- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Pttypang #50483 üzenetére
mondjuk nem rossz az, mikor öledben a laptop, olvasol, böngészel, közben távolabb ott egy nagy plazma, amin minőségi tv műsor vagy sportközvetítés megy, reklám, karika és ökörségektől mentesen. nem a tévével van a baj, hanem a tartalommal.. megfelelő tartalom kell és máris jó tévézni.
házimozizni meg monitoron..... -
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #50101 üzenetére
Sokkal jobb már, köszönöm
Van rajta egy nagy hólyag, vigyázni kell rá.
(#50102) bandus: a Rossmannban csomagoltam egy jót, fixen állt az asztal, volt rajta hely
rögzitve volt a csomipapir guriga meg a ragasztó, a pezsgötablettát is becsomagoltam
(#50106) pohár: doboz?
-
-
Melack
veterán
válasz
Pttypang #50023 üzenetére
Tessék a legfelső emeletre költözni, ahol fodul a vezeték
Nah, ott meleg lesz.
Amúgy nekünk idén egész jó a fűtés, semmi gondom velük. Nagyon szépen melegít, a kisszobát 5 perc alatt "befűti", a nagyot mondjuk nem - de ott legalább meg van az ok, valamiért szelelnek az ablakok. -
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #49591 üzenetére
A német munkadíjakkal egy autó hamarabb gtk, mint keletebbre. Itt egy csúnyán tört autóval senki nem hajlandó foglalkozni, 50 EUR körül kezdődik a legolcsóbb, keletiek által működtetett sufniműhelyek óradíja. Ezeket inkább felteszik egy trélerre, vagy teherautóra, és majd Mo-n, bár az utóbbi időben inkább Romániában, vagy Bulgáriában kelnek új életre.
p
-
Tim82
félisten
válasz
Pttypang #49446 üzenetére
Kolléganőm lányának Samsung Galaxy Ace 2-jén cseréltem a rommá tört digitizert. Szabályosan fel kellett vésnem a szilánkokra tört Gorilla Glass-t a cseréhez. Mindezt ingyér.
fokukac: Atheros kártya van benne, de meglepő módon* az Intel 3945b/g-vel is tudtam másik notival 5 GHz-re csatlakozni.
* az ember nem hinné, hogy egy "csak" G-s kártyával is lehet, bár amúgy a hivatalos Intel doksik szerint is képes rá.
-
válasz
Pttypang #49424 üzenetére
Elég baj az, hogy ez a megoldás : "Találok külföldön is munkát", de sajnos nem marad más lassan, mert nincs 1 olyan ember ott fent, aki azt mondaná, "na most kapj@tok be, innentől kezdve mese nincs", és elkezdenének a másikért ténykedni, és nem a saját zsebét tömné meg elsőnek.
UI: Álmodik a nyomor szokták mondani, de velem lehet olyan "baj" is van, hogy túl optimistán fogom fel, lelkiismeretes vagyok, nem a másik kibaszására játszom ...
-
tbs
addikt
válasz
Pttypang #49182 üzenetére
Persze. 1db.
Óvatos duhaj vagyok, játék ez csak.
Tavaly $10 befektetéssel indult, ahhoz képest zseniális profitot termelt. Ezzel a zuhival is kaszált, a profit már $1000 fölötti sztem. Lassan haza is utaltatom.
(Nem. Ciprusra.
) A bot kukabuta de nagyon, nincs időm faragni. Egyszeregyszer nekiültem már, de olyan hülye dinamikája van BTC árfolyammozgásának, hogy amint picit szofisztikálnám, azonnal bukóba kerül hosszú távon is. (A bot a gox-on kereskedik max. 1btc-vel.)
A mostani lejtőkből az látszik biztosan, hogy rendesen megerősítették a tavaszi akadás óta a kereskedőplatformokat mindenhol. Mármint MtGox, btc-e, vircurex - ahol érdekelt vagyok.
szerk.: FH, THX.
-
jeges
senior tag
válasz
Pttypang #48871 üzenetére
mindkét banknál van évek óta internet bankom. felhasználóként hirtelen egy jelentős különbséget tudnék mondani: otp rendszerbe integrált az értékpapír ágazat (egyébként a cib internet bankon is lehet korlátozottan értékpapírokat adni-venni, de ez a lehetőség kizárólag haladó mazochisták számára ajánlott). a tokenes és sms rendszer között sem látok komoly különbséget, ami a használhatóságban jelentkezne.
kétségtelen, hogy a pár éve alapokról újraírt jquery-s otp rendszer szebb, korszerűbb. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang #48848 üzenetére
japán
egyéb kérdés?
amúgy megmondták: 1/1 Mbit-es hozzáférés a külvilághoz bőven elég kell, hogy legyen. minek nekünk annyi. de mivel a szerverek odakint vannak, az utat megjárja oda-vissza.
és az 5MB is elég kell, hogy legyen, mert csak. és akkor úgy is van.
Ja, azt nem mondtam, a személyenkénti tárhely 100MB, tehát a kimenő 7 levél ebből 32-t meg is eszik. Amint elment, ki is kell törölnöm, hogy utána használhassam a levelezőmet.
Napi rutin a levelek folyamatos archiválása, de mikor befelé bejöhet bármekkora, ha nem figyelünk televágják a fiókot, és utána félórákig kell pakolgatni, mert ugye egy mappába áthelyezés, vagy akár egy archiválás is tripla idő, hiszen a szerver odakint van, a köldökzsinór pedig ugye még mindig 1/1-es.és ez egy magát fejlődőnek, sőt, szuperfejlettnek mondó multi, hiszen japán...
-
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #48757 üzenetére
Mondjuk inkább önközpontúnak - alaposan körbejárva a témát úgyis ugyanoda jutunk: minden paranoia alapvetően abból táplálkozik, hogy az egyén saját fontossága kapcsán minden reakciót magára vonatkoztatva értelmez.
Az tény, hogy vladival sokkal kevesebb gondom volt moderátorként, mint a sárkánnyal, de ez inkább abból adódott, hogy akármilyen furán hangzik ez, benne jobban működtek a belső gátlások, és sokkal kevésbé volt nyers. Sokkal szofisztikáltabban tudott bárkit elküldeni melegebb éghajlatra. Sárkányunk itt vulgárisabb és jóval direktebb, amiről pár hete (asszem, nem olvasok vissza) volt már szó, kisebb vita is alakult ki annak kapcsán, hogy mi a jobb, és abban maradtunk, hogy ezen nem mi fogunk változtatni. Az viszont tény, hogy moderátorként könnyebb kezelni azokat az 'oltásokat', amit a userek egy kevésbé intelligens része megerősítésnek vesz, mint azt, amikor direktben elküldik az illetőt gombát szedni a susnyásba. Utóbbinak kell, hogy legyen szankciója, különben nagyon hamar másról sem fog szólni a fórum, ez előbbi egy érdekes kérdés, igazából kontextustól függ, hogy mi lesz belőle. Ahogy egy nálam okosabb ember mondta korábban: az igazi sértés az, amit a sértett fél bókként megköszön.
p
-
-
Lortech
addikt
válasz
Pttypang #48295 üzenetére
Fura, az ember, aki nem tudja, hogy határozunk meg egy változót c#-ban, vajon miért képzeli, hogy ő majd választhat, mit szeretne az irodájába az adott cégnél?
Létezik olyan, aki főiskolán programtervező szakra kerüléskor sem tudta ezt, azóta mégis az Ev0$oftnál dolgozik, ugyebár arról van szó. A volt évfolyamomról páran dolgoznak ott azóta is.
Csocsó, xbox, húha.. Lehet irigykedni, de ezt a melót nem szokták folyamatosan 8 órán át csinálni, mert könnyen megzakkan tőle az ember. -
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #48242 üzenetére
Amit most lattam, az a dunapart, a cet vagy balna vagy mittudomen minek nevezik eppen, Gellert teren voltam, meg a Kiskoruton, meg a Deak ternel. Kaveztam, Kelenfoldon beugrottam egy cukraszdaba ilyenek.
Hozzateszem, nem vagyok pesti, nem ott szulettem,csak a foiskola meg a munka kotott oda es pl. a Tatra utca kutyahugyszaga kitorolhetetlen "emlek", ahogy a Nepliget/Nagyvarad ter csovesei is. Nagyjabol az tunt fel akkor, mint amit itt is paran leirtak, szemet, buszokon a csovesek, metronal a bamba secusok stb.
Viszont abban a pillanatban, amint ugy mesz oda, hogy te is most "nyaralni", turistaskodni vagy , koszonsz, mosolyogsz, es ugyanezt kapod, valtozik a vilag.
Imadom pl. az epuleteket. A Hosok tere szinten nagy kedvenc.
PErsze azt anelkul is lehet muvelni, hogy turista lenne az ember, de masabb igy. Talan egyszerubb? Valahogy kevesbe mentem annyira "lepukkant" helyekre, nem kellett a 8. kerbe sem elmennem a suliba, mint anno regen, szoval kimaradtak a neccessebb helyek. Lehet ezert volt mas.
Aztan lehet mas meg maskepp gondolja.
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #48071 üzenetére
Mi is bejáratjuk a kisebbik gyereket Religionunterrichtre, hadd gyakorolja a nyelvet (nekik még etika nem lenne elsőben, aki nem jár 'hittanra', arra addig a napköziben vigyáznak), az más kérdés, hogy azt még nem hallotta, hogy a homoszexualitás halálos bűn lenne, viszont tegnap hazahozott egy papírbárányt vattabundával, mert éppen a jászolhoz barkácsolgatnak ezt-azt a karácsonyi készülődés jegyében. Mondjuk a négy évet azért nem hiszem, hogy lehúzza ott, de pl a templomba járás sem elvárás. Persze itt az egyházak szívesen foglalkoznak a gyerekekkel, programokat szerveznek nekik, meg sporteseményeket, meg énekkart, zenekart, színjátszókört, játszóházat, ilyesmiket, és azt sem rúgják ki, aki esetleg nem is tartozik az adott gyülekezethez, biztos félreértettek valamit, amit a képzeletbeli barátjuk mondott.
Mondjuk a nagyobbik gyerekre furán néztek, amikor bejelentette, hogy ő nem tartozik semmilyen egyházhoz, talán másodmagával van ezzel így az osztályukban. Gondot persze nem csináltak belőle, jár szépen etikára a hittan helyett, a 9 párhuzamos osztályból azért össze tudtak szedni egy csoportra való gyereket.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
Pttypang #47970 üzenetére
De most miért nem lehet hagyni az embert örülni legalább egy kicsit?
bandus: persze, nagy dolgok ezek a pályafutás elején. Meg később is, főleg ha közben
3közel 4 éves pokoljáratra kap jegyet az ember.Nekem az összegnél jelen helyzetben többet jelentett a mellé társuló vállveregetés, sok volt ez a kihagyás, volt bennem para rendesen, de szerencsére sikerült elég jól felvenni a tempót.
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #47953 üzenetére
Daráld le a háztartási keksztet, és keverd össze reszelt almával. Gyerekeknek szokta ajánlani a gyerekorvos, de megmondom őszintén, ha komoly gond van, én is ezzel próbálkozom, amikor már egyáltalán tudok enni, de azért ajánlatos még nagyon kímélően próbálkozni csak.
Ami a kolléga nyugdíjasokra és inaktívokra vonatkozó kétkedő megállapítására vonatkozik, arra meg csak annyit mondanék, hogy dehogynem, tessék csak figyelni. Amit meg a jelenlegi ellenzék művel, attól meg aztán tényleg a jósors mentsen meg mindenkit. Szóval nem mintha lenne használható alternatíva bármelyik oldalon, az a szintű fákáp ami otthon van, az szerintem 20 éven belül kibogozhatatlan.
Amire kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, az a mostani navos ügy, nem mintha számítanék következményekre...
Szerk.: És ahogy elkezdek böngészni, rögtön ott is az elemzés!!!négynégynégy!444!!!
p
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Pttypang #47953 üzenetére
Nézd, azt csinálsz amit akarsz, nem akarok beleszólni túlságosan, de ha ne adj' isten bélfertőzés, akkor az 2-3 nap alsó hangon, mire kijön rendesen.
Persze nem én mondom meg mit csinálj, csak segítségképpen írom.
@FehérHolló: én campylobacterrel eljutottam a körzeti orvosig is, meg aztán az ügyeletre is meg a kórházba is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Pttypang #47510 üzenetére
Így, testvér? Vannak még üres pozícióink.
-
-
Elims
veterán
válasz
Pttypang #47361 üzenetére
A 100e-ekhez képest semmi. :-)
Jattal (természetesen) együtt 1x00Ft. (Pontosan nem tudom,mert odaadtam az összes apróm,kb. 1500-1600Ft volt)
Elgondolkoztam azon,hogy mivan ha vmi kotyvasztott kamut ad. De láttam a doboz tetején az írást+váltottam pár szót a hölggyel -tényleg csinos..- és leszűrtem,hogy nem egy lehúzós hantanő. Simán elhiszem,hogy azt adott,amit kértem.
De különben meg ha át is rázott volna -amit tényleg kétlek- nem számítana,mert tényleg jó.. :-)Viszont azt fontosnak tartom kiírni,hogy "éhgyomorra" ittam.Kb. 4-5órája ettem az ivás előtt utoljára és akkor sem vmi csülkös pacalt vagy vmi keményen zsírosat. (Két szendvics)
Ez fontos,mert nem mindegy hogy szívódik fel. (Más dolgoknál is lényeg,hogy mit és mikor evett az ember a fogyasztás előtt)Jaa,és mindezt teljesen véletlenül. Az auchan-ben vásároltam és a kávézóval szembeni pénztárnál fizettem.Sajnos volt időm nézelődni.Megláttam ezt a teázó/kávézót és azt gondoltam,hogy a kinti cigi előtt (1.5hete visszaszoktam :-/) megiszok egy illy-t ha lesz.
Bementem,kérdeztem,nem volt,ajánlott vmit rámondtam,hogy jó lesz és már majdnem főzte volna -én azt hittem,hogy főzi- megláttam egy írást az átlátszó pénztartó (ahova a pénzt lerakjuk) alatt. Kopi luwak kapható. :-o
Gyorsan megkérdeztem a hölgyet,hogy már késő váltanom,ugye?Már főzi. Azt mondta nem,válthatok. Lefőzettem vele egyet ebből a macskásból..
Megkértem,hogy mutassa meg a kávét,meg is szagoltam. (először azt hitte,hogy kamusnak nézem,de gyorsan javítottam)Simán megérte. :-)
Szerk.:
PeterkeT: azt tényleg sokalltam volna,max. 3000-4000-et adtam volna ezért a csészéért. -
parandroid
félisten
-
Elims
veterán
válasz
Pttypang #47358 üzenetére
Hanem 120e Ft./kg. :-)
Egy hajszálon múlt,hogy ne vegyek egy 25dekásat..EQMontoya: de sajnállak.... :-)))
Tényleg finom az íze viszont ami utána jön..Nolf: megjegyzem a neved nagyon.
Köszönöm ezt az ajánlást!!! :-)
Komoly...
Ízre tényleg nem rossz,majdnemhogy nagyon finom.Viszont az azutána x idő.. :-) Komoly.
Most is érzem. Átrak egy más vilába. :-)
Leírni is hülyeség,de halál komoly.
Ha most egy asztalnál lennénk meghívnálak titeket egy-egy csészére és kb.20perc múlva megkérdezném,hogy "Mi a helyzet? :-)".
Úgy tudnám leírni ezt az "érzést",mint kb. a bogyó amikor kezd megjönni. Szinte dettó ugyanaz. (Igaz,már pár éve nem volt ilyesmi bennem) Aki próbálta már az említett nem teljesen legális dolgot az tudja/sejti,hogy mire gondolok.
Nem kamu,nem akarok nagyot "mondani",értelme nem lenne.Ha úgy lenne kiírnám,hogy egy sima snassz kávé,ami nemhogy 100e-ket,de 10fillért nem ér. Persze nem így van.
Mkinek ajánlom -nagyon-,hogy próbáljátok ki egyszer. Tényleg "ott" van. :-)Nolf: mégegyszer Köszönöm!! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest