- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
gaborbol #60048 üzenetére
HGTV abszolut addiktiv, mar jo ideje nem merem nezni : ))
Amugy tenyleg rohadt draga olyan keglit venni, ahol minden uj es jo allapotu, nem lelakott, es akkor meg nem is biztos, hogy tetszik.
Barhol is vagy, sokkal jobban megeri olyat venni, amin kell kicsit dolgozni.
En mindig ugy gondoltam, hogy ha veszek majd lakast/hazikot, legyen olyan, amit en fogok sajatomma varazsolni, lehet hogy 2-3 vagy akar 8 ev alatt, de olyan lesz, ahol valoban otthon erzem magam.
Arrol nem is beszelve, hogy az itt altalanosan elterjedt egyen szonyegtol felall a szor a hatamon, keptelenseg tisztan tartani, meg nem is szep, es ki tudja mikor bekoltozol, takaritottak-e rendesen elotted.
Tehat egy sajat lakasban azonnal jonne felfele es menne kukaba
Festes is alap, meg kismillio aprosag, ami melle mondjuk beleferhet a megsporolt penzbol az is, hogy par ajtokeretet/ablakot/csaptelepet/barmit az ember kicserel. -
Kidus
őstag
válasz
parandroid #50817 üzenetére
ie-ben, chrome mindenfele extra toolbar-okat akart feltenni es par oldal meg sem nyilt valamiert, ugyhogy egyelore maradtam ennel. De mindkettoben pattogtak felfele.
Most kitakaritottam par programot amik leszedtek magukat, cookies me cache clean, feltettem egy comodo nevu tuzfalat hatha, es szetneztem kicsit, egyelore nincs semmi reklam pattogas.
Most az van hogy youtube all meg minden reklamnal es nem mozdul, ujratoltesnel elorol indul a video.
Ez is uj... -
Kidus
őstag
Reggelt
Kicsit regen hasznaltam mar pc-t, Win 8.1re Norton IS melle meg erdemes valamit feltenni, tuzfal/virus/stb vagy eleg ez igy?
Meg elkezdtek felpattogni mindenfele keretlen zajos reklamok kis ablakokban, pop-up es ad block mellett is, ettol is elszoktam mar, nem tudom hol a megoldas
Help pls thx -
Kidus
őstag
válasz
gaborbol #50521 üzenetére
Nalunk is siri csend volt, bar talan mintha hallottam volna a tavolban egy durranast ejfel elott kicsivel, de meg az sem biztos
Viszont volt jo hideg, pedig feljebb akartam menni kicsit egy kilatohoz, hatha lesz tuzijatek, de mar a gondolattol faztam. Kutya is durmolt, nem akartam mar sehova elvonszolni.
Gondoltam hatha tudok meg dumalni ezzel-azzal odaat, de hamar rajottem hogy addigra mindenki meghalt.
Cserebe nyugis ejjel volt, csaladdal persze beszeltem meg este 6-kor, koccintas meg minden, utana meg csak filmezgetes meg lazulas
Nem bantam. -
Kidus
őstag
válasz
neduddki #50515 üzenetére
Ez orok playlist-es, nem volt meg olyan gepem/telefonom/lejatszom amin ne lett volna rajta.
Gondolom mindenkinek van egy alap
Az album cimdala is jofajta, masik kedvenc. -
Kidus
őstag
válasz
BlacKSouL #50353 üzenetére
Imadom a helyet, uj is, szep is, kandallo is van meg szep tagas nappali, koros korul zold, kozel a hegyre felvezeto ut, lehet menni a kutyaval erdoben barangolni, normalis a management, es teljesen megfizetheto.
Es eddig kb evente koltoztem, eleg volt. Nem megyek sehova
Kivetelesen a lakotarsaim is nagyon cukik, egeszen csaladias a hangulat.
Majd csak megoldodik ez a kutyas balhe is, semmi sem lehet tokeletes ugye, inkabb ez legyen a legnagyobb problemam mint barmi mas -
Kidus
őstag
válasz
bobsys #50340 üzenetére
Itt nagyon turelmesek, csak nekem mar nyomorultul szar mert tenyleg nem tudok aludni, otszor felver az a korcs. Mar csak azt remelem hogy nagyon oreg es meghal hamarosan, ennyire vagyok a vegen....
Meg azt fogom csinalni szerintem, hogy a kovetkezo alkalomkor mikor szolok, megmondom a csajoknak az office-ban hogy tovabbi eszkozokhoz kell folyamodnom, hatha az hat valamit es befenyitik oket.
De az az igazsag hogy nem akarok ekkora balhet ebbol, animal control sem csinal semmit elsore meg egy tanu nelkul ha jol emlekszem, meg ok is leveleket hagyogatnak az ajton meg rajuk szolnak, de ha valaki faek akkor sok sikert ok sem fognak elerni. Amig tenylegesen tesznek valamit az tul sok ido es csak a kutya fog racseszni igy is ugy is.
Meg elsosorban nem is a kutya a hibas, hanem a gazdaja aki nem nevelte meg, meg igy tartja, teljesen pszichopata az allat, ilyen egyik sem lesz magatol.
Bar ezen a ponton mar lenyegtelen, csak legyen csend. -
Kidus
őstag
válasz
bobsys #50337 üzenetére
Engem a szomszed kib*szott kutyaja nem hagy aludni honapok ota, a mellettem levo hazban nyomja de olyan, mintha a haloszobamban lenne es a fulembe ugatna.
Eddig meg csak a leasing office-t hivtam, nem sok eredmennyel. Mindig kikuldenek valami levelet es kesz, nincs semmi hatasa.
De lassan felveszem a baseball sapkat, meglengetek egy amerikai zaszlot es hivom az animal controlt vagy a jo rendoroket, legyen rend most mar.
Hihetetlen hogy egy kutya minden nap egesz nap megallas nelkul mindenre ugasson.
Ritka ostoba gazdai lehetnek nekem meg nagyon fogy a turelmem.... -
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló #48773 üzenetére
En siman felbe hagyok barmit ami nem jo, ha meg nagyon szar meg ra is ontom direkt a kavet es utana kidobom
Najo, nem.... elajandekozom -
Kidus
őstag
válasz
bobsys #48631 üzenetére
A vegere a precision es a toshiba kozt szarakodtam fel orat, aztan a toshiba lett, mert talan cseppet erosebb, bar a kijelzo nem tunik olyan jonak, es kisebb is, viszont uj, garis, win8 es konnyebb.
Koszi a segitseget!szerk:
Most nezem Florida
Mondom miket csinalsz te fent hajnal 4-kor...
Amugy en nem megyek sehova BF ongyilkossag, az elso lapi amit linkeltem meg megjatszhato lett volna, karpereceket osztottak ra Walmartban, de mire visszaertem mar ezren voltak ugyhogy fordultam is kifele.
Online sokkal jobb kenyelmesen kave mellett -
Kidus
őstag
Hatha van itt valaki, gyors valasz kene nekem.
Ilyet erdemes venni? Ma este 178 dolcsi lenne ami eleg baratsagos de nem ertek hozza abszolut melysegeiben csak kell egy laptop amin tudok filmezni meg netezni kb ejjel meloban.... -
Kidus
őstag
válasz
bandus #43684 üzenetére
Addig kell menni amig meg van lehetoseg, nem kot haza tul sok minden.
Ha meg nem USA/Uj Zeland akkor meg haza is lehet jarkalni evente 2-3szor vagy akar tobbszor is.
Mikor mar jonnek a mindenfele gondolatok hogy lakasvasarlas, meg gyerkoc stb, altalaban keso.
Az hogy az ember kimegy kicsit szerencset probalni nem azt jelenti hogy fel kell egetni minden hidat, sokan ezt igy elik meg vagy kepzelik el, azert nem akarnak menni. -
Kidus
őstag
válasz
EQMontoya #42636 üzenetére
Kilepett az ejjeles muki, ugyhogy most en vagyok bent, kozolte hogy ruhelli az uj fonokot es mindenki bekaphatja, viszlat
Nem baj, ugyis fent vagyok mindig ejjel, legalabb lesz belole susi is.
Meg vasarnap is, aztan vegig jovo heten egesz szombat reggelig..... jajdejolesz.... -
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun #14653 üzenetére
Nagyobban altalaban/tulnyomo tobbsegben szebbek es tobb reszlet latszik.
A cel inkabb az, hogy nez ki, es nem az, hogy beleferjen a 40*50-be.
Viszont nem ertem, hogy ez miert baj.
Ez nem csakazertis dolog, hanem igazitas a tobbihez optikailag, amennyire meg belefer. -
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun #14649 üzenetére
Peldaul a tied is nagyobb
Meg szinte mindenkie. Meg az is lehet, hogy lassan idoszeru lenne atirni az ajanlott szabvany meretet, mert jelenleg az arculatba leginkabb az alapnal nagyobbak illenek, legalabbis efele probaltunk tendalni, hogy ne legyen mindenkie miniatur es lehessen reszletgazdagabb avatarkeszlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest