- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Ramius #46889 üzenetére
KÖZLEMÉNY
A 26 ÉVEN ALULI FIATALOK KEDVEZMÉNYÉNEK IGÉNYBEVÉTELI FELTÉTELEIRŐL
Kedvezmény
A MÁV-START Zrt. a 26 éven aluli Európai Uniós állampolgárságú fiatalok részére 33% -os kedvezményt biztosít.
Felhasználás feltételei
A MÁV-START Zrt. a kedvezményre való jogosultság igazolására az életkort, az állampolgárságot és a személyazonosságot igazoló okmányt fogadja el.
A kedvezményes menetjeggyel az útmegszakítás megengedett.
Amennyiben az utas nem tudja igazolni jogosultságát, vagy nem jogosult a kedvezményre a vasút teljes árú menetjegyre kiegészíti a menetjegyét és felszámítja az Üzletszabályzat III. Rész. C. fejezet 4. pontjában meghirdetett emelt pótdíjat.
Amennyiben az utas jogosult a kedvezményre, de nem a meghatározott időpontban használja utazásra menetjegyét, vagy úgy kezdte meg utazását, hogy nem tudja a kedvezményezett nap 24.00 órájáig befejezni azt, a vasút teljes árú menetjegyre kiegészíti a menetjegyét, és felszámítja az Üzletszabályzat III. ész. C. fejezet 1. pontjában meghirdetett pótdíjat. -
-
-
pohár
félisten
válasz
Ramius #36733 üzenetére
Tudom hogy ott csináltad, emlékszem rá hogy mondtad
De sztem már az a 15 nem oszt nem szoroz, de végülis a munkaügyi központ fizetiCsak ezzel a megélhetéssel lenne nekem bajom...
Nem most, hanem majd később, de lehet az lesz, hogy egy kedves fórumtárs tudna nekem kis melót Pesten, és felköltöznék -
fokukac
nagyúr
válasz
Ramius #15324 üzenetére
abból vehetsz négy másik szelvényt...
Algieba : nem unod a telefonokat? Hogy lehet ennyit foglalkozni egy _nem tartós_ fogyasztási cikkel, ami elveszhet, ellophatják, eltörhet, tönkremehet, egyszóval fogyóeszköz?
nekem kezd meghalni a 6310-esem kijelzője, de most szereztem donornak egy már rossz 6310-est, aminek jó a kijelzője... pedig még csak 5,5 éves.
-
Verus
senior tag
válasz
Ramius #14414 üzenetére
az nem siet. Tudjuk
zoly: Taxi? Életembe ha egyszer ültem taxiba
Azt hiszem a legjobb megoldás a szabi
Tope: Ez a Snoopy-s vagy mis festés nem igazán....
Péter: Hát igen, de én nem panaszkodom. Sok olyan család van akiknek van okuk panaszra, de (nem akarok rasszista lenni) ők nem a fehérebbik fajtából valók nagyrészt. És sajnos velük van tele a város. Én személy szerint este a belvárosba egyedül nem szívesen megyek már le. Az utóbbi hónapokban elég sok minden történt itt aminek nem szabadna megtörténnie. Szerencsére a város lakossága eljutott arra szintre, hogy összetartást mutasson.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ramius #14327 üzenetére
nem vagyok én zoofil... majd vágányzár esetleg
pohár: AKKORA kontaktlencsét? ráadásul páros ujjú patás lábaival hogy teszi be?
vén: -5, vagy akár 0°C-ban, térdig érő hóban nem igazán szeretek se futkorászni, se bicajozni. nem vagyok én eszkimó, a nyarat szeretem. én se vagyok önimádó, de pillanatnyilag ez a legkulturáltabban elérhető zsírégető módszer. oké, a krematórium valszeg hatásosabb lenne, de azt egyelőre nem szeretném kipróbálni
no, jóccak.
-
tildy
nagyúr
-
Algieba
őstag
válasz
Ramius #13819 üzenetére
Nekem mostanában lesz a születésnapom.
Előre megterveztem, hogyan ünneplem magamat. Lesz virág, csoki, bor. Az utóbbiból kevés is elég. Rég ittam Tokajit. Itt az ideje, hogy minőségi itallal köszöntsem 31. életévemet.Senkitől sem várom el, hogy olyasmit adjon, amit magamtól is meg tudok szerezni. Olyat adjon, amit csak ő tud adni! És ez ritka kincs. Nem is mondom meg, hogy mire gondoltam. Még a végén kiderülne, hogy hiába tagadom, végelgyengült módon romantikus alkat vagyok...
-
bnss
veterán
válasz
Ramius #12530 üzenetére
Akkor nincs más lehetőségem, autóba ülök és indulok.
Pisztillus: ebben az esetben a puding lehet, hogy nem annyira jó ötlet?
szerk.: ha az alaplap forr. oldala érintkezne a házzal és rövidzárlat alakulna ki, _elméletileg_ nem indulhat el a táp.
nike: ott valami komolyabb probléma lesz, ha több kártya is elhalálozott. A táp is lehetne éppen, bár nagyobb valószínűséggel először a 12V-os ág adná meg magát, azt már észrevetted volna. A hálózati kártyák biztosan rosszak?
-
<NewL>
addikt
válasz
Ramius #12466 üzenetére
Dejóllaktam én is
Ez a téma meg már az összes topicban felhozódott,minden fórumon a csapból folyik,a tököm már kivan ,hogy ezeket kell olvasnom. tegyetek akkor ellene.
csak az a baj,ha személyesen vannak ilyenek akkor fülét farkát behuzza mindenki.(általában)
A szavakat könnyű egymás után rakosgatni.
Mi értelme van ,hogy ide irjátok? Semmivel sem lesz jobban...pohár : 5 forint a telláért?
-
Winner_hun
félisten
Aktív témák
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Windows 10
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest