- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Timocicu #21463 üzenetére
Neten vagy beenged vagy nem, ahogy kedve tartja. Telefon? Egy vicc. 3. alkalommal sikerült ismerősnek lejelenteni az állást. Mivel neten nem lehetett bejelentkezni így kénytelen voltam őket felhívni. Kéri a kódot. Aztán megint kéri a kódot. Hurrá, elfogadta. Adjam meg a mittudomén minek a számát. Megadtam. Erre foglaltat jelzett az automata(!?!?) 2. vagy 3. próbálkozásra sikerült lejelenteni mert valami baja mindig volt. El se hittem hogy megvagyok vele. Nagyon rossz a rendszerük.
-
Timocicu
senior tag
-
gaborbol
őstag
válasz
Timocicu #20814 üzenetére
Hello!
En annyira nem ertek hozzak, de ha nem iratja at a megvetelt kovetoen akkor gyakorlatilag a neveden marad a kocsi.
Mi van, ha egy "probaut" alakamaval csinalnak vele egy gyorshajtast/balesetet/ vagy tonkremegy a motor pl? Esetleg eladja a kocsit, ugye o nem lesz az adasvetelni csak te meg a vevo, es 2 het mulva valami komoly gond lesz a kocsival. Szerinted kit fognak elovenni?
En kihagynam az ilyet, megveszi jelen allapotban, nincs ra garancia semmi,es atiratja szepen, legfeljebb odaadjatok olcsobban kicsit, mert kesobb ebbol nagy szivas is lehet.
Kereskedoben en nem biznek -
nike_
addikt
válasz
Timocicu #20806 üzenetére
Attól függ. Ha nektek jó úgy, hogy most kifizeti a teljes ár x%-át, és később (ez bármennyi lehet, ez a gond...) kapjátok meg a teljes összeget, akkor oké. Viszont ha minél hamarabb szabadulnátok a kocsitól, akkor ne menjetek bele. A buktató az lehet benne, hogy lehet, hogy el sem kel a kocsi, akkor pedig csak vártok a teljes összeg nélkül.
Szerintem.
-
zolynet
veterán
válasz
Timocicu #20749 üzenetére
kifejezetten jó hetem volt(még a túlórák mellett is), kösz ... elnézést sem kell kérned, mert ugye miért is
2gyerek mellett is biztos van élet, azaz legalább is kellene hogy legyen, majd ha odajutok beszámolok, nem áll közel hozzám a téma (még)
azért ne akadj fent (kicsit be vagy szűkülve) , legyen szép estéd/hétvégéd -
degu
senior tag
válasz
Timocicu #20716 üzenetére
Igen! Igy van!
A reggeli Bumerangban is szova tettek ezt az *eljarast*ami tk. azert mukodik,mert a Szolgaltatoknak,kivetel nelkul, a szaj...szott parlament szinte hatosagi jogkort szavazott meg!
Ezeknek a tulajdonosai nemetek,franciak,olaszok,es egyeb verszivok!
Es ezek a derek,becsuletes uzletemberek csak 800 millio Ft-ot tudtak kivinni az orszagbol,/EGYENKENT/ezert kenytelenek csalni,kirabolni,megalazni a kiszolgaltatott Fogyasztokat! -
kételkedem
addikt
válasz
Timocicu #20147 üzenetére
Mikor kijön a szerelő, úgyis otthon kell lennie valakinek. Ha már otthon van az illető, nyugodtan fényképezze akár mobillal, hogy mi történik.
Természetesen nem állítom, hogy a villanyórát cserélő szakember bármi rosszaságot akarna csinálni!
De amíg vannak olyan szakik, akik némi készpénzért visszatekerik a villanyórát, addig elképzelhető, hogy vannak olyanok, akik egy kis prémiumért képesek megpiszkálni a mérőt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Timocicu #20138 üzenetére
Hát mostanában alig vagyok bent, mert tüntetőleg kivonulok folyamatosan, ugyanis se koncentrálni, se ébren maradni, se lélegezni, se semmit csinálni nem lehet ilyen körülmények között. És látom hogy vannak akiknek ez a kellemes, sőt, inkább itt kezdődik, innen felfelé érzik jól magukat. Oxigén 21% helyett 10% körül lehet, CO2 az egekben, hőmérséklet felk.rva az egekbe, én pólóban izzadok, más pulóverben plusz(!) céges kabátban(100% műszál) érzi jól magát, pontosabban határán van a fogvacogós fázásnak.
Namost fentiek nem állnak ellentétben azzal, hogy kint -10°C van, és ott befagy az ember luka, bármelyikről is legyen szó. De teljesen más az, hogy télen van meleg bent, meg nyáron. Ha tél van, és hideg, akkor idebent is viseljük a hűvösebbet. Ha meg nyár van, akkor én is kevésbé panaszkodom, pedig olyankor is van hogy 29-30 van idebent, míg be nem nyomom a légkondit. Az ember szervezete is jobban elviseli ha a téli hideghez igazodva bent a zárt terekben is hűvösebb van, nyáron meg melegebb. De az hogy 27 fokon főzzük a radiátort...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- RAM topik
- Napelem
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest