- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Hello!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni csobogót/szoba szökőkutat? Valami jobb minőségűt szeretnék, tehát ne műanyagból legyen ami ráadásul hat féle színárnyalatban világít és még kitudja mit raknak rá
.
Vagy esetleg építeni is lehetne, viszont akkor alkatrészre lenne szükségem. (gondolom szivattyú meg ilyesmi)
Illetve van itt valaki aki ért a bonsai-okhoz a tartásukhoz illetve, hogy hol lehet normálisabb darabokat kapni? Mert szerintem ami a nagyáruházakban van az félig már halálra van ítélve.
Na az gyors volt köszi Tim
-
freelanced
addikt
Igen olyan is érdekel, hát jöhet hadtörténeti elsősorban az érdekel, végülis a politikatudomány is, tehát szívesen olvasok olyat is. Elsősorban a régebbi korszakok, az újabb könyvek (napjaink) egyelőre annyira nem.
De érdekel még főleg Japánnal (esetleg Kínával, (Távol-Kelettel)) kapcsolatos könyv is, bármilyen témában (kultúra, szokások stb.)
-
-
freelanced
addikt
Hello!
Nem tudjátok, hogy Sun Tzu-nak hány könyve van végülis? Mert találtam egy csomó címet de szerintem csak fordítási különbség, én eddig úgy látom hogy két könyv van, ti tudtok valamit?
-
freelanced
addikt
Ha valaki szereti a vicces szivatásokat: [link]
Lehet nevetni rajtuk rendesen
-
freelanced
addikt
válasz
freelanced #50984 üzenetére
Az alsót neked írtam emvy, tbs neked csak egy ilyen jut
-
freelanced
addikt
tbs
Nem szívesen ismerném be de rátapintottál a dologra, valahogy így érzem én is csak kifutok az időből és azt sem tudom milyen lehetőségeim vannak.
Viszont azért mondtam az informatikát mert mással sose törődtem annyira tehát se kémia, se fizika se semmi, ezért nem is tudok mást mondani.
A fotózás az érdekelne mint írtam, azzal még talán utazgatni is lehetne, viszont kicsit labilis arra építeni, illetve gondolom ha nagy tehetség lennék már előjött volna.
-
freelanced
addikt
Hát igazából szinte mindenfélét el tudnék képzelni, viszont mint mondtam matekból gyengébb vagyok. Persze ha bekerülök egy ilyen szakra hajtani fogok meg figyelni a matekra, de ez hátráltató tényező lehet ha esetleg nagyon magas szintű.
Igazából a programozás is, de a webdesign vagy akár ezek a Blender szerű tervezőprogramok, vagy bármilyen hasonló, mindenre vevő vagyok.
Viszont a rajzkészségem annyira nem kiemelkedő meg a kézügyesség tehát ha úgy kell tervezni/rajzolni valami bonyolultat az nem hiszem, hogy menne.
Jó lenne egy olyan munka ami érdekel de hát ez vágyálom
Esetleg olyan munka is érdekel amivel lehet utazgatni bár nem tudom mi lehet ilyen.A fotózás érdekelne még viszont az ilyen típusú iskolák fizetősek tehát valami másodlagos tevékenységnek tudom elképzelni.
-
freelanced
addikt
Értem.
Amúgy milyen lehetőségek vannak (szakok) amik még az informatikával foglalkoznak és lehetőleg vannak államilag támogatott "verzióban"?
Mert az a helyzet, hogy más annyira nem érdekel, nem vagyok olyan jó másban (kémia, meg ilyesmi) és nem nagyon jut eszembe egyéb ötlet.Milyen opció lehet még? És mely iskolákban?
Köszi! -
freelanced
addikt
Ez teljesen jogos, de ha nem fogadja be az agyam akkor mi van?
Valahogy így érezném magam a matek súlya alatt: [link]
De amúgy logikus amit mondasz.
emvy
Lehetséges, mondjuk én az ELTE IK-t néztem, nem tudom ott milyen a matek.
Viszont az informatikával szeretnék kezdeni valamit mindenképp, de eddig nem találtam túl sok lehetőséget.
Ami még érdekelne az a webdesign/arculattervezés vagy valami ilyesmi, viszont az csak fizetős van ha jól tudom, az meg nem opció sajnos.Viszont ha nem valami infóval kapcsolatos akkor nem tudom mi más lehetne.
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
válasz
FehérHolló #50883 üzenetére
Hmm, nem tudom annak utánanézek, most kezdett érdekelni a téma
-
freelanced
addikt
Üdv! Nem tudtam hova betuszkolni
Létezik itthon 50mg alatti ásványianyag tartalmú víz? Sajnos nincs víztisztító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest