendben volt, ez az első jel, a kb 3,5 év alatt, mióta nálam van, pedig megyek földúton is eleget... Azért ez sztem nem olyan rossz. -
Micsurin
nagyúr
válasz peet137 #109443 üzenetére
Meyle.
TRW nem rossz mehet ha az ára jobban tetszik, de a Meyle (ha van guba Meyle HD) lesz a legmasszívabb. Harangi, Weisz is egymástól független rávágták nekem a Meylet.
Nekem most kora nyáron került alá:
Új sach tornyok és rugók valamint szilentek és csapágyak, új Meyle HD karok és fém stabpálcák. Olyan a futómű a GTC alatt mint a vaj.[ Szerkesztve ]
-
peet137
tag
Újabb üzenetem érkezett az autómtól, bekopogott a bal oldali trapéz gömbfej... Nem tervezek semmiféle szegecsfúrás, gömbfej csere dolgot, egyben mennek a lengőkarok. Ha magamnak szeretnék jó autót (és nem eladásra készítem fel ) milyen márkát szabad H kombi alá tenni? A Febik eddig nekem minden verdámon bejöttek, ehhez sem vészes, de nem sokkal (1 - 2 ezer) többért van TRW, ami komolyabb márka azért. Van ezzel tapasztalat?
-
bbubby00
őstag
válasz molnarpeter #109441 üzenetére
Olajpumpatomites igen. Elotte 10evig Insigniaztunk, ott egy 2011es motorja adta fel a szolgalatot, pedig mindent megadtunk neki idoben.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
Sziasztok.
Van egy 2014es 140lovas dizel Insigniam, aminel a kovetkezo tunetek vannak: ingadozo alapjarat mindig, alkalmankent nincs ereje az autonak, ilyenkor nem mukodik a tempomat sem. Volt, h mentem vele egyik nap 200km-t hibamentesen is (akar 180ig is gyorsitva, persze nemet autopalyan), majd par ora allas utan mintha nem lenne turbo. Aztan manap reggel meg mindig lomha, majd delutan semmi baja. Turbocso egyik cserelve (vezeto oldalon levo), masikon nem lattam hibat. Valaki talalkozott mar hasonloval?
Pont eladnank, lehet megmakacsolta magat, mert eddig nem csinalt ilyet.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
ElRamos
tag
Üdv!
Van egy 2007-es, 1.7 dízel kombi H Astrám. 2015 szeptemberében vásároltam egy kereskedésből, akkor 188.000 km volt benne, most kb. 230.000. Kategóriaváltás miatt szóba került az eladása, az autó beárazásával kapcsolatban kérnék tanácsokat.
5 éve, kb. 205.000 km-nél cserélték a kettős tömegű lendkereket, illetve új kuplungszettet is kapott (minden alkatrész új).
Az utóbbi 1,5 évben az alábbi cserék történtek (minden új alkatrész, nem használt):
- Új olajhűtő
- Új generátor és akkumulátor (2,5 hónaposak)
- Új turbó (2 hónapos, 2 év garancia)
- Új Féktárcsák (Textar, 2023. december)
- Olajcsere szűrőkkel együtt 2 hónapjaTéli és nyári gumi szett is (mindkettő néhány éves) acélfelnin. Nincsenek széthajtva, a gumik állapota teljesen jó.
Az autó hibakód mentes. Nem egészen 1 hete voltam Opel márkaszervizben, ahol állapotfelmérést és diagnosztikát csináltak, erről a dokumentáció megvan. Az 1-es izzítógyertyára hoz hibát, egyébként hibakód nincs. Vezérlés csere jövőre lenne esedékes.
Korából adódóan esztétikai hibák vannak rajta, a tetőkárpit elkezdett leválni.
Mennyiért lehetne most eladni?
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
válasz Tothgera30 #109434 üzenetére
...amit én vettem, arról nem tudtam volna elképzelni, hogy roncsolás nélkül fentről átnyomom az antenna tövén majd beigazgatom alá ...lényegében a képen látható lukon kellene áterőltetni a körbe peremig terjedő részt
-
Tothgera30
Ármester
válasz Markizmark #109433 üzenetére
Igen. Emiatt mondtam, hogy én mikor cseréltem, kompletten szereltem.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Markizmark
addikt
válasz Tothgera30 #109431 üzenetére
Fogtál már ilyet a kezedben? Láttál ilyet, tettél fel?
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tothgera30 #109431 üzenetére
Ott a kúlcsszó inkább, hogy van akinek hosszú évek óta fent van.
-
Micsurin
nagyúr
-
peet137
tag
válasz Markizmark #109424 üzenetére
És ez teljesen vízhatlan? Fura, ha valamit "könnyen" igazítasz be valahová, az jellemzően nem tömít valami jól...
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2016-os K Astra, 1.0 turbo (105LE). Még mindig ezen rugózok.
Ha autós webshop-oknál nem látok K Astránál az 1.0-ás motorhoz kettőstömegűt a kategóriák közt...akkor jól feltételezem, hogy nincs benne?Próbáltam keresgélni a neten, de mindenfelé csak 1.4 turbó meg dízelekhez találtam.
-
Sylvanas
csendes tag
válasz Tothgera30 #109412 üzenetére
Köszönöm, erre esett a választás: [link]
Más, szintén G Astrához vezető oldali szövet szőnyeget (gyári lenne a jobb) hol érdemes venni? Ki van már lyukadva szegény.
-
mephi666
nagyúr
válasz Markizmark #109422 üzenetére
értem, csak nekem furcsa, hogy amikor feszít alulról a csavar, akkor mennyire egyszerű bejátszani a gumit az antenna alá? ...mert ha feszegeted és helyet csinálsz neki, akkor meg lehet nem fog rendesen tömíteni és húzni kéne rajta alulról (amihez +3 percet rá kell fordítani )
-
Micsurin
nagyúr
válasz Markizmark #109418 üzenetére
+1
Mindkét Astran cseréltük nyáron, nem volt 15p a kettő és marha jól tartanak. Fél csoport a Laci félével fut nem véletlen.
-
mephi666
nagyúr
válasz Markizmark #109419 üzenetére
a bontás: pár takarólécet kipattintasz, 1 villáskulccsal kitekersz 1 csavart és széthúzol 1 csatlakozót nem tudom, milyen az, amihez nem kell "bontani", de ha megnézed a képet arról ami nekem kellett, ott látod hogy van körbe egy pereme, amibe bele ül az antenna... nem tudom elképzelni, hogy pl csavarhúzóval kibányásszam a régi gumitalp maradványát és jól a helyére húzzam fentről az újat... (lényegében alulról rögzíti/szorítja a helyére a csavar meghúzása) ...én először gugliztam, hogy milyenek léteznek: a miénk gps nélküli, megvolt a méret a linkelt oldalon, lemértem a miénk szélességét-hosszát, stimmelt, innentől csak bíztam benne hogy a kivágás is passzolni fog
-
mephi666
nagyúr
válasz peet137 #109416 üzenetére
én innen rendeltem ezt és eltaláltam a méretet szerintem érdemes kiszedni a régit és lemérni... kb 3 perc alatt kicseréltem a tömítést, nem volt bonyolult mutatvány
-
peet137
tag
Engem is utolért a H kombi antenna beázás gubanc...
Még nem vészes, de nagyon halványan látszik a kárpiton. Van ebből a nyomorult gumiból vagy 600 különböző márka, mindegy, melyiket veszem? Azt már kiokoskodtam magamnak, hogy olyan kell, aminek csak négyzet alakú kivágás van a vezetékhez, nem azt, ami csak egy gyűrű. -
gban
veterán
válasz Tothgera30 #109414 üzenetére
Apám g-je se ázik, 2004-es.
Az még rendesen meg lett csinálva.Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
-
hdanesz
őstag
Én első körben arra gyanakodtam, hogy bucira törték a hátulját. De mivel a padlólemezen nincs nyoma, minden gyárinak tűnik a csomagtérben és a csomagtérajtó üvege is gyári, az autó gyártásának az évéből...így csak valami más oka lehet.
Ha gyárilag több autó szenved ezzel a problémával, akkor miért nem volt visszahívás erre?
Az a fura ebben a konkrét példányban, hogy nem is látod a víz útját. Tehát fentebb sehol nem éreztem vizet. Se kárpitban sem az ajtó belső oldalán. Sehol. És a víz frissnek nézett ki, plusz nem úgy tűnt az alja mint ha állandóan vízben állna.
Akkor lehet felejtős lesz így az autó. Én tuti kitörölném minden eső után, de azért az is macera, hogy mindig kiszedni a mankókereket...és törölgetni.
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
válasz hdanesz #109406 üzenetére
J nekem is beázik.
Lebontottunk mindent, lámpa mellett kis tömítésnél is ázott de alig, ok egyelőre nincs meg.
Volt hogy 2 litert mertem ki.
Új gyanúsított a hátsó lökhárítónál lévő rész, egy angol videoban annak a cseréje oldotta meg, és a mostani kis esőnél megjelenő kis víz is arra utalt. Meg vizes is volt korábban a szivacs a burkolata alatt belül.
Csak az útját kellene megtalálni.
Nem könnyíti meg a dolgot hogy rozsdás a csomagtér zár fix alsó fém eleme ami pont itt van ugye - vagyis ott is bemehet, a csomagtartó ajtóból, vagy oldalt bárhol az összeeresztéseinél a burkolatnak.Postázást nem vállalok.
-
hdanesz
őstag
válasz MaddeNNNN #109404 üzenetére
Élőben nem hallottam ezt a hangot, csak videón. Köszi a választ.
Kérdés, hogy a beázás mikor jelentkezik....csak nagyobb esőzések után vagy egy 15-20 perces zápor is meglövi? Mert nem mindegy, hogy évente 2-3 alkalommal történik ilyen vagy havi 1-2 alkalommal.De ez tuti autótól függ. A kereskedő szerint természetesen a takarítás/mosás miatt lett ott csak valahogy víz.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz hdanesz #109403 üzenetére
Motor hangnál amit hallasz csattogás a tankszellőztető szelep, az normális hang.
Beázás is sajnos "normális", nekem a J hatchbacken is nagyobb esők után van valamennyi víz a pótkerék alatt. Vagy felülről a középső féklámpától jön vagy máshonnan.
Hátsó lámpánál azt nem tudom mi, de J-n szintén betegség a hátsó belső lámpatest beázása illetve vezetékek/lámpa test kontaktos tud lenni a sok emelés/lehajtás és csapkodástól. Szezon végén lesz időm foglalkozni vele, szépen kitakarítom az összes foglalatot kontakt spray-jel és kap új égőket. Ha az sem oldja meg ott rohad el.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
hdanesz
őstag
válasz hdanesz #109399 üzenetére
Elszórakoztatom itt magam.
Megnéztem az autót. Első pillantásra nagyon jónak tűnt. Körbenéztem, alul-felül...kivül-belül..és teljesen jó képet festett a dolog. Próbakör még nem volt, de beindítottam és így muzsikált a motor hidegen:Őszintén mondom, meg sem fordult a fejemben, hogy háromhengeres a motor. Olyan szépen, rezgés nélkül járt, hogy azt hittem 4 hengeres. Ha adtam némi gázfröccsöt, akkor sem rezgett. Volt 1.0 turbó Honda Civic-em és 1.0 Ecoboost Focus-om is, mindkettő rezgősebb volt és hangosabb.
Fűtés, ülésfűtés, klíma...ilyesmik működnek. Szépen és könnyen indul. A rendszámtábla világítás egyik izzója van kiégve, elég bonyolultnak tűnik cserélni. Viszont, itt jön a feketeleves. A csomagtérben a mankókerék alatt volt némi víz. Nem sok, de látható mennyiség...és azt is sejteni lehet, hogy nem régóta áll ott a víz...és nem gyakran áll ott. Ha értitek mire gondolok. Nem volt sem penész sem dohos szag...semmi. De azért kicsit eltántorít az autótól.
Szoktak ezek beázni? Főleg 8 évesen. (Ha valaki nem szeretne visszaolvasni, 1.0 turbo -105 lóerős, 5ajtós K Astráról beszélek) Íme két kép, az egyik a vízről magáról, a másik pedig az egyik lehetséges gyanúsítottról készült ( az egyik hátsó lámpa belső fele lenne az, így áll)
A kerék és az elakadásjelző háromszög doboza közt látni, abban a kis csatornában állt meg a víz. De sehol máshol (kárpitok, ajtó belső része) nem láttam víz nyomát...lehet, hogy lentről jön?
És akkor a gyanús elem:[ Szerkesztve ]
-
addikt
H astra kombin a hatso fektarcsa porvedot nagyon macera cserelni? Ugye nem kell leszedni hozza a kerekcsapagyat??
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest