- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49963 üzenetére
Nem szeretnék első lenni, annyira nem leszek aktív, ahogy az utóbbi időben sem voltam a legaktívabb fórumozó.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49937 üzenetére
Szia! Így már értem, többet kellett volna írnom, úgy látom.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #49934 üzenetére
Miben lettem nyolcadik? Le vagyok még maradva, a tegnap eszi hozzászólásokat kezdtem el olvasni, de mindig félbeszakítanak...
-
bnss
veterán
Szép napot! Pontosabban szebbet, ez a felhős idő ma valahogy nem tesz jót a hangulatomnak, pedig nem jellemző rám, hogy az időjárás befolyásolna.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49728 üzenetére
Így van, ez egy ideig nyerő taktika. Sok sikert a vásárláshoz!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49713 üzenetére
A szüreteket nem szoktam megúszni darázscsípés nélkül, mivel mindig nekem jut a lugas...
Szerencsére nem vagyok allergiás rá, mondjuk idén a csípés után egy nappal dagadt meg másfélszeresére az egyik ujjam. Ecetet még nem próbáltam, én ennél falusiasabb megoldást szoktam alkalmazni.
Idén megint volt szerencsénk egy lódarázs fészekhez, elég agresszív jószágok, berohantunk a házba, mert megindultak, és még az ablaknak is nekimentek minden gond nélkül. Aztán jött a hűvös idő, nehezebb a repülés, no meg a darázsirtó megoldotta a kérdést. Elég komoly mennyiségű darázs születhetett volna, nagyságrendileg 5-800 db.
Ezek szerint nem csak én gondolok így a hamburgerre.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49700 üzenetére
Szia!
Lehetséges, bár én inkább arra a darázsra neheztelek, aki ébresztett.
szerk.: Te sem vagy hamburger kedvelő?
pohár: pontosan erre a kiadásra fáj a fogam, de minden antikváriumban csak előjegyezni lehet...
-
bnss
veterán
Szép napot!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen reakciókat váltok ki, nem ez volt a cél. Az rendben van, hogy ON topic, de a napi x macskás és egyéb idióta kép (x>>5), kissé fárasztó számomra.
kételkedem: így már világos, nem kis munka lesz, viszont edzésben tart!
-
bnss
veterán
No azt hiszem megyek, és készülök még egy kicsit a jövő hétre, "mókás" lesz a sok zh. Jó éjt mindenkinek!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49617 üzenetére
Igaz. erre nem is gondoltam.
(Idény lapáttal lehetett volna meggyet szedni, sajnos.)
Most nem lettel valami népszerű Te sem.
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49590 üzenetére
Igaz, nem sokat járok piacra, de errefelé elég komolyan háttérbe szorították a multik a kisboltokat és a kofákat. Gyógyszertáros ismerősöm is mesélt már egy-két meredek történetet, igyekszem politikailag korrektül megfogalmazni (
), az őslakosok pláne tudnak cifra dolgokat művelni.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49583 üzenetére
Egy ilyen felszólítást megnéznék élőben.
-
bnss
veterán
válasz
Esmein #49574 üzenetére
"és ezt főleg azért sérelmezem mert mindenkihez nyíltan és segítőkészen állok, és rosszul tűrőm ha ezzel visszaélnek."
Pontosan így vagyok ezzel én is, illetve voltam. Egy ideje már jól megnézem, hogy kinek segítek, köszönhetően egy "barátnak", aki visszaélt a segítőkészségemmel.
Pisztillus: tömegverekedés a patikában?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49502 üzenetére
Köszönöm, de nem élek semmilyen kapszulával. Leszámítva a fájdalomcsillapítót, ami néha elkerülhetetlen.
szerk.: egy jó sört inkább elfogadnék.
Közben lett delej a notebookhoz, tehát még nem adom fel.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #49494 üzenetére
Jelentkezem én is, próba cseresznye.
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
Szép napot!
Rég volt ilyen jó idő, 18°C és nincs semmi csapadék. Nem úgy, mint reggel, a ködben kb. 50m-t lehetett látni...
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49201 üzenetére
Értem! Én egyelőre maradok az RC-nél, legálisan használhatom jövő márciusig, addig még sok víz folyik le a Dunán, remélem némileg mérséklődik majd magas - legalábbis számomra - bevezető ár.
pohár: [link] - hirtelen ezt találtam, kiindulásnak megfelel.
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #49186 üzenetére
Én nem használok HD Sentinelt, egyedül akkor futtattam, amikor eladtam meghajtót. Nehogy aztán egyszer csak megmurdáljon a meghajtó...
Pisztillus: az éjszakai akcióra pályázol (Win 7)? Én egyelőre kivárok a vásárlással, pofátlan összegért került piacra, ennyit nem vagyok hajlandó fizetni érte.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49170 üzenetére
Jó, hogy mondod, vissza kell vinnem a Samsung HDD-m, mert már négyszer eljátszotta, hogy nem indul el az operációs rendszer róla, egyszerűen "elfelejti" a boot recordot.
-
bnss
veterán
Szép napot mindenkinek!
Az előrejelzések alapján mégsem marad el az ősz, csak késett egy kicsit - biztos a MÁV sztrájk miatt. Viszont a péntekre ígért esőnek nem örülök, terepre kell menni mérni...
-
bnss
veterán
És igen! Megvan a harmadik hely! Szép munka!
-
bnss
veterán
Szép estét! Lassan eljutok arra a szintre, hogy bármit csinálok, elalszom. Nem is beszélve a kávé ill. energiaital fogyasztásomról...
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #48018 üzenetére
Ebben az esetben alapíts céget, melynek a fő profilja az óriás konténerhajókkal történő szállítmányozás. Túl pihent lennék? Kizárt, csak az energiaitalok hatása.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #48009 üzenetére
Tavaszias idő lehetett volna tegnap, reggel hattól kint álltam az esőben, és majdnem az őrületbe kergetett az eső kopogása az esernyőn illetve az esőkabáton.
Venember: nem elköltözni kell, hanem rizsföldet kell készíteni.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Úgy látszik beköszöntött az esős évszak...
-
bnss
veterán
Szép estét! "Sajnos" sikerült teljesen átállni az itteni szokásokra. Ha most lenne lehetőségem itt dolgozni, azonnal igent mondanék. De addig inkább lefogyasztom a behűtött sörömet.
-
bnss
veterán
Jó reggelt!
A vendéglátóink megmutatták, hogyan megy ez errefelé, a pénztárcánkat nem engedték elővenni. Nem is beszélve, hogy ez az egy éjszaka felért elég sok nyelvórával.
-
bnss
veterán
Guten Nacht! : ]
Azt hiszem sikerült kissé túlzásba vinni az ivászatot... jó éjszakát mindenkinek!
-
bnss
veterán
Szép estét! Azt hiszem Bajorországot el tudnám képzelni, mint leendőbeli lakóhely...
No elég is volt mára, sok volt a sörből...
-
bnss
veterán
Szép napot!
Felháborító, hogy otthon ilyen árcímkékkel kerülnek forgalomba a finom sörök, az itteni árakhoz képest... Nem is beszélve a választékról. Pláne milyen gondban leszek, ha hazaérek, mert Pécsett alig kapható sör.szerk.: a nagyobb gond, hogy már sikerült megszokni a német vendéglátást.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47283 üzenetére
A Sasfészek tényleg szép hely (szerk.: amikor én voltam ott, egy igen rendes étterem is volt fent), pár éve volt szerencsém megcsodálni. Hamar meg tudnám szokni az itteni vendéglátást - teljesen vendég centrikus az étterem, körülugrálják az embert, érdeklődnék, hogy milyen volt az étel, stb...
További szép estét!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47281 üzenetére
Szia!
Pihenésnek csak az alvás lesz, a többi szigorúan szakmai eredetű.
Köszönöm, nem győzök választani, hogy melyiket kóstoljam meg, éppen ezért minden meg kellene kóstolni.
-
bnss
veterán
Üdvözlet Bajorországból!
Itt aztán kapható SÖR.
(A minibárban olcsóbb a sör, mint a Coca Cola.)
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #46718 üzenetére
Szia! Próbáltam már, de nem sikerült, sőt még több lett belőlük.
-
bnss
veterán
További szép estét!
El kell távolodjak a fórumtól, mert különben nem végzek ma - tudom, egy nap 24 órából és az éjszakából áll.
-
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #46311 üzenetére
A multiméterbe, de ahhoz meg kellett "hámozni", le kellett küzdeni róla a valamelyest rugalmas köpenyt.
Természetesen a magyar használati utasításban erről egy szó sem esik, a fordítónak köze nem volt a villamossághoz, nem egy helyen keverednek a dimenziók - mértékegységek - a fogalmakkal.
-
bnss
veterán
Szép napot!
Végre megérkezett egy hónap várakozás után a multiméter, elég küzdelmes volt az akksi beszerelése.
-
bnss
veterán
Szép estét!
NoLF: nem semmi termés, innen lennének?
szerk.: javítva (nem láttam, illetve nem ittam mostanában egy korty söröcskét sem).
-
bnss
veterán
Szép késő estét kívánok!
(Mostanában eléggé el vagyok havazva, de nézzük a dolgok pozitív oldalát...)
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #45742 üzenetére
Nyugodjon békében!
---
Sziasztok!
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #45595 üzenetére
Sajnos csak utóbbi, de nem vagyok telhetetlen, majd talán jövőre.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #45590 üzenetére
Részletesebben: Bajorország.
-
bnss
veterán
Szép napot mindenkinek!
Alig várom az októbert, egy egész nap rendelkezésünkre áll majd, hogy a finomabbnál finomabb söröket kóstoljuk.
-
bnss
veterán
Szép estét!
Festés után készülődjünk a szüretre, egyre jobb.
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #45042 üzenetére
Gondolom már "rutinos" felhasználó...
-
bnss
veterán
Szép vasárnap délelőttöt mindenkinek!
---
Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport a Seat Leon Európa kupa bajnoka!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #45017 üzenetére
Most már csak a visszapakolás van vissza, illetve még kis villanyszerelés, ami max. 5 perc lesz. Így van, most már látszik, hogy megérte a sok munkát.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #45015 üzenetére
Szia Pisztillus!
Nálunk első körben a konyha festése és némi villanyszerelés volt/van terítéken, meglátjuk mennyi időnk lesz a további helyiségekre.
-
bnss
veterán
Szép estét! Nem gondoltam volna, hogy így fogok fáradni a festés utáni romeltakarításban.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #44830 üzenetére
Átadtam neki, úgy néz ki nem távozik innen.
ToBeY: itt sincs hideg, kellemes rövidnadrágos idő van.
kételkedem: megcsiklandoztam, erre elkezdett esni az eső.
-
bnss
veterán
Szép napot! Lóg az eső lába Pécs felett...
-
bnss
veterán
Ne legyen igazunk. Anno amikor az Asus notebookom vettem, engem is szerettek volna lebeszélni, de nem sikerült. Szvsz inkább használatfüggő, hogy mit bír ki a notebook. Sajnos volt már szerencsém pár hónapos notebookhoz, ami úgy nézett ki, mint egy több éves leharcolt gépezet.
-
bnss
veterán
Szép napot! Az éjjel szép kis villámok voltak, ilyen gyorsan régen ugrottam ki az ágyból, hogy áramtalanítsak mindent.
-
bnss
veterán
Szép napot!
Nincs is jobb, mint egy ilyen szép késő nyári napon bográcsozni...
-
bnss
veterán
Szép estét mindenkinek!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #44047 üzenetére
Nem, mert bőségesen felviszem a festéket, sőt, ha kell be is áztatom.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #44045 üzenetére
Akkor találkozzunk valahol félúton. Ősz? Kizárt, ma már kismillió színű hajfesték van...
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #44042 üzenetére
Gombfoci, benne vagyok!
Majd szépen kérem, a mai nyelvezettel: "lécci, lécci" - ami akkorra már elfogadott lesz, ha így folytatjuk a jelenlegi "nyelvújítást", vagy ami talán jobban fedi a valóságot a hanyatlást.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #44040 üzenetére
Kitartás, hamarosan focizhatsz.
Talán a múlt héten volt hasonló "élményem", nyitott ablaknál aludtam, a huzat megtette a hatását. Reggel éreztem már az ágyban, amikor kerestem a telefonom, hogy kikapcsoljam az ébresztést, hogy valami probléma lesz. Felkeltem, illetve csak keltem volna, mert a bal lábamra megpróbáltam rá állni - igen, bal lábbal keltem-, de nem sikerült, hamar visszaültem az ágyra. Régen éreztem ilyen éles fájdalmat a combnyak tájékán. Nem örülök neki, hogy már ilyen korban ennyire érzékeny vagyok. Lesz mire rokkant nyugdíjat kérnem.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #44038 üzenetére
Elsőre talán a hozzászólások kikapcsolása is megoldás lehetne. Azért csak lehetne, mivel már ezt is megoldotta valaki, nyitott a saját nevében egy írást, és ott folytatták a kibeszélést. Miért kell elkezdeni, illetve belemenni ilyen kisgyerekes játékokba, ezt nem tudom felfogni. No de ez már lerágott csont, hagyjuk is.
Tényleg, hogy van a térded?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #44036 üzenetére
Utólag, a hozzászólásom után olvastam el a beszélgetéseteket...
Úgy látom, hogy igencsak hasonló az álláspontunk.
Úgy látom megalkotta a saját "játszóterét", talán végre békesség lesz a Logouton - mert nem méltó ez a színvonal utóbbi számára, legalábbis szvsz. -
bnss
veterán
Szép napot!
Nem értem, hogy miért kell no name "írásain" rágódni, már az elejétől kezdve érezhető volt, hogy csak is az a célja, hogy Ő legyen a középpontban. Eljátssza, hogy milyen fontos neki a Logouton leírt vélemények, aztán egyszerűen törli az írásait - szerencsére. Én ha csak meglátom a nevét, azonnal odébb állok, nem vagyok kíváncsi a hülyeségeire.
Nem tudom, hogy cizoe mit csinált, de ha már nem Ő az első "áldozat", akkor talán a provokáció forrását is meg kellene vizsgálni. Persze ez nem mentség a tettük alól, mert más is kibírja, hogy nem szól hozzá illetve el sem olvassa a színvonaltalan írásokat. Szvsz. -
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43986 üzenetére
Majd eldől pár éven belül.
szerk.: jó éjt!
---
Éljen a bürokrácia, szerencsére találtam átlag ember számára is érthető leírást az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásáról... Imádom, amikor egy leírásban csak a hivatkozások vannak a különböző §-ra. -
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43981 üzenetére
Nem mondtad, én szűrtem le a hozzászólásaidból, hogy feltehetően informatika osztályba jársz. De ha nem, hát nem.
Szia nike! Középiskolásnak érzem magam a sok fiatal között.
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43978 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, voltam nosztalgiázni a régi iskolámban. Persze, nem a középiskolába kell megtanulni a C nyelv minden trükkjét, de véleményem szerint egy informatikára - elméletben - kihegyezett osztály esetében nem ártana komolyabb szinten oktatni.
tildy: nem, nem fogok, mivel én is használtam elég sokat kódolásra.
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43975 üzenetére
A HTML-t el is felejtettem, pedig anno érdeklődtem iránta. Frontpage, "komoly" fejlesztői környezet, még egy notepad is jobb lenne.
Régi szép idők, utólag milyen szép 4 év volt a középiskola, ill. az érettségi és a néhány vizsga milyen egyszerűnek tűnik.
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43972 üzenetére
Ha komolyan érdekel a téma, akkor nem kikerülni kell, hanem szakirodalmat célszerű olvasni. Hasonló volt az én időmben is az informatika képzés, ami már akkor sem tetszett. Milyen nyelven programoztok?
Winner: nem semmi!
(Ennyi ideig én is szívesen élnék.)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest