- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49856 üzenetére
Tömeg rendezvényeken azért jobban jársz, ha csak bólogatsz...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49831 üzenetére
Még összecsinálja magát a rötyögéstől
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49826 üzenetére
Gőzöm sincs - ránézni sem bírok az ízelt lábúakra, nemhogy a számba vegyem bármely testrészüket - pedig állítólag finom csemege...
Bár nem is tudom hogyan lehetne előtte kicsinálni őket - késsel beszúr a 2-3 csigolya közé?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49822 üzenetére
A rák nem gyógyítható - főzhető.
Forró vízben, élve beledobva.
Nem, utána sem gyógyítható
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49781 üzenetére
Állapotfelvételt általában mindenhol csináltathatsz, ahol csinálnak műszakit is. A díja változó - az autóklubnál ha jól rémlik egy sima átnézést ( ami áll a futómű megrángatásából és vizuális megtekintésből alulról - halottnak a csók ) 8500.- forintot akartak kérni.
Ahol én csináltattam, ott ennek a díja a fele volt, még egyszer annyiért pedig mesélésre fogták az autó számítógépét is - beszédes tud lenni olykor-olykor...
Fontos még a próbaút is - nem árt, ha már vezetted ismerősét ( azonos típus ), mert van összehasonlítási alapod ( pláne ha tudod, hogy az első karcnál rohan a fényezőhöz, mert úgy az nem olyan, mint amilyennek lennie kéne... Ha van ilyen ismerősöd, akkor iszonyat nagy mázlid van
Ha tényleg úgy érzed a tesztvezetés alapján és az általad fellelt szerelő által elmondottak alapján, ok, vágjunk bele, még egy fékpados próbát megér a mutatvány - mert egy komplett fék felújítás belekerülhet pár tank üzemanyag árába...
És persze mázli kell - hatalmas, mert mindenki a pénzedre pályázik és sok olyan kóklerség van, ami csak olajcsere után, pár ezer kilométer megtétele után ütközik ki...
A trükközés gyakorisága és mértéke függ az adott típus népszerűségétől, az azt hajtó átlag korosztálytól és az autó korától - ha sz.pni akarsz, vegyél idős ( de nem túl idős, mert hivatalos veteránnal csak jól járhatsz ) BMW-t, irgalmatlan jó eséllyel indulhatsz neki
Kollégám ökölszabálya - "Ha úgy érzed jó üzletet csináltál, akkor Téged átb@sztak!"
tibi666: Zőccségest, mert ahoz akadnak jófej srácok itt a fórumon is
Szeretem olvasgatni a topikot - Ők rajonganak azért, ami borsot tör az orruk alá és szívesen nyelik a bodor füstöt, amit egy-egy jól sikerült generál után a "felújított" motorból előtör...
Le a kalappal előttük, mert Csikós Zsolti féle emberek - elhivatottsággal és türelemmel
Bármit - csak öreg dízelt NE!
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49775 üzenetére
Az első autó sokszor olyan, mint az első szerelem - vak, aki benne van fülig
De hidd el, a következőnél már jobban vigyáz majd
Az E36 nem különösebben szervizigényes gép - ugyan valamit mindig tojik a kutya, de rendben tartható.
Ha ez elmarad, abból nagyon kiadós szopóka-nyalóka üzemmőd tud kialakulni, amit még egy darabig "nyugtáz" a rózsaszín szemüveg, aztán jönnek az átforgolódott éjszakák, hogy igen, szilentek kipipálva, lengőkarok rendben - első telók jövő hónapban - vagy inkább először a hátsókat, plusz a hidrotőkék egy részét?
És nehezen látszik a vége, mert nyelné a pénzt az autó - s látszólag nem akar változni semmi - ugyanaz a rozsdaboglya áll a ház előtt még mindig, nem pedig a menő csajozós verda, amit a hirdetés képén láttál - mert a fotó sok mindent jótékonyan eltakar...
És már kopik a máz - jönnek mennek a sok ezer forintok ( behelyettesítendő a megfelelő valutával ), gyűlnek a számlák, s szaporodnak a sorok a spirálfüzetben, ahonnan csúnya összegek köszönnek vissza - mind a már kifizetett, mind a még fizetnivaló sorok közül...
Rohadt egy érzés, gyorsan lekerül a pekta, ha mellényúl az ember
Épp ezért megnéz - állapotfelvételre elvisz - ha olyan, akkor bukott pár ezer pénzt - elköszön és megy tovább - a következő hirdetésre. Ha meg olyan, hogy még vállalható ( mert az öreg tulajtól, makulátlan gyári állapotban típusú hirdetések ugyen nagyon vonzóak, mégis ritka ám az ilyen, mint a fehér holló - főleg ennél a márkánál és ennél a típusnál ), mert viszonylag "keveset kell pluszba beleönteni ( nem mellesleg ez biza jó kis alkualap vásárláskor ), akkor lehet tovább menni - de a rózsaszín pektát akkor is otthon kell hagyni
kételkedem: Ilyen biza nem kéne - nekem túl gömbölyű
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49773 üzenetére
Na az gyönyörű... Ha arra jársz legfeljebb nyomkodd meg kicsit az orrát - ha sokat hajókázik, akkor tuti vétel volt, mert nem a biztonság volt az elsődleges szempont a tartásánál ( első teló a legolcsóbb is 28000.- ) - ha arra nem adott az első tulaj, akkor másra sem nagyon...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49564 üzenetére
A kipufogódob cirka 4-5 évente szétrohad ( a gyári is, mert nem savállóból van ) - "az ellen nem véééd", de a sárvédőív elhanyagoltsága már bizony erősen elgondolkodtató tud lenni... Valaki "gyorsba" lejavította, aztán "hamar" megszabadult tőle ( a javítás vastagságától függően azért egy darabig takar a festék - ha jó vastagon van kezelve, az a nyári melegben biza hamar elkezd repedezni... )
Mennyire olcsón csípte meg?
De legyen vele szerencséje
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #49547 üzenetére
A szilikonolaj valami hihetetlenül undorító egy lötty, hogyha az ujjaid közé kerül - mintha piócát fognál ( anno még a kazettás magnók idejében ez volt felelős a "Soft Eject" funkcióért - ez engedte ki lágyan a kazettafészket ).
A ricinusról meg csak annyit, hogy bár belsőleg sem leányálom, külsőleg is rejt veszélyeket - kölyökgólyaként a nővéremnek egyszer majdnem sikerült eltennie vele láb alól - valamit bűvészkedett vele a kádban - utána leöblítette, de az a tuti anyag nem ment ám le - áááá, dehogy...
Beleléptem a kádba és dobtam egy akkora hátast, hogy szerintem azóta is döng a Táncsics Mihály utca azon része, ahol akkoriban laktunk
No de már ittsenem vagyok - ég Veletek
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49532 üzenetére
Namármost...
Az ok, hogy legyen három formás halmocska - láttunk már ilyet valamelyik Schwarzi filmben, no de nem kellene akkor hozzá igazítani a szerencsés hölgy párját is mondjuk egy extra karral, hogy tényleg tökéletesség legyen a köbön?
No de most már el tényleg - fellőtték a pizsit - jó éjt
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49524 üzenetére
Az a szörnyű, hogy az ember azt hinné, kifogynak az ötletekből - de nem... E-learning rogyásig, ékes angol nyelven a levegőbontás minden csínja-bínja - a végén pedig visszakérdezés olyan fordulatokkal, hogy Villám Sekasesperae is megnyalná mind a 10 ujját utána ( Markos után szabadon )
Úgyhogy idén megint új sapkát kell vennem télre, hogy legyen mit a fejembe húzni
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49520 üzenetére
Baromi érdekes volt, amikor év elején vizsgáztunk ( nyomástartó edény gépész tanfolyamra kellett menni, merthogy állítólag ez elengedhetetlen a melóhoz ) és a vizsga során szépen előkúsztak olyan dolgok fizika óráról, amiről már úgy gondoltam, hogy az életben nem lesz rá szükségem...
Az egyetemes gáztörvény igazságai és egyéb képletek, pumpa hatásfokának számítása...
Érdekes volt, hogy fejembe jutottak, mert soha nem volt a kedvenc tárgyam, jobbára mindig éppen hogy csak görbült, de ezek úgy előderengtek valahonnan
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49513 üzenetére
Lehet - elég hosszú a lista, nekem nem tűnik igazán fel, ha van köztük új...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49494 üzenetére
Háddevau - megpróbálhatom én is - hátha
-
Bubu79
addikt
válasz
Algieba #49428 üzenetére
Mindig feldob, amikor végiggondolom, hogy milyen vidám nemzeti ünnepeink vannak - leverték, vérbe fojtották, elnyomták, kivégezték - mellé még meghallgatja az ember a Himnuszt és már világos is lesz, hogy egy megoldás van csak, a végső - a halálba menekülni erről a világról...
Csupa pozitív dolgok egymás hegyén-hátán - hát csoda, hogy letargikus, életunt nemzetnek tartanak minket?
Pedig volt néhány vidámabb ünnepünk is - akkoriban még az Ivánok is itt voltak
Ajvé - leforráztam a nyelvemet a tejeskávémmal - mindegy, a náthától már úgy sem érzek két napja ízeket
Neked is szépet Pisztillus
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49425 üzenetére
Azért még akad olyasmi, ami nagyon jól elfér ezeken a keskeny vackokon is
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #49405 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #49398 üzenetére
Félek az első lukat anélkül készíteném el a hátában, hogy egyáltalán áram alá helyezném a jószágot - Makita nincs, csak kis Hilti ( de át kellene battyognom érte a Bátyámhoz )
Véncsont: Inkább lesétálok a kocsihoz az emblémás bézbóllütőért - ha már egyszer széria felszerelés
P.s.: Van Isten? Vagy csak leégett a jószág? "Csend" van
-
Bubu79
addikt
válasz
Sipi16 #49394 üzenetére
Nem - egyszerűen csak kitartó a tecsó gazdaságos tip típusú rettenettel, ami egyébként sem egy erőművész, de az itteni gyémánt keménységű beton fal még egy jobbfajta fúrókalapácson is csak röhög...
Szóval a menetrend a következő - fúró izzít, percekig nyenyerészik, majd kis szünet ( tecsó gazdaságos fúrófej csere ) és aztán újra nyenyere.
Egy készlet vídiás fúrófejjel akár két centit is lehet haladni a falban néhány óra alatt
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49329 üzenetére
Erre is akad nóta...
Nem - ma már nincs meló - holnap egy nap délután, utána két nap szabi ( hétvégére ), majd egy újabb délután - aztán szabad, majd délelőtt - и так дальше...
-
-
Bubu79
addikt
No - this isn't Sparta - it's Hungary and I'm a bit hungry
Egyébiránt pedig legyél gyors, vagy pusztulj
Na jó - elvonultam durmolni
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49311 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49292 üzenetére
Már szenderegtem cseppet
Ez amúgy sem vita - vitatkozni csak olyannal lehet, aki hajlandó figyelmesen végiggondolni azt, amit a másik felvet - ez így csak szájtépés, be is fejeztem...
-
Bubu79
addikt
Édes Istenem...
Nagy a Te állatkerted, csak a kerítést szabtad iszonyatosan alacsonyra...
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #49272 üzenetére
Érdemes utánaszámolni mennyibe kerül a kalgon 10 év alatt, ha minden mosáshoz az előírt mennyiséget hozzáborítod - minő meglepő, az árából simán kijön egy jobb fajtának mondott mosógép
A kulcsszó marketing - persze kell hozzá dilettancia is a másik oldalról, de abban nem kis százalékban nincs is hiba...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49266 üzenetére
Hát nem érdekes, hogy csak az elől töltős mosógépek dobját támadja meg kívülről a vízkő? Felül töltősnél körbe forgathatod a dobot, de akkor sem látsz rajta egy dekát sem
Kezdek nagyon pihent lenni - el, durmolni
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #49263 üzenetére
Igyak egy kávét, vagy durmoljak inkább? Ez utóbbi jobb ötletnek tűnik...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49256 üzenetére
Nyugodjék békében.
Munkássága meghatározó volt az itthoni filmiparban, sok olyan alkotása akad, ami időtlen - tanulságos lehet az eljövendő nemzedékek számára is.
NoLF: Mondasz valamit - igény kérdése is...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49248 üzenetére
Demos'méééér?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49228 üzenetére
Ha most azt mondanám, hogy kérek egy pohárral én is, az nagyon félreérthető lenne?
Keverve, nem felrázva!
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49170 üzenetére
Van ami akkor jó, ha meleg és nedves, de az nem az időjárás
Kiránduló időt kérnénk hétvégére, mert kell és kész
Szerk.: A fodrászom pedig még mindig házhoz jár és nem fogad el egy fityinget sem
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #49140 üzenetére
Ezt a versenyt akkor elbuktátok - mindenki tudja, hogy ilyen autót csakis és kizárólag ezért vesznek az emberek
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49135 üzenetére
Nekem rövidebb a lista - BMW E36 318i és BMW E36 323i.
És mindenki le akar tolni az útról
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #49131 üzenetére
Bocsánat, én csak idéztem a kollégától
Elővezette, hogy hekkelt tolatólámpával a légvédelmi keresőfénnyel közlekedőket meg lehet tanítani a miatyánkra - csak rávilágítottam, hogy az sem elfogadhatóbb megoldás...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #49046 üzenetére
Az milyen? Kvázi ciklus?
Bort, búzát, békességet, meg egy adag pálinkát is így reggel
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49002 üzenetére
Pizzát - finomat
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #48999 üzenetére
Az elsősegélyt megcsinálhatod télen is - ha időbe belefér. Legalább túl leszel rajta.
Mod.: Bakker - csak Rajtad múlik, hogy megtanulod-e, vagy sem - ott nem kell egyensúlyozni, csak megfigyelni, hogy mit hogyan mutatnak meg
Mellesleg lesznek szép jányok is, akiken gyakorolhatod majd a stabil oldalfektetést
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48996 üzenetére
Eh - csak meg kell keresnem a telefonom - istenien főz
Killing: Ne vedd annyira a szívedre - lesz ez még rosszabb is idővel
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48994 üzenetére
Hámmáhogyaragyába ne lenne jó egy szép darab sült hús - az egyetlen bibije, hogy momentán nem leledzik itthon ilyesmi
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48990 üzenetére
Valami nem stimmel - és még éhes is lettem
Killing: segíts légyszíves, nekem sem esik le a "Nem én fogok fejet mosni." miértje - jobb lett volna, hazt mondja Elqrtad!?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48985 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #48983 üzenetére
Cirka 9 órát durmoltam éjszakás műszak után - csoda, hogy nagyon pihent vagyok ma?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48972 üzenetére
És ha influenzás a metró sofőr, akkor AVG-vel kezelik kezelik az AVR-t, hogy meg ne fertőzzhesse?
Psichonaut: De mos' mér'? Nem is beszéltem a p.náról
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #48975 üzenetére
Ne politizájjá' mer' kiraknak, mint macskát dolgát végezni
Véncsont: De mos' méér kellett ezt így? Legalább egy kicsit hadd agyaljon rajta
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48966 üzenetére
Ha most nagyon getzi akarnék lenni és flémet akarnék kelteni, azt is mondhatnám, hogy állítólag motorra is kell jogsi, mégsem érdekel egy rakás embert, valamint hogy autóhoz is kell, mégsem jelenti azt, hogy akinek van, az feltétlenül úgy vezet, ahogyan kellene
De nem vagyok, úgyhogy inkább csak hümm-hümm
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #48888 üzenetére
Akár fütyülőset is, ha jól esik
Jó darabig például fogalmam sem volt róla, hogy az ágyas pálinka mitől ágyas - de úgy egy hete találkoztam egy experttel, aki megsúgta nekem a megfejtést
A tippem valami hancúr félét sejtett volna a háttérben, de koránt sem erről van szó
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48867 üzenetére
Rám is férne némi erősebb pityóka így meló előtt - bár egy szót ne szóljak így wellness hétvége után
További kellemes szórakozást - vár a munka ( hadd várjon
)
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48865 üzenetére
Merre van a hordó?
Mert inni ugye csak mértékkel szabad
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48816 üzenetére
Esetleg PH! primadonna
Bár ez túl hosszú - inkább csak PH! donna
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #48800 üzenetére
Sokra megy azzal, ha ennyivel hosszabb a lábad
fokukac: Lassan szezonja is lesz már mindkettőnek
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #48789 üzenetére
A friss levegő itt is alaptartozék - ropogós, vasban dús - hála a helyi Patyomkin műveknek ( ISD Dunaferr )
A tartósított hegyi levegőt pedig nálunk palackozzák a betegek számára is
BE: Az a három centi ide vagy oda... Tényleg az igaz, hogy odefent még a levegő is ritkább?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #48785 üzenetére
Pedig Neked hivatalból sem lenne szabad ilyennek lenned - 196 centi és tériszony elég mókásan hangzik
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #48783 üzenetére
Nyolcadik... Sűrűn nem is megyek az ablak közelébe
A cégnél a Cold Box tetejére vezető létrák és korlátok erősen el vannak görbülve - kapaszkodni szoktam ugyanis erősen, ha arra járok
Még műszerészként tevékenykedtem, amikor felküldtek a CB tetejére, bekötni a tűzvédelmi szirénát - fél órát voltam fent, majd leérkezvén a főököm kérdésére ( készen vn? ) csak annyit mondtam, hogy ti nem vagytok normálisak - úgy nem lehet dolgozni, hogy az ember két kézzel kapaszkodik közben
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48390 üzenetére
Tehetek én arról, hogy nagy ember lettél, vazze?
-
Bubu79
addikt
Szeretem az internetnek azon tulajdonságát, hogy ha kérdés merül fel, jó eséllyel találok is választ rá
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest