- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
most értem haza.
7-től 20-ig dolgozni... -
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #29961 üzenetére
ejj, megtörted a varázst, pedig Béla már majdnem hazavágta a topikot
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #29958 üzenetére
a gondolat első részéhez: nem vagyok Béla
a gondolat második részéhez: +1 hozzá sorolom még azokat akik töviggázzal nyomják a 21 éves fekete matricás roncs dízeljüknek. az ilyeneket bezúzatnám. a sofőrrel együtt mint a maffiás filmekben
ja majd ' elfelejtettem: nem vagyok Bélaamúgy meg rohadjanak meg a meterológusok is. Azt mondták, hogy ma jó idő lesz 14 fokos hőmérséklettel. Ereszcsatorna építés. Eredmény: a csatorna csálén, csak minden második csavar éppenhogy meghúzva. A PE tiplik törtek a hidegben és még a torkom is fáj, az arcüregem be van gyulladva olyan hideg szél fújt. 11-ig még a tetőt se láttam a ködtől.
-
lujó55
addikt
"Az aznapi rendőrségi sajtótájékoztatón azt közölték, hogy október 29-én a gyilkosság három gyanúsítottja ölte meg Szita Bencét: a fiú nevelőapjának volt élettársa, P. Erika és két hajléktalan, az 57 éves B. József és a 41 éves K. József."
A nap kérdése: miért nem tudhatjuk, hogy mi az elkövetők (bocsánat, gyanusítottak) teljes neve?
-
lujó55
addikt
fú de régen voltam bent.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #29772 üzenetére
A Hajdú Minimat mosógép az AEG licence alapján épült. Atomstabil külső csillapítású gép, kiváló anyagfelhasználással. Volt olyan háziasszony akinél 30 évet is lehúztak, a meghibásodás a programkapcsoló elhasználódása volt amit már nem érte meg cserélni. Legkorábban jelentkező hiba: lábtámaszok széthullása a túlpakolt centrifugálástól. Kifáradás.
Ezt a terméket kellett továbbfejleszteni mintegy 10kg csökkentésével. Így született meg az Energomat hasonló kvalitással.
Akkoriban még az volt az elsődleges szempont, nehogy szart építsenek a mérnökök, mert ha a termék jön vissza az nagy botrány és pártfegyelmi a vége.
Ma az a lényeg, hogy a garancia időn túl egyetlen percet se menjen a gép, mert akkor nem veszel másikat. Ebbe fulladt bele Singer is a varrógépével. Túl jó volt...
Ma már mindegy mit veszel, ugyanolyan szar mind, érdemes az olcsóbbat választani. -
lujó55
addikt
Én már túl vagyok rajta...
-
lujó55
addikt
alig bírtam belépni.
nektek nem lassú a PH! ? -
lujó55
addikt
válasz
lujó55 #29595 üzenetére
problem solved
csak kár, hogy tárgyalás után kiengedik... -
lujó55
addikt
tényleg van az ilyeneknek keresnivalójuk a világon? még Kanada se bír velük...
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29441 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29439 üzenetére
te, te topikgyilkos
hát hogy lehet ilyeneket kérdezni? -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #29423 üzenetére
Jómunkásember vagy. Látszik, hogy megdolgoztál a címért
UP a kitartásodnak -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #29379 üzenetére
+1
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29064 üzenetére
látszik, hogy el vannak maradva hozzánk képest. nélink már 440
-
lujó55
addikt
most úgy látom kialakult az ún. e-penis verseny, de itt az győz aki kevesebbet mond.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28853 üzenetére
egy hónap múlva Samsung kiad egy ennél sokkal jobbat amin az appok ráadásul ingyenesek és akkor a fogszabályzós kisbuzi, meg a kékre sminkelt szopós liba felrakja ide a PH!-ra 100-ért.
Ez már csak egyilyen világ, én meg azt se tudom mi az a fészbúk. Azt mondják az a valaki akinek ilyenje van. Az mindegy, hogy panelben lakik és tartozik a közműnek, meg az Erste hitele is ott van, de van egy ilyenje. Használni nem fogja, mert egy feltöltés min. 5000. Kefélni ettől függetlenül még egy fél évig nem fog, mert ahhoz nem ájfon kell, hanem súlyzózás. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28818 üzenetére
Firefox magyarul hozza be.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Már munka van... -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #28807 üzenetére
no stressball?
-
lujó55
addikt
jó reggelt!
-
lujó55
addikt
szomorú...
-
lujó55
addikt
válasz
concret_hp #28770 üzenetére
emberbaráti szeretetből megy a dolog...
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28768 üzenetére
ááá, hát akko ezért nem vágom.
én meg azt hittem értelmi fogyatékos vagyok -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28766 üzenetére
majd privátban világosíts már fel, hogy mi ez az egész, mert lövésem sincs...
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28762 üzenetére
én már a kérdést sem értettem
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28752 üzenetére
elrontottad a rekordkísérletemet
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #28741 üzenetére
nem ismerek ilyet.
csak azt az egyet aki becsenget, hogy ö A kéményseprő... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #28732 üzenetére
a mi kéményseprőnk jön az előre megírt számlával és már az ajtóban ki tudom fizetni, mert ez a kötelező adóként elkönyvelt és betervezett fix kiadás. aztán behívjuk és mindent átnéz, kotorászik, pucol, mér, utána takarít, megissza a KVját és szépen beletesszük a zsebébe a munkadíját. egy év múlva replay.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #28730 üzenetére
PET palackal fűteni...
ha anyázzanak a kéményseprők mi? az rendesen komoly a kéménynek -
lujó55
addikt
Did I kill it?
-
lujó55
addikt
mi meg egy időben sütöttük otthon a kenyeret, mert a bolti adalékkal felfújt és másnapra pergős morzsákra széthulló műanyagtól komoly hasfájása lett a feleségemnek. Aztán találtunk egy jó pékséget ahol házi módszerekkel hagyományos kenyeret sütnek. Erdélyből települtek át, de több generációs pék család és tényleg jó kenyereket csinálnak (sajnos, mert simán feljött 4 kiló plusz, pedig nem vagyunk nagy kenyérevők)
Kézzel dagasztanak, otthoni recept szerint kovásszal 24 órán keresztül. 1kg parasztkenyér 360Ft. Egy ideje nem vettük elő a kenyérsütőt, csak ha valami különlegességet akarunk csinálni, mint pl. kalács kandírozott gyümölcsökkel, mert a gyerekek imádják kakaóval. Viszont jó lenne ha lenne zsömléjük, de azt nem készítenek.A másik meg az ún nosztalgia kifli, azt Egerből szoktunk hozni, nagyon finom. Van egy pékség a 25-ös úton a Sparral szemben. Respect
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek.
Ébredezés, reggelizés, festés padláson (gerendák vizes lazúrral) -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28707 üzenetére
be ne vedd már, csak poénkodtam, ezért is OFF.
de mindenesetre egy 2 éves gyerek még ceruzával sem tud olyan mutatványokat művelni mint ez az égő cigivel. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28705 üzenetére
kamu.
nem két éves, hanem tizennyolc, csak nem fejlődött ki.
mindenesetre nálunk lenne neki fux a karján, nyakában három kiló negyven deka, lenne neki rokkantsági parkolóengedélye a szlovák rendszámú fekete tuningos bömöshöz a hátsó űlésen két szőke megasztárinával, lenne neki nagy pofája és ami a legrosszabb, lenne neki szavazati joga is.
találós kérdés: na mije nem lenne neki?
1.) 8 általános
2.) adóbevallás
3.) erkölcsi biz. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28616 üzenetére
gute nacht
nincs harag, csak vicceltem -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28614 üzenetére
nem, nem, engem nem zavar, csak tegnap kimoderáltak. pedig semmi durvát nem írtam. csak azért az egy szóért, hogy ci...
én sem értettem, ezért próbáltam ezzel viccelni, de látom nem úgy jött le. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28611 üzenetére
ájjájjáj!
ne mondd kik voltak, mert e is ki leszel moderálva.
mondd úgy, hogy érdeklődő roma fiatalok.
most ez így divatos -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28605 üzenetére
mindjárt jön Winner és lealáz
-
lujó55
addikt
reggelt, fáradtan ébredőset.
indulnom kell, de sz@r, hogy egész éjjel csak forgolódtam -
lujó55
addikt
válasz
lujó55 #28562 üzenetére
jé, most látom, hogy moderáltak.
mondjuk jogos volt...
külön köszönet a kedves moderátor úrnak a rendrakásért
legközelebb körülírom a témát. majd találok szinonímákat, vagy helyettesítem a kifejezéseket valahogy
(pl. romakerék, romapecsenye, stb.)A szabálysértés virágnyelven is szabálysértés.
[ Módosította: 7 ]
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #28558 üzenetére
Na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok a szopott f4sz rossz oldalán
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #28522 üzenetére
hihetetlen milyen mohó.
hiába adom neki mindig szépen időben, megfelelő adagot, úgy eszi meg, mint akit éheztetnek -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #28519 üzenetére
hú ember, de régen ettem.
valahogy mostanában nem jutunk hozzá?
vadnyúl, vagy tenyésztőtől?
elég csontos, de mi szeretjük jó szaftosan parasztkenyérrel. a vizsla meg egyenesen nyűszít mikor megérzi a szagát.
ide vágó klasszikus film megvan? garas dezső kutyája a gabi is vizsla volt -
lujó55
addikt
egész jól sikerült a mai nap.
anyósomnak születésnapja volt és megleptük.
óriási kertipartit dobtunk össze, bográcsban vörösboros marhapöri ahogy kell, lángos, sütik, zeneszó.
idén már nem biztos hogy újra jó idő lesz, kihasználtuk az utolsó napsugarakat, mégha fújt is a szél -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28501 üzenetére
ja, közben rájöttem mire gondoltál
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28501 üzenetére
semmi baj, majd holnap talán megértem ha újra elolvasom...
Jóéjt mindenkinek
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28498 üzenetére
gera, ne haragudj, de tényleg nem értem...
-
lujó55
addikt
válasz
Omega81 #28494 üzenetére
dehogy bántom, ő nagyon szomorú volt, megérezte, hogy nincs jó kedvem.
vizsla.
tudod, rohadtul érzékeny. odadugta az orrát és meg se mozdult. tudta, hogy ma este nem lesz labdázás, nem is hozta hogy játszunk.
arra jó volt, hogy hűvös van odakint, már nem hasít a fejem.(#28496) Tothgera30: milyen családi???
nem biztos, hogy értem most
-
lujó55
addikt
leszarom.
nem kell a pénzük.
befizetem.
mindet!
de utána felejtsenek el.ÖRÖKRE!
most megyek lefeküdni.
vagyis elkúszok ágyig.csak tudnám minek támogatjuk a mocskos ci...
a francba de szélsőséges lettem.inkább kimegyek a kutyát megnézni hátha rossz volt.
-
-
lujó55
addikt
Első felindulásból lenyomtam néhány stampó jégert
Vettünk egy lakást 2010-ben aminek az illetékét szerettük volna részletekben megfizetni. Levelet írtunk az illetékhivatalnak, hogy részletekben szeretnénk megfizetni az illetéket. hónapokig le se szarták a levelet, telefonálgattam, hogy mi legyen? megadták-e a részletfizetést, meg hogy kell-e fizetnem. kb. 6 hónap elteltével jött a válasz, hogy elutasították és 15 napon belül fizessem be az illetéket. kurvaanyázások közepette már másnap reggel kivette a feleségem a pénzt és befizette a postán a mellékelt csekken. azt hittük minden lezárult.
ma kaptam egy levelet a NAV-tól, hogy 2010-2011 évben halmozódott adóhátralékomat 15 napon belül fizessem be. ki van nyomtatva mindkét év lekönyvelt adótételem az SzJA-val együtt és ott virít, hogy az illeték 60+132 napra mennyi. Rohadjanak meg!!!
De hát nem én pénecoltam azzal a szarral egy fél évig, hanem ők ültek az ügyemen és azt követően egyből be lett fizetve.
Valaki járt már hasonlóan? Még soha nem tartoztam az APEH-nakráadásul a fizetendő összeg sem kevés. Mit csináljak? Valami ötlet? A "tartozást" természetesen befizetem gyorsan, de emellett nem szivesen mennék el szó nélkül. Van olyan kollégám akinek megadták a részletfizetést és nem baszakodnak vele. Engem miért találtak meg ezzel amikor még csak nem is jogos?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #28474 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
concret_hp #28468 üzenetére
tehát a rézbőrű 2/3-os többség megint megúszta...
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #28440 üzenetére
ja, tényleg.
ez igaz
látszik, hogy még soha nem rendeltem neten kaját. még pizzát se. túl jó dolgom van -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #28436 üzenetére
megragadtad a lényeget...
-
lujó55
addikt
de most mit vagytok felháborodva!
lehet, hogy szegény TEKesek nem jártak egyetemre és nem tudják, hogy ezek csak mókák -
lujó55
addikt
ennyi kihagyás után belépek és már megint a dugásról van szó
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
Sziasztok!
Ma akkora szar élményben volt részem, hogy még most is hatása alatt vagyok.
IV. kerület Templom utca, csavarbolt. Kellett néhány csavar, ez meg ott van a szomszédban. Még soha nem vásároltam itt, de gondoltam nem mennék át a fél városon a Fabory-hoz.
Bemegyek, köszönök, jön az eladó úr, hogy miben segíthet. Valami ilyesmi zajlott le:
- Belső kulcsnyílású csavart kérek M8-ast, 50-es szárral, nem kell, hogy tövigmenetes legyen.
- Ilyen árut nem tartunk.
- ... (elkerekedik a szemem, hatásszünet, nézünk egymás pofájába.).
Majd megkérdezi:
- Ez valami speciális csavar?
- Nem, ez sima imbuszfejű, de azt hittem, az szokványos.
- Jaaaa, imbuszos csavar, úgy már tudom.
Hátrafordul, polcrol levesz egy dobozt. Nézegeti, majd visszarakja. Levesz egy másikat, azt is visszarakja. Megkérdezi:
- Mekkorát is mondott?
- M8-ast, 50-es szárral.
- Mit jelent az em?
- Az a menet átmérője, de mások nem szoktak ilyet kérni?
- Hát figyeljen. Ez olyan speciális dolog, hogy lehet, hogy meg kell rendelni. Itt ilyen nincs.
(újabb hatásszünet)
Folytatja:
- Mihez kell?
- Ólat csinálok. Barmoknak! (kezd felmenni bennem a pumpa, de ő nem veszi a lapot)
- Miért nem visz rozsdamentes imbusz csavart?
- De hát azt kértem!
- Dehogy azt kért! Az előbb kitettem két dobozzal is és egyik sem volt jó!
- Nekem maga még egyetlen csavart sem mutatott, csak hümmög itt. Van csavar, vagy nincs?
- Tessék itt van.
Kiteszi elém az egyik dobozt. Megörültem mert benne volt ami kellett. Vagyis majdnem.
- Jó, akkor ebből viszek 10 darabot, bár jobb lett volna 50-es szárral és nem tövig menetes, de nem baj ha túlér az anyán.
- Ehhez kell magának anya is?
- Természetesen. 10 darab abból is.
- Olyan nincs.
- ... (csorgott rólam a víz, azt hittem kandikamerás műsor)
- Nézze miért nem visz rendes anyát?
- De jó ötlet, akkor viszek ehhez való rendes anyát. Kérek szépen 10 darab hatlapfejű anyát.
- Az is lehet tövigmenetes?
- Mondja már uram, ért maga ahhoz amit csinál, mert nekem nem úgy látszik...
(amit innentől kaptam, azt nem írom le, hogy milyen bunkó vagyok hogy még azt sem tudom mit akarok és többet oda ne tegyem be a lábamat, meg hogy nem is akartam én vásárolni ezt ő már látta az első pillanatban...)Elmeséltem itthon, azt mondták írjak a fogyasztóvédelemnek. Szerintem felesleges. Mindenesetre jövő héten a szomszédom is elmegy oda belső kulcsnyílású csavart venni. Ő két fejjel magasabb mint én meg 50 kilóval nehezebb is. Rohadjon meg az ilyen
. Mit csinált volna, ha tényleg nem tudom mit akarok venni és a segítségét kérem, hogy hogyan rakjak össze egy keretet. Leköp, vagy mi?
Zárszó: ideges vagyok és hiába ment be délután kétszer négycentes hubi meg egy sör, nem segített feledtetni a dolgot. Ha én így állnék az én ügyfeleimhez, szerintem már éhen dögöltem volna.
-
lujó55
addikt
hú, ez jó sok téma volt...
-
lujó55
addikt
jó reggelt! munka ON
-
lujó55
addikt
na jó én tényleg megyek, mert kivan mindenki.
dögőjetek meg, hogy a szaros problémáitokat magyarázom, kultúráltan, finoman, cizelláltan, de a szaros szolárlámpámhoz nem tudtatok hozzászólni
még mindig villog. -
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27944 üzenetére
hú, ezt ne így mondd, mert azt hiszik, hogy puszilkodni fogunk ha majd arra járok.
Na jó, megyek zuhanyozni. Aztán még elolvasom mit írt nekem az Orbán Viktor (ma kaptam egy levelet, biztos megint kölcsön akar kérnihát szarom én a pénzt?
)
Na Tschüss -
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27940 üzenetére
dehogyis!
szar napjuk van.
motkánynak lehet, hogy kiömlött a gyanta, vagy dekopírral belevágott a bútorlapba.
Gerának fáj a keze, nem tud vele recskázni.
a kis hölgyet nem ismerem (még) őt nem tudom mi bántja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest