- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vikvuk #20725 üzenetére
Az attól függ. Nézd meg az arab országokat ahol kiiktatták a diktátorokat. Gyakorlatilag anarchia van. Nézd meg az afrikai államokat ahol nincs egy közismert diktátor. Anarchiából ritkán születik demokrácia de diktatúrából is.
A világvége meg 2012-ben lesz. 2012.12.20-án 20:12:21-kor.
De melyik naptár szerint?
Maja?
Holnapja?
Ha a ma lesz a holnap tegnapja? -
NoLF
veterán
válasz
vikvuk #19218 üzenetére
őszintén? a friss levegőt, a napsütést, a tenger simogató hullámait, egy szép lány őszinte ölelését, meg még millió más dolgot... de a cukros süteményekért, csokikért, üdítőkért, és általában az édes dolgokért csöppet sem vagyok odáig, mondjuk úgy kb 14 éves korom óta (ez nyilván csak tipp, hisz nem tudatos döntés volt).
-
NoLF
veterán
válasz
vikvuk #18642 üzenetére
és megkérdezhetem, hogy miért? nálunk nincs szervizdíj. (angliában vagyok)
szerk: egyébként nem is várjuk el, de minimálbéren vagyunk, s a számlára is ráírjuk, hogy a borravaló a vendégre van hagyva, ergo nem várunk el semmit, de szívesen vesszük. főleg ha mondjuk mint ma este, 8 asztalt csinálok egyszerre, abból 2 asztal 12 fős, és egyedül csinálom + néha az italt sem kapom meg a bárból, hanem magamnak kell elkészíteni. egy este általában 15-20 km-t gyalogolok. és csak szerda volt, nem hétvége
újabb szerk: ja, és a kártyán hagyott borravalóból 20%-ot adózom. a kp-ból nyilván nem.
ultolsó szerk: ma éppen déltől hajnali fél1-ig nyomtam, és egész nap 38-38,5 körül volt a lázam, mert irtó beteg vagyok.
-
pohár
félisten
-
venember83
nagyúr
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
vikvuk #16171 üzenetére
Traveler DC-120 a csoda masina neve
De én nem ajánlanám senkinek.
-
Mawyx
őstag
válasz
vikvuk #15662 üzenetére
Nem veszélyesebb mint megfagyni a télen. Sajnos a szükség nagy úr.
(#15661) kételkedem: most fa gyökereket vettek, jó nagy rakás volt az udvarban és 20ezer ft-ba került az a kupac, csak rengeteg a munka vele. Rokkantnyugdíjasok, 30-30ezer ft-ot kapnak, azaz 60e ft-ból élnek ketten
A legnagyobb baj, hogy betegek és már nem birja fater a dolgokat, nem birja már felemelni a fákat, a fűrészeléshez is segítség kell, ami normál esetben pénzbe kerülne, de nem tudnak érte fizetni. Visszasegíti a segítséget, így legalább elvannak, csak nehéz. Nekünk van fűrészgépünk, használhatja a segítség is, de azt kérjük cserébe, hogy segítsen a mi fánkat is fűrészelni. Lapokat kellett volna éleztetni, de azt meg egy napi utánfutó kölcsönadásra cseréltük
Sajnálom hogy nem keresek többet, azt hittem diploma után majd nem kell nyomorogni, jó fizum lesz és nekik is tudok segíteni, csak ez nem jött be. -
kételkedem
addikt
válasz
vikvuk #15027 üzenetére
A pasijáról csak annyit tudok, amit ide a fórumba leírt. Mondjuk azok alapján én már javasoltam, hogy dobja, de úgy látszik, még mindig együtt vannak!
Semmi extra nincs van egy lány és van egy fiú.
#15028) Cicero: már lediplomázott, most éppen melózik, bár nem a legjobb helyen
-
Pisztillus
senior tag
válasz
vikvuk #14619 üzenetére
Tőlem semmivel... Engem nem érdekel, ha az ő másodregje vagy, meg az sem, ha nem. De ha mégis, akkor az ilyet illik jelezni a modoknak, mert esetleg nagyobb baj is lehet belőle, mintsem csak annyi, hogy a nem használtat kirakják.
Winner_hun: Ezért írtam, hogy az nem jelent semmit...
-
pohár
félisten
válasz
vikvuk #14346 üzenetére
hát na, Kecskeméten megadtuk a módját míg a fősulin tanultunk...
hátul ültek hárman, srác keresztbe elfeküdt rajtuk, láb és fej ki az ablakon, egy srác meg mindenképpen jönni akart haza a Passionből éjszaka, mondtuk poénból hogy csak a csomagtartóban van hely... erre ő felbontott egy zacskó chipset, és befeküdt a csomagtartóba -
-
ClayMore
aktív tag
válasz
vikvuk #13452 üzenetére
ami ilyen kiszáradós azt én vékonyan ujjal megkenem kis vízzel. a többi részén van szósz ott nem fog annyira kiszáradni. a másik megoldás h két tányért használsz. és a másikat rárakod a tányér+pizzád tetejére.->megfogja a párolgást.
a másik megoldás h kivétel után fedőt raksz rá és visszanedvesedik.
következő h melegítve nem eszünk pizzát
-
kételkedem
addikt
válasz
vikvuk #13276 üzenetére
Utcai rablásból kevesebb van mint betörésből, vagy besurranásból!
Ismerőseim két hete elmentek egy színházi előadásra és míg ők távol voltak elvitték a lakásukból a készpénzt és az ékszereket.
@zolinet 23500 Ft-ért vásárolt az állam MOL plakettet, azóta 17500 is volt már a papír.
-
bobsys
veterán
válasz
vikvuk #13028 üzenetére
az
meg szokjal hozza ugyanis nagyjabol mindenki igy tolja
tegnap autoszerelonel peldaul 2 ora volt mig megneztek a bal elso feket es meghegesztettek a kipufogot (max 30 perces muvelet, a leomlo utani 50 centis reszt le kellett venni, a lukat behegeszteni es visszarakni)
a nagyszerviz meg majd 4 ora volt(olajcsere, ket elso fek tarcsa es betet csere, bal hatso gumi javitasa, a kocsi atnezese alulrol) -
Winner_hun
félisten
válasz
vikvuk #12195 üzenetére
Semennyiért. Egyáltalán nem zavar. Amúgy van itthon másik kettő, csak ki kéne cserélni az előlapot de lusta vagyok rá
Az LCD hibátlan, a tapis rész van elrepedve, de van rajta képernyővédő fólia így egyáltalán nem lehet érezni hogy gond lenne vele, használat közben sincs semmi hátránya a repedésnek.
-
kételkedem
addikt
Nézd, pohárnak az volt a lényeg, hogy evett egy jót! nyamm de jó volt ez a gombakrémleves
Kicsit hülyén néz ki, hogy én válaszolgatok pohár és Winner helyett, de úgy látszik amolyan fogadatlan prókátor szerepet kaptam!
Winner egy szmájlit rittyentett a mondandója végére, jelezve ezzel, hogy jóindulatúan, nem kötekedően vagy kioktatóan hívja fel a figyelmet a kolléga aláírásában levő elütésre. Ezt a kolléga ennek megfelelően nem is vette a szívére, mi pedig itt beszélünk egy apróságról már percek óta!
Egyébként pohár szerintem inkább félig tele! Enni legalábbis szeret, sokat nyafogni nem szokott, kötekedni is csak néha!
#9558) pohár persze, hogy tele vagy! Állandóan eszel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest