- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49963 üzenetére
Nem szeretnék első lenni, annyira nem leszek aktív, ahogy az utóbbi időben sem voltam a legaktívabb fórumozó.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49937 üzenetére
Szia! Így már értem, többet kellett volna írnom, úgy látom.
-
Killing
addikt
válasz
Pisztillus #49942 üzenetére
Természetesen nem.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Pisztillus #49947 üzenetére
Mindenből lehet tanulni, ha valaki nem teszi, megérdemli. Ezelőtt még telefonálni se mertem, így 7000 hívással a hátam mögött már nem okoz sok gondot. Kaptam egy jó metszetet a társadalomból és a kommunikációs képességeim is toronymagasan verik a korábbi állapotot.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49925 üzenetére
Az off lényegében megszűnt.
Bon3ss: Nem is örülsz a 8. helyednek?
-
Killing
addikt
válasz
Pisztillus #49894 üzenetére
Hopsz. Erről megfeledkeztem.
Az ON topic [Harmadik menet!] pedig már nem lenne 'egyedi' olyasmi kellene mint pl.: az OFF topicoknál volt.
kételkedem: On topic 3 [icanhascheezburger.com szerver 2] -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49849 üzenetére
Egyre rövidül a moderátorok várható aktív élettartama.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49804 üzenetére
Vagy megnézed adás után az RTL Most-on az adást
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49802 üzenetére
Ma volt 22:20-kor, ma is jót nevettem rajtuk
De ez a rész amit linkeltem... hát ennél jobban nem sokat láttam
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49800 üzenetére
Megnézted végig?
"Mi vagyunk az agrárgyökér párt"
Mekkoraaaaa
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49781 üzenetére
Állapotfelvételt általában mindenhol csináltathatsz, ahol csinálnak műszakit is. A díja változó - az autóklubnál ha jól rémlik egy sima átnézést ( ami áll a futómű megrángatásából és vizuális megtekintésből alulról - halottnak a csók ) 8500.- forintot akartak kérni.
Ahol én csináltattam, ott ennek a díja a fele volt, még egyszer annyiért pedig mesélésre fogták az autó számítógépét is - beszédes tud lenni olykor-olykor...
Fontos még a próbaút is - nem árt, ha már vezetted ismerősét ( azonos típus ), mert van összehasonlítási alapod ( pláne ha tudod, hogy az első karcnál rohan a fényezőhöz, mert úgy az nem olyan, mint amilyennek lennie kéne... Ha van ilyen ismerősöd, akkor iszonyat nagy mázlid van
Ha tényleg úgy érzed a tesztvezetés alapján és az általad fellelt szerelő által elmondottak alapján, ok, vágjunk bele, még egy fékpados próbát megér a mutatvány - mert egy komplett fék felújítás belekerülhet pár tank üzemanyag árába...
És persze mázli kell - hatalmas, mert mindenki a pénzedre pályázik és sok olyan kóklerség van, ami csak olajcsere után, pár ezer kilométer megtétele után ütközik ki...
A trükközés gyakorisága és mértéke függ az adott típus népszerűségétől, az azt hajtó átlag korosztálytól és az autó korától - ha sz.pni akarsz, vegyél idős ( de nem túl idős, mert hivatalos veteránnal csak jól járhatsz ) BMW-t, irgalmatlan jó eséllyel indulhatsz neki
Kollégám ökölszabálya - "Ha úgy érzed jó üzletet csináltál, akkor Téged átb@sztak!"
tibi666: Zőccségest, mert ahoz akadnak jófej srácok itt a fórumon is
Szeretem olvasgatni a topikot - Ők rajonganak azért, ami borsot tör az orruk alá és szívesen nyelik a bodor füstöt, amit egy-egy jól sikerült generál után a "felújított" motorból előtör...
Le a kalappal előttük, mert Csikós Zsolti féle emberek - elhivatottsággal és türelemmel
Bármit - csak öreg dízelt NE!
-
tibi666
senior tag
válasz
Pisztillus #49781 üzenetére
régi dízel mercit.
kételkedem: ha piros sportautó, akkor pontiac fiero, épp most volt egy elég pozitív hangvételű írás róla a totalcar belsőség blogján.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49775 üzenetére
Az első autó sokszor olyan, mint az első szerelem - vak, aki benne van fülig
De hidd el, a következőnél már jobban vigyáz majd
Az E36 nem különösebben szervizigényes gép - ugyan valamit mindig tojik a kutya, de rendben tartható.
Ha ez elmarad, abból nagyon kiadós szopóka-nyalóka üzemmőd tud kialakulni, amit még egy darabig "nyugtáz" a rózsaszín szemüveg, aztán jönnek az átforgolódott éjszakák, hogy igen, szilentek kipipálva, lengőkarok rendben - első telók jövő hónapban - vagy inkább először a hátsókat, plusz a hidrotőkék egy részét?
És nehezen látszik a vége, mert nyelné a pénzt az autó - s látszólag nem akar változni semmi - ugyanaz a rozsdaboglya áll a ház előtt még mindig, nem pedig a menő csajozós verda, amit a hirdetés képén láttál - mert a fotó sok mindent jótékonyan eltakar...
És már kopik a máz - jönnek mennek a sok ezer forintok ( behelyettesítendő a megfelelő valutával ), gyűlnek a számlák, s szaporodnak a sorok a spirálfüzetben, ahonnan csúnya összegek köszönnek vissza - mind a már kifizetett, mind a még fizetnivaló sorok közül...
Rohadt egy érzés, gyorsan lekerül a pekta, ha mellényúl az ember
Épp ezért megnéz - állapotfelvételre elvisz - ha olyan, akkor bukott pár ezer pénzt - elköszön és megy tovább - a következő hirdetésre. Ha meg olyan, hogy még vállalható ( mert az öreg tulajtól, makulátlan gyári állapotban típusú hirdetések ugyen nagyon vonzóak, mégis ritka ám az ilyen, mint a fehér holló - főleg ennél a márkánál és ennél a típusnál ), mert viszonylag "keveset kell pluszba beleönteni ( nem mellesleg ez biza jó kis alkualap vásárláskor ), akkor lehet tovább menni - de a rózsaszín pektát akkor is otthon kell hagyni
kételkedem: Ilyen biza nem kéne - nekem túl gömbölyű
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49719 üzenetére
Hm.. Még többet kajálsz mint én akkor, mert én edébre szoktam egy Dupla Whopper-t nagy menüben enni
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49728 üzenetére
Így van, ez egy ideig nyerő taktika. Sok sikert a vásárláshoz!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49713 üzenetére
A szüreteket nem szoktam megúszni darázscsípés nélkül, mivel mindig nekem jut a lugas...
Szerencsére nem vagyok allergiás rá, mondjuk idén a csípés után egy nappal dagadt meg másfélszeresére az egyik ujjam. Ecetet még nem próbáltam, én ennél falusiasabb megoldást szoktam alkalmazni.
Idén megint volt szerencsénk egy lódarázs fészekhez, elég agresszív jószágok, berohantunk a házba, mert megindultak, és még az ablaknak is nekimentek minden gond nélkül. Aztán jött a hűvös idő, nehezebb a repülés, no meg a darázsirtó megoldotta a kérdést. Elég komoly mennyiségű darázs születhetett volna, nagyságrendileg 5-800 db.
Ezek szerint nem csak én gondolok így a hamburgerre.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49713 üzenetére
Dupla Whopper a nyerő
Kérjél hozzá rántott hagymakarikát, nagyon jóó -
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #49704 üzenetére
Fel kell szednem a piros muskátlikat. A dél-keleti szobában szoktak áttelelni. Már háromévesek, így jövőre a negyedik évüket kezdik meg a kertemben.
Most viszont lépek. Vár a napsütés.
Bye! -
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49700 üzenetére
Szia!
Lehetséges, bár én inkább arra a darázsra neheztelek, aki ébresztett.
szerk.: Te sem vagy hamburger kedvelő?
pohár: pontosan erre a kiadásra fáj a fogam, de minden antikváriumban csak előjegyezni lehet...
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #49700 üzenetére
Közel sem. Vénembernek igaza van, személyes ellentétek. Nomeg szeretek ironizálni azzal, amivel sokáig nem értettem egyet, de amodok hajthatatlanok maradtak.
Hasonlóan tettem ezt anno egy idő után no_name esetében is, amikor elég sok topikba azt írtam: személyesbe mindenki azt ír és úgy ahogy akar, ha alapelvet nem sért.Ettől még ezzel nem értek egyet. Ezért írtam Timnek azt amit.... Irónia!
Nomeg azért is, mert folyamatosan én vagyok bűnbaknak kikiáltva az on off szakadásért....
Téma részemről lezárva. -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49649 üzenetére
Lényeg, hogy tudna.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49646 üzenetére
Ezzel a linkeléssel az a problem, hogy a célközönséget nem találná meg, ha meg beteszem képként, akkor sokan elküldenek a francba hogy "eztnemármertnemszeretem", így egyik módszer se jó a másik félnek
Pl ha valaki nem kattintana rá a linkre mert teszem azt lusta, de ha képként meglátja nevet egy jót aztán kész
Teszem azt itt volt Csabee, ő tudtommal nem macskás, ha linkként tettem volna be valamelyik nap a képet, ő szerintem nem nézte volna meg, de így volt néhány vidám perce mert képként tettem beDe azért köszönöm hogy senki sem küld vissza anyámba a képekért
Ja és az RTL honlapján ez van:
2009. október 24. - szombat
Mária, Marietta, Rafael, SalamonIgaz hogy Mária nem most van, az van szinte minden hónapban, de Rafaelt nem hiszem
-
Tim82
félisten
válasz
No problem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tudna. Csak nem érdekli már, következésképp nem is akar. Mondjuk nem is olvassa a totyikot.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49623 üzenetére
Értem én, csak jó volt kötözködni
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49617 üzenetére
Igaz. erre nem is gondoltam.
(Idény lapáttal lehetett volna meggyet szedni, sajnos.)
Most nem lettel valami népszerű Te sem.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #49612 üzenetére
Mondtam is a gyerekeknek: csend legyen, mert szétvágok köztetek!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49593 üzenetére
Tehát te nem szereted a sört?
Ez megdöbbentőbb, minthogy elégedett vagy a melóhelyeddel.
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #49593 üzenetére
Irigyellek, én is szeretnék vmi ilyet összehozni, nem lesz egyszerű.
Ahogy mondani szokám, neked bejött az élet.Ma 'kirándultunk' egy jót, Gárdony a régi 6oson, teljesen közlekedhető volt, természetesen tudjuk miért. Jó volt itt az őszi időben autózni egyet úgy hogy nem siettünk egyátalán. A menü kacsahúsleves + székelykáposzta volt. Ott volt!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49576 üzenetére
Meg aztán a sör is igen megnyugtat műszak után, így meggátolva a becsavarodást, ne is tagadd.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49590 üzenetére
Igaz, nem sokat járok piacra, de errefelé elég komolyan háttérbe szorították a multik a kisboltokat és a kofákat. Gyógyszertáros ismerősöm is mesélt már egy-két meredek történetet, igyekszem politikailag korrektül megfogalmazni (
), az őslakosok pláne tudnak cifra dolgokat művelni.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49583 üzenetére
Egy ilyen felszólítást megnéznék élőben.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49569 üzenetére
Hát valahogy ahogy mondod
De ha még előre is utal, akkor mitől fél ez a szerencsétlen?Meg is érdemli hogy ezután ne vegyen tőle senki semmit...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #49524 üzenetére
Hogyne lehetne, csak akarni kell.
SZERK: Tim: ja, (többek között) ezért sem használok Operát. De még Musicalt sem.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49524 üzenetére
Az a szörnyű, hogy az ember azt hinné, kifogynak az ötletekből - de nem... E-learning rogyásig, ékes angol nyelven a levegőbontás minden csínja-bínja - a végén pedig visszakérdezés olyan fordulatokkal, hogy Villám Sekasesperae is megnyalná mind a 10 ujját utána ( Markos után szabadon )
Úgyhogy idén megint új sapkát kell vennem télre, hogy legyen mit a fejembe húzni
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49520 üzenetére
Baromi érdekes volt, amikor év elején vizsgáztunk ( nyomástartó edény gépész tanfolyamra kellett menni, merthogy állítólag ez elengedhetetlen a melóhoz ) és a vizsga során szépen előkúsztak olyan dolgok fizika óráról, amiről már úgy gondoltam, hogy az életben nem lesz rá szükségem...
Az egyetemes gáztörvény igazságai és egyéb képletek, pumpa hatásfokának számítása...
Érdekes volt, hogy fejembe jutottak, mert soha nem volt a kedvenc tárgyam, jobbára mindig éppen hogy csak görbült, de ezek úgy előderengtek valahonnan
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49502 üzenetére
Tilos doppingolni! Rád uszítom a WADA stábját.
Kösz.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49502 üzenetére
Köszönöm, de nem élek semmilyen kapszulával. Leszámítva a fájdalomcsillapítót, ami néha elkerülhetetlen.
szerk.: egy jó sört inkább elfogadnék.
Közben lett delej a notebookhoz, tehát még nem adom fel.
-
1010
őstag
válasz
Pisztillus #49487 üzenetére
dehogy nem,ugynaigy itt ulne es irna
tudom -
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #49450 üzenetére
semmit, csak újabb élősködőként rátelepszik az amúgy se kicsi kiskereskedelmi láncolatra, és onnan húz le pénzt. most még reklámoz, majd mikor elég sokan fizetnek neki, szép csendben eltűnnek a vezetők... emlékszik valaki az il ferro-ra? más elven működött, de a reklám-nyomulás ugyan az. az is elméletileg működőképes modell volt, és elméletileg volt lehetőség a zsészerzésre. aztán... mégse lett belőle a belépőknek aranybánya.
de van neki saját topikja is.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #49443 üzenetére
Az a baj, hogy olyan szavakat használ, amit hallani szeretnél.
Akár a tizedére csökkentheti kiadásait és a tízszeresére növelheti bevételeit!
Minél többet vásárol Termékpartnereinknél, annál több pénzt kereshet mások vásárlásaiból!
Vásároljon a magyar Termékpartnereinknél és ezáltal járuljon hozzá az ország fejlődéséhez!Az igazság persze most is odaát van:
„Dévényi Csabának hívnak, 2008 májusban regisztráltam 33139. -ként a ScienNet törzsvásárló Rendszerbe, előtte hagyományos kereskedelmi cégnél dolgoztam főállásban, és egy termékes MLM rendszert építettem mellékállásban. Szeptemberben elhatároztam, hogy csak a ScienNet-Rendszerrel foglalkozom, mert azt láttam, hogy óriási lehetőséget hagyok ki, ha nem 100 %-os koncentrációval, építem a hálózatomat" -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49441 üzenetére
Kenguru, "oroszlán", nem mindegy? Piramisjáték mind.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #49201 üzenetére
nekünk nagy mákunk volt, a HP integráció miatt/okán/tól/nak köszönhetöen/vaeva találtak a srácok COE Win7 image-et, pár gépen az dübörög...
igaz, h egy kékhalálom már volt egy hónap alatt, de egy giga rammal is elég korrekten szaladgál... igaz, h van pár dolog, amit nem tudunk rajta beizzítani (work-related dolgok), de ha más nem, az XP-mód segít...
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49201 üzenetére
Értem! Én egyelőre maradok az RC-nél, legálisan használhatom jövő márciusig, addig még sok víz folyik le a Dunán, remélem némileg mérséklődik majd magas - legalábbis számomra - bevezető ár.
pohár: [link] - hirtelen ezt találtam, kiindulásnak megfelel.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49187 üzenetére
Barack HP egyértelműen jobb.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49170 üzenetére
Jó, hogy mondod, vissza kell vinnem a Samsung HDD-m, mert már négyszer eljátszotta, hogy nem indul el az operációs rendszer róla, egyszerűen "elfelejti" a boot recordot.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49170 üzenetére
Van ami akkor jó, ha meleg és nedves, de az nem az időjárás
Kiránduló időt kérnénk hétvégére, mert kell és kész
Szerk.: A fodrászom pedig még mindig házhoz jár és nem fogad el egy fityinget sem
-
Móci
addikt
válasz
Pisztillus #49108 üzenetére
Kis falumra gondoltam, itt úgy tudom ilyen fajta még nincs. Bár van azért olyan, aki felirat receptre kedvezményesen jó pár gyógyszert, s azzal üzletel... de kártya az még nincs.
-
Móci
addikt
válasz
Pisztillus #49100 üzenetére
Az ilyennek lehet, hogy nem ártana...
Szerez majd, szerintem lesz itt még gyógyszerbiznisz bőven. -
Móci
addikt
válasz
Pisztillus #49090 üzenetére
CH3OH-ra miért nem válthatják be például?
Kellemes, napsütéses délutánt! Gyönyörű idő kerekedett, s még annyira hideg sincs!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49085 üzenetére
Melyik hét nem? Az utóbbi pár évben mindig pánikot kelt a média valamilyen betegséggel, ha nem ismerném jobban a kapzsi emberi természetet, tán azt hihetném, hogy ez esetleg szándékos és így serkentik mesterségesen a gyógyszergyártók a forgalmat.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #49015 üzenetére
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #49005 üzenetére
Az egyéni avatárom bekerült a következő körbe. Gondolom, még ebben a hónapban bekerül a nevem fölé a régi helyére.
Örülök, hogy neked is tetszett a cikk!
Oh, én se vagyok annyira technokrata. Ez egy hobbi, így nem mélyedtem el a témában. Pl. kifogott rajtam a SE telefonok vkp-zása, vagy micsodálása.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #49002 üzenetére
Pizzát - finomat
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48972 üzenetére
És ha influenzás a metró sofőr, akkor AVG-vel kezelik kezelik az AVR-t, hogy meg ne fertőzzhesse?
Psichonaut: De mos' mér'? Nem is beszéltem a p.náról
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #48969 üzenetére
meg a félvezetőknek, meg a szupravezetőknek se.
-
Killing
addikt
válasz
Nem arról van szó. Metrónál elég kevés ütközés, torlódás, forgalmi probléma van. Elsőbbséget adni is elég kevés esetben kell, mert mindenhol az van.
-
NoLF
veterán
válasz
az irodavezetőről meg aztán ne is beszéljünk...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48902 üzenetére
pedig az Óbuda, vagy mi az újság neve, olvastam, h gondolkodik a kerület vezetése, h visszaállítsák a régi forgalmi rendet (délröl felkanyarodóknak újra egy sáv, északról kettö), mert azóta folyamatosak a dugók...
de semmi. Pedig ezt egy hónapja olvastam.
Ma meg minden idióta felvette a négykerekü esernyöt...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48872 üzenetére
Kár, kár...
Ennek "örömére" megyek is kémiát tanulni. Az előző dogám, amiben segítettél, 4-es lett.
Jó éjt mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48867 üzenetére
Rám is férne némi erősebb pityóka így meló előtt - bár egy szót ne szóljak így wellness hétvége után
További kellemes szórakozást - vár a munka ( hadd várjon
)
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48865 üzenetére
Valami értelmes dolgot nem kukázol?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48865 üzenetére
Merre van a hordó?
Mert inni ugye csak mértékkel szabad
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus #48858 üzenetére
Kinek számolod fel őket?
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #48844 üzenetére
Csinos bőr munkavédelmi kesztyűben voltam, nem tudta volna átharapni, de azért figyeltem minden mozdulatát!
-
Sipi16
őstag
válasz
Pisztillus #48839 üzenetére
Te csak méregkeverő lehetsz.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48816 üzenetére
Esetleg PH! primadonna
Bár ez túl hosszú - inkább csak PH! donna
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #48777 üzenetére
Adj' Isten neked is Jóuram!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48727 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48712 üzenetére
Én is vagdosnék dobozokat meg mást is. Késsel. Esetleg nem oldható meg, hogy elküldöd postán az aprítanivalót, én felszeletelem, aztán visszaküldöm neked, te pedig állod a posta díját és egy kis szerény honoráriumot is biztosítasz énnékem?
BS: Hümm, akkor talán jöhet, azok az emberek talán örülnének, ha tudnák, hogy esetleg mi történt.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #48706 üzenetére
ly-t?
-
7
addikt
válasz
Pisztillus #48597 üzenetére
Nem, nem, nem.
VIP-státusszal gyakorlatilag nulla extra.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #48593 üzenetére
indoklással kérnénk, tippelni mindenki tud, és mint tudjuk, vak tyúk se látja a sánta kutyát...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #48434 üzenetére
Addig menjen míg le nem fekszem.
Most
Illetve még zuhany.. -
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48390 üzenetére
Tehetek én arról, hogy nagy ember lettél, vazze?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Pisztillus #48298 üzenetére
Szerintem egész budapesten esik..
Itt nálunk a hegyen különösen erősen fúj a szél sajnosfűteni kell már ezerrel!
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48132 üzenetére
szerintem erről is a sail
vagy sale
na, a szél tehet.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Pisztillus #48129 üzenetére
Vagy emelték a neted, nézd meg
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48066 üzenetére
Most ne. Valószínűleg így fél tíz körül nem lehet.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48062 üzenetére
Gyalogosként is elüthetnek, utasként is életet vesztheted buszban, vonatban. Senki se kerülheti el a sorsát.
Talán nem kellene Stephen King filmet néznem...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48043 üzenetére
Az előbb értem haza Székesfehérvárról - esőfüggöny, nyomvályúk telve vízzel és ha ez még nem lenne elég, akad pár légvédelmi keresőfénnyel közlekedő is az utakon, akik kiégetik az ember optikáját a sufni xenonjukkal - ez száraz időben is élmény, esőben pedig maga a gyönyör....
A szokásos szuicid furgonos ámokfutók természetesen most sem maradhattak el és persze a seggre tapadós idióták sem, akik azt hiszik jobbak a reflexeik, mint az átlag és a féklámpa felvillanásával egy időben képesek intezíven lassítani az autójukat, megkímélvén ezzel az elől haladót a komplett TÜV-től, melyet természetesen az autó orrával lehetne kivitelezni.
Olyan hülyék az emberek - de tényleg.
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #48043 üzenetére
Leesik egy kis eső, és az emberek elvesztik a fejüket, a vezetési képességüket, meg még ki tudja mit..
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #47902 üzenetére
Nem mindenki. Közel sem. Én pl. lassan elkönyvelem a bringaszezon végét s gondolkozok, hogy a most kezdődő akciókat milyen forrásokból fogom kihasználni..
.
47904: A kivétel keresése erősíti a szabályt, ahogy már kifejtettem anno: [link]
-
Psychonaut
veterán
válasz
Neked is.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy mindenki más a szekrény előtt áll és gondolkodik a holnapi kabáton. Ugyanis velem együtt már három kivétel van, ami olyan szinten erősíti a szabályt, hogy...na.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #47904 üzenetére
Ugye hogy ugye?
-
pohár
félisten
válasz
Én nem
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #47727 üzenetére
Jé, valakiből senior tag lett!
-
tildy
nagyúr
válasz
Manapság elég dvatosak ezek az xml feldolgozó árkereső oldalak.
Jó, hogy a ph-n is lesz végre ilyen... -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #47729 üzenetére
Áhá, azt hittem már csak egy jó koppincs
Hű ez nagyon zsír -
pohár
félisten
válasz
Ez most a PH egyik oldala, vagy egy nagyon jó koppincs?
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47621 üzenetére
Én nem szeretem az öltönyös embereket. Bár kedvesemen határozottan jól áll, ha felveszi.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Furi meglátás, de majd tildy megerősít vagy megcáfol..
-
Psychonaut
veterán
válasz
Akkor a kényszerzubbony jobb megoldás...
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #47565 üzenetére
A kemoterápia kb. olyan mint a dzsungel lepermetezése gyomirtóval... Láttam a narancsszínű kemós infúziókat. Na, attól állt fel a hátamon a szőr, nem a ráktól.
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #47552 üzenetére
Az új influenzáról mi a tapasztalatod? Jól tippelem, hogy elég teából, C-vitaminból, lázcsillapítóból bespájzolnom, aztán, ha elkaptam 3-4 nap alatt végezne vele az immunrendszerem?
Szerk.: kételkedem: Ugyan már, az ősz egy remek évszak, ha éppen nem a nyár megy át télbe, hanem tényleg őszi idő van, mert ilyenkor tele a piac friss gyümölcsökkel, körtékkel(!), aztán jön a diós sütemények szezonja.
Amióta (2002) felvettem a házi ünnepeink közé a Halloweent is, semmi bajom az őszi elmúlás érzéssel, hiszen nincs is.Tököt sütök, tejszínhabos gesztenyepüré a desszert, kidíszítem a lakást, színes törpe krizantémokat teszek az ablakpárkányra.
Butaság sírni, amikor az ősz szép! -
fokukac
nagyúr
válasz
én azért élvezném ezt a jó időt, ha kint fekhetnék a fűben, és nem egy irodában ülnék reggeltől estig.
Az az igazság, hogy én napelemmel működök, és ősszel-télen mindig depressziós leszek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Hát igen, meg a mai fiatalok...
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #47533 üzenetére
Szép jó napot mindenkinek!
Az időjárás pedig nem noooormális. Ma cirka 28C lesz, kellemes nyári hőmérséklet, egy hét múlva viszont az előrejelzés szerint a max. T 9C lesz! Ez durván november közepi hőmérséklet!! Közel sem kellemes, őszi enyheség, melyben oly jó andalogni és a hulló falevelek táncát nézni.
stb
ááá
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #47533 üzenetére
Az ő félelmeit megértem. Nincs pénz tüzelőre, ő vágja a fát, ő rakja meg a kazánt. Kellő mennyiségű tüzelő híjján mégis fázik. Én egyetlen télen tapasztaltam ilyen körülményeket, soha többé nem szeretném!
Felöltözve, pléd és paplan alatt aludni nem túl vidám. A legrosszabb mégis az, ha kint átfázol és a szobába sincs meleg, nem bírsz felmelegedni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Pisztillus #47536 üzenetére
Milyen otthon ülős?
Most kezdődnek az esténkénti party time-ok
(igaz nem szabadtéri) de jóó mulató helyek vannak
Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest