- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Szolnokon meg minizápor van. Tegnap direkt lemostam a kocsit Cegléden. Ez tutibb az esőtáncnál...
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #25916 üzenetére
Értelek, én is a másik oldalról - nem a jogiról - közelítettem meg a kérdéskört: katona vagyok - még...
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #25909 üzenetére
Elég otthonosan mozogsz a témában. Tán Te is Kolléga vagy?
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #25734 üzenetére
Jól néz ki. Máglyarakás?
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #25674 üzenetére
És még nőni fog a számuk...
-
Vigneau
félisten
Nofene, nem is rossz. Hamarosan amúgy is be kell újítanom valamit, már kb. 7 éves a szerkezet.
tope:
Ezen már régen túl vagyok én is. Nekem 9 évig semmi, másnak meg 1.5 hónap után simán teherbe esett. De már a válás után bevettem a megfelelő tablettát, így nagyon nem hat meg... -
Vigneau
félisten
válasz
stranger28 #25409 üzenetére
Ott beletört a virsli és műtétileg kellett eltávolítani a már bomlásnak indult "étket". A csaj életben maradt, ez a lényeg. Érdekes, a szégyenkezés sokszor erősebb az észérveknél...
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #25406 üzenetére
Ez tényleg cink, de hallottam már furcsábbról is.
-
Vigneau
félisten
válasz
Winner_hun #25260 üzenetére
Csak 60-80k lenne, mi az nekem...
Nem is értem, miért nem tudnak viszonylag szép, de erős acélfelniket csinálni?
-
Vigneau
félisten
Klassz nap a mai. 2 éve lelopták a négy gyári dísztárcsám, ma meg simán csak elhagytam az egyiket - valahol Abony határában. Még jó, hogy ez nem gyári, talán hamar tudom pótolni. Ingyom-bingyom...
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #25140 üzenetére
Én is 33 évesen váltam, el is vitt 6 millát ez az "üzlet". Mindez 3 éve volt, most meg lehet, hogy utcára kerülök én is. Azért nem adom meg magam olyan könnyen, az tuti - legalábbis bízom magamban. Szép dolog, hogy ilyen időket élünk.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
fokukac #25014 üzenetére
Én néha bevásárlókocsi és ajtónyomokat látok nyomokban, de még nem vészesek. Pedig messze állok mindenkitől...
Nekem egyszer a gyári dísztárcsákat lopták le a kocsimról. Csak azt nem tudom, hogy a házunk elől, vagy a laktanya parkolójában. De inkább utóbbira tippelnék, mert előtte kb. két napig láttam egy ugyanolyan Coupe-t, csak szürkében - persze annyira nem foglalkoztam vele (bár a kocsimból a környékemen nem sok kószál). Azóta viszont se híre, se hamva...
-
Vigneau
félisten
válasz
stranger28 #25004 üzenetére
Világéletemben elég higgadt és egyben hirtelen haragú voltam - az a fajta, aki sokat tud nyelni. Akkor még nem értem el a küszöbszintem szerintem. Viszont ha az megvan, átváltozok mini Hulkká (kb. 2-5 perc alatt lezajlik) - csak nem leszek zöld és marad a ruha is rajtam.
-
Vigneau
félisten
válasz
fokukac #24999 üzenetére
Biztos úgy volt vele, annak az oldalnak már úgyis mindegy. Fogd rá, hogy Ő horpasztotta be a kocsid oldalát és legalább tejelhet.
Nálam évekkel ezelőtt történt meg, hogy jól szituált anyuka leparkolt mellém, drága kicsi 10 éves fia kib@szta a kocsimra az ajtót - szerencsére a gumírozás felfogta az ütést. Kinyitottam az ajtóm és feléjük fordultam. Mielőtt szóra nyithattam volna a számat, az anyuka elfordította a kezével a fia fejét, majd ezt dünnyögte a szemembe nézve: "Bogaram, ne állj szóba vadidegenekkel!" Ezzel gyorsan elillantak a parkolóban. Lassú voltam és túlzottan higgadt...
-
Vigneau
félisten
válasz
lujó55 #24884 üzenetére
Ezek szerint más is megtapasztalta már a mosógépek terén is, hogy a márka nem minden. Régen a Candy-től óvott mindenki engem is, aztán mégiscsak szépen működik. Felültöltős tripla "A"-s, 1400-as, de én csak 1000-en használom, óvom a dobot.
ladybug:
Nálunk a nagy hűtő Indesit, kb. 2 éves, de semmi nyűgje nem volt még. A régi hűtőm meg Elektrolux és azzal se kellett még semmit sem csinálnom - kb. 10 éves lehet. -
Vigneau
félisten
A C4 hátsó féktárcsája egybeszerelt a kerékcsapággyal. Ez egy ilyen konstrukció. Amúgy 2005 októberi a Sárga Veszedelem.
Persze azt hozzáteszem, hogy Brembo-t vettem, nem az olcsóbb utángyártottat. Azzal megjártam a C Corsámnál anno. Féktávokon visszaütött a vadonatúj féktárcsa, majdnem kirántotta a kormányt a kezemből. Fel kellett szabályoztatni a vadonatúj tárcsát - szép, mondhatom...
-
Vigneau
félisten
válasz
stranger28 #24840 üzenetére
Én meg csak a sorozatokat bírom, a Monty-tól kiráz a hideglelés.
Miért, már túl vagyunk a vidámvasárnapon?
-
Vigneau
félisten
válasz
stranger28 #24834 üzenetére
Én a Comedy Central-t bírom nagyon a felsoroltakon kívül. Édesanyám tévéjén meg az ATV logója égett bele a képcső felső sarkába...
-
Vigneau
félisten
válasz
transmission #24601 üzenetére
Ehhh, az a fránya negatív hullám...
Több önbizalmat, ha kérhetem.
-
Vigneau
félisten
válasz
transmission #24598 üzenetére
A jelek szerint nincs meg a sikerélmény, az a fő baj. De ha meglesz a kettes és a jövőben sem fog hiányozni ez a tudás a munkád során, akkor hozd a kötelezőt és pont.
-
Vigneau
félisten
válasz
transmission #24596 üzenetére
Órán tanulni kell, nem PH!-zni...
-
Vigneau
félisten
válasz
FehérHolló #24563 üzenetére
Nos, valószínűleg a téglás technikához vannak szokva, nem az emelőhöz.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
lujó55 #24547 üzenetére
Hivatásos katona vagyok - még...
pohár:
Nem sokat tévedtél...ladybug:
Igen, ezen én is meglepődtem. Viszont ami még érdekesebb számomra, hogy megfordult a rend. Manapság már a csajok udvarolnak és ami a "szerelmet" illeti, igencsak szabadelvűek, ahogy olvastam nemrégiben. Bár férfi lévén azt mondom, hol voltak az ilyen lányok, amikor én még fiatal(abb) voltam... -
Vigneau
félisten
válasz
fokukac #24537 üzenetére
Egyszerűbb azért idővel hozzápattintani még 2GB-t, mint újrarakni a rendszert - szvsz.
lujó55:
No igen, jó lenne kb. 25 évesnek lenni, de a jelenlegi - 36 éves - tapasztalattal a birtokomban. Az a muris, hogy a közvetlen környezetemben elég sok volt a válás. Úgy látszik, ez a munka ezzel jár. -
Vigneau
félisten
válasz
lujó55 #24535 üzenetére
Érdekesek ezek a dolgok. Én 9 évig voltam az exel együtt, abból 5 év házasság. Közös gyerek szerencsére sehol, így is 6 millám bánta azt a kapcsolatot. Válás után kb. egy évre összejöttünk a jelenlegi Párommal, rá egy évre az ex is a fiújával - ez lassan egy éve volt. A kérdésére elhintettem, hogy ha minden jól megy, megpróbáljuk a gyerekprojektet - de még nem jött össze. Érdekes módon még nincs egy éves a kapcsolatuk, de már a gyerekük 2 hetes. Fura dolgok ezek és valóban, én sem olyannak ismertem meg, amilyen most. Vagy nem mutatta az igazi oldalát - szép dolog a színészet - vagy ennyire megváltozott. Egy biztos, a jelek szerint nagyon nem illettünk össze. Azért jó lett volna azt a "pár" évet megspórolni...
-
Vigneau
félisten
válasz
Algieba #24523 üzenetére
Ha a Párod is hasonlóképp látja a világot, akkor ez teljesen rendben is van. Egymásnak éltek és egymásra számíthattok.
Én is túl vagyok az első házasságomon és - őszintén bevallom - örülök neki, hogy nem született abból a kapcsolatból gyermekem.
Szerencsére ettől a "kalandtól" nem lettem túlzottan borúlátó és az új Párommal szívesen gondolok a család alapításának lehetőségére, csak rendeződjenek a körülményeim/nk.
-
Vigneau
félisten
válasz
FehérHolló #24459 üzenetére
Ahá, akkor mind a 4-től legalább 4 lesz.
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #24180 üzenetére
Személyi adatlapját nézve rájöhettem volna magamtól is...
Bocsi Dylen...
-
Vigneau
félisten
válasz
FehérHolló #24178 üzenetére
Hoppá, Dylen lány? Akkor nem szóltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest