- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubee82 #57573 üzenetére
Ugyanazoknak, mint a külső értékesítő, csak én nem látogatom őket naphosszat, viszont állandóan telefon-emailközelben vagyok.
Környező országokba, autóipari, és egyéb nagyobb üzemeknek rozsdamentes acél lemez és tekercselt lemez árut.
Attól belső, hogy nem megy ki az irodából. Fura megfogalmazás, mivel nem is cégen belül értékesít, de ez már csak ilyenÉn is azt hittem, hogy. De nem, hanem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubee82 #57558 üzenetére
Nem futkosik a vevökhöz mint zsidoba a fajdalom,csak ül az irodaban és mereszti a segget.Meg telefon,meg email.És elad,és elad,és elad.
fasyrt: az nem tetszett ahogy dolgoztattak,amennyiért,és amibe (nem)vettek.Hogy lassan értelmetlen munkat kellett csinalni minimalbérért.Hogy nemhogy maguktol nem fejlesztettek,de még akadályoztak is benne.Hogy a munka fizikailag elvégezhezetlen volt,még számon is kérték,meg se fizették,és egyre több és több értelmetlen,kivitelezhetetlen munkát vállaltak rám is.Egy égö süllyedö leprahajo volt ez már,benne droiddá alalkitott zombikkal.Mikor már egy kollégában sincs meg a jo érzés,mikor már népellenség voltál egy nap táppénz miatt.Na kár volt ezt megvárni.
-
bobsys
veterán
válasz
Bubee82 #52818 üzenetére
ott sajnos nincs usd-huf
(#52819) Viszlát: WU 5 USD a dija ha bankszamlarol bankszamlara utalsz, de picit nagyobb oszeggnel elengedik azt is (most nalunk 1usd=223.5 huf)
szek: hmm. lehet tevedtem a cib jobb de ha odamegyapenz akkor ugye van a havi szamlavezetesem + az onnan valo masik szamlara valo utalas, nah, jobban ki kell ezt szamolni
-
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubee82 #48702 üzenetére
Nagyon sok hirdetést láttam már.
Eddig szinte kizárólag németest kerestek, én meg speciel angolos vagyok. És nem vagyok annyira jó nyelvész, hogy néhány nap alatt megtanuljak perfekt németül. Kezdő alapom van csakjeges: költözést is fontolgatom már, másképp nem megy, de egyelőre olyan ajánlataim vannak, ahol a környezet semmit nem változna. Egy szegény kisvárosból egy másik szegény kisvárosba sokkal több fizetésért megéri ugyan, de igyekeznék én is azért arrafelé mozdulni ha lehet, ahol legalább esélyem van 18 év feletti, és 35 év alatti nőkkel összefutni pl., csak hogy egyúttal a családi háttérhez legalább a fehér papír meglegyen amire lehet rajzolni azt a hátteret.
Másrészt meg igaz, hogy sok pénzért az ember a lelkét is eladja, de hosszútávon az sem üdvös, hogy végre pénzt gyűjtesz, de a munka meg az alváson kívül más semmi nincs az ember életében. -
bobsys
veterán
válasz
Bubee82 #4270 üzenetére
Amilyenre szamitottam. Csakhat ketten mentunk, en es a para igy fel pontot tuti vesztettem mindenhol. Az elso 3 modult lezavartuk egyben 3 ora alatt, szobeli meg nagyjabol 12 perc volt. Idopontokra volt osztva a szobeli resz igy volt 2 oram elotte. Addig beultem kavezni a Deak teren
A keszulesrol egy mashol irt bejegyzesem
Gyorsan par link
[link] - ez egy 150 darabos esszet tartalmazo pdf, ezt olvasgattam valamint a szinten itt talahato cohesion.pdf nevu dolgot probaltam memorizalni
[link]- itt van rengeteg gyakorolni valo a reading es writing modulhoz, itt siman van legalabb 100 tema
[link] - online IELTS felkeszito
Ezen kivul letolottem a fel internetet a listening modulhoz kapcsolodoan. Nagyjabol barmelyik gyakorlo cucc jo, a listening az ugyanaz mind a general mind az academic vizsganal, minnel tobb van annal tobbet tudsz gyakorolni.
A speaking resszel kapcsolatban pedig elmentem egy anyanyelvi tanarhoz. Kb 16 alkalommal voltam 60 perceket.Tuti tippet nemtudok mondani. Igazabol angolt nagyon regen tanultam (alt. isk.+2 ev kozepiskola) es novemberben kezdtem neki a felkeszulesnek. Ellenben tobb mint 3 eve angol nyelvu kornyezetben dolgozom, mindenfele nacioval es igy a kozos nyelv mindenhol es mindig az angol. Csak angolul nezek evek ota filmeket/sorozatokat meg a tvben is atkapcsolom angolra a hangot ott ahol van.
Az elso 3 oraban egyben lenyomod a listening/reading/writing reszeket. Szunet nelkul, egeszsegugyi szunetet a vizsgaidod terhere tehetsz. A readinget 5 percel hamarabb fejeztem be igy akkor gyorsan eltudtam menni. A para siman levesz fel pontot az eredmenyedbol az itthoni magabiztos 7-bol csinal 6.5-ot. A 3 modul vegen elmondjak, hogy hol lesz a szobeli es van egy kis krtyad amire ra van irva az idopont amikor te jossz. Addig szabad foglalkozas, en peldaul elsetaltam a Deak teren levo Coffeheavenbe es ittam egy nagyon finom mogyoros cappucinot es elolvastam a szombati napilapot (volt 2 oram a szobeliig). 2-kor meg jott a szobelim, bementem es nagyjabol 12 perc alatt vegeztem.
Anno leirtam egy emailben meg par dolgot onnan ideznem sajat magam
"A level arrol szolt, hogy hazakoltozom Magyarorszagra es a cimboramnak ajandekozom par butoromat, le kellett irni, hogy melyiket es hogy hogyan viheti el. Az esszen pedig azt kellett kifejtenem, hogy a csaladi vagy barati evesek sok orszagban tradicio, de kozben kezd egyre kevesbe fontos lenni az emberek szamara es mit gondolok errol, mi a helyzet Magyarorszagon.
Beszed 1. reszeben a munkamrol kerdeztek, 2. resz 2 perc beszed a tv quiz showkrol miert jok, hogy keszulnek ra, hogyan lehet jelentkezni. Beszed 3. resz pedig a versengessel volt kapcsolatos, jo-e ha a kollegak versengenek, az ember mennyire versengo, cegek versenye mennyire jo vagy nem jo." -
BlacKSouL
addikt
Mandulatályogot a háziorvos, majd az ügyeletes orvos, aztán másik ügyeletes orvos, és végül még egyszer a háziorvos sima mandulagyulladásnak nézett, és kezelt. Mindezt 8 nap alatt, egyre súlyosbodó tünetekkel, egyre agresszívebb antibiotikumokkal, végén nyelési képtelenséggel és kezdődő szájzárral. Az egyik ügyeletes orvos annyit mondott, vegyek szopogatós tablettát, Mebucaint. Remek gyógymód. Mikor a saját nyálamat se tudtam lenyelni.
Gégészetre nagy nehezen beutaltak, mondván, hogy hát akkor ők már nem tudják mi lehet, nézzék meg ők. Gégészeten rámnéztek, mondták nyissam ki, nem nagyon ment, belenéztek, rávágták: mandulatályog, fel kell vágni, ki kell tisztítani. Még épp időben: 1 nappal később a teljes szájzár esetén kívülről kellett volna felvágni a torkomat. 5 nappal korábban megfelelő gyógyszerekkel vágás nélkül gyógyítható lett volna, ha szakember nézi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest