- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #52504 üzenetére
Kitaláció vagy valóban megjelent?
fokukac: csak neked, csak most.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Melack #49138 üzenetére
Mentem olvasni. Ezt a cikket néztem már korábban, de ezek mind kicsik nekem, ráadásul ha elkezded upgradelgetni a kapacitást, akkor drágák is. Ezért lepődtem meg azon, amit emvy említett.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
Melack #48654 üzenetére
Erre van egy összeesküvés-elméletem: gazemberek ezek, de nem buták. Legalábbis nem mind.
Odaadták a haveroknak nagyobb haszonnal a cigipiacot, de erősen számítottak rá, hogy nőni fog a fekete dohánypiac. Abban pedig nagy a haszon.Az pedig könnyen lehet, hogy az említett trafikok egy jelentős része nem a haveroknál van, a bezárásuk pedig szépen a nem legális források felé tereli az embereket.
Egyre inkább az a gyanúm, hogy a csempészcigi biznisz drága fideszes barátaink kezén megy át.
-
Integra
titán
válasz
Melack #43946 üzenetére
50cc-hez nem kell, de szerintem a robogó az életveszélyes, sosem ülnék rá. csináld meg a nagy A jogsid és utána egy 1 hengeres 250-es supermoto féle városi naked, kicsi, künnyű, normális költségekkel és röhögve átvágsz a forgalmon, kellő biztonsággal, gyorsul, fékez, kanyarodik. a robogó ezekből semmit sem tud. ráadásul az autósok nem is veszik emberszámba. a nagymotorokat meg igen.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack #43895 üzenetére
nem vagyok túl finnyás sörből, és vállalom a kazuár ízlésem, de amit az utóbbi időben a magyar sörökkel elkövetnek, az gyalázat
mindegyikbe beleteszik ezt a kukoricadarát, azóta ihatatlan trágya mind, arról nem is beszélve, hogy másnak fel vagy tőle fújódva, plusz emberes mennyiség után ipari másnap
ez az okocim viszont valami gyönyörűség... kell szereznem valami transzportot vagy valami beszerzési forrást
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #43851 üzenetére
Nem erről van szó, mindenhol átépítik a gázvezetéket... Kompletten. Lecserélik az egész eddigi elosztásos szisztémát. Az én lakásomba eddig a szomszéd lakáson át jutott a gáz, ezentúl elvileg nem így lesz, satöbbi.
Amit ki kell nekem, mint tulajdonosnak fizetni, viszont az, hogy az épp aktuális Gázművek-féle előírások szerinti előírásoknak nem felel meg a három évvel ezelőtt még megfelelőnek ítélt flexibilis gázcső a konyhában, illetve a gázvezetéket elzáró szelep a fürdőszobai bojlernél.
De amúgy tökre igazad van, csak ide nem vág épp...
Óhajod számomra...
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest