- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Kickass #28055 üzenetére
én is azt hittem előző félévben ,hogy Na ez lesz az uccsó... még 2x kellett elmennem rá
de mivel már elmentél ez a hozzászólás nem fog idegesíteniegyébként én is megyek vállalati pénzügyek vizsgára ma,ez a legjobb ,hogy a saját jegyzetemen kivül semmi más értelmes anyagom nincs
-
<NewL>
addikt
válasz
philoxenia #28011 üzenetére
kép mentése más néven
-
<NewL>
addikt
válasz
philoxenia #28009 üzenetére
tudom az ip-d most már
ádyz :
Az Országos Választási Bizottság jogértelmezése szerint alkotmánysértést követ el, aki a Himnusz „Isten, áldd meg a magyart” sorát énekli, hiszen az ugyanúgy „kirekeszti” a kisebbségeket
ezt most olvastam iwiw-en. ez mi lenne? ha nem ide való lenne vagy más akkor egy moderátor szedje ki,thx. szóval mi ez,tudja valaki? -
<NewL>
addikt
válasz
gamerkiller #27927 üzenetére
jézus ereje
Hayha ,téged hányszor engedtek vissza?
-
<NewL>
addikt
válasz
BlacKSouL #27919 üzenetére
annyira nem kopik
40ezret mentünk vele és még elég jó, 60ezret simán elmegy a leggagyibb téli gumi is,egy nyári mennyivel megy többet? nem sokkal
az astrán pirelli volt előtte 65-nél megadta magádt,szálszakadt.
de mondom,télivel nem kell száguldozni,főleg nem egy téligumis suzukival a nyár közepénöregurasan szoktunk azzal menni. mást sem kapott 170ezer kilóméter alatt,ezt a gumiszettet,olajat 15 ezrenként meg benzint. kopp kopp
plusz 1db féltengelycsuklót a télen 3500ft volt -
<NewL>
addikt
válasz
BlacKSouL #27913 üzenetére
a nyárival nem annyira lehet közlekedni a hóban (tapasztalat
) de a téli "ugyanúgy" használható nyáron a 40 fokban is. ezt azért mondom mert anyu swift-jén 4 éve van téli gumi télen-nyáron . 130K-nál a gyári gumik szálszakadtok lettek,volt 4 zsír új valami gagyi márkájú téligumi garnitúra 20 mátyásért és azóta az van rajta. 20km-re jár be dolgozni,valamint még itt a faluban is általában ezzel mozog az egész család. eddig mindig megállt,nem nyikorog úgy tapad mint az állat. természetesen nincs olyan biztonságos mint egy nyári,de az nem használható télen cseppet sem.
de amúgy azt is figyelted ,hogy azok a téligumis kocsik közép vagy alsó kategóriások voltak. miért szereltesse fel a nyárit (ha van egyáltalán) 4-5 ezret elkérnek érte és pikkpakk viheti vissza pár hónap és ismét téli megint 4-5 ezres. nincs itt pénze az embereknek.a másik kocsin természetesen nyári van,egyik legjobb hancook típust kapta meg,azt inkább nem bíznám a véletlenre,meg azzal nagyobb tempóban szoktunk közlekedni,meg nagyobb távokat.
pohár : nem kell ész nélkül hajtani
-
-
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #17328 üzenetére
Én értettem úgy ahogy. kicsit több idő kell felfogni az ékezet nélküli mondatokat.
Telefonról én is ékezet nélkül szoktam írni.De most láttam ,hogy nem tudott fellépni operkával. akkor jól láttam ,hogy nem annyira stabil még az operka az 5800án.
omg egyik ismerősöm iwiwen csirkéket rakott a képei közé lol
sasha-coma__gabe_and_dimitri_nakov_remix
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #17325 üzenetére
5800ad van most?
Opera nem fagy? Jo netezni rajta?
Kicsit kicsinek erzem a 2.4collt.:s -
<NewL>
addikt
itt vagyok de a labam nem adom
Virag3
-
<NewL>
addikt
és 13dika idén másodjára
üdv mindenkinek -
<NewL>
addikt
Modik : valamilyen topicot töröltetek? kevesebb hsz-om van.
azt láttam ,hogy a kulturált eltűnt de más is?Sziasztok!
-
<NewL>
addikt
Sziasztok
Itt sok a sörös,hátha még nem láttátok:
NEW Heineken Commercial - verry funny nagyon nagy!
áá azok az arcok -
<NewL>
addikt
heló
egy kicsit kölcsönkaptam egy aspire1-nt. fehér,szép meg minden de ez egy rakás hulladék komolyan mondom. gyönyörű hsngszórókat kapott ennyi pénzért,recseg ropog az egész 1 hónaposan.
algi : képet nég most sem csináltál az autós tartóról
pég ha jó az e71hez is,átvenném.... -
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #14838 üzenetére
Hája..hozott 2 facant egyik haverom. A husa eleg ragos,de a levese mennyei. Nem vagyok odaig a huslevesert,de ezt szeretem.vasarnap...ittas gyomorra ez a legjobb
vaddisznot meg nem lott,pedig mar kint ul 1 honapja a lesen a sracremelem abbol is hoz egy darabot
-
<NewL>
addikt
válasz
BlacKSouL #14734 üzenetére
erről ez ugrott be trlálálá Szécsi Pál - Csak egy tánc volt
nem is rossz,másodjára hallgatomerőt adott. megyek hackelni
-
<NewL>
addikt
Na mostmar minden tokeletes a tokeletes elkepzelesen
Zenet hallgatok,fent az opera,wifizek az agyban a telefonrol... -
<NewL>
addikt
az isten ver ezzel a rúterrel
nem jó a wireless része.
megyek veszek egy újat! idegességembe... -
<NewL>
addikt
hátha kitisztul
nem jó ez a tetű msn
hibakódozik már 2. napja...
annyit olvastam a gogléban,h 3x futassam le a hibaelhárítót és lehet menni fog. már hatodjára futtatom...
Hibakód : 81000306
valakinek volt már ilyen? esetleg köze lehet a múltkori msn vírusomhoz?
már újraraktam az egészet de így is ezt írja ki.
[link]
tegnap állítgattuk az routerem,vagy ahoz lenne köze?
de mi az a proxi? -
<NewL>
addikt
Valaki ért a wifirouterekhez egy csöppet?
Vettem egy dlink mittomén milyen routert,eljött egyik haverom megcsinálni,mert vakon vagyok a témában. A telefonom az istennek se akarja látni a wlant. Felmegyek a router mellé,viztornyon kb 1 km-re lévő wlant látja,de ami 20centire van routeremet nem.
pedig mutogatta a srác ,hogy kifele is csinálja a jelet,a gépemen meg most is tökéletesen megy ezzel a routerrel is.Algi : esetleg a telefonba valami nincs beálítva?
A régin semmitse állítottam mégis tudtam a suliba wifizni. Vagy azok más hálózatok,nyiltak vagy mi?
mert ilyeneket szokott kiirniMással még nem próbáltam itthon ,majd hétvégén hugom laptopjával megnézem,ha az se látja nem tudom mi van vele.
Szeva pohár,látom itt vagy
almaléé
plusz délután óta msnem sincs
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #14287 üzenetére
emailezni meg ph-zni bőven elég egy fél gigás is
nem?
hát én nem fizetek elő ilyesmire. a telefonszámlám most is nagyon sok volt,majdnem 2600ft
6ft/perc..ingyen sms 50... ja és még a havidij is lebeszélhető Xd
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #14285 üzenetére
amiket kinéztél azért nem egy szinten vannak a mostanival
h-h nem tudod kihasználni?
túl sokat fizetsz?
most néztem a Pré videóját meg. kicsit ellopták a zoomot az almától
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #14282 üzenetére
most milyen van neked?
nekem a következő,remélem max
1 hónap az E75 lesz
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #14265 üzenetére
vagy egy ilyen drágaság mint ez
fehérbe még szebb...remélem unisexnek szánta ezt a nokiaSE nekem sosem kellene.
-
<NewL>
addikt
E71 white steel....kevesebb volt a posta mint amire számitottam,500alplusz a gép karcmentes
meg a gari több 1 hónappal mint amit mondott a srác
óóó hepi déééj
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #14164 üzenetére
nekem ez a top 1-ben van
a másik a Blöff. a Rocknrolla-t még nem láttam
nicoka : éncsak megkérdeztem ,hogy valaki megismeri a zene alapján...
Str8 : ott a pont
-
<NewL>
addikt
Már azt hittem te csinálod ezeket
Ez a nap elég unalmas volt,remélem holnap megjön a white steel e71
Megnéztem délután a Bangkok filmet, Nicolas Cage van benne,egy bérgyilkost alakit,elég jó film,de utána bealudtam és összenyálaztam mindent az agyonpohárnak amputálták a kezét vagy mi?
[link] - valakinek beugrik ez a zene melyik filmből van? egyik kedvenc filmem soundtrackje ez.
-
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #14049 üzenetére
evan
könnyen jött könnyen ment. amúgy is venni akartam valami cókmókot
de igy ha még kifizetem holnap a tellát még akkor is marad rémsok,mit csináljak vele?láttam a zarába 6K-ért egy tornacsukát,hát megbántam ,hogy nem vettem meg
-
<NewL>
addikt
Hali All
Elment a diamond a háztól
elég jól... ha minden igaz holnap érkezik a white steel E71
Valaki tudja ,hogy az utánvétes csomag ha ma délben feladták akkor holnap izguljak vagy sem, hogy megjön?elég jó kedvem van. plusz még be is vásároltam a plusz pénzből a gasba
találtunk egy Deák Ferit a MM-ba. hülye azért nem vagyok ,h ne vegyem felaz úccsó 50 hsz-ba nincs benne pohár?
a következőbe már ott les a srilankaimexikómabékafejű
150 hsz óta nem volt itt?
tuti meghalt -
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #13802 üzenetére
az már rég megvan
áramlástan 5ös
Adjatok egy kanalat,
Szíven szúrom magamat.
Adjatok egy szalmazsákot,
Hadd csináljak, hadd csináljak sógorságot
este szivornya -
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #13762 üzenetére
üdv
igazad volt. már nem volt latyak Csak esett a hó,vizes volt az út,sötét volt,alig láttam valamit
de azért a 100 megvolt mindenhol
elég kemény lesz ezt a 14 tárgyat megcsinálni hajajjj
-
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #13750 üzenetére
ez a megye,az országban olyan mint a világ vége
komolyan mondom
reggel jöttem a suliba,debrecenig 100km ez 2 és fél órába telt. sehol sem voltak letakaritva az utak a 471-esen. 3 hókotróval találkoztam,mindhárom felemelte az kotró részt és úgy pengettek 60al 70el. egy meg is előzött,elengedtem mert azt hittem ,h majd utánna megyek és jobb lesz a nagy lóf*szt.
én is itt lakokMátészalka mellett ...Szamosszegja és jó reggelt nép
az a legjobb az egészben ,hogy 8ra siettem be,erre az teremben 7 diák,a 23ból a tanár sehol.nagyon jó kedvem kezd lennina megyek matekra,majd attól megjön a kedvem
-
<NewL>
addikt
fickósra vágattam a hajamat csuhajja
"mesterfodrásznál" voltam,4 fiú volt,ebből 3 melegfront...lehet a 4. is
-
<NewL>
addikt
ááá ne is mond a pálinkát,itt van rajtam az összes 140 liter még
- ebből akartam venni a Runnert,hát nemhiszem ,hogy összejön...
azért adom el mert a menedzserkalkulátor 100x jobban bejött,na meg nyerek rajta egy keveset isés nem kell érintős gyász egy darabig se....
tildy : akkor jöhetsz ide havat lapátolni
az a legjobb ,hogy szinte az egész udvar le van betonozva,meg ahol járunk a kocsival. több mint 1 órába telt mire megcsináltam,de sebaj már ugyanolyan ez a tetü,nem hagyná abba.
nagy kérdés snorh : a böszörményi úton van a mcdrive?
az a böszörményi út?
ott fogok találkozni a sráccal,aki megveszi a winfostRexpecT : akkor azt úgy add fel ahogy snorh mondta
mit jelent az ,hogy ps ? guszta a cucc winner
-
<NewL>
addikt
válasz
RexpecT #13462 üzenetére
én ajánlott postai levélként is adtam már fel többször
az kb 5-6 száz forint
ha kisértékű a telefon akkor így add fel,ha drágább akkor értékbiztositva kell,az 50K-ig 2ezer fölötte 3K ha jól tudom.sNORh : megyek holnap suliba,reggeltől estig ahogy szoktam
de hétfőn is megyek debrecenbe,viszem eladni a Diát... nincs ott ugyse semmise,böszörmény pfööö
hányni amúgy se szoktamna csinálok bundáskenyeret...
-
<NewL>
addikt
válasz
venember83 #13389 üzenetére
én mindig ph-ról ügyködök,nekem tökéletesen behozza. persze lassú mint mindig ilyen tájban
-
<NewL>
addikt
...éss a megérdemelt pihenés... boldogítok mindenkit!
jászomale piTTbull ....?
-
<NewL>
addikt
válasz
Algieba #13217 üzenetére
jó reggelt néép
munka vannekem az e71-em made by nokia volt szóval keleten csinálták a ferdeszemű kisméretű emberek. a finn és e között semmi különbség nem volt az akksi alatt elhelyezett kis feliraton kivül. egyedül ennyi baj van velük ,hogy ezekre nincs 2 év gyártói gari. de miért?
-
<NewL>
addikt
Bubamara - Goran Bregovic
- hát ez a film mekkora,és még a zene se rossz...
jó kedvem lett tőle! -
<NewL>
addikt
lol megapiszel,okos,blu-s telefon
-
<NewL>
addikt
ezeket fogyasztom töménytelen mennyiségben
plusz még hozatok anyuval valami reklám por kavarós vizbenoldódós mittoménmitgyökérkezelésre mész? ...nyáron én is voltam,nekem egyáltalán nem fájt
(komolyan,mert én sem hiszek a szúnyogcsipéses sallangos szövegeben
) 3x kellett mennem,első alkalom 6K,második szintén olyasmi,harmadjára kellett volna kifizetnem az égészet a töméssel együtt kb 15-20at és csak a tömés árát kérték el
nagylelkü voltam és adtam 1K borravalót
megnéztem,coldrex már megittam mindet,de ez amúgy jó. fél dobozzal megittam a múltkor utána semmi bajom nem volt...
-
<NewL>
addikt
heló
úgy néz kis kinyírtam a virusokat
3 virusirtót futattam már végig
most meg én kaptam valami vírust,a torkomban már dinnyét érzekhietetlen,de még gyorsabbnak látom a technikát
-
<NewL>
addikt
sziasztok
háhá úgy néz ki megvették a Diamondot (ezen is nyertem egy keveset)
hétfőn viszem Debrecenbe,megyek elnézek valahova bulizni is egyet
boldogságos.... -
<NewL>
addikt
oké
csak most hallottam ,azt hittem kipukkadokhayha csak megpróbálta mégegyszer
-
<NewL>
addikt
válasz
fokukac #12786 üzenetére
hátja
max 1 "csicska" tárgyat veszek fel
de van itt minden : matek2,közgáz2,statisztika,logisztika...plusz még pár 4-5 kredites.csak nem akarok sokáig itt lenni még,hagyhatnám következő félévre is...megpróbálom,max tönkreteszem magam
most is sikerült olyan tárgyam első vizsgára(igaz 2es,de meglett
) amire más 2-3x rápróbált.
hátha lesz egy kis szerencsém is. -
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #12784 üzenetére
azt meghinném
SE semmi esetre sem..addig még van pár hónap (szorgalmi időszak) - ez a kedvencem. bemegyek a suliba,jegyzetelek nézelődök..ááá de a vizsgaidőszak nagyon tönkretesz. már van vagy 20 őszhajszálam,szeptemberben még egy sem volt
-
<NewL>
addikt
üdv nép
felvettem a tárgyakat... 14 tárgy 54 kredités még nem vettem fel választhatót
(lomot)
Szerintem nyáron valamelyik elmegyógyintézetbe fogok nyaralni. Már ez a 31 kredit amit most megcsináltam is majdnem tönkretett...
De nincs mese,eddig feküdtem most kell nagyot alakítanom,belehúznom! -
<NewL>
addikt
válasz
Algieba #12605 üzenetére
N70-em volt. ebben a korban(2-3éves darabok) van egy hibája,ami majdnem minden példénynál előjön. elkezd recsegni a hangszórója,elsőnek csörgéseknél jön elő,eltorzul a hang,utána beszéd közben is előjön. onnantól nem sok van neki hátra. Én szerencsére még előtte 2 héttel eladtam,utána megadta magát a gyereknél...
csak szóltam ,h erre vigyázz...
ja és nemtudták megcsinálni. -
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
válasz
Algieba #12567 üzenetére
Árban,tudásban mit gondoltál ki?
wifi,kamera,márka,zene? melyik funkciót teszed előtérbe.
használt vagy új?ezt ajánlom figyelmedbe!
szép,tudás ok,kamra nem rossz...csak szimbi jános használata után idegesítő. nekem nincs időm megszokni
olyan jó a netem ,hogy 4.2 KB/mp-től még feljebb nem ment
-
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem #12511 üzenetére
A kép nem felel meg az elvárásoknak (max. 460*160px, 80kB JPG/PNG)!
-
<NewL>
addikt
valaki nemtudná nekem ezt a képet megszekeszteni ,hogy be tudjam rakni a hirdetésembe?
kép
ha lehetne akkor a legnagyobb formában... -
<NewL>
addikt
válasz
Ramius #12466 üzenetére
Dejóllaktam én is
Ez a téma meg már az összes topicban felhozódott,minden fórumon a csapból folyik,a tököm már kivan ,hogy ezeket kell olvasnom. tegyetek akkor ellene.
csak az a baj,ha személyesen vannak ilyenek akkor fülét farkát behuzza mindenki.(általában)
A szavakat könnyű egymás után rakosgatni.
Mi értelme van ,hogy ide irjátok? Semmivel sem lesz jobban...pohár : 5 forint a telláért?
-
<NewL>
addikt
válasz
(Kolombusz) #12407 üzenetére
6500 slide sokkal jobb választás lett volna sztem. fémház,szép szögletes forma. régebbi modell igaz de a kettő közti tudásbeli különbség elhanyagolható
annyi pénzt én nem adtam volna érte!arra értettem a fiatalosságot ,hogy az összes 10-17 éves ilyenekkel szaladgál. nyomatja a zenét...
sajnálom ez a szv az egész SE-ról...pohár : ezeket tudtam eddig is
az árát mondjad... az sok ...a végét
mégegyszer beleolvastam kolombusz a hsz-ba. elsőnek azt láttam 65K. ne haragudj meg de 85 ezret azért kiadni
annyiért már vehettél volna ilyen ratyi forint áron is egy E71-et. minőség,tudás...
nekem az volt durván 100 napig,most eladom a Diát és veszek egy olyat....amig nem lesz E75
-
<NewL>
addikt
Óó haggyadmár azokat a wókmen mobilokat.(mind egy rakás ... anyaghasználat a levesbe sincs,ami az Se mellett szól az a kijelző szinmegjelenitése,valamint a kamera) Kinézetre szerintem mind pocsék. vagy nem is csunya hanem olyan túl fiatalos,pulyás.
Ha telefont akarsz venni akkor Nokia! De ezek az újabb nokiáknál szintén nem valami jól lettek eltalálva az anyagok. recsegnek ropognak,meg ezek a lakkozott feketék. újlenyomatgyűjtők.
Nekem soha többet nem kell ilyen lakkos fekete telefon,vagy fém vagy valami bőrutánzatos(pl.:E65)...
A mostani Dia is szedi az újlenyomatot,plusz még mostanában elég stresszes vagyok izzad a kezem...
Holnap meg is hirdetem. esetleg valakit nem érdekelne? /Htc touch Diamond,dokkoló,nagy akksi stb stb/pohár te meg mond meg mire kell a telefon. zenét hallgatni,fényképezni. Mi lenne neked az elsődleges funkciója a telefonálás mellett.
mennyire olcsó ezaz 5140? ez ugye ütésálló? jó lenne a traktorba harmadtelefonnak
-
<NewL>
addikt
illyesztős avatar
Lassan vége a karriernek pohár... elég lesz megtalálnunk a helyünket a fórumon...sajnos az éjszakai topic becsődölt,itt meg szerintem én sem vagyok szívesen látott vendég...
"Oda meg innen senki nem jár " - de ha betévedt valaki nem voltunk vele "ellenségesek" ennyire.
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest