- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
[rettentőenoff] Pesten merre találok normális álarc/maszk boltot, ahol nem ilyen egyszer használatos papír nyavalyákat lehet csak kapni? Webshop linkeket nem kérek köszönöm, nézegettem őket magam is. Feleslegesen nem akarok rendelni, lehet rá se megy az irdatlan fejemre
[/rettentőenoff]
-
haromegesz14
aktív tag
Pezsgőtablettáknál mi szabályozza a pezsgést?
-
haromegesz14
aktív tag
Halloween-re valami occó homa made jelmez ötletekkel tudtok segíteni?
-
haromegesz14
aktív tag
Lányok/Srácok!
Születésnap alkalmából szeretném "meglepni" egyik haverom prank szerűséggel. Nem vagyok valami kreatív, nem sok használható elképzelésem van eddig. Tudnátok ötleteket adni? Lehet az bármekkora hülyeség-őrültség, egyedül vagy csoportosan kivitelezhető.
-
haromegesz14
aktív tag
Miért Én érzem magam mindig sz@rul olyankor, amikor egy lámpás kereszteződésnél majdnem az összes gyalogos birka gátlástalanul teper át a piros jelzés, és keresztül haladó autós forgalom ellenére? A szembejövők pedig csak pislognak rám, mintha zöldnél ácsorognék ... Igaz, nem egy nagy város ez ahol lakok, de az elmúlt évben feltűnően sok ilyen megmozdulás szemtanúja voltam. Termesztésen színvak sem vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- YouTube
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest