- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Nekem a régebbi Bentley-k tetszenek, a mostaniaknak az eleje szerintem elég elfuserált. Persze nem a tetszik-e kérdés, hanem a horror ár!
Bakker, Pécsett 7°C van! Mindez április 17-én kora délután!
Hogy is mondta Mawyx? vac-vac
Bár ha akarom, ez teljesen jó, 1981.-ben Miskolcon -6,4°C fok volt! -
lujó55
addikt
A buszállomáson pont a szivatás működik, a Hadnagy út meg nem belváros (nekem). Régen a bazilika mögötti rész totál free volt, de aztán rájöttek, hogy az még nem az övék ezért oda is kitették a jegyváltókat. Szvsz, nincs Egerben sehol ingyen droszt. Vagyis vasárnap van, de akkor már be van zárva posta, hivatal, minden.
MOD: most mondja az asszony, hogy az Agria Parkban ott lehet hagyni a kocsit egy órára. Ezt nem is tudtam. De vajon ő honnan tudta, hogy a plaza parkolója free? -
-
-
BlacKSouL
addikt
Az első benyomásom az volt, hogy a Civic motorja egyszerűen vacak. Gyenge és lassan reagál...
Menet közben derül ki, hogy a Civicben mégis van valami zseniális. Kíváncsi, mi az? Lapozzon!...És lapoztam, és k.rvára nem derült ki számomra hogy szerinte egy ennyire szar autóban mi a f.sz lehet a zseniális. Mert vagy mondja hogy szar, és lapozzon kedves olvasó mert ott is szar, vagy mondjon róla valami konkrétat, ismerje el az erényeit, mondja el hogy nem az 1.6-os motorral fogják megvenni 99%-ban hanem az 1.8-al, ahogy az elődjét is, ami egyébként elég skizofrén, kiindulva az enyémből, ami most vegyesben 6.0-t eszik és 2800 fölé nem kell pörgetnem, viszont 7200-nál még épphogy csak megdöccen, ha megtapossák.
Hát mindenesetre én is tudnék ennyire fikázni egy Ferrarit is, meg egy Rollst is, ha a Rollst mondjuk Ferrarihoz, a Ferrarit meg Rollshoz hasonlítanám. Csak úgy fejben. Elméletben.
-
-
lujó55
addikt
Fagy még lesz reggelente jövő héten és itt Egerben is megmaradt a hó az árokban, de napközben már komoly melegedések vannak. Hó már nem valószínű, sőt csapadék se nagyon. Amilyen állapotban van a téli gumi, inkább az új nyári, mint a tükörsima téli. Majd novemberben veszek egy új szetet.
-
-
Dany007
veterán
Tipikus példa én is bedőltem neki egyszer... Makói hagyma Kínából. Aztán kiderült, hogy csak Makón csomagolták az amúgy Kínából származó hagymát. =/
@Stylewars_kp:
Nézd én már azt várom, hogy elfogadják azt a bizonyos magyar termék törvényt. Miszerint csak az a terméke kaphatja meg ezt a címet, amelyet ténylegesen Magyarországon termesztett és készített anyagból származnak.
Akkor végre világosan tudni fogjuk mi is a helyzet. Így csak zsákbamacska. -
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
zoltanz, szg88
De az sem érdekli a közvetlen főnökét, hogy már az összes dolgozó panaszkodik, hogy csak zavarja Őket a termelésben ...
Igen, sajnos manapság csak ez a bevált, bár tapasztaltam már olyat is, hogy valahova azért nem vették fel az illetőt, mert ott dolgozott a rokon is.
-
Dylen
senior tag
Nem is mondtam, hogy magyar. De attól, hogy nem magyar, még se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi. Csak annak nyomják le a torkán, aki hagyja.
Timocicu: attól hogy felvett, még se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi
Ha több ezer éves hagyománya lenne, talán jobban elviselnénk mint így?
-
föccer
nagyúr
Etesd meg a mókusokat, mert lehet kiéheztek és elfáradtak...
Esetleg ea hdd-re mérnék egy sebesség tesztet. Lehez az kezd egy kisit instabillá válni, és a Win ezért automatán visszaveszi az adatátiviteli sebességét. Ez eléggé gyakori a régebbi gépeknél, és teljesen hasonló hibajelenséget okoz.
üdv, föccer
-
-
kételkedem
addikt
Véleményem szerint nem (csak) az android nyírja ki őket. A Nokia egy nagyon erős brand volt 5 éve. Olyan volt, mint a Golf az autóknál. Minden telefont ahhoz hasonlítottunk, hogy van-e olyan jó, mint a Nokia. Ez azonban megváltozott. Ma már Európában is csak egy gyártó a sok másik mellett.
Egyre gyakrabban fordult elő, hogy azonos ár vagy kategória sávban kezelhetőségét vagy technikai paraméterét tekintve elmaradt a többi gyártótól. A brand kezdett értéktelenedni, az emberek már nem akarták megfizetni a Nokia logót.
Ennek ellenkezője történt az Apple termékekkel. Nem biztos, hogy minden termékük jobb, mint az összes többi gyártóé, de az emberek hajlandóak fizetni a kis fél almáért. A Nokia ráadásul beszorult Európába. Bár a világon mindenhol értékesít, de csak az európai piacon volt igazán neves.
Hogy mit és hogyan toltak el, azt nem tudom, nem követem az életüket, de gondolom az igazgató tanács tagjai is ezen töprengenek mostanában.
-
föccer
nagyúr
Meg az Iphone. Ez olyan nagy és annyira stabil vásárló réteget jelent, ami önmagában jelentős bevételkiesést jelentett a Nokiának, mit még kiegészített a Samsung és a többi apróság...
Jó lenne, hogy ha meg tudna újulni a cég, de ehhez túl drasztikus lépéseket kell tenniük. Abban meg nem vagyok biztos, hogy megteszik. Ahhoz túl konzervatívak.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
és aztán annak mi értelme lett volna?
A forint betéti kamatok végig 6-8-10%-on álltak,
Tisztára jó biznisz lett volna ezt továbbhitelezni chf-ben 5%-on...Az egész probléma onnan ered, hogy magyarország a világ kamat-paradicsoma,tizeniksz éve.
És hogy miért? Mert magas volt az adósságunk és a költségvetési hiányunk, azaz a magyar állam kockázatos volt.Azért terjedt el a chf-hitel, mert az volt az alacsony kamatú deviza.
És, hogy miért? Mert igény volt rá. Miért volt igény rá? Mert 2000 körül az akkori kormány bevezette a támogatott forinthitelt, és elhitette a n0ppel, hogy a hitel jó dolog, hisz lehet lakásod.
Persze, ez még ma is évi 100 milliárdba kerül, mármint a kamattámogatás, így meg kellett szüntetni 2003-ban...De a szellem a palackból, az igény ott maradt... Ezt elégítették ki chf-alapú hitellel.
Aztán jött a válság, és a világ tőkéje az addigi olcsó, carry-trade devizáiba menekült, mert ott hitték biztonságban a lóvét....
-
-
Mawyx
őstag
Nem fog, Shannonba mennek kifelé a gépek.
Bye Bye Malév!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest