- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #21128 üzenetére
Holaza szlasz..!
-
asuspc96
senior tag
válasz
kételkedem #21014 üzenetére
Rendben elolvasok egy párat ! Köszönöm az infót
Tothgera30: érthető a véleményed....
asuspc96
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #20997 üzenetére
Hát ez igaz. Akkor látod csak, hogy milyen gyors valójában, ha leülsz vmi nyugdíjas gép elé.
(#20996) venember83: Enyém transformers
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #20945 üzenetére
Mar Murphy megmondta:
-Szamitogeppel lehet igazan osszekutyulni a dolgokat! /Es termeszetesen az internetes ugyintezest!/
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20979 üzenetére
Starján...hol máshol
Vén: Nem mentünk. Miután a román partner szólt hogy a kamion ami az árut hozná tőlük hozzánk, valahol az úton áll és a hótól nem tud továbbjönni, úgy döntöttünk hogy nem megyünk. Majd valamikor jövő hét után. Jövő hét Szlovénia. Kedd-szerda.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #20939 üzenetére
Online fizetest hianyolom. Mennyivel egyszerubb lenne. Kitoltod, megadod a kartyad adatait, fizetsz, rendszer meg kuldi a fiuknak, hogy kuldhetik a papirt.
-
Tim82
félisten
válasz
Nem, félreérted. Nem igényeltem ügyfélkaput, de az Abevjavával töltöttem ki - tehát nem kézzel - az adóbevallást. Exportáltam pdf-be, beküldtem munkahelyre (mivel az otthoni nyomtatóm épp bekrepált és nem nyomtatok annyit mostanában, hogy érdemes lenne költeni rá), ott kinyomtattam, majd feladtam a postán. Tegyük hozzá, nekem még mindig egyszerűbb postán, mint az ügyfélkapun keresztül.
-
szg88
őstag
válasz
Vagy a kézzel kitöltés után, vissza szkenneli és feladja ímélbe
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20939 üzenetére
itt iss hofuvváss van..!
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #20933 üzenetére
Meg minidg konyebb, gyorsabb mint bohockodni a papir nyomtatvannyal, munkaidoben elmenni a postara befizetni a penzt meg feladni. Igy otthon, este megigenyled es kesz. 5-10 perc alatt megvan
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #20917 üzenetére
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #20822 üzenetére
Nem kellett volna annyit drogozni. Nem tudnak magukkal mit kezdeni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #20822 üzenetére
Nem is olyan rég kis fiatalka csaj volt még, mostmeg ennyi.
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #20722 üzenetére
Szerintem Te rossz oldalrol kozelited meg a temat!
Nem az a kerdes,hogy jogos -e a *gaztolvajok* megbuntetese,hanem hogy hogyan tortenhet egy jogallamban ilyen torvenytelen tevekenyseg egy Szolgaltato,raadasul egyeduralmi pozicioban levo Szolgaltato egisze alatt?
Senkinek nincs joga azert,mert lopjak a szolgaltatott termeket,csalassal kifizettetni becsuletes,torvenytisztelo emberekkel a karukat!
Gondoljatok vissza a *parkolasi hienak* nagy huzasara,amikor kikuldtek X ezer autosnak/tobb ev elmultaval,visszamenolegesen/ a buntetesbehajtasi felszolitast.Es...lebuktak annak rendje-modja szerint /olyannak is kikuldtek a buntetest,aki reg bezuzatta/leadta az autojat,vagy a kerdeses idopontban nem is volt a birtokaban auto!?/
Es emlekeztessetek ra,hogy kit,es mire buntettek a nyilvanvalo,nagymerteku,tomegesen vegrehajtott csalas miatt?
Vagy tevedes volt? -Rendben! Ha en tevedesbol belehajtok a pirosba,es tomegszerencsetlenseget okozok,akkor a rendor elenged egy...hat veletlen volt...beszolassal?
Itt a mentalitassal,ami egyertelmuen torvenytelen csalas-van a problema!
Mi van?...Tortent valami?...vizsgalat,vagy ellenorzes,vagy birosagi vegzes a bizonyithatoan csalassal beszedett penz visszafizetesere?
Nema csond...ez van! A baranyok /birkak /hallgatnak! -
Algieba
őstag
válasz
kételkedem #20735 üzenetére
Itt a házunkban senki sem hűlt ki, pedig volt már olyan valamelyik télen, hogy belülről volt ráfagyva a pára az üvegre, és a konyhaasztalon felejtett bögrében szó szerint jeges volt a tea.
Ez még egészen light-os annak köszönhetően, hogy időben megjött a fa újabb adagja. Egy a baj vele, hogy nagyon nedvesek a hasábok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20726 üzenetére
OK.
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20719 üzenetére
Nem is kicsit, naggggggggyon durva!
Már lassan, ha kilép az ember az utcára, mindenre készüljön fel, mert nem tudhatja, ki és hogy akarja kihasználni ...
Aki tényleg rendesen fizet mindig, az fizesse meg azt is, amit más vagy nem tud, vagy éppen nem is akar kifizetni?degu: Na jó, de ez akkor is vérlázító!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20719 üzenetére
Az emberi szocializáció egy evolúciós zsákutca, egy mellékvágány, egy holtág. Ugyanolyan élőlények vagyunk, mint maguk az állatok, az egyetlen kivétel, hogy valami érthetetlen oknál fogva kaptunk valami olyat, ami által több szálon, sokkal több módon vagyunk képesek megváltoztatni úgy a mikro, mind a makrokörnyezetünket. Az állatok erre rövid távon nem képesek.
Az ál-szocializáció tulajdonképp egy szűrőként működik, egy pufferként, amely bizonyos időközönként, bizonyos változások hatására, periodikussá teszi a változásokat, változtatásokat. A technikai fejlődés ennek részben mellékterméke, részben katalizátora.
Noha egy ideális szocializált világban(utópia)feltételezve a tökéletes egyenlőség elvét, mindenki a közösség érdekeit nézné, ami által az ő érdekei sem csorbulnának.Ámde működőképesség hiányában a természet veszi át az uralmat, így aki diktatórikus géneket örökölt, az mindenáron törekedni fog az egoizmus, az egyéni érdekek érvényesítésére, és csak a saját boldogulását tekinti szem előtt, eltiporva, semmibe véve másokat, mások érdekeit. A látszólagos korlátok ebben nem gátolják.
Aki alárendelt géneket örökölt, az hajlamos lesz a beletörődésbe, megnyugvást lel a helyzetében, elviseli akkor is ha rosszabb, sőt, ha folyamatosan rosszabb. Anti-egoista (noha nem feltétlenül nézi a közösség érdekeit, mindenesetre nem helyezi előtérbe a sajátját sem) Hajlandó elviselni a diktátorok ténykedéseit, elnézik nekik bármilyen igazságtalanság történik is.
Van a köztes verzió milliónyi árnyalattal, a lázadozó típus. Akiben nincs meg az aminek köszönhetően diktátorrá válna(később sem szerezhető meg ez, hisz az alaptulajdonságok nem változnak) viszont tudatában van a helyzetének, és a meglévő egoizmusa egyes esetekben fellendíti benne a lázadó tevékenységet. Ez kevés ahhoz hogy rendszert változtasson, mindössze arra jó, hogy olykor elősegítse a saját boldogulását. Hozadéka néha az, hogy másoknak is jó a lázadás hatása, de ez is csak időlegesen.
Ezeken az alaptípusokon osztozkodik az emberiség. A sok számú egyed azt eredményezi, hogy a különböző hatalmi szinteken mind megtalálhatók a szemétdombok, és minden méretű szemétdombnak megvan a maga kakasa, meg tojója. A piti bűnözők, cselszövők, tolvajok, másnak keresztbe tevők, besúgók, és egyéb hasonló kisstílűek mind a lázadozó típusba tartoznak, értelemszerű hogy miért.Röviden ennyi. Természetesen minden ember más, de mindenki besorolható. A fenti tulajdonságok eltűnése, megszűnése egy ideális, ám a szocializációból adódóan paradox módon fenntarthatatlan helyzetet hozna. Bizonyos fokú fejlettség esetén mindenképp szükség van arra, hogy legyen egy vezetője a csoportnak. A kérdés csak az, hogy az illető diktátor tisztán egoista-e, vagy az egoista és altruista énje milyen arányban férnek meg egymással.
Jöhetne még a diktatúra-anarchia-demokrácia vetésforgó, de arra most nincs időm.
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #20698 üzenetére
Az idei nyár eléggé hüvöske most 20 max 25 fok, télen meg -5 körül megy le némi talaj menti faggyal meg jéggel a kocsin, nagyon ritka havazással. Erre jön rá a papír vékonyságú ház, szimpla ablak, hitvány fűtés.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #20688 üzenetére
Sajnos még csak most kezd igazán didergős lenni...
@ Algieba (#20687) : nincs ventilátoros hősugárzó? Sokat segíthet!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20660 üzenetére
amúgy valahol igaza van, tényleg robbantani kéne ezt a kócerájt...
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20660 üzenetére
Mivel havazás sem nagyon volt, így amiatt sem késhettek, de ugyebár találnak másik jópár dolgot, ami miatt megtörténhet-ett.
Csak azt tudnám, kit tesz boldoggá, hogy megkeseríti sok ezer ember közlekedését? Mire jó ez neki? Az ilyen csak is egy pöcsmadár lehet!
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20657 üzenetére
De most volt valamelyik nap, nem? Vagy rosszul emlékszem? Marha okos lehet, aki ezzel szórakozik! Gondolom otthon ül a meleg lakásban ...
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #20458 üzenetére
Friss információ:
12:30 órakor befejeződött a rendőrség vizsgálata, megindult a vonatközlekedés. A keletkezett, 30 és 120 perc közötti késések fokozatosan csökkennek. A menetrend szerinti közlekedés az esti órákra állhat helyre.
Előzmény:
A debreceni vasútállomáson jelenleg áll a vonatforgalom, mert a rendőrség bombariadó miatt lezárta az állomás egész területét 10 óra 42 perctől. A vonatok az átvizsgálás ideje alatt nem közlekedhetnek. Az utasok a pályaudvar területén kívül, biztonságos zónában várják meg a rendőrségi intézkedés befejezését. A vizsgálat miatt akár 60-120 perces késesek is előfordulhatnak a Budapest–Szolnok–Debrecen–Záhony vonalon. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő délutáni, esti órákra állhat helyre.
A késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.
Budapest, 2012. február 9.
Kommunikációs Igazgatóság – MÁVINFORM
[link]Pazar dolog lehet több ezer embert megszívatni egyetlen telefonhívással! Szüljön sünt az ilyen agyament!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20601 üzenetére
Mikor már a legutolsó kínai noname gyártó is 65k színű kijelzőket pakolt be a cuccaiba, akkor ők stabilan ragaszkodtak a 4k-hoz. A többiek már 176x220 körül tartottak, amikor ők a 128x128-assal adták a dolgaikat. És nem az a baj, hogy a csúcsmodellekben nem volt kimagasló, de alatta mind fapados volt. Lassú, és körülményes volt a többiekhez képest. A"jó öreg" menürendszer már inkább csak öreg volt.
Nekem ez volt a véleményem a Nokiáról, amikor 3310 és 3100 után először SE-m lett, majd utána(most) 2 Samsung.
Viszont a 3100-mat mai napig nyúzza faterom, a SE K550 meg már úgy megkopott, hogy alig van rajta festék. Az első Samun meg már kijelzőcsere is volt.No szóval hol a proxy-port setup?
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #20592 üzenetére
Állitólag a végét járja a cég (a bbc clikk c műsorában beszéltek róla)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20592 üzenetére
már itt tartunk?
..meg lesz az az egymillió..
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20456 üzenetére
Már kengurun gondolkozom, lehet jó az, ha van itthon ilyen időkre, vagy ahová körülményes el vagy bejutni babakocsival.
fokukac: Biza! Sőt, közben hugicája is született és már Ő is elmúlt pár nappal 6 hónapos!
kételkedem: Na az sem normális! Lehet úgy van vele, ha már késnek, késsenek rendesen!
Szerintem szerezz be két napi hideg élelmet hazafelé menetre! -
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20453 üzenetére
Mi kb 1km-re lakunk az ovitól. A Fiam 5 éves lesz napokon belül még élvezné is, de a kicsi 6 hónapos, Őt babahordozóstól ( 8-as ) kéne "rákötöznöm valahogy " a szánkóra, ami elég mókás lenne. Ugyan ül már, de nem olyan stabilan, ráadásul hazafelé még a Tesó sem lenne mögötte, Aki rásegítene az ülésre.
Nem kicsi kerekei vannak a járgányunknak, de kimelegedtem, még reggel eltoltam az oviig és vissza.
Akkor megnyugodtam, hogy másfelé sem jobb a helyzet.
yetike:Itt Keleten a hétvégén elég tetemes mennyiség hullott le, kint is voltunk jó párszor eltakarítani.
Most is szállingózik elég szép ütemben, amint bealszik a kicsi, mehetek is ki eltakarítani ... -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #20358 üzenetére
Megnéztem, enyém még puha
Készítettem reggelit, sütöttem ki szalonnát, ráütöttem tojást, de nem ízlik, valami nem stimmel vele. Sütöttem ki többet, gondoltam jó lesz másik napon is reggelire, ne meló előtt kelljen hajnalban felkelni. A szalonna jó is, elropogtattam kettőt magában. A tojás se volt romlott ez biztos, de valami nem jó.
A macska se eszi megMegtaláltam a tegnapi levest, amit a macska elől dugtam el
egész megfeledkeztem róla, most jólesett.
Most fő a tészta, utána rizs, tegnap vettem a kínainál husit, annak elégnek kell lenni holnapra is, ahhoz készítem a köreteket.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #20324 üzenetére
amikor még csak pár centi volt is porzott, hideg van
-
válasz
kételkedem #20258 üzenetére
Bizony, kemény lesz
.
-
válasz
kételkedem #20254 üzenetére
...Én de. 10 óra után mentem ki, akkor egymás után lévő három IC is 60-70 percet késett
!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20250 üzenetére
Moszkvában sztállingózik a hó!
-
válasz
kételkedem #20250 üzenetére
Látom a rádióadóban dolgozó srác narrátoraként folyamatosan tudósítasz a keleti régió, hó és időjáráshelyzetéről
. Annyi biztos hogy a vonatok átlagosan 60-70 percet késnek
.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #20246 üzenetére
Imádom a médiumokat.
Bárcsak pék lennék most..!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #20243 üzenetére
Jó lenne tudni mikor következik a bkv, mert akkor bérlet helyett inkább új gyertyákat kap a kocsi, tavasszal meg előszedem a bringát, legalább jó seggem lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #20236 üzenetére
Egészen idáig csak magyarul volt kint.
A közelben dolgozok, de nincs nálam a gépem, nem is kocsival jöttem, pedig mennék ki fényképezni, Malév gépet már nem látunk többé.bobsys: kinél foglaltad a jegyet?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #20230 üzenetére
A fapadosoknál dívik ez az eljárás, ha törlik a géped, akkor nem foglalnak át ingyen, vehetsz jegyet másik járatra ha van rá pénzed.
Állítólag az ott dolgozók se tudtak semmit, bementek dolgozni, mint egy átlagos munkanapon, amikor jött a feladat, hogy nem becsekkolni kell az embereket, hanem papírokat osztogatni nekik, hogy ennyi volt... -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20175 üzenetére
az olyan sziszákat én nem is szeretem...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20170 üzenetére
A fűtés szabályozható, de soha senki nem nyúl hozzá. Ha mégis, akkor vagy csutkán fönt, vagy csutkán lent van. Pedig a szabályzó intelligens, hőmérsékletfüggő. Ha rendesen lenne használva, akkor működne is faszán. Így viszont a kazán teljes melegét bezúdítja, gyakorlatilag megérinthetetlen.
Továbbá a radiátorok száma kissé magas(4 db 1.5m hosszú, duplabordás) az iroda teljes hosszának falfelülete több mint 50%-ban radiátor, míg a nyitható ablakfelületek száma és mértéke kissé alacsony(2 db 10 centire billenthető ablak a 11 db ablaktáblából) és a délutáni nap fényt adó jótékonysága mellett az üvegházhatás minden negatívumát is beönti az ablakon. Csináltam fotót, csak nem tudom még felrakni.
Ráadásul a kazán kb 95°C körül tolja be a vizet.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20170 üzenetére
nincs is annál jobb, mint amikor ilyen intelligens ember a főnök
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20165 üzenetére
se koncentrálni, se ébren maradni, se lélegezni, se semmit csinálni nem lehet ilyen körülmények között. És látom hogy vannak akiknek ez a kellemes, sőt, inkább itt kezdődik, innen felfelé érzik jól magukat. Oxigén 21% helyett 10% körül lehet, CO2 az egekben, hőmérséklet felk.rva az egekbe, én pólóban izzadok, (B)más pulóverben plusz(!) céges kabátban(100% műszál) érzi jól magát, pontosabban határán van a fogvacogós fázásnak(/B).
Nyáron amikor 27 fok van, az ember rövidgatyában, papucsban, pólóban/félmeztelen áll, ül, sétál.
Miért KELL télen 27 fokban pulóverben, vastag nadrágban, kabátban ülni???
Mi a különbség? Nem agyi probléma?
Régóta mondom, hogy az emberek hülyék. Nem a hőmérséklethez, hanem az évszakhoz öltöznek. És az agyuk aszerint érzi jól magát. Ha nyáron pólóban nem fázik, télen ugyanolyan hőmérsékleten miért??? Relatív páratartalom? Vajon miért röhögnek rajtam, hogy locsolom a radiátort, ahelyett hogy megoldást találnának? Pedig a párás levegőben nekik is melegük lenne. -
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #20160 üzenetére
HI!
msot nezegetem a kondenzaciosakat ~250tol indulnak a szanier izek, meg a ferrolik /imadom a msotni ferroli elitemet ez csialt 80rugos eves gzszmlat:- )/ egy darabif filozgattam a retegviztarolosakon, de a fujjuk aldasos trevekenysgenkl hala mar nem ~400tol indulnak hanem inkabb ~550tol, valszeg marad a ~120literes melegviztarolo
udv
neduddki
mod: kukuc: van itt minden radiatoorn kamilas viz ejszakara 5 liter viz beforralva es agymellerakva es meg a teafozo is uzemel de nemeleg
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #20153 üzenetére
A külseje meg hidegebb, ezáltal kisebb a vagon kerülete de a belseje nagyobb. Akkor zsugorodik a fala.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20153 üzenetére
azért áll le a fűtés, hogy összemenjen, és kisebb legyen a légellenállása!
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20148 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsot!
Élni fogok vele! Nem kell feltétlenül Mindenkiről a rosszat feltételezni, de inkább tartani, mint rosszul járni, ezek után ez a meglátásom!
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20146 üzenetére
Jó erre felkészülni, ahogy látom.
Mi épp villanyóra csere előtt állunk ... teljesítmény növelés miatt.
Ismét tanultam! -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #20144 üzenetére
ez nem mai gyerek, már a nyáron is volt ilyen, ha jönnek a gázosok, akkor mielőtt beengeded őket, videót, fényképet csinálni a gázóráról, aztán mehet a móka
olvastam már olyat is hogy míg az ügyféllel szórakozott az egyik a papírmunkával, a másik leszerelte az órát és rendesen földhözbaszta, tulaj oda is szólt neki hogy vigyázzon már a csempére, gondolom nem látta mi dübbent akkorát... -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20139 üzenetére
ahelyett, hogy ülnél nyugton a s.ggeden!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20120 üzenetére
azért elég durva az a -25 fok ott a kárpátok túloldalán...
ilyenkor értékelem Árpád apánkat, hogy behozott minket erre a szélvédett helyre -
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20098 üzenetére
Ráadásul még hidegebbet is mondanak, Szibériait!
Nem szeressem idő ez kérem.Élmény reggelente sétálva oviba vinni a nagyobbat, de a kicsit sem hagyhatom egyedül otthon.
Viszont addig Bogi olyan jót alszik, míg a lakásban nem. -
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #20070 üzenetére
Még olcsón megúszta, jó hogy le nem lőtték, mint sok helyen tették volna.
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #20057 üzenetére
Nem azert alakult ki!
Egyszerubb buntetni,mint ellenorizni,es az ellenorok fizetese helyett meg hoz is a konyhara!
/Kb.minden cegnel van 3-4,vagy tobb,tanult csirkefogo,aki az ilyesmiket -nagy penzert persze-
kitalalja!/
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20061 üzenetére
Szerintem pedig másik két dolgot is el kell különíteni.
Van a betegszabadság, és a táppénz.Egy évben jár 15 nap betegszabadság (ekkor a munkáltató fizeti a bért, ami a normál bér 70%-a).
A 15 nap feletti betegszabadság a táppénz, amit az állam fizet, és asszem a bér 60% jár, de már nem 45 napig, mint régen, hanem kevesebb ideig.Tehát, ha úgy van megfogalmazva, hogy egy évben max. 6 napot lehetsz táppénzen, akkor az a fentiek tükrében 15 + 6 = 21 nap betegség, ami több, mint egy hónap, szerintem ez még belefér.
Ha ugyanakkor a betegszabit értik táppénz alatt, az minimum bicskanyitogató. Amúgy pedig igen, az a tendencia, hjogy újabban mindenki bejár dolgozni betegen is, és egymást fertőzik oda-vissza a kedves kollégák...
meg az irodaházak szellőztető-rendszere is csodásan keveri a kórokozókat az épületen belül...szép ez az új világ na. nézzetek jack bauert, ő elbánik a vírusokkal is!
-
lorcsi
veterán
válasz
nálunk épp most volt olyan eset,hogy próbaidőn a kolléganő többet volt táppénzen mint a munkahelyen...meg is lett az eredménye...persze ő nem értette miért..és totál sértődötten távozott. saját kárán tanulta meg mi a helyzet ebben a balkáni államban
pés a táppénzes időszakra is most már annyira minimál pénz jár -
BlacKSouL
addikt
válasz
Ennek az lesz az eredménye, hogy akkor is itt fogok bent rohadni, és összevissza fertőzni mindenkit, ha vért hányok az iroda közepén és görcsökben rángatózok a padlón.
Az üzlet az üzlet. -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #19936 üzenetére
Tobbfele lehetoseg van, de szinte oysterrel jar mindenki. [link]
Kedvezmenyek:
- 11 eves kor alatt a gyerek ingyen utazhat.
- mozgaskorlatozott, ileltve 60 even feluli ( lehe tmsot mar 65) freedom pass-szal szinten ingyen utazhat.11-15 eves kor kozt busz ingyen van, metro gyerekaron. [link]
16-18 diakoknak: berlet es jegy es diakaron. [link]
18 feletti diakoknak: berlet-jegy diakaron. [link]TFL dolgozoknak a berlet ingyen jar, es ha jol tudom csaladtagnak is (Free travel for you and a nominated partner/family member on the Transport for London network)
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #19919 üzenetére
nem vicces...
ui. tegnap olyan másnapos voltam,mint az elmúlt 5 évben sosem... valahogy kimaradt a hidratálás...
-
válasz
kételkedem #19899 üzenetére
Jól tudod
. Én szerencsére Intellimouse-ból jól elraktároztam egy feketét és egy fehéret, örök élet, talán egy mikrokapcsoló csere jó pár év múlva
.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #19895 üzenetére
Én is ezért vettem, bár megmondták saját cuccot nem hozhatok be, mondom ez az egér meg billentyűzet kiakaszt és vettem mégis, de most lenyúlta a tulaj pereputtya, nem neki vettem, hanem magamnak, hogy tudjak rendesen dolgozni, vissza kell adnia, nálam van a számla róla.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #19860 üzenetére
DG
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #19852 üzenetére
Nálunk úgy volt bekötve,hogy bejött a jel az 3felé osztva.Egy ment a nagyszobába 2 kisszobába.Kisszobain 2osztó 1 videóba egy a tv-be.Az egyik szálon még osztó hogy a tv tunerembe is legyen adás.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #19834 üzenetére
volt kollegamnak meg kellett adnia
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #19838 üzenetére
...szerintem, az elkovetkezo 1000 evben nem fog csokkenni az olaj ara,csak akkor,ha teljesen elfogy...
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #19838 üzenetére
Jah , és a termelés 20%-a jön (jött) az EU-ba, van 5 hónap kifutás, a tiltás 2 olyan ország nyomására jött létre, akik nem függnek az Iráni olajtól.
Szaudiak igéretet tettek , hogy növelik a kitermelést, elemzők szerint emiatt nem nőhet jelentősen az olaj ára, ....hát majd nyáron kiderülOff: Lehet tényleg ki akarják csinálni az EU-t
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #19834 üzenetére
Nem tudom. Amúgy is szteganográfia hívő vagyok, nem titkosításhívő. Kicsit szószátyárabb, de egy irgalmatlan jépeggyűjtemény kevésbé szemetszúró, mint egy random biteket tartalmazó 500G-ás bináris blob...
-
válasz
kételkedem #19829 üzenetére
Ehh, ezen pozitúra nem kényelmes hosszútávon, szóval nekem nem kéne a néni
-
JetiRulez
őstag
válasz
kételkedem #19788 üzenetére
Alapmű!
A képen viszont mind bal, mind a jobb oldalon csak egy ajtó van.
Nem megy ez most nekem. Leszívja az agyamat a sulis tananyag.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #19778 üzenetére
Köszi.
Ám ez akkor igaz teljesen, ha tényleg vízköves vízforralót használok. Ám a jelenség új, azaz garantáltan vízkőmentes forraló esetén is tapasztalható, sőt, egyszerű főzőlapon, fazékban, lábasban, rozsdamentes(és vízkőmentes) belsejű edényben forralás esetén is.
A másik dolog, hogy a nem kontakt forraló esetén is jelentkezik, tehát ha a fűtőszál nem a vízzel, hanem egy hőterítő lappal érintkezik csak.
Vagyis alapvetően a robajszerű nagyon hangos zajt nem feltétlenül az általad említett, esetenként azonban helyes ok okozza.
Illetve még egy. Az általad említett jelenségnek van szemmel látható jele, míg amit én mondok, ott még csak zaj van(nem kicsi), de gőz, buborék vagy egyéb képződés még nincs jelen. Később megjelennek a buborékok, de ekkor még ezek sem gőzbuborékok. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #19774 üzenetére
Ez is tény.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #19730 üzenetére
...én is üdv mindenkinek...
...én meg még csak be is rég nem néztem...
...
...esetleg valami belső infó arról, hogy a képfeltöltős PH!-s funkció mikór lesz aktív újra, vagy mi lesz vele?
...
-
válasz
kételkedem #19730 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #19701 üzenetére
Csak az történt vele
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19656 üzenetére
már nem is emlékszem, otthon is van 0,75ös? az megosztható, a 0,33as semmiképp!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #19653 üzenetére
Nem fog megártani ennyi leffe..?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #19648 üzenetére
Tope az evést is említette, az is létszükséglet. Sőt, ha a sört az ivás szinonimájának vesszük...
-
JetiRulez
őstag
válasz
kételkedem #19611 üzenetére
80+? Itt meg az úpécé tányéros tévén a 300+ csatorna közül se tudok választani. Ráadásul a Thor műholdra állás óta még trágyább a kínálat. Eltűntek a német és francia csatornák. Helyettük jött sok balkáni, ill. Kelet-EU-i csatorna. -.-
-
Mawyx
őstag
válasz
Jó dolgunkba nem tudjuk mit válasszunk
Szinte minden hozzászólásodra be tudnék egy ilyet-->szúrni.
(#19614) neduddki: nekem miért nincs travelem? Állandóan azt nézném
Spekt sincs és nat se
csak discov.
Az unika tök szép biztosítás igazolólapot küldött, szépen a forgalmi mellé lehet tenni
Irány a konyha.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #19616 üzenetére
csecsemőkorodban inkább szájon- meg nyakonvizelés megy
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Én is a Spektrum-NatGeo-Discovery szentháromságból szoktam válogatni mondjuk vacsorához. A háromból néha akad ami nézhető pont akkor. Csak mikor tömegkatasztrófákat elemeznek 2 órán keresztül szagértők bevonásával, akkor szoktam halkan szidni eztazt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #19604 üzenetére
Mostanában volt valami műsor a tv-ben és abban mondta,hogy Kulcsár Szabolcs az igazi neve.Azért lett Winkler Róbert az írói neve,mert mikor először beküldte az írásait, nem akarta hogy az apja miatt rakják be az irományát,vagy éppen beégesse apucit.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #19577 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19577 üzenetére
ú egy jó sajttál mellé egy finom pohár port... mmm!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #19573 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #19570 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #19567 üzenetére
Nagyrészt pártbérencek kimentek az utcára, mert elegük lett abból, hogy pártjuk már pár éve nem részesül a tortából, vagyis nem mennek állami megrendelések párt érdekeltségű magáncégek felé. Természetesen a zászlókra más jelmondatok kerültek, de a lényeg kb. ez. Igazándiból mindegy, hogy megbuktatják-e ezt a kormányt, a következő se lesz jobb, sőt, már a következő generációt is kinevelte magának a politikai elit. Ezek természetes dolgok, ezért kár is ezekkel elrontani azt a pár évet, ami itt a földön adatott nekünk, szerintem.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19495 üzenetére
köszönöm mindenkinek!
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #19406 üzenetére
Én is elég gáznak érzem, hogy a magyar hozzáállás annyi, hogy ha nem vált be az előző gyógyszer és még él a beteg, akkor jöhet a második tipp.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #19395 üzenetére
Szerencsére túlélte.
Mi lesz így a Lyme kórral? Van ellene más készítmény? -
válasz
Lehet hogy az anafilaxiás sokkra gondolt a doki, bár akkor adrenalint szúrnak iv., persze ha időben kiérnek a helyszínre... Bár örüljünk hogy nem történt baj.
-
venember83
nagyúr
válasz
A lényeg, hogy nem szedte be.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #19368 üzenetére
47.000 se ritka [link]
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19296 üzenetére
el is vártam egy minimum 1 perces néma vigyázzállást.
-
kenwood3
addikt
válasz
Ez is a felüljáró alatt volt? Ott gyakori az ilyesmi. Hiába csinálják meg a kerítést, a következő napon szét is szedik
-
válasz
Ez már így elég durva.
-
válasz
kételkedem #19333 üzenetére
ja, hát aki sorompót kerülget...
nameg ha áll is egy szerelvény, a vonat nem 6 mp alatt van 100on, bizony bazilassna indul el. nem tudom elképzelni, hogy ehhez milyen mértékű emberi butaság és figyelmetlenség kell, szóval bocsásson meg mindenki, de az ilyeneket nem tudom sajnálni.
-
válasz
kételkedem #19322 üzenetére
én nem tudom elképzelni, hogy nem lehet észrevenni, hogy jön egy baszottnagy kék valami, 3 lámpával az elején...
-
Apika
addikt
válasz
kételkedem #19325 üzenetére
Csoda, hogy túlélte, legközelebb biztosan gondosabb lesz...
-
válasz
kételkedem #19325 üzenetére
Elég veszélyes a hármas úti átjáró, főleg hogy általában nem használják az aluljárót. Bár attól függetlenül még történnek balesetek, más ok miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest