- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
zolynet #49423 üzenetére
Jó azért hétköznapokon és hétvégén meg tudja találni mindenki magának a megfelelő műsort sport/zene/természet csatornán.De ünnepnapokon ilyen emlék filmek vannak amiket persze minden évbe leadnak,és nem tűnik fel senkinek hogy a kutya se kíváncsi rá.
Marad a DVD nézés úgy gondolom -
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #49083 üzenetére
agyfasztkaptam még sosem hallottam, sőt nem is láttam még ezt a kifejezést, rövidítve pláne! Az irl, wtf és társai miatt siklott félre a gondolatom.
Pisztillus: a KMK a közveszélyes munkakerülő, ami egy régmúlt időben a személyiben is szerepelhetett, ma meg már a lakcím sem
Amúgy szia!
-
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #48888 üzenetére
Akár fütyülőset is, ha jól esik
Jó darabig például fogalmam sem volt róla, hogy az ágyas pálinka mitől ágyas - de úgy egy hete találkoztam egy experttel, aki megsúgta nekem a megfejtést
A tippem valami hancúr félét sejtett volna a háttérben, de koránt sem erről van szó
-
frame>24
addikt
válasz
zolynet #48658 üzenetére
Pedig eddig(
) semmi bajom nincs, csak hát ez egy fiatal srác, lendületes, és úgy tűnik, "barátkozós" is... Én most ezt nem ilyen drámaként fogom fel, csak picit meglepődtem.
Szakmailag nagyon nyom minket (ez itt most azt jelenti, hogy a PhD, mint kötelező cél és a cikkírás felé), és ez pedig jó és kell, majd még kiderül...Amúgy mi cricket + bull mastereztünk régebben.
szerk.: nincs próbaidő, 2 év van fix.
-
Psychonaut
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #48271 üzenetére
Beköpte a gyertyát a RIOS motor, most szaggat egy kicsit
Dylen: ováció és taps a szomszédos iroda biztonsági őrének! Kivételesen jó szakember!
-
Mawyx
őstag
válasz
zolynet #48222 üzenetére
Ez muszáj, mert úgy elfagynak hidegben az ujjaim, hogy nem tudok gépelni.És pl egy síma bicajos kesztyű, amiből az ujjvégeim szabadon vannak, nem melegít semmit, ezért kell bele a fűtőszál. Vakon gépelni nem tudok, de amikor csak neteztem régen, egy pulcsit terítettem az egéren lévő kezemre
És mindezt úgy, hogy annyira nem vagyok fázós, már a vérgeringésem is rendben van, nem úgy mitn régen. Fűtéssel is hideg van nálam az albiban, nem tudok vele mit csinálni, most meg még nem fűtök. Itt az irodában viszont szuper, öröm bejönni
-
NoLF
veterán
-
fokukac
nagyúr
válasz
zolynet #46989 üzenetére
én is nagyon örülök neki.
pláne az önkormányzati tájékoztatásnak, ami nullával egyenértékű, senki nem tudja, hogy mikor lehet igényelni matricát, meg ilyenek.
nekem mondjuk tovább bonyolítja a dolgot, hogy egyrészt anyám nevén van a kocsim,
másrészt még be se vagyok jelentve a lakásomba, hanem hivatalosan zuglói lakos vagyok még mindig...mondjuk a parkolási társulás szerint erre csak jövő tavasszal kerül sor.
[link] -
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #46989 üzenetére
Közterület, melyet a köz pénzéből építettek, alakítottak ki. Aztán jön az önkormányzat, megbíz egy magáncéget, hogy a közterületen álló autók után szedjen pénzt. Mindenféle plussz szolgáltatás nélkül természetesen. Lhet, hogy nem ütközik jogszabályba, de attól még a bicska kinyílik a zsebemben.
A parkolódíj szedését csak és kizárólag ott tartom elfogadhatónak, ahol parkolás céljára hoznak létre egy létesítményt, pl mélygarázs, parkolóház. Vagy ha valakinek van egy telke, körbekeríti, leburkolja, a kapuba leültet valakit, aki behajtási, parkolási díjat szed.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
zolynet #46989 üzenetére
na, most akkor, szerinted se esik bele a Petneházy 62?
"A kerületben ezen kívül felszerelnek még 98 automatát és felfestenek 2400 parkolóhelyet a Béke út-Petneházy utca-Reitter Ferenc utca-Szegedi út, valamint a Rákos-patak-Göncöl utca-Szekszárdi út-Váci út által határolt területen."
Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest