- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciel az én szobámban a régi, kissé megkopott padlószőnyegre lett rátéve a laminált parketta, igaz mondjuk ezt tudtam milyen állapotban volt higiéniailag.
Pont azt beszéltem nemrégen sógorommal, aki szobafestő szakmája szerint, hogy pl. egy lakást/házat nem érdemes kifesteni mielőtt eladjuk, mert az akár azt is jelenthetné, hogy valamit el akarunk vele takarni, na meg úgy is más színben akarja a kedves vevő, mint amilyenre az eladó festené. -
parandroid
félisten
Hol pattog fel? Böngészőben? Mert ha simán oprendszerben, az azért elég súlyos. Ha böngészőben, akkor attól függően, milyen böngsző, le lehet tiltani most már szinte mindenben minden szirszart (nekem még mindig opera van, ebben már gyárilag van flashblock és popupblock is).
p
-
bobsys
veterán
Precisonnel le fog szakadni a kezed, hatad olyan nehez
Dell geek squad inspiron - nooooo way, Intel Celeron cpu gepet nem vesz az ember
Asus - ok
Toshiba - ok
Tokimndegy, hogy az Asust vagy a Toshibat veszed-e meg, a kulonbseg, hogy a Toshibaban a grafikai processzor gyorsabb illetve + 2 GB RAM ami nem rossz. Ha csak $50 a kulonbseg akkor Toshiba, mert RAMbol sohasem eleg, hangyanyit gyorsabb grafika es nagyobb hard drive (mar ha szamit)Sok sikert es vigyazz ne tapossanak ossze
-
bobsys
veterán
A proci egy Core 2 Duo szintjen van, net elfog menni rajta, meg szerintem meg talan a 1080p filmek is, de ilyen dvd meg divxel nem lehet problema. Az ara $178 az jo, annyiert hasznaltan mennek a core 2 duos gepek.
Viszont barmilyen munkat felejtsel el vele ezzel nem fogsz tudni dolgozni egy percet sem -
tildy
nagyúr
Nem szeretem, ha valami tul edes. Viszont keveske edes iz kell. Feher cukrot nem is tudom mikor vettunk utoljara, evente jo, ha fel kilo elfogy belole? Barnacukor az van, Esmein azt szereti.
Kenyer sincs itthon, ha kell esm sut, de siman elvagyunk egy-ket hetig kenyer nelkul. ( amugyse szeretem az itteni kenyereket, edesek)
Most meg van valamennyi Na-ciklamat + Na- szacharinat egyebkent itthon, ( ezeredes), de tetszik a stevia, ugyhogy szokunk at ra.
Lortech: ezt a cikket , meg meg egyet dobott at atolvasasra. Valamit valtoztatni kell, mert ugyan nem eszek sokat, viszont kevesszer eszek es azt sem tul jol.
Ertem ez alatt a tejtermek, fokepp sajt maniamat. Nomeg esm mellett raszoktam arra is, amire nem kellett volna, es amint vege lett a dolognak, persze, jottek fel a kilok.De hala egnek most mar hagyunk fel a karos dolgokkal, csak mellem kell, hogy o is ugy eljen, mert akkor tudom en is tartani magam. Egyutt sokkal konnyebb.
-
Winner_hun
félisten
Szélességben igen, mert nem fért el máshogy. De ezt egy párszor már leírtam... Várható volt hogy a folyamatos nagyobbítás után lehet változni fognak a szabályok...
Bár nem tudom mit nevezel miniatűrnek, a 40x50 miért lenne az. Nem az olyan avatarok méretével van gond ahol a 4:5 arány miatt valamerre nagyobb a kép hanem arról hogy csakazértis nagyobb mint ami meg van határozva, mikor simán kivehető néhány pixellel kevesebből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest