- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FehérHolló
veterán
Pedig most lett kinyilatkoztatva, hogy a jelenlegi költségvetés mellett a BKV nem (fog) tud(ni) alkatrészeket vásárolni a karbantartáshoz. Amíg mennek a buszok, villamosok, metrók, trolik, addig mennek. A szervizelés pedig az orosz módszerrel fog zajlani (nem megy? rúgj bele!). Az utasok biztonsága meg már egy ideje veszélyben van, az nem újdonság.
-
Mawyx
őstag
Eddig megoldottam, eltekertem a reluxát. Ahan csak jött az egyik főnök, hogy ez így nem lesz jó, látni akar, mondom fcuk
Állítottam a dőlésszögén kicsit, úgy már jó volt mindenkinek és a főnök is csak max napi fél órát járt felém általában, első nap látta nem sörözök egész nap, aztán hagyott is békén.
Itt meg konkrétan megmondta az új főnök, aki nem is tudom új főnök-e vagy ki a fene, mert hiába kérdeztem, fél választ adott, de komolyan már több a főnök lassan mint ahényan vagyunk. Pont ma mondta a recis kolléganő, amikor írtam alá a jelenlétit kifelé, hogy már csak fél lapon vagyunk, régen lapozni kellett, hogy kikeresse a saját nevét, fogyunk rendesen, elmennek az emberek.
Szóval itt most figyelve leszek meg jegyzetelve, hogy minél többet rámsózhassanak. Csakhogy több meló mellé, főleg, hogy ennyire jelentősen, több fizu is kellene. 2 weblap helyett 17+grafikák+a vágóplotter, hát menjenek a... vagyis én megyek amint birok.
Kisfőnök volt az egyetlen normális a cégnél, ő volt a közvetlen főnököm. Most megmondták ne is találkozzak vele, időpocsékolás, majd neki is új rendszer lesz, minden nap időre összeírja mit szeretne és emailben elküldi, nem kell beszélgetni. Napi pár percet beszéltünk, az tartott életben, jó volt egy normális emberrel beszélni (beszélgetésre nem volt idő). -
kételkedem
addikt
Az egyik cimborám töltőállomáson volt amolyan kis főnök féle. Egyszer csak rajta kívül az összes kutast kirúgták. Ő maradt egyedül, de néhány nap alatt kiderült, hogy csak addig és csak arra kell, hogy az újakat betanítsa. Neki ezt nem vette be a gyomra és azonnal felmondott. Talán fél év munkanélküli után sikerült elhelyezkednie egy másik kúton.
-
FehérHolló
veterán
Olvastam én is másik hírportálon.
Mivel egy páli fordulat nem 1 nap alatt játszódik le, ez valószínűleg csak a piac megnyugtatására szolgál, hogy ne szálljon el a francba az euró. Amolyan ellensúlya az EU-s sérelmeknek.
Majd februárban meglátjuk, hogy mi lesz ebből az IMF-es megállapodásból, a jegybank törvényből és hasonlókból, ami miatt most "eljárást" folytat ellenünk az EB.
Sőt, jelen pillanatban azt is számba kell venni, hogy a nép nagyon begurulhat és elkezdhet kukákat gyújtogatni, aminek teljesen beláthatatlan következményei lehetnek.Fellegi mai sajtótájékoztatója pedig több ponton ellentmond az origós cikknek és a kormány esetleges álláspontjának. Legalább lehetnének konzekvensek. De úgy látszik, a törvénygyár mellé felépítettek egy nyilatkozatgyárat is. Másik lehetőség természetesen, hogy az origó von le torzított következtetéseket.
Nem kívánok méréselméleti módszereket alkalmazni az ellenzéki és a kormánypárti nyilatkozatok igazságtartalmának elemzésére. Szegény parasztbácsi a tanyán ezek után pedig azt hihet, amit nem szégyell.
-
tildy
nagyúr
Jahm, nem tudok menni ugyet intezni
Mert mi masra kene , igy , gyerek nelkul? Foleg, hogy ejfelig fenn vagyok , minimum
Esm is
Alapbol utalok koran kelni, inkabb vegezzek este hetkor, akkor meg mindig van minimum 8 oram ebren lenni. Postat ebedidoben elintezem, bankor szinten. Bevasarlast este , vagy hetvegen, vagy neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Futás, futópályák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest